Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι αλλα παιδια εγω προσωπικα σε ολα τα προγραμματα dlna server που εχω δοκιμασει και πιστεψτε με ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ σε ολα εκτος του mezzmo ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΕΙ κανενα τα αρχεια βιντεο σε κεφαλαια και πρεπει ειτε να πηγαινεις με το δεξι ή αριστερο βελος σταυρου του χειρηστηριου στο χρονο που θες ή απλα να πηγαινει στη θεση που εχεις αποθηκευση στην τελευταια αναπαραγωγη του βιντεο.

Ενω με το mezzmo αφου εχει ΟΛΑ τα αρχεια βιντεο χωρισμενα και σε κεφαλαια μπορεις να πασ με ενα κουμπι απο το ενα σημειο στο αλλο της ταινιας.

Αν εσεις εχετε βρει κανενα αλλο προγραμμα που και να κανει ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ των φακελων που εχετε δηλωσει να βλεπει η τηλεοραση αλλα και να χωριζει τα αρχεια ταινιας σε κεφαλαια και εννοειτε να υποστηριζει τους εξωτερικους υποτιτλους τοτε πεστε μου ποιο ειναι.

Το μονο που ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ DLNA SERVER PROGRAM ειναι να υποοστηριζει την αλλαγη ενσωματομενων υποτιτλων και ηχων που μπορει να εχει ενα αρχειο mkv ή avi ή οτιδηποτε αλλο....

Mολις εβαλα το T-VALDEUC_3014.1 firmware αλλα ρε παιδια γιατι οταν τσεκαρω απο την τηλεοραση μεσω δικτυου που ελεγε οτι ΔΕΝ υπαρχει κανενα νεο firmware για την τηλεοραση μου?

28u2ryq.jpg

Επισης αλλαζει τιποτα αυτο το νεο firmware ή μπα?
Με βαση την παραπανω εικονα λεει οτι και καλα αλλαζει κατι στο tuner περα απο αυτο οσο αφορα την ελλαδα δεν νομιζω να αλλαζει κατι αλλο.

Εσεις ειδατε καμια διαφορα με παλιοτερο firmware?

Καλα βασηκα για ταινιες εχω εξωτερικο σκληρό οποτε της παιζω απο το player μια χαρα ... αλλα μαυτο το προγραμμα θα μπορω να βαζω you tube video απο το λαπτοπ στιν tv? εχω κ ps3...

Εχεις βαλει την τελευταια εκδοση στην tv?

Thnx για την απαντηση γιατη το νήμα εχει χαλαρωση.....

Τι εννοεις?

Μολις σημερα περασα την εκδοση που ειπα ποιο πανω στην tv αλλα δεν ειδα καμια ουσιαστικη διαφορα με πριν.

Οσο τωρα αφορα το mezzmo dlna server program τι θελεις να σου πω ακριβως?

Οσο αφορα youtube πρεπει να εγκαταστησεις την εφαρμογη της samsung στην τηλεοραση για να μπορεις να δεις βιντεος απο το youtube.

Τωρα οσο αφορα τα αλλα που λες δεν ξερω ψαχτο.

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τσεκαρες τι σημα εχεις στο ψηφιακο μερος του καθε καναλιου?

Αν εχεις εστω και 1% στη μπαρα επιπεδο bit σφαλμ. τοτε φιλε μου ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΨΗΦΙΚΑΚΟ ΣΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.

Εμενα κατι τετοια μου κανει συνηθως στα καναλια mtv & mad και πολλες φορες πιξελιαζει κιολας παντα ΜΟΝΟ οταν εχει εστω και 1% στη παραπανω μπαρα.

Μπορεις να δεις το τι σημα εχει το καθε καναλι/συχνοτητα πατωντας το πληκτρο menu πας αυτοδιαγνωση -> πληροφοριες σηματος.
Σε όλα τα κανάλια το bit σφάλματος είναι 0%.....
Εκτός των καναλιών, αρκετές φορές μέσω DLNA, η εικόνα κάνει μια μικρή διακοπή και μετά "τρέχει" σε ταχύτητα Χ2 (χωρίς ήχο) και σταματά μόνο με stop.
Έχω την εντύπωση, οτι κάτι δεν πάει καλά/γενικά .......

