Samsung B750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung B750 LCD

Σε εμένα φαίνονται κινέζικα σε όλους τους υποτίτλους που δοκίμασα, αν και ήταν όλοι σε UTF-8...
Μήπως χρειάζεται να κάνω κάποια άλλη ρύθμιση από το μενού της τηλεόρασης;

Άκυρο το παραπάνω...λύθηκε μέσα από το μενού αναπαραγωγής και συγκεκριμένα από το region των υποτίτλων!

Re: Samsung B750 LCD

Παιδιά εγώ την έχω παραγγείλει από τις 23 Σεπτέμβρη, από το Πλαίσιο με πιθανή ημερομηνία παραλαβής 31 του μηνός, που έγινε 5 Οκτώβρη, που έγινε 12, που έγινε 14 και πλέον δεν ξέρω...

Μάγκες όσο απεργούν οι λιμενεργάτες του Πειραιά και δεν ξεφορτώνονται τα κοντέηνερ δεν μας βλέπω να παίρνουμε τηλεόραση...:rifle:

Παιδιά εγώ την έχω παραγγείλει από τις 23 Σεπτέμβρη, από το Πλαίσιο με πιθανή ημερομηνία παραλαβής 31 του μηνός, που έγινε 5 Οκτώβρη, που έγινε 12, που έγινε 14 και πλέον δεν ξέρω...

Μάγκες όσο απεργούν οι λιμενεργάτες του Πειραιά και δεν ξεφορτώνονται τα κοντέηνερ δεν μας βλέπω να παίρνουμε τηλεόραση...:rifle:

Συμφωνώ απολύτως...

Απάντηση: Samsung B750 LCD

Θέλω να χρησιμοποιήσω το wi-fi usb stick της Samsung για ασύρματη σύνδεση με το router μου για internet TV και για media streaming από το pc μου...
Επίσης χρησιμοποιώ static IP στο router μου...
Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει ή να μου υποδείξει τα βήματα που πρέπει να κάνω προκειμένου να συνδεθεί το wi-fi usb stick με το router μου;
Σε μια προσπάθεια που έκανα να ακολουθήσω το εγχειρίδιο δεν κατάφερα να κάνω απολύτως τίποτα...ούτε καν να βρω το menu για να ρυθμίσω τα στοιχεία του διακομιστή μου (αναφ´ρομαι για την τηλεόραση)...
Σας παρακαλώ και σας ευχαριστώ πολύ!!!
Λύθηκε και το παραπάνω πρόβλημα, αφού έκανα hard reset το router μου...
Βέβαια δεν ξέρω πώς θα το προχωρήσω το θέμα, μιας και δεν προτίθεμαι να αλλάξω όλες τις ρυθμίσεις του pc μου σε επίπεδο internet, για την τηλεόραση και μόνο...
Θα προσπαθήσω βήμα-βήμα τώρα να επαναφέρω τις δικές μου ρυθμίσεις στο router, για να ανακαλύψω ποιες έφταιγαν και δεν μπορούσα να συνδεθώ με την τηλεόραση πριν...
Πάντως έχω ένα ακόμα ερώτημα...
Όλα παίζουν άψογα μέσω DLNA, εκτός από το internet tv που ψάχνει ανηλεώς να κάνει update στα δεδομένα, και δεν ξέρω τι χρειάζεται ακόμα να ρυθμίσω...region ίσως; --->Γνωρίζει κάποιος;
Επίσης, έχω να παρατηρήσω ότι ταινίες *avi αναπαράγονται μια χαρά μεσω DLNA από το PC μου...εκεί που υπάρχει το πρόβλημα είναι στα αρχεία *mkv όπου κάθε 1 λεπτό (περίπου) bufferιάζει, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η ομαλή θέαση της ταινίας...--->Γνωρίζει κάποιος γιατί παρατηρείται το buffer αυτό στα αρχεία *mkv και μόνο; (σσ. δεν έχω δοκιμάσει άλλα αρχεία, εκτός από *wmv, *avi, *mkv)...
Σας ευχαριστώ και πάλι για την κατανόηση!

πηρα σημερα φουρλη. δεν εχουνε ουτε μια λεει και θα εχουνε νεοτερα απο δευτερα..τι κανουμε ρε παιδες? μηπως να κοιταξουμε καμια αλλη?παω για 3 εβδομαδες αναμονη.

