Samsung C530 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και να υπήρχε άλλη αναβάθμιση, δύσκολο για PVR. Πραγματικά πόσες τηλεοράσεις (και σε μεγαλύτερες κατηγορίες τιμής) έχουν PVR;

Ομως καποια μοντελα της υποδεεστερης κατ`εμε Sony εχουν παρει αναβαθμιση με προσθηκη PVR. Μακαρι να εχει και η Σαμυ μας αυτη την δυνατοτητα.

Βάλτε και εμένα στους κατόχους!
Λόγω της ασυμβατότητας της Sony 40L4000 με ΝΕΟΤΙΟΝ NP4 στα νέα mpeg4 της ΕΡΤ, αγόρασα μια 40c530 από Carrefour στα 489.
btw η 32c530 έχει 369!!
Αναβάθμισα άμεσα στο τελευταίο firmware (είχε κάτι σε 2005)!
Εντυπώσεις καλές! μόνο παράπονο το φτηνιάρικο κοντρόλ, με τη σκληρή άισθηση στα πλήκτρα πλάγιας μετακίνησης!
Βασικά μου αρέσει καλύτερα το κοντρόλ από B1930HD το οποίο και έφαγα ήδη από την κόρη μου!
Πως μπορώ να δω τι panel έχει;

Last edited:
Απάντηση: Re: Samsung C530 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Βάλτε και εμένα στους κατόχους!
Λόγω της ασυμβατότητας της Sony 40L4000 με ΝΕΟΤΙΟΝ NP4 στα νέα mpeg4 της ΕΡΤ, αγόρασα μια 40c530 από Carrefour στα 489.
btw η 32c530 έχει 369!!
Αναβάθμισα άμεσα στο τελευταίο firmware (είχε κάτι σε 2005)!
Εντυπώσεις καλές! μόνο παράπονο το φτηνιάρικο κοντρόλ, με τη σκληρή άισθηση στα πλήκτρα πλάγιας μετακίνησης!
Βασικά μου αρέσει καλύτερα το κοντρόλ από B1930HD το οποίο και έφαγα ήδη από την κόρη μου!
Πως μπορώ να δω τι panel έχει;

Αν δε θέλεις να ψάξεις στο ίντερνετ με βάση το σίριαλ σου, τότε ψάξε στο συρτάρι της κουζίνας για αυτό...

philips%20screwdriver.jpg

Πλάκα κάνω. Δε μπόρεσα να κρατηθώ... Καλορίζικη... Εγώ την δική μου λέω να την ανοίξω... :)

μαλλον εκεινο το ''θεμα'' με το συνεχες ανοιγοκλειμα της tv λυθηκε.
3 μερες αναβοσβηνε σαν τρελη με το κοκκινο λαμπακι να τρεμοπαιζει.σαλταρα.

λοιπον...

-πατας με σειρα με κλειστη την tv
info,menu,mute,power και εμφανιζεται το κρυφο "service menu"

-control
-sub option
-watchdog στο OFF
-κλεισιμο κ ανοιγμα της τηλεορασης.

στο τμημα εξυπηρετης που πηρα πριν βγαλω ακρη μου λεγανε να την παω για service αφου της κανω πρωτα restart(πατας το exit 30-40 sec).
για κρυφο μενου ουτε ειχαν ξανακουσει κ επεσε συμβουλη να μην παιρνω στα σοβαρα τις λυσεις που βρισκω στο ιντερνετ.
ασφαλως τους εγραψα γιατι ακομη θα ψαχνομουν.

Παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση. Έκατσα να δω το παιχνίδι την προηογύμενη βδομάδα Real - Barca στο ERT HD. Δυστυχώς είχα πολλά σπασίματα και πλέον δεν ήταν δυνατό να το παρακολουθήσω. Μερικά σπασίματα μου έκανε και στην ΝΕΤ (στο ψηφιακό). Θέλω να ρωτήσω , που μπορώ να δω την ποιότητα του σήματος γιατί στην ισχύ θεωρώ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα (από 80, 85 έως 92%). Στο επίπεδο bit σφαλμ. βγάζει 0. Δεν έχω ιδέα γιατί μου κάνει τα σπασίματα και σήμερα έχει το Μαντσ. - Σάλκε και ΠΣΚ το final four και θα ήθελα !!!!! να τα δω φυσιολογικά.
Καμιά βοήθεια????

