Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τελικα κανει pvr κ στα αναλογικα...? δωκιμασε κανεις????

ΔΕΝ υπαρχει pvr σε αναλογικο σημα !!!!!! τοχουμε πει εδω κ 3 αιωνες περιπου !!! :p :slapface::argue::BDGBGDB55::firstprize::BDBDG54::furious3::flipout::violent-smiley-030::afro:

οταν λες 3 αιωνες ? μολις ειχε παρει την πρωτη του τηλεοραση ο Αδαμ ?

:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντ

Γιατί άστοχο? Παίρνουμε ακριβή τιβι και ψάχνουμε τρόπους να κάνει τη δουλειά ενός dvd player. Είναι σα να ψάχνεις τρόπο να κάνεις το καινούριο σου κινητό σου να χτυπάει φραπέ! Και το αστείο ειναι οτι οι διαδικασίες που προτεινονται στους ενδιαφερομένους είναι τόσο χρονοβόρες που πραγματικά συμφέρει απίστευτα να πάρεις το φτηνότερο dvd player. Όσοι ενδιαφέρονται ας μην προσβληθούν με αυτό που λέω, απλά τους προτείνω μια καλύτερη λύση για το καλό τους.
Και μη μου πεις οτι είναι για λόγους οικονομίας, τόσα φράγκα σκάσαμε για τιβι, στα 20 ακόμα κολλάμε? !!
Φιλικά πάντα, χαλαρή συζήτηση κάνουμε !

Πόση ώρα κατα την γνώμη σου θα χρειαστεί να κάνεις τα εξής:
1.Αντιγραφή του DVD στο PC (προαιρετικό)
2.Ένωση των vob αρχείων της ταινίας με TSmuxer ή άλλο παρόμοιο στον εξωτερικό σκληρό
3.Κατέβασμα υποτίτλων της ταινίας από DVDrip στον εξωτερικό σκληρό
4.Μετονομασία των δύο αρχείων (ταινίας , υποτίτλου) με το ίδιο όνομα

Το αστείο θα είναι να μου πεις ότι κάνεις πάνω από 20λεπτά!!!

Πάντα φιλικά!!!

Εχει παρατηρήσει κανείς άλλος τρεμούλιασμα της εικόνας σε παιχνίδια?
Συγκεκριμένα στο ps3 στο Gran tourismo 5 και με ενεργοποιημένο το game mode υπάρχουν κάποιες στιγμές (συνήθως όταν υπάρχουν όλα τα αυτοκίνητα στην οθόνη και με μεγάλη ταχύτητα κίνησης ) που η οθόνη μάλλον χάνει κάποια καρε, και είναι σαν να πέφτει μια εικόνα πάνω σε μια άλλη.

Είναι φυσιολογικό αυτό? Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω?

με το timeshift στο auto ξερει κανεις ποσο χρονο κανει αυτοματα preview ?

ειναι στανταρ χρονος για ολους ή οσα mb-gb εχει free ο HDD ?

και αν ειναι απο τα free GB αποθηκευεται κατι στο HD και πρεπει μετα να το διαγραψω ή το κανει μονο του ?

με το timeshift στο auto ξερει κανεις ποσο χρονο κανει αυτοματα preview ?

ειναι στανταρ χρονος για ολους ή οσα mb-gb εχει free ο HDD ?

και αν ειναι απο τα free GB αποθηκευεται κατι στο HD και πρεπει μετα να το διαγραψω ή το κανει μονο του ?
Το timeshift προυποθέτει ταυτόχρονη εγγραφή στο σκληρό. Αν δεν κάνεις εγγραφή δεν έχεις την δυνατότητα timeshift. Όταν σταματήσει η εγγραφή σταματά και το timeshift και πρέπει να πας μετά να διαγράψεις μόνος σου το αρχείο από το μενού εγγραφών , δεν γίνεται αυτόματα.

Εχει παρατηρήσει κανείς άλλος τρεμούλιασμα της εικόνας σε παιχνίδια?
Συγκεκριμένα στο ps3 στο Gran tourismo 5 και με ενεργοποιημένο το game mode υπάρχουν κάποιες στιγμές (συνήθως όταν υπάρχουν όλα τα αυτοκίνητα στην οθόνη και με μεγάλη ταχύτητα κίνησης ) που η οθόνη μάλλον χάνει κάποια καρε, και είναι σαν να πέφτει μια εικόνα πάνω σε μια άλλη.

Είναι φυσιολογικό αυτό? Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω?
Μήπως δεν φταίει η tv αλλά το ps3 :stoned: και το τρομερό φιάσκο του gt5 που περιμένατε και 5 χρόνια να βγει αυτή η πατάτα που στην ουσία είναι το gt5 prologue με λίγο καλύτερα γραφικά και πολύ περισσότερα αμάξια και πίστες.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το timeshift προυποθέτει ταυτόχρονη εγγραφή στο σκληρό. Αν δεν κάνεις εγγραφή δεν έχεις την δυνατότητα timeshift. Όταν σταματήσει η εγγραφή σταματά και το timeshift και πρέπει να πας μετά να διαγράψεις μόνος σου το αρχείο από το μενού εγγραφών , δεν γίνεται αυτόματα.

