Παίδες μπορώ να κάνω κάτι με τα σπασίματα της τηλεόρασης οταν βλέπω ποδοσφαιρικους αγώνες;;; Το προβλημα το εχω στην ΝΕΤ και μου ειχε πει καποιο παιδι οτι φταιει η πλατφορμα της DIGEA για αυτό. το θέμα είναι ότι και στο ΣΚΑΙ τα ιδια. Ακομα και σε εκπομπες που περνανε τα γρηγορα γραμματα από κάτω (π.χ. για τηλεφωνα η πληροφορίες) ψιλό αλλοιώνονται τα γράμματα. Φταίει για όλα η DIGEA η φταίει τίποτα άλλο;;; Εσεις το βλέπεται στις δικές σας;;;
Παιδιά πριν από μια βδομάδα έγινα κάτοχος μιας C650 46 ιντσών.Πριν αγοράσω την τηλεόραση είχα αγοράσει τα παρακάτω ηχεία.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505218
Δεν βρίσκω όμως πως να τα συνδέσω με την τηλεόραση καθώς υποδοχή βρίσκω μόνο σε αυτή των ακουστικών.Αν κανείς φίλος γνωρίζει κάποια λύση ας ποστάρει.
Τα ιδια προβληματα ειχα και εχω και εγωΚαμιά γνώμη;;;
Γεια σας,
με ποια συνδεση μπορώ να συνδέσω το λαπτοπ με την tv, ωστε να έχω ως μονιτορ την tv αντι για την οθονη του λαπτοπ.
ευχαριστω
Γιωργος
Ενεργοποιησα το PVR μου φαινεται οτι χαλαει η εικονα...???δεν πιανω ψηφιακα το εκανα για να το δω εχετε δει κ εσεις κατι τετοιο...??? Αυτο το clone που καναμε πως σκτ το ξαναπερναμε...? εκανα επανεκινηση της tv κ χαθηκανε ολα......γκρρρρρ.... thnx
Λοιπόν, παίδες έχω νέα από το θόρυβο στην C630.
Πήγα στο κατάστημα που την πήρα, ανέφερα το πρόβλημα, στην αρχή ο τεχνικός μου τα έσπαγε (ιδέα σου είναι, έτσι κάνουν όλες, κ.λ.π.). Είπα το πρόβλημα στο αφεντικό και δέχτηκε να γίνει αλλαγή μόνο που δεν υπήρχαν κομμάτια. Διαλέγω και εγώ την C650 αφού η διαφορά ήταν 100 ευρώ. Μου κόβει (κάτω από πίεση δικιά μου) και 50 ευρώ λόγω ταλαιπωρίας. Πηγαίνω σπίτι, τη δοκιμάζω... και αυτή θόρυβο :violent-smiley-030:, καμία σχέση όμως με τον άλλον που τον έκανε σε όλους τους τύπους εικόνας. Στην 650 δεν κάνει μόνο στο "δυναμική" και στους υπόλοιπους πολύ λιγότερο. Τρελαίνομαι... την ξαναπάω πίσω. Τελικά την άλλαξα και εκείνη και πήρα το τελευταίο κομμάτι της C650 του μαγαζιού αλλά και αυτή κάνει σε αυτά που προανέφερα :slapface: (panel σε όλες το ΑΑ01).
Άρα, τι να συμπεράνω, ότι κάνουν όλες οι Samsung αυτό το θόρυβο του inverter και δεν το καταλάβατε οι περισσότεροι εδώ; Διακριτικό μεν αλλά θόρυβο (Του πεθερού η Sony κάνει τον τριπλάσιο). Ή εγώ έτυχα στο μαγαζί με όλες TV με θόρυβο; Μόνο του πατέρα μου η Phillips LED δεν κάνει τίποτε - αθόρυβη τελείως.
Αυτά τα ολίγα... :guitarist:
Ναι, πάλι 37άρα. Τι δε μου το έλεγες; :AFADF0:Φίλε υποθέτω πως πήρες πάλι 37άρα. Δες λίγο και εδώ:
http://www.avforums.com/forums/lcd-led-lcd-tvs/1229677-samsung-c650-owners-thread-31.html
Ενδέχεται να έχουν πρόβλημα μόνο οι 37inch.
Ακούω συνέχεια για τα προβλήματα με τα σπασίματα κι απορώ.
Γιατί εγώ με λειτουργία τυπικό και motion plus τυπικό κανένα πρόβλημα.
