Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μα αυτο ανεφερα, οτι στο μενού allshare της C650 έχει ρυθμίσεις μήνυμα/πολυμεσα/screenshare όπου και γίνεται η επιλογή των επιτρεπόμενων συσκευών. Αποστόλη πολυμέσων (video/audio/pictures) που δοκίμασα από το gallery του note δουλεύει μια χαρά. Την ρύθμιση screenshare γιατί την έχει η C650 τοτε;
Που ακριβώς είδες το screenshare στο menu της C650?

παιδια καλησπερα, μια ερωτηση που ισως εχει ξανασυζητηθει, αλλα δεν καταφερα να βρω κατι.
εχω την c650 με το τελευτιο fw, και ενα router tp link wdr 4300.
θελω μεσω dlna να δω ταινιες (ισως και με srt υποτιτλους αν υποστηριζεται) στην τηλεοραση. Βαζω λοιπον ενα στικακι με αρχεια .avi .mkv στο ρουτερ μου, και ενω η τηλεοραση βλεπει το στικακι, και τους φακελους μεσα, δεν βλεπει κανενα αρχειο.
το ιδιο στικακι αν το κουμπωσω στην τηλεοραση το διαβαζει κανονικα, ολα απροβληματιστα.
υπαρχει περιορισμος στα αρχεια που αναπαραγονται μεσω dlna (ethernet); κανω κατι λαθος;
να σημειωσω πως στο iphone μεσω vlc βλεπω κανονικα τα αρχεια του usb stick.

Γεια σας, έχω την c630 , και έχω ένα πρόβλημα με το τηλεκοντρόλ. Μετά απο πτώση, πιθανώς, δεν λειτουργεί καθόλου. Γνωρίζετε κάποιο άλλο συμβατό ή πρέπει να αγοράσω το ίδιο ;

Γεια σας, έχω την c630 , και έχω ένα πρόβλημα με το τηλεκοντρόλ. Μετά απο πτώση, πιθανώς, δεν λειτουργεί καθόλου. Γνωρίζετε κάποιο άλλο συμβατό ή πρέπει να αγοράσω το ίδιο ;
Απο universal εχω δοκιμασει το TELE usb-300. Ειναι πολυ φθηνο, λειτουργει αψογα, μου δινει το 99% των λειτουργιών του εργοστασιακου κοντρολ, μονο θεματακι ειναι οτι το δικο μου μαλλον ηταν ελαττωματικο και καθε μερικές μέρες κολλουσε και δεν διορθωνοταν ουτε με βγαλσιμο των μπαταριων και αμεση επανατοποθετηση τους, ηθελε να το αφησω χωρις μπαταριες καποιες ωρες.
Το εργοστασιακο σε τι τιμη το βρηκες ; Ισως να μην αξιζει να βρεις universal αν το εργοστασιακο το βρεις φθηνα.
Γραψε μας εδω τον κωδικο του κοντρολ (τον γραφει καπου χαμηλα μαλλον, εμενα ας πουμε που εχω την 650 τον αναφερει κατω αριστερα και ειναι ο bn59-01039a, και το βρισκω στο ebay λιγοτερο απο 10 ), να δουμε ποσο παει το μαλλι για το εργοστασιακο.

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απο universal εχω δοκιμασει το TELE usb-300. Ειναι πολυ φθηνο, λειτουργει αψογα, μου δινει το 99% των λειτουργιών του εργοστασιακου κοντρολ, μονο θεματακι ειναι οτι το δικο μου μαλλον ηταν ελαττωματικο και καθε μερικές μέρες κολλουσε και δεν διορθωνοταν ουτε με βγαλσιμο των μπαταριων και αμεση επανατοποθετηση τους, ηθελε να το αφησω χωρις μπαταριες καποιες ωρες.
Το εργοστασιακο σε τι τιμη το βρηκες ; Ισως να μην αξιζει να βρεις universal αν το εργοστασιακο το βρεις φθηνα.
Γραψε μας εδω τον κωδικο του κοντρολ (τον γραφει καπου χαμηλα μαλλον, εμενα ας πουμε που εχω την 650 τον αναφερει κατω αριστερα και ειναι ο bn59-01039a, και το βρισκω στο ebay λιγοτερο απο 10 ), να δουμε ποσο παει το μαλλι για το εργοστασιακο.

Το τηλεχειριστήριο είναι το BN59-01014A . Το οποίο στο ebay το βρίσκω απο 10 ευρώ. Αλλά φοβάμαι πως θα μου ξαναχαλάσει. Θα σκεφτώ ίσως πάρω το TELE usb-300 τότε , αφού λόγο nova , θα το χρησιμοποιώ μόνο για on-off και ένταση.

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το τηλεχειριστήριο είναι το BN59-01014A . Το οποίο στο ebay το βρίσκω απο 10 ευρώ. Αλλά φοβάμαι πως θα μου ξαναχαλάσει. Θα σκεφτώ ίσως πάρω το TELE usb-300 τότε , αφού λόγο nova , θα το χρησιμοποιώ μόνο για on-off και ένταση.
Φιλε μου αφου το βρισκεις μονο 10 ευρω δεν αξιζει να παρεις το universal, ειλικρινα , εγω στην θεση σου θα επαιρνα το γνησιο. Κι οσο αντεξει κι αυτο.

Μετα απο ΠΟΛΥ καιρο προσπαθησα να κανω login απο την τηλεοραση στο fb και στο twittet αλλα ολο μου βγαζει λαθος...καντε ρε μαγκες ενα κοπο και δειτε το και πειτε μου γιατι μου εσπασε τα νευρα

Μετα απο ΠΟΛΥ καιρο προσπαθησα να κανω login απο την τηλεοραση στο fb και στο twittet αλλα ολο μου βγαζει λαθος...καντε ρε μαγκες ενα κοπο και δειτε το και πειτε μου γιατι μου εσπασε τα νευρα
Μηπως αλλαξες προσφατα password στις παραπανω εφαρμογες και ξεχασες να το δηλωσεις στην τιβι ?

Δεν έχει κάπου reset στα settings των internet app; στα σβήνει όλα βέβαια και πρέπει να τα ξανά εγκαταστήσεις προσοχή.