Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το "clone tv to usb" γίνεται για να ανοίξουν τα κρυφά μενού του Hotel Mode και να μπορέσεις να ενεργοποιήσεις το PVR. Τώρα αν εσύ θες να έχεις ένα backup της tv μπορείς να επαναλάβεις την διαδικασία που έκανες για να ενεργοποιήσεις το PVR.

Αν αγχώνεσαι μονο για τα κανάλια παρτα μπακαπ απευθείας απο το μενου.

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κατεβάζεις υπότιτλους από DVDrip της ταινίας που θες ή αν γνωρίζεις κάνεις rip μόνος σου τους υπότιτλους του DVD με το SubRip και τους βάζεις στον ίδιο φάκελο με την ταινία προσέχοντας το όνομα του .srt να είναι το ίδιο με το .vob

Ή πιο απλά
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=30821

Πλεων και εγω κατοχος μιας 40C653...Απλα υπεροχη αλλα ακομα δεν προλαβα να την δοκιμασω ολοκληρωτικα.Στα 549Ε στο saturn εκατσε πολυ καλα.Παρατηρησα μια υποψια clouding αλλα θα κανω αργοτερα εκτενεις δοκιμες.
Παντος στην πυλαια ειχε ακομα αρκετες οποτε οποιος ενδιαφερετε προλαβαινει και αυριο!

Την χτύπησα και εγώ την 40C653 από το saturn Πυλαίας στα 549 .
Έχει όντως πάνελ SQ01 :a0210:
Μήπως ξέρει κανένας πως κάνουμε ασφαλή κατάργηση στα USB flash και τους δίσκους, ψάχνω τόση ώρα και δεν το βρίσκω;
Επίσης παρατήρησα ότι δεν παίζει H.264 format videos!!!
Κατά τα άλλα πολύ καλές εντυπώσεις :BDGBGDB55:

Την χτύπησα και εγώ την 40C653 από το saturn Πυλαίας στα 549 .
Έχει όντως πάνελ SQ01 :a0210:
Μήπως ξέρει κανένας πως κάνουμε ασφαλή κατάργηση στα USB flash και τους δίσκους, ψάχνω τόση ώρα και δεν το βρίσκω;
Επίσης παρατήρησα ότι δεν παίζει H.264 format videos!!!
Κατά τα άλλα πολύ καλές εντυπώσεις :BDGBGDB55:

Δεν κάνει ασφαλή κατάργηση! Μάλλον έκριναν οτι δεν χρειάζεται! Μέχρι τώρα δεν μου έχει προκαλέσει πρόβλημα σε κάποια συσκευή usb.
Τα H.264 δοκίμασε να τους αλλάξεις κατάληξη, μάλλον θα παίξουν!
Για το ποιά είδη αρχείων αναπαραγάγει η τιβι δείτε στο εγχειρίδιο σελίδα 30κάτι.

Πλεων και εγω κατοχος μιας 40C653...Απλα υπεροχη αλλα ακομα δεν προλαβα να την δοκιμασω ολοκληρωτικα.Στα 549Ε στο saturn εκατσε πολυ καλα.Παρατηρησα μια υποψια clouding αλλα θα κανω αργοτερα εκτενεις δοκιμες.
Παντος στην πυλαια ειχε ακομα αρκετες οποτε οποιος ενδιαφερετε προλαβαινει και αυριο!
Η υποψια clouding το πιο πιθανό είναι οτι θα σου επιβεβαιωθεί, αλλά αν είναι σε πολύ χαμηλό βαθμό δεν θα σε ενοχλεί. Αν και για να λες "υποψια clouding" σημαίνει οτι είναι σε ελάχιστο βαθμό αλλά είσαι έμπειρος και το ψάχνεις.

Λεω υποψια γιατι ακομα η εγκατασταση ειναι προχειρη και δεν βλεπω απο σωστο υψος, ουτε εβαλα δοκιμιο. Επισεις σε HD το avatar που δοκιμασα πραγματικα αποδιδει υπεροχα. Αλλα αμα ενεργοποιησω το true motion κανει κατι σπασιματα, χωτις ΤΜ δειχνει πολυ καλα. Αυτα μεχρι τωρα, εκτενες τεστ απο παρασκευη...

Καλημερα κι απο μενα κ καλη χρονια.Απο τωρα ευτυχης κατοχος κ γω μιας 37αρας.Τωρα παω να ξεπακεταρω,εχετε κατι να μου προτεινεται ετσι για αρχη?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις -

Άστοχο......