πηρα σημερα φουρλη. δεν εχουνε ουτε μια λεει και θα εχουνε νεοτερα απο δευτερα..τι κανουμε ρε παιδες? μηπως να κοιταξουμε καμια αλλη?παω για 3 εβδομαδες αναμονη.
Εγώ πάντως που χρησιμοποιώ την 46 B650 του πεθερού (παράγγειλα μια 650 για εκείνον και μια 750 για εμένα, αλλά όπως βλέπεις κι εσύ θα περιμένουμε για πολύ ακόμα εμείς της 750) τη βλέπω άψογη!!!
Δεν έχω μπει ακόμα στις σκέψεις αλλαγής της επιλογής της 750 αλλά θεωρώ -το είπα και παραπάνω- ότι μέχρι να την πάρουμε θα αλλάξει η τιμή της (προς τα κάτω) και θα χτυπάμε τα κεφάλια μας...
Μάλλον οι λιμενεργάτες οφείλονται σε αυτή την καθυστέρηση...
James υπομονή όπως κι εγώ...ξέρω...είναι δύσκολο...:violent-smiley-008::violent-smiley-008::violent-smiley-008:

Re: Απάντηση: Re: Samsung B750 LCD

Εγώ πάντως που χρησιμοποιώ την 46 B650 του πεθερού (παράγγειλα μια 650 για εκείνον και μια 750 για εμένα, αλλά όπως βλέπεις κι εσύ θα περιμένουμε για πολύ ακόμα εμείς της 750) τη βλέπω άψογη!!!
Δεν έχω μπει ακόμα στις σκέψεις αλλαγής της επιλογής της 750 αλλά θεωρώ -το είπα και παραπάνω- ότι μέχρι να την πάρουμε θα αλλάξει η τιμή της (προς τα κάτω) και θα χτυπάμε τα κεφάλια μας...
James υπομονή όπως κι εγώ...ξέρω...είναι δύσκολο...:violent-smiley-008::violent-smiley-008::violent-smiley-008:

κοιτα εγω την εκλεισα στα 1350 ευρω οποτε δε νομιζω να παει παρακατω. το θεμα ειναι οτι εξαντληται η υπομονη μου γιατι οτι εμαθα το εμαθα μονος μου. η εξπερτ ουτε με εχει ενοχλησει να μου πει κατι , μια μ@@ ρε παιδι μου.

ΕΓΩ ΠΑντως θα ακυρωσω αυριο την παραγγελια μου.την ειχα παραγγειλει απο νετ ελεκτρικ με 1365ε αλλα ειδα οτι σημερα την βαλανα 1295 για μερικες ωρες και μετα το ξαναλλαξανε.υποψιαζομαι οτι οταν ερθει η νεα παρτιδα θα πεσουνε και οι τιμες κανα κατοσταρικο οποτε αφου εφαγα το πακετο 20 μερες τωρα δεν με πειραζει να περιμενω καμια δεκαρια ακομα..παντως παιδια βγαζω το καπελο στην LG μιας και πηρα προσφατα την 50PQ6000 για τους γονις μου.αψογη εξυπηρετηση,αρκετο αποθεμα,πολυ καλη τιμη και αψογο σερβις - εγγυηση..δεν ξερω κατα ποσο η σαμσουνγκ τα εχουνε ολα αυτα!!!!!!

Την έχω κλείσει στα 1399 με 12άτοκες και δωρεάν μεταφορικά (επαρχία) από το Πλαίσιο, από 23 Σεπτέμβρη.
Ρε σεις, αν με πάνε για μήνα την ακυρώνω επιτόπου και παίρνω την UE46B6000 που είναι πάνω κάτω στα ίδια λεφτά, είναι και LED αλλά δεν έχει τις multimedia δυνατότητες. Ανάμεσα σε αυτές τις δυο ήμουνα και, αν είχα επιλέξει την 2η θα είχα τηλεόραση ένα μήνα τώρα!!!
Εσείς τί λέτε;;;
Πάντως, κάτω από 1360 που την έχει βάλει ο Tsampas τώρα δεν νομίζω να πέσει...

