Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μια ερώτηση. Πολλές φορές οταν αναπαράγω υλικό είτε ασύρματα είτε από σκληρό δίσκο η αναπαραγωγή διακόπτεται στιγμιαία. Σαν να σταματά να λειτουργεί το usb. Για παράδειγμα όταν έχω δίσκο μου όταν κοπεί αμέσως μου πετάει μήνυμα ότι συνδέθηκε. Αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Να απευθυνθώ στο service; Δε συμβαίνει πολύ συχνά αλλά συμβαίνει. - 46c650

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Λοιπον μολις εκανα reset και για οποιους δεν γνωριζουν , με αναμμενη τηλεοραση παταμε 10 δευτερολεπτα το exit. Ολα καλα.
Ευχαριστω για την βοηθεια.

Χρήσιμο !

Μια ερώτηση. Πολλές φορές οταν αναπαράγω υλικό είτε ασύρματα είτε από σκληρό δίσκο η αναπαραγωγή διακόπτεται στιγμιαία. Σαν να σταματά να λειτουργεί το usb. Για παράδειγμα όταν έχω δίσκο μου όταν κοπεί αμέσως μου πετάει μήνυμα ότι συνδέθηκε. Αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Να απευθυνθώ στο service; Δε συμβαίνει πολύ συχνά αλλά συμβαίνει. - 46c650

Φίλε αν σου πετάει ήνυμα οτι συνδέθηκε τότε χάνει για λίγο την σύνδεση με τον δίσκο , ακι έχεις θέμα με την θύρα usb εκτός κι αν φταίει ο δίσκος

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε αν σου πετάει ήνυμα οτι συνδέθηκε τότε χάνει για λίγο την σύνδεση με τον δίσκο , ακι έχεις θέμα με την θύρα usb εκτός κι αν φταίει ο δίσκος

Ναι μάλλον και όπως είπα κόβεται καμιά φορά και το ασύρματο.

ρε παίδες κανένα σοβαρό firmware θα βγάλει η samsung?Κάτι να κάνει να διορθωθεί λιγο το motion plus και επειγόντως να προσθέσει επιλογή zoom/stretch.Επίσης ξέρει κανείς αν υπάρχουν πουθενά ανεπίσημα mod firms?

Έχω την LEc630 που την αγόρασα 5ο/2011 από που κατεβάζουμε τις αναβαθμίσεις γιατί στο επίσημο site δεν την βρίσκω...Βοηθούν σε κάτι ή κάνουν προβληματα; Ευχαριστώ.

Έχω την LEc630 που την αγόρασα 5ο/2011 από που κατεβάζουμε τις αναβαθμίσεις γιατί στο επίσημο site δεν την βρίσκω...Βοηθούν σε κάτι ή κάνουν προβληματα; Ευχαριστώ.
Μην ασχολείσαι....το μόνο που μπορεί να κάνουν αυτές οι αναβαθμίσεις είναι να δημιουργήσουν προβλήματα...εκτός και αν έχεις προβλήματα και πιθανόν μια αναβάθμιση τα λύσει.

αυτό το λινκ που έβαλες εσύ σου έχει και εικόνα και λέει τι αντιστοιχεί σε τι

* Version "A" panels: AC01, AC02, AC03, AC04, AA01, AA02, AA03, AA04 and BA01 all come from AU Optronics
* Version "S" panels: SQ01, SQ02, SQ03, SQ04, SS01, SS02, SS03, SS04 and SX03 are made by Samsung
* Version "C" panels: CN01, CN02, BN01 and BN02 stand for CMO, according to one reader who found yet another MVA panel on his 32''.

SQ01, SQ02, SQ03, SQ04, SS01, SS02, SS03, SS04 and SX03 ένα από αυτά θέλεις να γράφει που είναι της samsung
Εμένα που γράφει μόνο Version 01 τι να έχει άραγε;

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Με USB flash δεν γίνεται δουλειά λόγο της χαμηλής ταχύτητας εγγραφής που έχουν. Δοκίμασε σε ένα σκληρό δίσκο να φτιάξεις ένα partition και φορμαρε αυτό το partition στην tv για τις εγγραφές σου.
Εγώ ολοκλήρωσα εγγραφή κανονικά (από 2 τοπικά ψηφιακά που πιάνω).
Βολικό πολύ και το timeshifting.
Μηπώς ξέρει κάποιος πως μπορώ να διαχειριστώ τα αρχεία σ'αυτό το partition ώστε να τα πάρω στο PC?

Γνωρίζετε κανέναν τρόπο για PVR στην LEc630; Δεν έχω κάνει κανένα update στο firmware που είναι το 2010/11/05_001016.
Επίσης δεν έχω καταφέρει να βρω κάπου αναβαθμίσεις για αυτό...
Κάθε απάντηση χρησιμη
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γνωρίζετε κανέναν τρόπο για PVR στην LEc630; Δεν έχω κάνει κανένα update στο firmware που είναι το 2010/11/05_001016.
Κάθε απάντηση χρησιμη
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

To pvr για την c630 ενεργοποιείται με ον ίδιο τρόπο όπως στην c650. Κάνε αναζήτηση στο παρόν θέμα και θα βρεις αναλυτικό κατατοπιστικότατο οδηγό.

