Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντ

Σόρυ βιάστηκα να γράψω τοδιάβασα παρακάτω...
Μόλις που τελείωσα τη "ΜΕΛΈΤΗ" των 300 σελίδων του θέματος !!!:award:
Δέχομαι συγχαρητήρια...:BXVZCBXZ6:
Έχω φτιάξει ένα αρχείο openoffice με τα "χρησιμότερα" του θέματος που διάβασα έως εδώ. Όποιος θέλει μπορώ να του το στείλω...
Μάλλον το ανεβάζω εδώ ως pdf
Ευχαριστώ όλους τους συμβαλλόμενους...

Είσαι παιχταράς ! Μπράβο , έχεις μαζέψει όλα τα sos !

Ρε παιδιά εμένα μου κάνει κάποιες φόρες πιξελιασματα για μερικά δευτερόλεπτα σε μερικά κανάλια στα ψηφιακά όπως στο mega & star παρόλο που έχει σήμα 95-100% χωρίς επίπεδο bit σφάλματος, εσάς σας κάνει κάτι τέτοιο?

Πήρα την samsung μου άλλαξαν ολόκληρη τη πλακέτα και συνεχίζει και τα κάνει και απ' ότι μου είπε ο τεχνικός της samsung δεν πρέπει να φταίει η τηλεόραση άλλα η digea που κατά καιρούς ακόμα και σήμερα κάνει δοκιμές ακόμα και σε κανάλια που είδη εκπέμπουν εδώ και καιρό και παρόλο που στα mega, star, ant1, alpha κ.τ.λ. έχει σήμα πάνω από 75-80% μου κάνει τα πιξελιασματα για μερικά δευτερόλεπτα.

Εσείς τι έχετε να πείτε επί του θέματος και επίσης η samsung το παράτησε αυτό το μοντέλο έτσι? Δεν το βλέπω να συνεχίζει να βγάζει firmwares.

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ρε παιδιά εμένα μου κάνει κάποιες φόρες πιξελιασματα για μερικά δευτερόλεπτα σε μερικά κανάλια στα ψηφιακά όπως στο mega & star παρόλο που έχει σήμα 95-100% χωρίς επίπεδο bit σφάλματος, εσάς σας κάνει κάτι τέτοιο?

Πήρα την samsung μου άλλαξαν ολόκληρη τη πλακέτα και συνεχίζει και τα κάνει και απ' ότι μου είπε ο τεχνικός της samsung δεν πρέπει να φταίει η τηλεόραση άλλα η digea που κατά καιρούς ακόμα και σήμερα κάνει δοκιμές ακόμα και σε κανάλια που είδη εκπέμπουν εδώ και καιρό και παρόλο που στα mega, star, ant1, alpha κ.τ.λ. έχει σήμα πάνω από 75-80% μου κάνει τα πιξελιασματα για μερικά δευτερόλεπτα.

Εσείς τι έχετε να πείτε επί του θέματος και επίσης η samsung το παράτησε αυτό το μοντέλο έτσι? Δεν το βλέπω να συνεχίζει να βγάζει firmwares.
Νομίζω πως αυτό που σου είπε η Samsung περί δοκιμών στέκει,μας και το καλοκαίρι μια μικρή περίοδο μιας εβδομάδας περίπου,είχα το ίδιο προβλημα.Έχω την 32c650 και σε άλλο χώρο 40d5000 και το έκανε και στις 2.Να σημειώσω όμως ότι το πρόβλημα δεν το είχα μόνο εγώ,αλλά όλη η περιοχή.

Ρε παιδιά αν έχω ένα mkv ή οποιοδήποτε άλλο αρχείο βίντεο και μη συγχρονισμένο υπότιτλο γι' αυτό το αρχείο όταν κατεβάσω το σωστό και το αντικαταστήσω στο δίσκο(Πάντα με το ίδιο όνομα που έχει και το αρχείο της ταινίας εκτός φυσικά από την επέκταση που είναι .srt) γιατί όταν βάζω να παίξει η ταινία πάλι από την αρχή μου δείχνει τον παλιό και ΟΧΙ ΤΟΝ ΝΕΟ υπότιτλο?

Το έχει λύσει κανείς αυτό το θέμα?

Εγώ με το μόνο τρόπο που μπόρεσα να το λύσω ήτανε με το να αλλάξω όνομα στο αρχείο της ταινίας και του υπότιτλου αλλιώς δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Καμιά άλλη ιδέα?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Και εμένα το ίδιο συμβαίνει εδώ και λίγο καιρό σε ant-alpha-alter, 'οχι πάντα κάποιες φορές, δεν μπορώ να παρακολουθήσω και το γυρνάω σε αναλογικά.

Τελικά μάλλον μαλα... η digea και δεν φταίνε ούτε οι τηλεοράσεις μας αλλά ούτε οι κεραίες μας...

Με ποιό τρόπο παίζεις την ταινία? Απο USB ή DLNA μέσω Samsung Share Manager? Λογικά από USB δεν πρέπει να στο κάνει μάλλον μέσω δικτύου πέζεις. Το πρόβλημα πρέπει να είναι γιατί αργεί να κάνει refresh o Samsung Share Manager το νέο υπότιτλο και μάλλον κρατάει κάποια cache. Δοκίμασε άλλον πχ. Serviio για να βρείς την υγειά σου..

Κι όμως από usb παίζω την ταινία.

Εσένα δηλαδή ΔΕΝ στο κάνει?
Αν αντικαταστήσεις έναν υπότιτλο με ακριβώς το ίδιο όνομα με τον προηγούμενο και αρχίσεις την ταινία από την αρχή σου δείχνει τον νέο υπότιτλο και όχι τον παλιό όπως σε εμένα?

