Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τα εχω ηδη δοκιμασει και τα δυο και κανενα απο τα δυο ΔΕΝ ανανεωνει αυτοματα οπως κανει το Mezzmo οτι αρχεια βαλεις ή αλλαξεις στους φακελους που εχεις δηλωσει στο προγραμμα.

Προς το παρον ΜΟΝΟ το mezzmo εχω δει να το κανει αυτο κανενα αλλο. Το μονο μειον του προγραμματος ειναι οτι ειναι λιγο βαρυ.

Πατας το πληκτρο menu και πας αυτοδιαγνωση -> αναβαθμιση λογισμικου και σου λεει πανω πανω ποια εκδοση εχεις.

οκ ευχαριστώ
σχετικά με το ερώτημα μου πιο πάνω που αφορά το ασύρματο δίκτυο έχει κανείς καμιά ιδέα???

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως αφού δεν έχω εγκαταστήσει στο pc μου με τα windows 7 64bit ΚΑΝΕΝΑ dlna πρόγραμμα πως γίνετε να δείχνει κάποιους φακέλους.

Έχουν μήπως τα win7 64bit από μόνα τους έτοιμους φακέλους dlna και αν ναι πως μπορώ να τους απενεργοποιήσω εντελώς?

Εχει dlna ο ενσωματωμένος media player των windows και δείχνει νομίζω 3 φακέλους κοινόχρηστους. Δεν το εχω ψάξει πως απενεργοποιείται. Μπορείς να παίξεις τα αρχεία σου στην TV και με τον windows media player χωρίς να χρειαστει να εγκαταστήσεις κάποιο άλλο πρόγραμμα dlna...

Ναι εγω ομως θελω να μαθω ΠΩΣ απενεργοποιω/σβηνω εντελως αυτους τους φακελους και να χρησιμοποιω μονο τους φακελους απο το προγραμμα που ΕΓΩ εχω περασει στο pc.

Οποτε αν γνωριζει κανεις πως επεξεργαζομαι/σβηνω/απενεργοποιω αυτους τους φακελους που βλεπει η tv απο τα win7 64bit θα τον παρακαλουσα να μου πει.

Οι φακελοι αυτοι ειναι οι:
Μουσικη, βιντεο, φωτογραφιες, λιστες αναπαραγωγης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Last edited:
πήγαινε στο control panel --> network and internet --> homegroup, νομίζω από εκεί ορίζεις ποιους φακέλους θα κάνει share
επίσης στο control panel --> network and internet --> network and sharing center --> change sharing options .... --> media streaming, από εκεί το κλείνεις

Οπα δεν καταλαβες...

Δεν ειπα οτι εχω τους φακελους της βιββλιοθηκης κοινοχρηστους.
Ουτε κατα προσέγγιση
Εγω τουλαχιστον ΠΟΤΕ δεν τους εκανα κοινοχρηστους.

Ισα - ισα εγω εχω εντελως αλλους φακελους κοινοχρηστους που ΔΕΝ τους βλεπει καν η τηλεοραση επομενως κατι παιζει με τις βιββλιοθηκες και θελω να μαθω πως τις σβηνω/απενεργοποιω/εξαφανιζω εντελως ωστε να μην εμφανιζει καν το pc η τηλεοραση παρα μονο οταν εγκαταστησω καποιο dlna προγραμμα και βαλω καποιους φακελους σε αυτο το προγραμμα.

Και εχω ελληνικα win7.

Το βρηκα φιλε μου.
Απλα πας εδω:
Πίνακας Ελέγχου\Όλα τα στοιχεία του Πίνακα Ελέγχου\Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης\Επιλογές ροής πολυμέσων
και απενεργοποιεις ολες τις βιββλιοθηκες και ετσι δεν φαινετε τιποτα στην τηλεοραση παρα μονο οταν τρεξεις καποιο dlna προγραμμα.
2phjn.jpg

34qwkdv.jpg

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φυσικά και τους έκανες. Στο πρώτο login απάντησες ναι, χωρίς να διαβάσεις τι σε ρώταγε...
Δες τις ρυθμίσεις για την οικιακή ομάδα στο Δίκτυο και Internet του πίνακα ελέγχου.

Οπα δεν καταλαβες...