Μιλάω φυσικά για digea. Προβλήματα έχω που και που σε ορισμένες ματρόσκες 720p με αναπαραγωγή απο pc. Στα 1080 σπάνια. Οσον αφορά τον ενσωματωμένο player κανένα σπασιμο αλλα δεν τον προτιμώ γιατί το pc μου δίνει πολύ καλύτερη εικόνα. Σημ. τα φίλτρα mpeg και ψηφ. θορύβου ειναι στο auto. Μήπως τελικά με τις ρυθμίσεις τις προτεινόμενες (εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου) έχετε τρελάνει τους επεξεργαστές, ή είμαι εγώ τυχερός.
Έχω την 40c650 πανελ sq01.
Κανείς δεν ξέρει?Πως ακριβώς ενεργοποιείτε αυτό το guide+ και κερδίζουμε τίποτα εκτός από περισσότερες πληροφορίες από τα κανάλια ή όχι?
Και για ποιο λόγο η π..... η samsung δεν τα έχει ενεργά αυτά(Guide+ & pvc) από την αρχή και μας παιδεύει?
Τα ιδια προβληματα ειχα και εχω και εγω
Σπασιματα και θολουρα στα γραμματα που περνανε οριζοντια
Στο τελευταιο ισως φταιει οτι σημα ειναι interlaced (εδω καποιος θα μπορουσε να επιβεβαιωσει αν ισχυει αυτο)
Παντως μπορεις να δεις διαφορα παιζοντας με το motionplus απο το μενου της τηλεορασης...αν το βγαλεις πιστευω θα εχεις λιγοτερα προβληματα
Ακούω συνέχεια για τα προβλήματα με τα σπασίματα κι απορώ.
Γιατί εγώ με λειτουργία τυπικό και motion plus τυπικό κανένα πρόβλημα.
Μιλάω φυσικά για digea. Προβλήματα έχω που και που σε ορισμένες ματρόσκες 720p με αναπαραγωγή απο pc. Στα 1080 σπάνια. Οσον αφορά τον ενσωματωμένο player κανένα σπασιμο αλλα δεν τον προτιμώ γιατί το pc μου δίνει πολύ καλύτερη εικόνα. Σημ. τα φίλτρα mpeg και ψηφ. θορύβου ειναι στο auto. Μήπως τελικά με τις ρυθμίσεις τις προτεινόμενες (εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου) έχετε τρελάνει τους επεξεργαστές, ή είμαι εγώ τυχερός.
Έχω την 40c650 πανελ sq01.
για τα σπασιματα που λες, εγω εχα το προ προηγουμενο firware και μουπαιζε μια χαρα. μετα εβαλα το προηγουμενο κ βλεπω πολλα περισσοτερα απο κει που εβλεπα πολυ σπανια... εχεις καλο πανελ αλλα αυτο δε νομιζω να παιζει ρολο στα σπασιματα νομιζω. το αλλο που μου εκανε εντυπωση ειναι το πισι... σου δινει καλυτερη εικονα ??? hdmi εχει? εγω που τοχω με dvi to hdmi, σαν εικονα μου φαινεται ιδια με του player της τιβι , αλλα κανει τρελα σπασιματα.. δεν εχω δοκιμασει στα 24hz που προτινε καποιος χρηστης(οχι ναρκωτικων) αλλα με το πισι δεν μπορω να δω ταινια. ο player τα σπαει ! για το θορυβο που κανει κ απασχολει κοσμο... εμενα ποτε δε μου εκανε. 47". ευτυχως δεν πηρα 37... (ακου τωρα παπαριες...) ποτέ δε θα βρουμε ενα setup ή οδηγο αγορας που να πιανει σε ολες τις τιβι κιας ειναι το ιδιο μοντελο. :drummer:
Εχθες που εβλεπα αγωνα ποδοσφαίρου πειραματιστηκα αρκετα με το motion plus. Σε ολες τις επιλογες μου το εκανε αλλα εκει που παρατηρησα μια μικρη βελτιωση ηταν στην 2η κατα σειρα επιλογη (δεν θυμαμαι πια ηταν). Παντως ειναι κριμα να εχεις τετοια ποιοτητα εικονας και να μην μπορεις να απολαυσεις ενα αγωνα της προκοπης.
Δηλαδη ειναι αποκλειστικο προβλημα της DIGEA το ολο θεμα;;; Ας πουμε κατοχοι της C750 ή αλλων μοντέλων των LG και SONY εχουν σπασιματα σε ποδοσφαιρικους αγώνες της DIGEA;;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.