Εγώ με το μόνο τρόπο που μπόρεσα να το λύσω ήτανε με το να αλλάξω όνομα στο αρχείο της ταινίας και του υπότιτλου αλλιώς δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Καμιά άλλη ιδέα?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

αλλάζεις θέση τον φάκελο ή αλλάζεις όνομα στα αρχεία.
παράξενο όμως μου ακούγεται ότι κρατάει τον παλιό υπότιτλο!
αν όντως ισχύει αυτό, μέχρι πόσους υπότιτλους να; κρατάει στην εσωτερική μνήμη της άραγε;

Με τα πιξελιάσματα, είσαι σίγουρος ότι σου άλλαξαν πλακέτα έτσι ελαφρά τη καρδία χωρίς να τσεκάρουν digea και ιστορίες;

μωρέ μπράβο σέρβις!

Yeap είμαι σίγουρος γιατί το έκανε ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ φίλε μου.

Και μου είπε ότι λογικά δεν θα αλλάξει κάτι γιατί και σε αυτόν που μένει κορυδαλλό του κάνει τα ίδια και χειρότερα ειδικά στο star channel.

Πως μπορούμε να ΣΒΗΣΟΥΜΕ ότι έχει κρατήσει στη μνήμη το media player της τηλεόρασης γιατί αν το γυρίσω σε ταξινομήσει με βάση την ημερομηνία μου δείχνει ακόμα και ταινίες που έχω σβήσει από το σκληρό δίσκο που έχω συνδεδεμένο πάνω στη τηλεόραση.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Γεια σας. Μπορει καποιος απο τους κατοχους Dlink dwa-140 να τσεκαρει αν ειναι Β2 H/W version??? Προσπαθω να το συνδεσω αλλα δε το αναγνωριζει με τιποτα...

Ευχαριστω.

Γεια σας. Μπορει καποιος απο τους κατοχους Dlink dwa-140 να τσεκαρει αν ειναι Β2 H/W version??? Προσπαθω να το συνδεσω αλλα δε το αναγνωριζει με τιποτα...

Ευχαριστω.
Έμενα είναι B1 αλλά αν θες διάβασε τα post 2976 ώς 2980 μήπως και βοηθηθείς.

Πως μπορούμε να ΣΒΗΣΟΥΜΕ ότι έχει κρατήσει στη μνήμη το media player της τηλεόρασης γιατί αν το γυρίσω σε ταξινομήσει με βάση την ημερομηνία μου δείχνει ακόμα και ταινίες που έχω σβήσει από το σκληρό δίσκο που έχω συνδεδεμένο πάνω στη τηλεόραση.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

κάνε refresh στο samsung PC share manager στον υπολογιστή σου και θα αφαιρεθούν οι ταινίες που έχεις διαγράψει.
Εμένα τουλάχιστον, έτσι γίνεται.

Το ανάφερα ΕΙΔΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ αλλά για δίσκο που έχω συνδέσει στη τηλεόραση μέσω usb θήρας οπότε αυτό που λες απλά ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

Και να σου τονίσω ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ SAMSUNG PC SHARE MANAGER στον υπολογιστή μου και θέλω να μάθω πως μπορώ να σβήσω ότι μνήμες έχει η τηλεόραση σχετικά με το media player χωρίς να χρειαστεί να τον εγκαταστήσω.

Last edited:
Ερωτηση......επειδη συνδεσα την TV στο ιντερνρτ και μου αρεσε το ''παιχνιδι'', αλλα μου ζηταει νεο firmware για να μπει στο facebook κτλ, τι να κανω?? αν αλλαξω firmware θα χασω το PVR? Η ειναι καλυτερο το τελευταιο firmware?
Γενικως χανω η κερδιζω κατι?

Α ....edit:να αγορασω το stick wifi η δε λεει??

Ψαχνω κ γω το wifi stick υπαρχει καποιο για πουλημα ...?η μοιπος υπαρχει κανενα απο τον φιλο avsinger ? αν εχει τυχη να δειτε σε κανα μαγαζι καποιο οικονομικο? Επισης αν εχει πετυχη καπιοος ιδανικες ρυθμισεις για μπαλα? Thnx
Συγχαρητιρια για το νεο LOOK του Forum....

Ποιο πρόγραμμα(Πολύ ελαφρύτερο από το επίσημο γιατί θα μπει σε netbook) dlnie προτείνετε εκτός από το samsung pc manager που με το που βάζω ή κατεβάζω ένα οποιοδήποτε αρχείο στο φάκελο που έχω κάνει κοινόχρηστο να τον βλέπει ΑΜΕΣΩΣ μέσω δικτύου η τηλεόραση?

Last edited:
Σήμερα μου έβγαλε μήνυμα για αναβάθμιση λογισμικού η τηλεόραση μου(Le40c653) μετά από πολλούς μήνες τελικά έβγαλαν και νεότερο firmware γι' αυτό το μοντέλο.
Αυτό είναι καλό σημάδι ότι δεν την έχουν παρατήσει ακόμα.

Ξέρει κανείς τι έχει αλλάξει σε αυτή τη νέα έκδοση λογισμικού 2011/10/10_003011

ΤΕΡΑΣΤΙΑ πατατιά από μεριάς samsung που δεν σε αφήνει να αλλάξεις ήχο ή να αλλάξεις κεφάλαιο αν βλέπεις μια ταινία μέσω δικτύου.