Samsung B750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έχεις, και την πουλάς; Αν ναι, για ποιον λόγο;
Πιστεύω δεν αξίζει, όσο και να την δώσεις θα την σκοτώσεις και δεν της αξίζει.

Από την άλλη, από την στιγμή που καινούργια την βρίσκει κανεις άνετα γύρω στα 900 , εγώ θα έδινα ίσως γύρω στα 700 για να την πάρω (αν δεν είχα την 46άρα!).

Με την αντίστοιχη της σειράς C, πρέπει να έχει διαφορές στα σημεία, πλην της υποστήριξης 3D και dts ήχου σε θέμα ποιότητας εικόνας πρέπει να είναι ισάξιες.

ναι την εχω. απλα για να δω αν με συμφερει μια αλλαγη με την σειρα c που οπως λες και εσυ εχει το dts και δεν θα χρειάζεται μετατροπή καθε 1080p που θελω να δω.
Κατι αλλο που ηθελα να πω( καπου αναφερθηκε ή εδω ή στο τοπικ της b650 ) για οσους εχουν ubuntu .το avidemux κανει καλυτερη δουλεια στην μετατροπη dts σε ac3 απο το Popcorn Audio Converter.δεν εχει χαμηλή ενταση το αρχειο που βγαζει.

βγηκε καινουργιο firware ή μου φανηκε!! το εβαλε κανεις;

Στις 25/1/10 αναβάθμισα στο firmware 3000 που είχε ανεβάσει στο www.samsung.gr (στο παρελθόν είχα κάνει κι αλλες επιτυχημεμενες αναβαθμισεις).

Βλέποντας ότι ανέβασε κι νεο firmware με ημερομηνία 29/7/10 3000.2 το κατέβασα χθες και προσπάθησα να κάνω την αναβάθμιση.
- σε φορμαρισμενο usb stick αποθηκευσα το αρχειο και εκανα install. Οταν τελειωσε εσβησα το αρχειο και αφησα μονο το φακελο.
- η τηλεοραση βλεπει το usb stick, αλλα επιμενει οτι δεν βρισκει καποια νεοτερη εκδοση για αναβαθμιση.

Εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα;
Καταλαβαινει καποιος τι μπορει να συμβαινει;

Στις 25/1/10 αναβάθμισα στο firmware 3000 που είχε ανεβάσει στο www.samsung.gr (στο παρελθόν είχα κάνει κι αλλες επιτυχημεμενες αναβαθμισεις).

Βλέποντας ότι ανέβασε κι νεο firmware με ημερομηνία 29/7/10 3000.2 το κατέβασα χθες και προσπάθησα να κάνω την αναβάθμιση.
- σε φορμαρισμενο usb stick αποθηκευσα το αρχειο και εκανα install. Οταν τελειωσε εσβησα το αρχειο και αφησα μονο το φακελο.
- η τηλεοραση βλεπει το usb stick, αλλα επιμενει οτι δεν βρισκει καποια νεοτερη εκδοση για αναβαθμιση.

Εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα;
Καταλαβαινει καποιος τι μπορει να συμβαινει;

Τα ίδια κάνει και σε μένα. Μάλλον εκείνο το 3000 δεν έπρεπε να το βάλουμε...

ναι παιδια αφου βαλετε ενα απο τα 2 δεν γινετε να βαλετε αλλο ουτε να γυρισετε σε παλιοτερη εκδοση.

Δηλαδή ούτε με σφαιρες;;;

Δεν γινεται με τιποτε; Ουτε αν μπεις σε αυτα τα κρυφα μενου ώστε να κανεις καποιου ειδους reset; Με κανενα τροπο;

Κι αν δεν γινεται με τιποτε, εχουμε κανενα θεμα απατης εδω; Θελω να πω οτι αγορασα την τηλεοραση για τα χαρακτηριστικα που ειχε και ενα απο αυτα ηταν η δυνατοτητα αναβαθμισης του λογισμικου. Αν αυτο το χαρακτηριστικο μου το καταργουν, αυτο δεν δημιουργει ενα θεμα εδω;

Το εχει ψαξει κανεις;;

Απάντηση: Re: Samsung B750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν γινεται με τιποτε; Ουτε αν μπεις σε αυτα τα κρυφα μενου ώστε να κανεις καποιου ειδους reset; Με κανενα τροπο;

Κι αν δεν γινεται με τιποτε, εχουμε κανενα θεμα απατης εδω; Θελω να πω οτι αγορασα την τηλεοραση για τα χαρακτηριστικα που ειχε και ενα απο αυτα ηταν η δυνατοτητα αναβαθμισης του λογισμικου. Αν αυτο το χαρακτηριστικο μου το καταργουν, αυτο δεν δημιουργει ενα θεμα εδω;

Το εχει ψαξει κανεις;;

