Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews -

ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
το είχα δοκιμάσει και αυτό χωρίς αποτέλεσμα.
Τελικά το ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ DLNA ΕΙΝΑΙ ΤΑ VISTA.
Εγκατέστησα το samsung pc manager σε άλλο pc με xp και όλα δουλεύουν μια χαρά!
Α ρε παλιοvista:violent-smiley-030:.
Ερώτηση:
επειδή το 2ο pc είναι ...ταλαιπωρημένο,
ξέρετε κάποιο άλλο εναλλακτικό πρόγραμμα για dlna ;
TVMobili, δωρεάν και δουλεύει άψογα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C65

μη με παρεξηγησεις αλλα πετα τα βιστα ΤΩΡΑ !!!! δεν κανουν για ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!
διαφωνώ κάθετα, τα vista είναι πολύ καλά και πάρα πολύ σταθερά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: S

διαφωνώ κάθετα, τα vista είναι πολύ καλά και πάρα πολύ σταθερά.
Έτσι, έτσι........ΤΡΕΛΑΝΕΕΕΕΕ ΜΑΣ!!!!!:rofl:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

Έτσι, έτσι........ΤΡΕΛΑΝΕΕΕΕΕ ΜΑΣ!!!!!:rofl:
να σε τρελάνω, δε χρειάζεται, απλά λέω αυτό που βλέπω στον υπολογιστή, σταθερότητα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

να σε τρελάνω, δε χρειάζεται, απλά λέω αυτό που βλέπω στον υπολογιστή, σταθερότητα

σιγουρα τα vista ειναι σταθερα οταν ο υπολογιστης ειναι κλειστος. μιλαμε για τρομερη σταθεροτητα. δε σαλευει... ανακαλω την αποψη μου για τη σταθεροτητα των σvista

Εκανα την τελευταια αναβαθμιση και εχασα το pvr! Ειναι ευκολο να γυρισω σε παλιοτερο firmware; Χωρις samygo δηλαδη επειδη δεν καταλαβαινω τιποτα! Τα sub options στο hotel mode ειναι μιαμιση στηλη πλεον.την πηρα χθες την τηλεοραση,χαρηκα με το pvr και λεω κανε και την αναβαθμιση μηπως φτιαχνει και καφε μετα, αλλα την πατησα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

σιγουρα τα vista ειναι σταθερα οταν ο υπολογιστης ειναι κλειστος. μιλαμε για τρομερη σταθεροτητα. δε σαλευει... ανακαλω την αποψη μου για τη σταθεροτητα των σvista
με αυτά που λες δείχνει πόσο ασχολήθηκες με/χρησιμοποίησες τα Vista

το αφήνω εδώ γιατί είμαι εκτός και δεν έχει νόημα να κάνουμε αυτή την κουβέντα.

Τα Vista σαφως και ειναι καλο λειτουργικο αλλα με πολλα προβληματα περισσοτερα απο οσα ειχαν τα ΧΡ οταν πρωτοβγηκαν ενω στα 2007 δεν πλησιαζουν παροτι το user inteface τους μοιαζει πολυ.
Το κακο ειναι οτι ενω τα ΧΡ βελτιωθηκαν πολυ με τα updates και service packs τα vista παραμενουν τα λιγοτερο σταθερα απο τα τρια λειτουργικα δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που η ιδια η microsoft εβγαλε αμεσως τα 7αρια, αν ηταν τοσο καλα απλα θα ζουσαν για πολλα χρονια οπως τα ΧΡ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

Ο τίτλος του thread για όσους δεν το πρόσεξαν είναι "Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια"

Χμμμ... έφτασε κι αυτή η στιγμή λοιπόν.
Σύμφωνα με όσα γράφονται στο SamyGO το 3008.3 είναι το τελευταίο που επιτρέπει πρόσβαση στο Service Menu και στο 3009.2 είναι κλειδωμένο.

Άντε σαν τα PS3 καταντήσαμε πια... θα αναγράφουμε και firmware στις αγγελίες...

Εκανα την τελευταια αναβαθμιση και εχασα το pvr! Ειναι ευκολο να γυρισω σε παλιοτερο firmware; Χωρις samygo δηλαδη επειδη δεν καταλαβαινω τιποτα! Τα sub options στο hotel mode ειναι μιαμιση στηλη πλεον.την πηρα χθες την τηλεοραση,χαρηκα με το pvr και λεω κανε και την αναβαθμιση μηπως φτιαχνει και καφε μετα, αλλα την πατησα...

Φιλε μου οταν κατι δουλευει ΔΕΝ το πειραζουμε.

Απ'οσο γνωριζω δεν ειναι εφικτο το downgrade του firmware αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος.

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με πιο τρόπο λειτουργεί το DNLA με το samsung pc share manager ή με το TVMobili?
Τη τηλεόραση την έχω συνδέσει στο internet αλλά το DNLA δεν έχω βρεί πως λειτουργεί.

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με πιο τρόπο λειτουργεί το DNLA με το samsung pc share manager ή με το TVMobili?
Τη τηλεόραση την έχω συνδέσει στο internet αλλά το DNLA δεν έχω βρεί πως λειτουργεί.

Τα βήματα για το dlna έχουν αναφερθεί στο παρόν νήμα τουλάχιστον 5 φορές. Μάλιστα πριν λίγες μέρες (στις 2-3 τελευταίες σελίδες) ξανααπαντήθηκε. Κάντε έναν κόπο και ψάξτε πριν ρωτήσετε κάτι!

ΠΑΙΔΕΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ UPDATE ΣΤΟ 3009.2 FIRMWARE ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕΝ ΤΟ PVR ΜΕΣΩ HOTEL MENU ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ EXTENDED SERVICE MENU ENΩ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ:
http://sourceforge.net/apps/phpbb/samygo/viewtopic.php?f=10&t=1795&start=0

Επιτέλους και κάτι πολύ σημαντικό και ουσιώδες ! Ευχαριστούμε !

το TVMobili όταν το εγκαταστήσεις στο PC, το δουλεύεις μέσω browser.
γράφεις στον browser http://127.0.0.1:30888/__index και σε πάει στη σελίδα του TVMobili. Από εκεί επιλέγεις settings όπου πας σε μία νέα σελίδα.

Στη σελίδα αυτή, κάτω από την επικεφαλίδα "NEW DIRECTORY" μπορείς να επιλέξεις το directory που θέλεις (browse) και πατάς submit. Το directory εμφανίζεται παρακάτω. Για κάθε ένα directory που θέλεις πάλι browse, επιλογή, submit.

Αν έχεις firewall στο PC τότε πρέπει να το σετάρεις να αφήνει το TVMobili να έχει πρόσβαση στο δίκτυο.

Μετά πας στην τηλεόραση, μπαίνεις στο media player και επιλέγεις την ταινία που θέλεις από τις επιλογές που σου βγάζει

Μήπως κάποιος έχει link για το firmware 3008.3; Στο site της Samsung έχει μόνο το τελευταίο.
Ορίστε, φίλε μου στο ανέβασα εδώ

Σήμερα το μεσημέρι έκανα παραγγελία μιας 32c650 για το υπνοδωμάτιο,εκμεταλλευόμενος την προσφορά από εδώ:
http://www.papadatoshome.gr/products.html?app=eavcatalog&view=item&id=1863&category_id=157
εντυπώσεις και σχόλια με την παραλαβή!
Φίλε SigmaDelta είχες καμμία ανταπόκριση από τον Παπαδάτο; Και εγώ εχθές έκανα την παραγγελία το πρωί αλλά ακόμα καμία ενημέρωση.