Απάντηση: Samsung B750 LCD
Θέλω να χρησιμοποιήσω το wi-fi usb stick της Samsung για ασύρματη σύνδεση με το router μου για internet TV και για media streaming από το pc μου...
Επίσης χρησιμοποιώ static IP στο router μου...
Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει ή να μου υποδείξει τα βήματα που πρέπει να κάνω προκειμένου να συνδεθεί το wi-fi usb stick με το router μου;
Σε μια προσπάθεια που έκανα να ακολουθήσω το εγχειρίδιο δεν κατάφερα να κάνω απολύτως τίποτα...ούτε καν να βρω το menu για να ρυθμίσω τα στοιχεία του διακομιστή μου (αναφ´ρομαι για την τηλεόραση)...
Σας παρακαλώ και σας ευχαριστώ πολύ!!!
Λύθηκε και το παραπάνω πρόβλημα, αφού έκανα hard reset το router μου...
Βέβαια δεν ξέρω πώς θα το προχωρήσω το θέμα, μιας και δεν προτίθεμαι να αλλάξω όλες τις ρυθμίσεις του pc μου σε επίπεδο internet, για την τηλεόραση και μόνο...
Θα προσπαθήσω βήμα-βήμα τώρα να επαναφέρω τις δικές μου ρυθμίσεις στο router, για να ανακαλύψω ποιες έφταιγαν και δεν μπορούσα να συνδεθώ με την τηλεόραση πριν...
Πάντως έχω ένα ακόμα ερώτημα...
Όλα παίζουν άψογα μέσω DLNA, εκτός από το internet tv που ψάχνει ανηλεώς να κάνει update στα δεδομένα, και δεν ξέρω τι χρειάζεται ακόμα να ρυθμίσω...region ίσως; --->Γνωρίζει κάποιος;
Επίσης, έχω να παρατηρήσω ότι ταινίες *avi αναπαράγονται μια χαρά μεσω DLNA από το PC μου...εκεί που υπάρχει το πρόβλημα είναι στα αρχεία *mkv όπου κάθε 1 λεπτό (περίπου) bufferιάζει, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η ομαλή θέαση της ταινίας...--->Γνωρίζει κάποιος γιατί παρατηρείται το buffer αυτό στα αρχεία *mkv και μόνο; (σσ. δεν έχω δοκιμάσει άλλα αρχεία, εκτός από *wmv, *avi, *mkv)...
Σας ευχαριστώ και πάλι για την κατανόηση!