Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

βρε παιδιά θα τρελαθώ.Δοκιμάστε σε HD MKV 720p εναν οποιδήποτε ποδοσφαιρικό αγώνα .Η κίνηση της μπάλας είναι άθλια!!να την γυρίσω πίσω ή κάνω κάτι λάθος στις ρυθμίσεις.Η κίνηση είναι χειρότερη με παραμορφώσεις σε true motion "Κανονικό" και φυσική κίνηση..Στα υπόλοιπα απλά δεν έχει φυσική κίνηση..Εδώ σε samsung 32 4ετίας παίζει μια χαρά..!
Το panel που φοράει είναι sq01

Last edited:
Λοιπόν μετα απο δοκιμές με την ρύθμιση στο "Καθαρή εικόνα" πηγαίνει αρκετά καλά σε αγώνες ποδοσφαίρου HD 720 απλά εγώ φανταζόμουν απόλυτα φυσική και smooth εικόνα αλλά θα μου πείς πάρε plasma γι αυτό ..τα θέλω κι εγώ όλα τέλεια, άλλωστε αναφέρει και μέσα στο manual για πιθανές παραμορφώσεις με ενεργοποιημένο το motion plus,οπότε την αφήνω ως έχει μιας και αν ψάχνεις να βρείς ατέλειες δεν υπάρχει περίπτωση θα τις βρείς.καλημέρα!

Last edited:
................ μιας και αν ψάχνεις να βρείς ατέλειες δεν υπάρχει περίπτωση θα τις βρείς.καλημέρα!...........

Να αγιάσει το στόμα σου. Ακριβώς έτσι είναι. Άμα ψάχνεις για να βρεις ελάττωμα δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις. Αυτό είχα αναφέρει και πριν μερικές μέρες και κάποιος αντέδρασε. Όποιος θέλει να έχει την τέλεια τηλεόραση να τα σκάσει πρώτα!

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

βρε παιδιά θα τρελαθώ.Δοκιμάστε σε HD MKV 720p εναν οποιδήποτε ποδοσφαιρικό αγώνα .Η κίνηση της μπάλας είναι άθλια!!να την γυρίσω πίσω ή κάνω κάτι λάθος στις ρυθμίσεις.Η κίνηση είναι χειρότερη με παραμορφώσεις σε true motion "Κανονικό" και φυσική κίνηση..Στα υπόλοιπα απλά δεν έχει φυσική κίνηση..Εδώ σε samsung 32 4ετίας παίζει μια χαρά..!
Το panel που φοράει είναι sq01
Και...? Θα πήγαινες σε LG?

Παιδιά έχεις κανείς χρησιμοποιήσει το all share ? Άν έχεις κινητό samsung που υποστηρίζει αυτή την δυνατότητα τότε μπορούν να προβάλλονται στην tv οι εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα, τα βίντεο και φωτογραφίες, και επίσης μπορείς και να χειριστείς την tv με το κινητό. Άραγε πως συνδέεται το κινητό με την tv? Όπως και να 'χει, ακούγεται ωραία λειτουργία.

από μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα το sharing των αρχείων είναι δυνατόν να γίνει και από οποιοδήποτε Windows Mobile κινητό πράγμα αρκετά ενδιαφέρον!

το ψάχνω...

μια ερώτηση ,τα καλώδια HDMI που χρησιμοποιώ είναι 3ετίας αν θυμάμαι καλά.Υπάρχει περίπτωση να επιρεάζει την απόδοση της είκόνας σε συσκευές που συνδέω πάνω; Δηλαδή χρειάζομαι καλύτερα 1.3 ή 1.4 HDMI καλώδιο για την μέγιστη απόδοση της εικόνας;

προβλημα οχι, αλλα σαν αισθηση οτι ειχα καλύτερη εικονα με το παλιό. σαν πιο ασπρο μου φανηκε γενικά. μπορει και ιδεά μου, μιας και το δοκίμασα λίγο.
θα θελα όμως να ξέρω πως γίνεται...
εκανα factory reset, αλλα παρεμεινα με το νεο firmware...
ξέρει κανείς

1. αν γίνεται?
  2. πως γίνεται?
  3. κάπου που μπορουμε να βρούμε τα firmware της τβ μαζεμένα?

sorry, που επανέρχομαι αλλά μήπως κανείς?

Πήγα σε ένα κατάστημα και είδα (όσο μπόρεσα) την C650 σε λειτουργία.
Κάτι που με παραξένεψε... δεν έχει ρύθμιση εικόνας για κάδρο 14:9 ή κάπως αντίστοιχο ώστε να κάνει κάπως ζουμ στο 4:3 αλλά να υπάρχει και μαύρο αριστερά-δεξιά.
Κάνω λάθος ή δεν την είδα την επιλογή? Δεν μπορώ να βλέπω σε τηλεόραση κοντόχοντρους ανθρώπους και το να γεμίζει όλο το κάδρο με ζουμ, χάνει πολύ σε πληροφορία.

14-9comp.gif

Η LG έχει πολλές περισσότερες ρυθμίσεις σε αυτόν τον τομέα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

thanks, εκανα και αναβαθμιση τωρα , αν και δεν καταλαβα διαφορα...
τωρα γράφει 2010/6/22_001014...

για πάνελ τώρα, από τι καταλαβα, καλύτερα, τα S->A->C απο οτι ειδα σε ξενα φορουμς....

στο facebook εχει μπει κανεις ? κατι λεει να κανουμε λογαριασμό απο τις ρυθμίσεις... τι εννοεί?[/υπαρχει πιο προσφατο απο αυτο που εχει η SAMSUNK?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

thanks, εκανα και αναβαθμιση τωρα , αν και δεν καταλαβα διαφορα...
τωρα γράφει 2010/6/22_001014...