Δεν ειπα οτι εχω τους φακελους της βιββλιοθηκης κοινοχρηστους.
Ουτε κατα προσέγγιση

Ισα - ισα εγω εχω εντελως αλλους φακελους κοινοχρηστους που ΔΕΝ τους βλεπει καν η τηλεοραση επομενως κατι παιζει με τις βιββλιοθηκες και θελω να μαθω πως τις σβηνω/απενεργοποιω/εξαφανιζω εντελως ωστε να μην εμφανιζει καν το pc η τηλεοραση παρα μονο οταν εγκαταστησω καποιο dlna προγραμμα και βαλω καποιους φακελους σε αυτο το προγραμμα.

Και εχω ελληνικα win7.
για να τους βλέπει η τηλεόραση τότε τους έκανες κοινόχρηστους (share) μέσω του DNLA των windows.
και σου έγραψα πως να σταματήσεις να του κάνεις κοινόχρηστους με το DLNA ή να σταματήσεις το DLNA των windows.

Παιδια επειδη μαλλον αλλαξε η σελιδα δεν ειδατε οτι το βρηκα.
Παντως σας ευχαρριστω πολυ για το χρονο και τις απαντησεις σας.
Το βρηκα φιλε μου.
Απλα πας εδω:
Πίνακας Ελέγχου\Όλα τα στοιχεία του Πίνακα Ελέγχου\Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης\Επιλογές ροής πολυμέσων
και απενεργοποιεις ολες τις βιββλιοθηκες και ετσι δεν φαινετε τιποτα στην τηλεοραση παρα μονο οταν τρεξεις καποιο dlna προγραμμα.
2phjn.jpg

34qwkdv.jpg

Πρόβλημα καθυστέρησης ήχου:
Στα τηλεοπτικά κανάλια, πολύ συχνά, κάνει ενα στιγμιαίο πάγωμα της εικόνας και μετά ο ήχος έρχεται με καθυστέρηση και παραμένει έτσι μέχρι την αλλαγή καναλιού. Το ίδιο κάνει και σε άλλες πηγές (media player/usb/dvd) αλλά επανέρχεται κανονικά ο ήχος.
Υπάρχει κάποια λύση , γιατί είναι πολύ ενοχλητικό ?

Τσεκαρες τι σημα εχεις στο ψηφιακο μερος του καθε καναλιου?

Αν εχεις εστω και 1% στη μπαρα επιπεδο bit σφαλμ. τοτε φιλε μου ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΨΗΦΙΚΑΚΟ ΣΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.

Εμενα κατι τετοια μου κανει συνηθως στα καναλια mtv & mad και πολλες φορες πιξελιαζει κιολας παντα ΜΟΝΟ οταν εχει εστω και 1% στη παραπανω μπαρα.

Μπορεις να δεις το τι σημα εχει το καθε καναλι/συχνοτητα πατωντας το πληκτρο menu πας αυτοδιαγνωση -> πληροφοριες σηματος.

Παιδια σας εχει τυχει ενω το mezzmo 2.5.5.0 ενω δουλευει κανονικα και αναγνωριζει ολους τους εξωτερικους υποτιτλους στα διαφορα mkv αρχεια ξαφνικα ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ να αναγνωριζει τους εξωτερικους υποτιτλους ακομα και αυτους που πριν αναγνωριζε κανονικα.

Σας εχει τυχει κατι τετοιο και αν ναι πως το λυσατε???

Εχετε να προτεινετε καποιο προγραμμα που να χωριζει ολα τα αρχεια σε κεφαλεια, να υποστηριζει εξωτερικους υποτιτλους και φυσικα αν γινετε να αναγνωριζει ΑΥΤΟΜΑΤΑ τις αλλαγες των αρχειων.

Αν ναι ποιο προγραμμα ειναι αυτο?

Σε όλα τα κανάλια το bit σφάλματος είναι 0%.....
Εκτός των καναλιών, αρκετές φορές μέσω DLNA, η εικόνα κάνει μια μικρή διακοπή και μετά "τρέχει" σε ταχύτητα Χ2 (χωρίς ήχο) και σταματά μόνο με stop.
Έχω την εντύπωση, οτι κάτι δεν πάει καλά/γενικά .......

Γεια χαρα τελευταια εχω βαλει internet στο σπιτι πιο προγραμμα ειναι καλο για δικτυωση κ αν βαλω το προσφατο firmwere θα χασω το PVR ?

Το TVMOBiLi χρησιμοποιώ εγώ και παίζει μια χαρά, μαζί και υπότιτλους.
Όσο για την έκδοση έχω την 003011 και παίζει μια χαρά το PVR. Δεν έχω δοκιμάσει τα μπω στα κρυφά μενού πάλι αλλά το PVR έχει μείνει.