Εχει τελικα να προτεινει κανεις κανενα αξιλογο dlna server programm που να πληρει τα παρακατω:

01. Να κανει αυτοματο refresh ωστε οτι αρχεια βαζεις στους κοινοχρηστους φακελους να το βλεπει αυτοματα
02. Να χωριζει τα βιντεο σε κεφαλαια ΑΥΤΟΜΑΤΑ

Παιδια εχει κανεις προβλημα με το νεο firmware 3014.1 στο οτι σε μερικα ψηφιακα καναλια οταν το αλλαζεις σου βγαζει για 1-2 δευτερολεπτα το ασθενες/ανυπαρκτο σημα και μετα ερχετε κανονικα η εικονα του καναλιου παντα χωρις να εχει καθολου bit σφαλματος.
Αυτο μου το κανει ΜΟΝΟ με το νεο firmware και ΔΕΝ μου το εκανε με κανενα παλιοτερο firmware.

Υπαρχει τροπος να επαναφερω την τηλεοραση μου σε παλιοτερο firmware? Αν ναι πως ακριβως γινετε κατι τετοιο?

Φαντάζομαι όποτε είναι διαθέσιμο κάνεις update το firmware της TV. Επίσης πιστεύω ότι ρίχνεις μια ματιά στο changelog. Έχεις δει ποτέ κάποιο firmware update να αλλάζει κάτι που να είναι σημαντικό για μας εδώ στην Ελλάδα?
Αυτό που γνωρίζω είναι ότι δεν γίνεται (αν γίνεται) downgrade έτσι εύκολα στην TV μας. Για τους παραπάνω λόγους αποφεύγω να κάνω update στην συγκεκριμένο μοντέλο.

Κάτι άλλο που θέλω να παρατηρήσω είναι ότι η DLNA λειτουργία της c650 είναι απλά ΓΤΠ. Πρόσφατα πήρα μια Panasonic TX-L32E30 για το υπνοδωμάτιο και έπαθα πλάκα με την επίδοση του DLNA της. Στην Panasonic βάζεις να παίξει βίντεο από DLNA και ξεκινάει ακαριαία, λες και απλά αλλάζεις κανάλι στη TV, χωρίς "Φορτωση" ή "Προετοιμασία" που βγάζει η samsung κάθε τρεις και λίγο. Μια τέτοια βελτίωση να κάνει με κάποιο update, ασφαλώς και να το περάσω!!!.

Φιλε κι εγω δουλευω στην τηλεοραση dlna αλλα αν ρε φιλε κατεβαζεις κιολας απο τις συγκεκρημενες θηρες δικτυου λογικο δεν ειναι?

Και οκ νταξει εχει μια μικρη καθυστερηση αλλα ρε φιλε πες μου ποσες τηλεορασεις της τοτε εποχης(Πριν 2ετιας) ειχαν media player που να παιζει και mkv αρχεια??

Τωρα μεν εχουν ολες αλλα τοτε...

Και για μια τηλεοραση 2ετιας πιστευω μια χαρα συναγωνιζετε καποια νεα μοντελα.....

Εν ολιγης για την τοτε εποχη μια χαρα τηλεοραση ητανε.

Αλλωστε η panasonic που λες ειναι ποιο νεο μοντελο απο την samsung 40c653 οποτε....

Το dlna χρησιμοποιεί το τοπικό δίκτυο οπότε ακόμα κι αν κατεβάζεις με 10mbps (λέμε τώρα) και ταυτόχρονα αναπαράγεις 1080p στα 28mbps με το dlna, το bandwidth φτάνει και περισσεύει για άλλα τόσα.
Σε καμιά περίπτωση δεν έχω μετανιώσει για την c650, το αντίθετο μάλιστα. Η αναφορά μου έγινε απλά και μόνο σαν ένα μείον το οποίο θα μπορούσε να διορθωθεί με κάποιο firmware update (γιατί δεν πιστεύω ότι είναι θέμα υλικού) το οποίο πραγματικά θα άξιζε να το περάσεις στην TV. Αν δεν είχα δει το dlna της panasonic πιθανότατα να μην το σπουδαιολογούσα , αλλά τέτοια διαφορά δεν δικαιολογείται.