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κάθε απάντηση χρησιμη
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
Δες και εσύ εδώ . Απ' όσο θυμάμαι δεν αλλάζει κάτι στην διαδικασία για την C630. Το firmware (1016) σου δεν θα είναι πρόβλημα για το PVR.

Το εκανα τωρα τελευταια και ειναι πανευκολο ..

Ευχαριστώ παιδιά! Διάβασα περίπου 250 σελίδες από το θέμα :FSGSFGS4:και δεν είδα πουθενά επιβεβαίωση από κάποιον ότι λειτουργεί στην 630 γι' αυτό ρώτησα! Την αγόρασα το Πάσχα του 2011 (την 630) 469 37άρα και ελπίζω να έκανα καλή επιλογή για τα χρήματα που είχα να διαθέσω...

Ευχαριστώ παιδιά! Διάβασα περίπου 250 σελίδες από το θέμα :FSGSFGS4:και δεν είδα πουθενά επιβεβαίωση από κάποιον ότι λειτουργεί στην 630 γι' αυτό ρώτησα! Την αγόρασα το Πάσχα του 2011 (την 630) 469 37άρα και ελπίζω να έκανα καλή επιλογή για τα χρήματα που είχα να διαθέσω...
Μην το συζητάς και περισσότερα να έδινες πάλι καλή επιλογή θα ήταν!!!

Αν έκανες καλή επιλογή? Ένα θα σου πω: για την 650 37άρα πλήρωσα σχεδόμ τα διπλάσια (όταν πρωτοβγήκε). Η τηλεόραση θεωρείται πολύ καλό μοντέλο, το μαύρο της συγκρίνεται άνετα me plasma και led

επειδή έχω την 750 που ουσιαστικά είναι η ίδια τηλεόραση με κάποια έξτρα, δεν θα έλεγα ότι συγκρίνεται με πλάσμα στο μαύρο...απλά είναι από τις καλύτερες -αν όχι η καλύτερη- lcd στον τομέα!
Απο led αλλού υπερέχει αλλού υπολείπεται...στα λεφτά της όμως πέρυσι ήταν η καλύτερη επιλογή!

επειδή έχω την 750 που ουσιαστικά είναι η ίδια τηλεόραση με κάποια έξτρα, δεν θα έλεγα ότι συγκρίνεται με πλάσμα στο μαύρο...απλά είναι από τις καλύτερες -αν όχι η καλύτερη- lcd στον τομέα!
Απο led αλλού υπερέχει αλλού υπολείπεται...στα λεφτά της όμως πέρυσι ήταν η καλύτερη επιλογή!

Με σωστό καλιμπράρισμα το μάυρο της είναι εφάμιλλο με κάποιες edgle led και θα μπορούσε να συγκριθεί και με κάποια μοντέλα πλάσμα (οχι τα ακριβά ασφαλώς). Περισσότερες πληροφορίες έδινε ο μακένζι σε μια ιστοσελίδα που της έκανε τεστ, δεν θυμάμαι πια. Τσπ, έχεις δίκιο κι εσύ

Το να έχει μια ccfl lcd επίπεδο μαύροι ίδιο με μιας edge led lcd δεν νομίζω ότι είναι ιδιεταιραβτεχνικα θετικό.Η 750 έχει μαύρο 0.05 nits δηλαδή παρόμοιο με της σειράς u της panasonic !
Posted via Mobile Device

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπρίζα του οτε δεν έχει στα δωμάτια της τιβι και του πισι ? Αν έχει τότε με 10 καθαρίσατε και πετάξτε στον κάλαθο τα powerline. Αυτό το δίλημμα είχα κι εγώ και τελικά ανακάλυψα πόσο γελοία εύκολο ήταν να περάσω καλώδιο δικτύου από το κανάλι του οτε.

Πώς το έκανες ακριβώς με τα 10 ; Περνώντας νέο καλώδιο ή κάπως αλλιώς;;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

Πώς το έκανες ακριβώς με τα 10 ; Περνώντας νέο καλώδιο ή κάπως αλλιώς;;;

Μα αφού το γράφω, πέρασα καλώδιο δικτύου (απλό utp) από το κανάλι του οτε. Το καλώδιο το πήρα 6,5 τα 10 μέτρα. Αν δεν γνωρίζεις στείλε μου p.m μην είμαστε off topic

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις -

Μα αφού το γράφω, πέρασα καλώδιο δικτύου (απλό utp) από το κανάλι του οτε. Το καλώδιο το πήρα 6,5 τα 10 μέτρα. Αν δεν γνωρίζεις στείλε μου p.m μην είμαστε off topic

Σόρυ βιάστηκα να γράψω τοδιάβασα παρακάτω...
Μόλις που τελείωσα τη "ΜΕΛΈΤΗ" των 300 σελίδων του θέματος !!!:award:
Δέχομαι συγχαρητήρια...:BXVZCBXZ6:
Έχω φτιάξει ένα αρχείο openoffice με τα "χρησιμότερα" του θέματος που διάβασα έως εδώ. Όποιος θέλει μπορώ να του το στείλω...
Μάλλον το ανεβάζω εδώ ως pdf
Ευχαριστώ όλους τους συμβαλλόμενους...

Attachments