για πάνελ τώρα, από τι καταλαβα, καλύτερα, τα S->A->C απο οτι ειδα σε ξενα φορουμς....

στο facebook εχει μπει κανεις ? κατι λεει να κανουμε λογαριασμό απο τις ρυθμίσεις... τι εννοεί?[/υπαρχει πιο προσφατο απο αυτο που εχει η SAMSUNK?

στο φατσαμπουκ εκανα λογαριασμο.... θελει εκει που λεει ρυθμισεις στο ιντερνετ , κατω αριστερα να κανει εν αλογαριασμο και μετα πανω στο εικονιδιο του φατσαμπουκ με το κουμπι ινφο νομιζω....
για το firmware. εχω την εντυπωση οτι με το πολυ παλιοτερο που ειχα εβλεπα καλυτερα....
πως μπορω να το ξαναβαλώ....
ακομα και το φακτορυ ρεσετ δεν εκανε κατι, μου αφησε το καινουργιο firmware

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εντοπίστηκε και 40C652 με CN πάνελ. Προσοχή λοιπόν!

Να ρωτήσω και κάτι άλλο, όταν είμαι στη HDMI το P.SIZE κουμπί στο τηλεκοντρόλ δουλεύει μια χαρά κάνοντας διάφορα ζόομ (φυσικά δεν μου χρειάζεται γιατί το HTPC είναι σεταρισμένο για 1:1 mapping).

Στον Media Player της Samsung όμως που είναι απαραίτητο για να φεύγουν οι μπάρες πάνω κάτω απο τα divx/mkv και να γίνεται fit στο ύψος, το πατάς και γράφει not available! Μα καλά λες και δεν ξέρουν ότι χρειάζεται ρε γαμώτο εξεπίτηδες το κάνουν; Εδώ ολόκληρο tweaked firmware φτιάξανε για τις Β στο samygo και δεν μπορούσαν να το έχουν κατευθείαν διαθέσιμο στις C... έλεος... το κυριότερο μειονέκτημα του κορυφαίου ενσωματωμένου σε τηλεόραση media player της αγοράς... Είναι αστεία υπόθεση να διορθωθεί... ελπίζω σύντομα, είναι ένας από τους κύριους λόγους διατήρησης του HTPC, αν λυθεί κι αυτό παίζει να πάμε για πούλημα...

Ειμαι ετοιμος να την παρω κ γω εχω προβληματιστη με τα πανελ...τη παιζει ας εξηγισει καπιος της διαφορες κ αν αξιζει η αναλογη τιμη με το αναλογο πανελ...thnx

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ειμαι ετοιμος να την παρω κ γω εχω προβληματιστη με τα πανελ...τη παιζει ας εξηγισει καπιος της διαφορες κ αν αξιζει η αναλογη τιμη με το αναλογο πανελ...thnx

κοίταξε να δεις... η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να σου απαντήσω κάτι όντας απόλυτα σίγουρος. Έχω δει πολλές C5XX σειρές να φοράνε SQ όπως και έχω δει C6XX- C7XX να φοράνε CN. Θέλω να πω ότι παίζουν σε όλες τις σειρές ανεξαρτήτως τιμής. Προσωπικά διαφορές δεν έχω δει σε κανένα μαγαζί αντιληπτές, παρόλο που άλλα άτομα εδώ μέσα έχουν γράψει το αντίθετο. Είναι τόσοι πολλοί παράγοντες που παίζουν για το τι εικόνα θα "λάβει" τελικά το μάτι σου που είναι και λίγο υποκειμενικό. Αν σκεφτείς τις διαφορές στην εικόνα που παρουσιάζουν ίδια μοντέλα μεταξύ τους λόγω clouding, ανομοιομορφιών, flashlight κλπ, ίσως να μην είναι το πρώτο που θα έπρεπε να σε απασχολεί.

2 απλές ερωτήσεις...

Η οθόνη της C650 είναι ματ ή γυαλιστερή?
Τα βίντεο από USB και από LAN, με οποιοδήποτε aspect ratio, παίζουν full screen γεμίζοντας όλη την οθόνη? -bye-

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πήγα σε ένα κατάστημα και είδα (όσο μπόρεσα) την C650 σε λειτουργία.
Κάτι που με παραξένεψε... δεν έχει ρύθμιση εικόνας για κάδρο 14:9 ή κάπως αντίστοιχο ώστε να κάνει κάπως ζουμ στο 4:3 αλλά να υπάρχει και μαύρο αριστερά-δεξιά.
Κάνω λάθος ή δεν την είδα την επιλογή? Δεν μπορώ να βλέπω σε τηλεόραση κοντόχοντρους ανθρώπους και το να γεμίζει όλο το κάδρο με ζουμ, χάνει πολύ σε πληροφορία.

14-9comp.gif

Η LG έχει πολλές περισσότερες ρυθμίσεις σε αυτόν τον τομέα.

Έχει το widescreen zoom,κάνει το ίδιο πράγμα..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

Thanx man! :grinning-smiley-043
Για την οθόνη και το full screen video, ξέρεις τίποτα? -bye-

Τι ενοείς;Στο full screen 4:3 video τι κάνω για να φένεται κανονικά;

Έχουμε ένα βίντεο πχ 720x288 και το παίζουμε μέσω USB ή μέσω LAN,
γεμίζει όλη την οθόνη με τέντωμα ή καλύπει από αριστερά έως δεξιά και πάνω-κάτω έχει μαύρες μπάρες?