Γιατί άστοχο? Παίρνουμε ακριβή τιβι και ψάχνουμε τρόπους να κάνει τη δουλειά ενός dvd player. Είναι σα να ψάχνεις τρόπο να κάνεις το καινούριο σου κινητό σου να χτυπάει φραπέ! Και το αστείο ειναι οτι οι διαδικασίες που προτεινονται στους ενδιαφερομένους είναι τόσο χρονοβόρες που πραγματικά συμφέρει απίστευτα να πάρεις το φτηνότερο dvd player. Όσοι ενδιαφέρονται ας μην προσβληθούν με αυτό που λέω, απλά τους προτείνω μια καλύτερη λύση για το καλό τους.
Και μη μου πεις οτι είναι για λόγους οικονομίας, τόσα φράγκα σκάσαμε για τιβι, στα 20 ακόμα κολλάμε? !!
Φιλικά πάντα, χαλαρή συζήτηση κάνουμε !

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις -

Γιατί άστοχο? Παίρνουμε ακριβή τιβι και ψάχνουμε τρόπους να κάνει τη δουλειά ενός dvd player. Είναι σα να ψάχνεις τρόπο να κάνεις το καινούριο σου κινητό σου να χτυπάει φραπέ! Και το αστείο ειναι οτι οι διαδικασίες που προτεινονται στους ενδιαφερομένους είναι τόσο χρονοβόρες που πραγματικά συμφέρει απίστευτα να πάρεις το φτηνότερο dvd player. Όσοι ενδιαφέρονται ας μην προσβληθούν με αυτό που λέω, απλά τους προτείνω μια καλύτερη λύση για το καλό τους.
Και μη μου πεις οτι είναι για λόγους οικονομίας, τόσα φράγκα σκάσαμε για τιβι, στα 20 ακόμα κολλάμε? !!
Φιλικά πάντα, χαλαρή συζήτηση κάνουμε !

Προσωπικά υποθέτω πως οι περισσότεροι ήδη έχουν DVD Player απ'τη παλιά τους TV και θέλουν τις ταινίες που έχουν σε μορφή DVD Video να μεταφέρουν στο σκληρό έτσι ώστε να μην έχουν τις μισές σε δισκάκια και τις άλλες μισές από USB. Να τις έχουν όλες δηλαδή σε μια πηγή. Ο media player της Samsung κάνει ήδη πολύ καλύτερη δουλειά από οποινδήποτε φθηνό DVD Player, πίστεψέ με.

Παίδες καλησπέρα και χρόνια πολλά. Τις προάλλες έκανα κάποιες ρυθμίσεις στην TV που βρήκα στο φορουμ. Απόψε έκατσα να δω στην ΝΕΤ τον τελικό του Τσαμπιονς Λιγκ που είχε σε επαναλήψη. Αυτο που παρατήρησα ήταν ότι μου έκανε αρκετά σπασίματα. Το motion plus ειναι ρυθμισμένο στο custom με το blur reduction στο 10 και το judder στο 0. Εχει κανεις να προτινει κάτι διαφορετικό όσον αφορα το motion plus οταν βλεπω αγωνες ποδοσφαιρου ή μπασκετ;;; Μέχρι τώρα δεν είχα τέτοια προβλήματα. Υπάρχει περίπτωση να φταίει η DIGEA;;;

η DIGEA φταιει οχι η τηλεοραση σου , τα καναλια της ερτ εχουν ενα θεμα με το σημα τους σε σχεση με τα υπολοιπα πρεπει να ειναι σε αλλη πλατφορμα

η DIGEA φταιει οχι η τηλεοραση σου , τα καναλια της ερτ εχουν ενα θεμα με το σημα τους σε σχεση με τα υπολοιπα πρεπει να ειναι σε αλλη πλατφορμα

Άρα την ρύθμιση που έχω στο motion plus να την κρατησω. Δεν θα εχω λογικα προβλημα στα αλλα καναλια. :a0210:

Καλησπέρα σε όλους...Παρατηρώ ένα lag στον ήχο(παίζει αργότερα απ'ότι κουνιούνται τα χείλια)όταν βλέπω από κοτσαρισμένο σκληρό...Στον υπολογιστή δεν το κάνει...Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι αντίστοιχο????

Επίσης firmware update έχει παρατηρήσει κάποιος οποιαδήποτε αλλαγή????

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις....