Καλησπέρα! Κάτοχος κι εγώ της 530 40'' από χθές το βράδυ. Γενικά ήμουν ικανοποιημένος, μέχρι που δοκίμασα το media player. Συγκεκριμένα προσπάθησα να δω το Μονομάχο, mkv, ac3 720p από usb stick. H εικόνα έκανε σπασίματα συνεχώς. Κάποια στιγμή η διαφορά ήχου και εικόνας έφτασε τα 3 λεπτά. Φανταστείτε ένα καρέ ανα 3-4 δευτερόλεπτα. Μήπως φταίει το γεγονός ότι η αναπαραγωγή έγινε μέσω stick και όχι σκληρού δίσκου; Έχει αντιμετωπίσει κανείς ανάλογο πρόβλημα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Source: HDMI (δεν τις εχω βαλει γιατι την εχω για τηλεοπτικα ,απλα προς ενημερωση
πηγη :http://www.avforums.com/forums/lcd-led-lcd-tvs/1246980-samsung-c530-owners-thread-12.html
Main
•Picture Mode: Standard
•Backlight: 3
•Contrast: 100
•Brightness: 45
•Sharpness: 0
•Color: 36
•Tint: G47/R53
•Eco: Enable No Signal Power Off
Advanced Settings:
•Black Tone: Off
•Dynamic Contrast: Off
•Shadow Detail: -2
•Gamma: 0
•RGB Only: Off
•Colour Space: Native
•White Balance: See Below
•Flesh tone: 0
•Edge Enhancement: On
Picture Options:
•Color Tone: Warm 1
•Size: Screen Fit
•Digital Noise Filter: Off
•MPEG Noise filter: Off
•HDMI Black Level: Low
•Auto Protection Time: 2 hours
Grayscale:
•Red Gain: 25
•Green Gain: 25
•Blue Gain: 16
•Red Offset: 48
•Green Offset: 24
•Blue Offset: 28
Αντε να αλλαζει η χωρα παρασκευης του Πανελ, αλλα εχω ακουσει οτι το "ουγγρικο" πανελ ειναι το καλυτερο...
φιλε τακη με αυτες τις ρυθμισεις δεν ειναι σκοτεινη η εικονα στις ταινιες?γιατι τις περασα και στην δικη μου και μου φανηκε πολυ σκοτεινη η τανια(mkv).δεν ξερω βεβαια αν παιζει σημαντικο ρολο η πηγη,γιατι εγω τις δοκιμασα απο σκληρο δισκο μεσω usb ενω εσυ τις αναφερεις με συνδεση hdmi
Συμφωνοι Rookie σε ολα αυτα αλλα η funai 24" ειναι μοντελο 9 μηνων (δεν ειναι τοσο παλια) και τα καναλια με το ιδιο σημα (με το ιδιο καλωδιο) τα επαιζε πολυ καλυτερα (και χωρις σπασιματα και χωρις θολουρα). θελεις να μου πεις οτι μια φθηνοτερη FullHD τηλεοραση παιζει καλυτερα απο τη Samsung τι να πω. Δε μιλαω για μικρες διαφορες, απλα η εικονα δε βλεπεται στη Samsung. Θεωρω οτι εχει προβλημα η επεξεργασια του MStar η ο ιδιος ο δεκτης των αναλογικων και περιμενω να αποφανθουν και οι τεχνικοι απο κει που την αγορασα αυριο.
Υπαρχει μια μικρη καθυστερηση στην αλλαγη καναλιων.Καλησπέρα,επειδή είμαι στο ψάξιμο και μάλλον έχω καταλήξει στην 530 μπορεί κάποιος κάτοχος να μου πει τον χρόνο που κάνει για ενναλαγή καναλιών σε MPEG4?Ευχαριστώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.