Την έχω κλείσει στα 1399 με 12άτοκες και δωρεάν μεταφορικά (επαρχία) από το Πλαίσιο, από 23 Σεπτέμβρη.
Ρε σεις, αν με πάνε για μήνα την ακυρώνω επιτόπου και παίρνω την UE46B6000 που είναι πάνω κάτω στα ίδια λεφτά, είναι και LED αλλά δεν έχει τις multimedia δυνατότητες. Ανάμεσα σε αυτές τις δυο ήμουνα και, αν είχα επιλέξει την 2η θα είχα τηλεόραση ένα μήνα τώρα!!!
Εσείς τί λέτε;;;
Πάντως, κάτω από 1360 που την έχει βάλει ο Tsampas τώρα δεν νομίζω να πέσει...

http://www.skroutz.gr/s/74208/Samsung-LE46B750-46%27%27.html?keyphrase=46b750

ηδη επεσε στα 1299ε

Με εγγύηση Φουρλή λέω, όχι pixmania και παραεισαγωγές με δική τους εγγύηση...

TO KOSTIKA MARKET απο φουρλη παιρνει τις σαμσουνγκ.πηρα τηλ και τον ρωτησα.δεν ειναι παραεισαγωγη

Ααααα...έχω και κάτι ακόμα να πω....

Σκέφτομαι να μεταπωλήσω το Samsung WIS09ABGNX Wi-Fi USB Stick που παρέλαβα από το Πλαίσιο την εβδομάδα που μας πέρασε (με τις ζελατίνες είναι ακόμα), μιας και μετά από μερικές δοκιμές κατέληξα ότι δεν μου είναι απαραίτητο (συνυπολογίζοντας τα issues με τα *mkv και το steamάρισμά τους από το συγκεκριμένο router που έχω στην κατοχή μου).
Οπότε, όποιος νομίζει ότι το χρειάζεται σε μια καλύτερη τιμή από εκείνη που εγώ το απέκτησα, ας στείλει ένα πμ σε εμένα...να το παζαρέψουμε :argue::argue::argue:

(εάν παραβαίνω κάποιον κανόνα του forum σχετικά με τις προσφορές ή, τυχόν, τις αγγελίες, παρακαλώ έναν admin να με διορθώσει με το παρόν post)

Έχει να προτείνει κανείς σας κάποιον εξωτερικό media player (+streaming) για αρχεία, κυρίως, *mkv;
Έχω διαβάσει για τον Xtreamer και τον WD Live TV (για το WDTV 2 αναφέρομαι) αλλά θέλω και περισσότερες γνώμες να ακούσω, είτε για τους συγκεκριμένους, είτε για διαφορετικούς!

Sorry εάν είναι το παρόν off topic αλλά θέλω να ρωτήσω κατόχους media players για τη συγκεκριμένη τηλεόραση και τη συνεργασία μεταξύ τους!

νεα επικοινωνια σημερα με φουρλη . παραλαμβανει παρασκευη και απο δευτερα στελνει στα μαγαζια με σειρα προτεραιοτητας. ειμαι ηδη στις 5 εβδομαδες αναμονης και μαλλον το uncharted 2 δεν θα παιξει......αν και δεν ειναι FULL HD....

Last edited by a moderator:

Μια ερώτηση...εάν συνδέσω την 750 με ένα laptop μέσω LAN και τίποτα άλλο, θα μπορέσω να streamάρω αρχεία *mkv κανονικά;
Εννοώ χωρίς καλώδια ήχου-εικόνας.....

Με static IPs, και crossover καλώδιο, δεν υπάρχει λόγος να μην παίξει. Στην χειρότερη να χρειαστεί ένα switch ενδιάμεσα.

Βάζοντας την έκδοση 2.2 του Share Manager, δεν δίνει πλέον thumbnails, ούτε καν επιλογές sorting. Δείχνει μόνο τους φακέλους.

Το παρατήρησε και κάποιος άλλος;

Κατ' αρχήν καλημέρα. 'Ενας από τους λόγους που κατέληξα σε αυτή τη TV (40'') ήταν η απευθείας αναπαραγωγή βίντεο από το στικάκι ή σκληρό κλπ. χωρίς να χρειάζεται να κάνω εγγρφή σε DVD. Έκανα δοκιμή με ένα βιντεάκι σε μορφή .avi από κάμερα και έπαιξε πολύ καλά αλλά αδυνατεί να διαβάσει τα .avi που προέρχονται από το PINNACLE STUDIO (και εγώ το χρησιμοποιώ πολύ) και μου λέει ότι δεν υποστηρίζει αυτό το format. Υπάρχει κάποια ασυμβατότητα; Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση; Ευχαριστώ.
Και καλώς σας βρήκα, αν και σας παρακολουθώ αρκετό καιρό.

Last edited:

παιδια μια ερωτηση.την εχει δοκιμασει κανεις για pc gaming;και αν εχετε ενημερωση για την 46b7000 θα ηταν ευπροσδεκτη.