Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έχουμε ένα βίντεο πχ 720x288 και το παίζουμε μέσω USB ή μέσω LAN,
γεμίζει όλη την οθόνη με τέντωμα ή καλύπει από αριστερά έως δεξιά και πάνω-κάτω έχει μαύρες μπάρες?

Ότι επιλέξεις,μπορείς να αφήσεις το αυθεντικό aspect ratio ή να το τεντώσεις,κάνεις ότι θές.

Eυχαριστώ!

Η τελευταία μου ερώτηση είναι αυτή που έκανα πριν μερικά μηνύματα.
Η οθόνη της τηλεόρασης είναι ματ ή γυαλιστερή?

Ευχαριστώ... μου λύθηκαν όλες οι απορίες μου.

Eυχαριστώ!

Η τελευταία μου ερώτηση είναι αυτή που έκανα πριν μερικά μηνύματα.
Η οθόνη της τηλεόρασης είναι ματ ή γυαλιστερή?

Ευχαριστώ... μου λύθηκαν όλες οι απορίες μου.

Ultra clear panel,γυαλιστερή,αλλά με φίλτρο που αποροφά το φώς.

Αυτό δεν σε ενοχλεί στην θέαση? Δεν κάνει αντανακλάσεις?
Πήγα σε διάφορα καταστήματα σήμερα και είδα αρκετά μοντέλα από κοντά.
Όποια οθόνη δεν ήταν με ματ επιφάνεια, έβλεπα τον εαυτό μου μέσα και αυτό ήταν πολύ ενοχλητικό. Η 32" (ή 37") που είδα ήταν σε ματ.

Τελικά ανεβαίνω σε ίντσες και πάω σε 47". Τριγυρνούσα πολύ στα μαγαζιά αυτές τις μέρες και συνήθισε το μάτι μου τις "μικρές" 42άρες!!! :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

ένταξή... έχω τρελό θέμα!

όταν ανοίγω το HTPC (ATI GPU on board συνδεδεμένο με HDMI στην C650) χαλάει η εικόνα στα ψηφιακά!

το δοκίμασα σε όλες τις θύρες (και στις τρεις που έχει από πίσω!)

αποσυνδέω το HDMI και η εικόνα φτιάχνει!, το ξανασυνδέω και χαλάει!!!!

έλεος! μου έρχεται να την πάω στο φουρλή και να τους πω κρατείστε την σας την κάνω δώρο για να τρελάνετε την πεθερά σας!

δεν συμβαίνει σε κανέναν άλλο ρε παιδιά;

Πάει όμως στο HTPC ή όχι? Αν δεν πάει, υπάρχει θέμα.

Μήπως πρέπει να βάλεις καμιά ρύθμιση OFF στα HDMI στην τηλεόραση?
Ή να κάνεις κάτι αντίστοιχο στο HTPC?

όχι δενπάει κεραία στο htpc

δοκίμασα και με διαφορετικά κλώδια dmi και εξακολουθεί να ο κάνει

ρυθμίσεις για την κεραί δεν βρληκα στην τηεόραη

Μπορείς να δοκιμάσεις με άλλο PC ή με κανένα Laptop να δεις αν έχεις το ίδιο πρόβλημα?
Φαίνεται πως το HTPC στέλνει κάποια δεδομένα που τα λαμβάνει πάλι πίσω και προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της τηλεόρασης (?).

Τον τελευταίο καιρό που ψάχνω για τηλεόραση κάπου πήρε το μάτι μου κάποια ρύθμιση που οι συσκευές συγχρονίζονται κάπως με HDMI
και υπήρχε μια επιλογή AUTO για να αναγνωρίζουν αυτόματα σήματα και συσκευές.
Δεν θυμάμαι αν αυτό το είχα δει για Samsung ή για LG.

δοκίμασα και με laptop και το κάνει και με το laptop! ΤΡΑΓΙΚΟ!

μπορεί να μου πει κανένας απο τους κατόχους αν αυτά τα ευτράπελα συμβαίνουν και με την δικιά του συσκευή;

δοκίμασα και με laptop και το κάνει και με το laptop! ΤΡΑΓΙΚΟ!
Οπότε δεν υφίσταται ασυμβατότητα με το HTPC αλλά υπάρχει γενικό πρόβλημα με τα HDMI.
Άμεσα επικοινωνία με Φουρλή και... καλά ξεμπερδέματα!

Ξεκινάει με pixelation και μετά από κανένα λεπτό κόβεται η εικόνα.

Με προβλημάτισε αυτό που λέτε μήπως έχει σχέση καμιά ρύθμιση της κάρτας γραφικών. Και τα δυο pc έχουν ATI. Θα κάνω update τους drivers, θα ψάξω και το CCC για καμιά ρύθμιση και αν δεν βρω τίποτα ακολουθεί πανικοβλημένο τηλεφώνημα...

Καλό θα ήταν πάντως να μου επιβεβαίωνε κάποιος με HTPC με ATI ότι δεν έχει παρόμοιο πρόβλημα...

Δυστυχώς δεν έχω και καμία απλή οικιακή συσκευή (dvd, bluray, camera) με hdmi για να το τσεκάρω και έτσι.

Για δοκίμασε και κάτι άλλο που μου ήρθε!
Έχεις καμιά κεραιούλα μικρή ή να βάλεις έστω ένα απλό καλώδιο για κεραία στην τηλεόραση, μήπως δεν αρέσει στην τηλεόραση κάτι από την εγκατάσταση?
Επίσης, αν η τηλεόραση έχει ρύθμιση "Antenna Power 5volt" δεν πρέπει να είναι ενεργό. Αυτό χρεάζεται μόνο σε κεραίες μικρές και όχι όταν έχουμε κεραία στην ταράτσα. -bye-

όπως έγραψα, δεν έχω βρει στην C650 ρύθμιση για την κεραία (την έχω δει στο δέκτη της Crystal Audio που έχω).

Παρόλα αυτά μιας και το αναφέρεις, να πω ότι η κεραία της τηλεόρασης είναι Philips εσωτερική και μπαίνει στην πρίζα (άρα λογικά έχει δικό της ενισχυτή).

Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις παίζει άριστα, δεν καταλαβαίνω σε τι μπορεί να έχει σχέση το να δημιουργείται πρόβλημα όταν ενεργοποιείτε-ανάβει μια συσκευή στο HDMI...

θα με τρελάνει αυτό το πράγμα!

όλες οι δοκιμές γίνονται έχοντας την τηλεόραση γυρισμένη στα ψηφιακά

συνδέω πάνω τον δέκτη της Crystal Audio με HDMI και τον ανοίγω. Την ώρα το boot τα κανάλια κάνουν λίγο pixelation (όπως κάνει και την ώρα που booταρει το htpc) και μετά συνέχισε κανονικά! (ενώ με το htpc βγαίνει off -ασθενές η καθόλου σήμα, ελέγξτε το καλώδιο της κεραίας).

να σημειώσω ότι σε προσπάθεια μου να πιάσω τα ψηφιακά με τον Crystal Audio είχα πάντα pixelation (δοκίμασα σχετική ρύθμιση -antenna power onn/off- για την κεραία και στις δυο επιλογές)

Δοκίμασα ακόμα και να βάλω την κεραία σε άλλη πρίζα, πάλι τα ίδια!

Έλεος....

να πω επίσης ότι πέρασα το CCC 10.6 και μετά απο restart η τηλεόραση έχει ενεργοποιημένη την επιλογή "Μαύρο HDMI: χαμηλό/κανονικό!" μου είχε κάνει εντύπως τόσο καιρό που δεν ήταν ενεργοποιημένη βασικά...