Εγώ πάντως ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με το dlna της tv.Αμεση ανταπόκριση ακόμα και σε αρχεία mkv με υψηλό bitrate και χωρίς κολλήματα και διακοπές.Οσο για το downgrade του firmware χρησιμοποίησε αυτό http://uploaded.to/file/muz58fle.Σου μηδενίζει το firmware και μετά περνάς όποιο θέλεις.

Last edited:

Μπααααα
Τελικά μάλλον αυτό θες να μας δώσεις--> http://uploaded.to/file/muz58fle
Πολύ ωραίος...υποθέτω πως είναι δοκιμασμένο...μη πάθουμε καμιά πλάκα.

Σ' είχα προλάβει.Δοκιμασμένο πάνω από 10 φορές (μετά από κάθε πείραμα αυτό περνούσα).Εγώ έχω περασμένο το 3005 πάντως που είναι από τα καλύτερα.Googlit και πέρασε αυτό.Ολα δουλεύουν άψογα(PVR,timeshift,κτλ).Ελπίζω να βοήθησα.

Και για να μην ψάχνεις.http://wiki.samygo.tv/index.php?title=Old_&_Good_Firmwares

Last edited by a moderator:
Τι ειναι αυτο το αρχειο ακριβως ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε κι εμενα σας παρακαλω πολυ?

Ειναι το προηγουμενο firmware για την τηλεοραση και οποιο fw και να εχεις περασει σου βγαζει παλι μυνημα για να περασεις παλι αυτο?

Πειτε μου σας παρακαλω πολυ τι ακριβως ειναι αυτο το αρχειο.

Παντως δοκιμασα να το αποσυμπιεσω σε ενα φλασακι και να το βαλω στη τηλεοραση μην τοιχον και κανει αναβαθμηση αλλα τσιφος.
Εννοειτ οτι πηγα απο το μενου αναβαθμησης λογισμικου της τηλεορασης ετσι.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Last edited:
Παιδιά τελικά ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΚΙΟ γύρισε σε 00000 firmware και μου έλεγε "not for sale" και μετά της πέρασα την έκδοση "T-VALDEUC_3008.3" απο το αυτο το site που ειπε ο φίλτατος dumakosx10 και όλα καλά.

Αλλά γιατί ενώ με την 3013 νομίζω δεν έβγαζε ποτέ αυτό το πρόβλημα στα ψηφιακά κανάλια με τη νεότερη 3014 σε μερικά ψηφιακά κανάλια πάντα με το που το αλλάξω μου βγαζει για 2-3 δευτερόλεπτα εκτός σήματος και μετά έρχεται κανονικά η εικόνα.

Μήπως έχει κανείς εύκαιρο το λινκ για ΟΛΟ το ιστορικό των firmware για το συγκεκριμένο μοντέλο τηλεοράσεων samsung ώστε απλά να της περάσω το ακριβώς προηγούμενο λογικά το 3013 firmware από το 3014 που είναι το τελευταίο.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.....

Last edited:

Βρήκα εδώ το 3011 αλλά δεν το έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να εγγυηθώ για την αξιοπιστία του.

Εγώ πάντως θα σε συμβούλευα να περάσεις το 3005.1 γιατί απ'ότι έχω διαβάσει είναι από τα πιο σταθερά και γενικώς απροβλημάτιστα firmware.Η επιλογή δική σου.Εγώ το έχω πάνω από μισό χρόνο και η tv πετάει(π.χ. τα προβλήματα με το dlna που αναφέρθηκαν πιο πάνω εγώ δεν τα αντιμετωπίζω).

Δηλαδη εσυ προτεινεις να το γυρισω παλι στην 0000 και μετα στην 3005.1 σωστα?

Παντως κι εγω με την 3011 δεν ειχα κανενα προβλημα???