Σπασίματα παρατήρησα κι εγώ την προηγούμενη βδομάδα (όχι πολλά σαν εσένα),αλλά μόνο στο erthd! Θα κάνω σήμερα έγγραφη ταυτόχρονα κι αν δω προβλήματα θα τσεκαρω στο recorded αρχείο.

Το θέμα είναι ότι το κάνει μόνο στο πακέτο της ΕΡΤ και μόνο στα αθλητικά. Στα υπόλοιπα δεν κάνει κάτι. Να και τώρα που βλέπω το Κολ. Ρόδου - ΟΣΦΠ , μπασκετ, στην ΝΕΤ τα ίδια χάλια. Σε κάποια φάση εμφανίζει και στο επίπεδο bit σφαλ. τιμές μέχρι το 25 ( σε μερικά σπασίματα, σε άλλα πάλι παραμένει στο 0).

Κανενα σπασιμο εδω παρακολουθωντας Μαντσεστερ.

Απλα φανταστικη εικονα

Τελικά κατάφερα να δω το 2ο ημίχρονο ΧΩΡΙΣ κανένα σπάσιμο. Ευχαριστήθηκα εικόνα. Δεν ξέρω τις πταίει γενικά. Θα το κοιτάξω καλύτερα στο μέλλον.
Τελικά φαίνεται πουθενα στο μενού η ποιότητα του σήματος ή δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ???

Καλημέρα. Εκεί δείχνει μόνο την ισχύ του σήματος και το επίπεδο bit σφαλ.
Επίπεδο ποιότητας (σε %) δεν υπάρχει. Στο εξ. δέκτη που είχα πάρει πριν 5-6 χρόνια για Mpeg2 είχε.

Εκεί το βλέπω να καταλήγω. Αν και η κεραία Televes βλέπει καλά Υμηττό... Θα δώ.

Είπα σήμερα να δω για firmware update της LE32C530 που έχω. Βρήκα το 1024.1

Μιας και είδα ότι δεν έχετε βρει το changelog το γράφω παρακάτω (από το uk site της sammy):
-Watching "picture" on medi play error with new s/w of i-phone/i-pad.
-Update the energy requirement for Australia.
-Improve PDP 4 Seried 50" (U2P Module) Reddish picture (Red dot) issu.
-Blinking picture while watching DTV signal for Baltic Countries.

Αγόρασα και εγώ την συγκεκριμένη τηλεόραση για το εξοχικό και όντως η ποιότητα της εικόνας είναι άψογη. Πέρασα και το τελευταίο firmware, όλα καλά. Στο ψηφιακό HD σήμα της ERT HD η τηλεόραση δεν παίζεται. Σε σύγκριση με μια πιο παλιά samsung σειρά 8, την 40Α856 (έκανε πριν 2 χρόνια 1600E) έπαιζε καλύτερα την ERT HD!
Το μόνο πρόβλημα που παρατήρησα είναι ότι τα mkv αρχεία τα παίζει με σπασίματα. Στις 2-3 ταινίες που δοκίμασα το έκανε σε όλες. Από συγχρονισμό, ελληνικούς υπότιτλους κλπ, δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Της σύνδεσα ένα 500άρι WDpassport.
Έχετε παρατηρήσει ανάλογο φαινόμενο;

....Το μόνο πρόβλημα που παρατήρησα είναι ότι τα mkv αρχεία τα παίζει με σπασίματα. Στις 2-3 ταινίες που δοκίμασα το έκανε σε όλες. Από συγχρονισμό, ελληνικούς υπότιτλους κλπ, δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Της σύνδεσα ένα 500άρι WDpassport.
Έχετε παρατηρήσει ανάλογο φαινόμενο;

'Εχει να κάνει με το πώς έχει γίνει encode το mkv.
Προσωπικά μου έχει συμβεί σε 1-2 ταινίες μόνο να τις παίζει με λίγα σπασίματα και μονο σε 1 .mkv να μήν το παίζει

να ρωτήσω ρε παιδιά, εσάς τους κατόχους των C530: οι ελληνικοί υπότιτλοι αναπαράγονται όταν είναι σωσμένοι σαν ansi ή σαν utf-8?