Πολύ εύστοχη η παρατήρησή σου αγαπητέ!
10+

Το εχει ψαξει κανεις;;

Λυθηκε το πρόβλημα. Με τις οδηγίες που βρήκα εδω:

http://sourceforge.net/apps/mediawiki/samygo/index.php?title=Forced_revert_back_to_older_firmware

στην TV μου η επιλογή επιστροφής σε παλαιότερο λογισμικό ειναι και πάλι ενεργή :)

http://sourceforge.net/apps/mediawiki/samygo/index.php?title=Forced_revert_back_to_older_firmware

στην TV μου η επιλογή επιστροφής σε παλαιότερο λογισμικό ειναι και πάλι ενεργή :)

Ευκολο ηταν ή παιδευτηκες? Χρησιμοποιησες telnet? Χρειαζονται ειδικες γνωσεις για την επαναφορα? Ποια μεθοδο ακριβως χρησιμοποιησες? Αν θελεις δωσε μερικες πληροφοριες γιατι εγω αν και προσπαθησα δεν τα καταφερα. :bigcry:

Ευκολο ηταν ή παιδευτηκες? Χρησιμοποιησες telnet? Χρειαζονται ειδικες γνωσεις για την επαναφορα? Ποια μεθοδο ακριβως χρησιμοποιησες? Αν θελεις δωσε μερικες πληροφοριες γιατι εγω αν και προσπαθησα δεν τα καταφερα. :bigcry:

Δεν ήθελε telnet. Ενεργοποιησα το Wiselink write απο το service menu, εγραψα το script στο φλασάκι, το έβαλα στην tv, το αντέγραψα, και το έτρεξα.

That's all. Δεν υπάρχει φόβος.

Δωσε μας τα φωτα σου.
Ποια ηταν ακριβως τα βηματα που εκανες; (αν μπορουσες να μας γραψεις: 1. 2. 3. 4.... θα βοηθουσε πολυ)
Μετα ποιο λογισμικο περασες; Ποιο παλιο; Αν ναι, που το βρηκες;

Εχετε δει διαφορες απο το FW 2004 η fw 2005 σχετικα με το 3001.1 η 3000.1 η 2?
Εγω εχω το 3000.2 20/1/2010 και το μονο που με χαλασε σε σχεση με το σαφως καλυτερο 2004 ειναι τα 200hz στην κινηση. Επισης σταματησαν κατι αρχεια demo να παιζουν ηχο και αφαιρεσαν απο τη βιβλιοθηκη πολυμεσων καποιες συνταγες και γυμναστικη που ειχε παλιοτερα. Κατα τα αλλα σε επικοινωνια που ειχα με τη samsung μου ειπανε οτι κλειδωσανε την επιλογη (τελνετ) γιατι ειχαν βγει πολλα λογισμικα μη συμβατα με την τηλεοραση και ειχαν πολλες επιστροφες απο τηλεορασεις που δεν επανερχονταν.

Γεγονος ειναι οτι δεν θα παιξει ποτε dts η δικη μας τηλεοραση!!!!

Δωσε μας τα φωτα σου.
Ποια ηταν ακριβως τα βηματα που εκανες; (αν μπορουσες να μας γραψεις: 1. 2. 3. 4.... θα βοηθουσε πολυ)
Μετα ποιο λογισμικο περασες; Ποιο παλιο; Αν ναι, που το βρηκες;

Αυτή τη στιγμή στο download center του samsung.gr υπάρχουν 2 λογισμικά. Το 3000.2 και το 3001.1

Το 3001.1 μπηκε κανονικά στην TV μου χωρίς να πειράξω τίποτα.

Τώρα, σε ότι αφορά την ενεργοποίηση και πάλι της αλλαγής λογισμικού

Στο προηγούμενο post ανέφερα ότι δεν ήθελε telnet. Εννοούσα οτι δεν χρειάζονται εντολές απο telnet. Το telnet πρεπει να ενεργοποιηθεί όμως.

1. Ενεργοποιούμε το wiselink write απο το service menu (απαραίτητο)

• Enter Service Menu
  • Change setting (Control -> Sub Option -> Wiselink Write -> On
Κατεβάζουμε το https://sourceforge.net/apps/phpbb/samygo/download/file.php?id=298 (telnet enabler)

Το αποσυμπιέζουμε και το περνάμε στο root του usb stick της τηλεόρασης.
Το βάζουμε στο usb της TV.

Βγάζει το μενου επιλογών. Του λέμε content library. Διαλεγουμε το "Παιδια". Μέσα βλέπουμε το telnet enabler. To παταμε και επιλέγουμε αντιγραφή. Βγαίνουμε τελείως

Στην συνέχεια απο το μενου της TV, πάμε στον content library (όχι απο το κουμπι του remote "content library).

[Menu] -> [Source list] -> [USB] -> [Content Library] -> [My Contents] -> [Children]

Μας δίνει τις επιλογές Telnet Enabler και Activate Alternative firmware menu.

Tις εκτελούμε διαδοχικά.

Έτοιμο...

Δεν δοκίμασα να βάλω κάποιο παλό firmware, αλλα η επιλογή επιστροφής σε παλαιότερο firmware ενεργοποιήθηκε.
Δεν έχω την τηλέοραση εδώ για να επαναλάβω τα βήματα και να τα βλέπω, γι αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί σε ό,τι κάνετε.

Τα βήματα στο Fully automated way του http://sourceforge.net/apps/mediawiki/samygo/index.php?title=Forced_revert_back_to_older_firmware ειναι σαφέστατα.

Αυτή τη στιγμή στο download center του samsung.gr υπάρχουν 2 λογισμικά. Το 3000.2 και το 3001.1

Το 3001.1 μπηκε κανονικά στην TV μου χωρίς να πειράξω τίποτα.

Τώρα, σε ότι αφορά την ενεργοποίηση και πάλι της αλλαγής λογισμικού

Στο προηγούμενο post ανέφερα ότι δεν ήθελε telnet. Εννοούσα οτι δεν χρειάζονται εντολές απο telnet. Το telnet πρεπει να ενεργοποιηθεί όμως.

1. Ενεργοποιούμε το wiselink write απο το service menu (απαραίτητο)

• Enter Service Menu
  • Change setting (Control -> Sub Option -> Wiselink Write -> On
Κατεβάζουμε το https://sourceforge.net/apps/phpbb/samygo/download/file.php?id=298 (telnet enabler)

Το αποσυμπιέζουμε και το περνάμε στο root του usb stick της τηλεόρασης.
Το βάζουμε στο usb της TV.

Βγάζει το μενου επιλογών. Του λέμε content library. Διαλεγουμε το "Παιδια". Μέσα βλέπουμε το telnet enabler. To παταμε και επιλέγουμε αντιγραφή. Βγαίνουμε τελείως

Στην συνέχεια απο το μενου της TV, πάμε στον content library (όχι απο το κουμπι του remote "content library).

[Menu] -> [Source list] -> [USB] -> [Content Library] -> [My Contents] -> [Children]

Μας δίνει τις επιλογές Telnet Enabler και Activate Alternative firmware menu.

Tις εκτελούμε διαδοχικά.

Έτοιμο...

Δεν δοκίμασα να βάλω κάποιο παλό firmware, αλλα η επιλογή επιστροφής σε παλαιότερο firmware ενεργοποιήθηκε.
Δεν έχω την τηλέοραση εδώ για να επαναλάβω τα βήματα και να τα βλέπω, γι αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί σε ό,τι κάνετε.

Τα βήματα στο Fully automated way του http://sourceforge.net/apps/mediawiki/samygo/index.php?title=Forced_revert_back_to_older_firmware ειναι σαφέστατα.

Τωρα στη δυνατοτητα επιστροφης στο προηγουμενο firmware ποιο σου εμφανιζει αφου εχεις ηδη το 3001.1? Το 3000.2?
Εννοω ειχε κρατησει και το παλιο λογισμικο μεσα η tv?

νεο firmware T-CHL7DEUC-3001.1 26 Oct, 2010
το περασα κανονικα και μιας και πισω δεν μπορουμε να παμε ας παμε τουλαχιστον μπροστα. η tv το βρηκε και το περασε χωρις προβληματα.τωρα τι αλλαζει κανενας δεν ξερει.

Μα τι μας κάνει η Samsung βρε παιδί μου και δεν ξέρουμε τι πράγμα μπαίνει και τι βγαίνει δηλαδή...
Για ψάξε λιγάκι παραπάνω βρε astrah, μπας και μας διαφωτίσεις λίγο παραπάνω...
Το θέμα είναι για εκείνους που δεν έχουν κάνει κανένα update, εάν αξίζει να βάλουν το φρέσκο αυτό...
Μην το βάλουμε και χάσουμε και αυτά που είχαμε έως τώρα!

το μονο που μπορω να σου πω σίγουρα ειναι οτι εαν το βαλεις δεν θα μπορεις να γυρισεις σε αυτο που εχεις τωρα. εγω ειχα κανει την αναβαθμιση του .300 οποτε δεν ειχα να χασω κατι. και στο τελευταιο η διαδικασια επιστροφης στο παλαιοτερο ειναι απενεργοποιημενη.
Τωρα τι αλλαζει : και την samsung να παρεις δεν θα σου πουνε και ειναι καθαρα θεμα του καθε ενος εαν θα το κανει .. με μια πρωτη ματια δεν φαινετετε κατι ουτε στο μενου ουτε σε codec(DTS)