εμενα με το timeshift στο auto χωρις να κανω εγγραφη αν πατησω τα βελακια μου βγαζει menu με το οποιο μπορω να παγωσω και να παω πισω το ζωντανο προγραμμα δηλαδη preview και οχι εγγραφη το θεμα ειναι αυτα τα προχειρα αρχεια που αποθηκευονται και αν γινονται αυτοματα διαγραφη μετα

kandilak σε πιασαμε :BDGBGDB55:! δεν ειναι υποχρεωτικο να κανεις εγγραφη για να εχεις time shift. αν το εχεις στο auto, γραφει προσωρινο αρχειο το οποιο κ δεν εμφανιζεται μετα στα αρχεια γιατι το σβηνει μονη της. απλα χρησιμοποιειται το μεσο αποθηκευσης. οσο χωρο εχεις... τοσο θα γραφει. δεν υπαρχει περιορισμος . καλη χρονια σε ολους !!!!!!!!!!!

και για οσους θελουν να πανε καπου κ δεν ξερουν που... σημερα, στο ghost house(Λεπενιώτου 26 Ψυρρή), τραγουδαω με το group (μου) pop/rock ελληνικα-ξενα(ξενα πιο πολυ :p ) . φερτε κ τις samsung μαζι να φιαξουμε ενα τεραστιο video wall... καλη φαση.. :p

Χαιρετώ την παρέα του avclub! Πραγματικά δεν περίμενα να βρω άτομα τόσο ψαγμένα στο audio / video

Σήμερα έγινα κάτοχος μιας SAMSUNG LE32C650... απίστευτη συσκευή δεν μπορώ να πω... το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι από το MAC μόνο μέσω DLNA μπορώ να δω έργα, και δυστυχώς δεν υπάρχει Pause / FF / RW ούτε διαβάζει τους υπότιτλους που είναι μέσα σε MKV

Είδα στο Site του SamyGO ότι μπορεί να γίνει με κάποιες εντολές σε ένα USB Stick... αλλά είμαι εντελώς νέοπας σε ότι αφορά τις TV και δεν θέλω να κάνω καμιά βλακεία.

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τη διαδικασία; Γίνεται η ελπίζω τζάμπα;;;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews -

Πόση ώρα κατα την γνώμη σου θα χρειαστεί να κάνεις τα εξής:
1.Αντιγραφή του DVD στο PC (προαιρετικό)
2.Ένωση των vob αρχείων της ταινίας με TSmuxer ή άλλο παρόμοιο στον εξωτερικό σκληρό
3.Κατέβασμα υποτίτλων της ταινίας από DVDrip στον εξωτερικό σκληρό
4.Μετονομασία των δύο αρχείων (ταινίας , υποτίτλου) με το ίδιο όνομα

Το αστείο θα είναι να μου πεις ότι κάνεις πάνω από 20λεπτά!!!

Πάντα φιλικά!!!

Αν εσένα σου φαίνεται ευχάριστο και δημιουργικό το να κάνεις κάθε φορά που θες να δεις dvd όλη την παραπάνω διαδικασία που περιγράφεις τότε οκ πάω πάσο. Εμένα μου φαίνεται χάσιμο χρόνου και ταλαιπωρία, που λύνεται με την αγορά ενός φθηνού ντιβιντι, γι' αυτό και το πρότεινα. Anyway, ο καθένας μας αντιλαμβάνεται διαφορετικά τον όρο ευκολία γι' αυτό δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο επί του θέματος !

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μήπως δεν φταίει η tv αλλά το ps3 :stoned: και το τρομερό φιάσκο του gt5 που περιμένατε και 5 χρόνια να βγει αυτή η πατάτα που στην ουσία είναι το gt5 prologue με λίγο καλύτερα γραφικά και πολύ περισσότερα αμάξια και πίστες.

Είσαι εντελώς μα εντελώς θέματος. Εφόσον πατάς απάντηση σε μια σοβαρή ερώτηση που έκανε κάποιος, αν έχεις να απαντήσεις στο παιδί κάτι εποικοδομητικό που να ευσταθεί έστω και λίγο γράψτο. Αν θέλεις να βγάλεις τα απωθημένα σου για ένα παιχνίδι που μισείς σε παρακαλούμε άνοιξε ένα κατάλληλο τόπικ. Είναι απ' τους βασικούς κανόνες των forum. Φιλικά πάντα.

Καλησπέρα σε όλους. Κοιτώντας τις περίπου 180 σελίδες του thread, αποφάσισα κι εγώ να ανεβάσω μια σύγκριση ανάμεσα στα διαφορετικά μοντέλα που κυκλοφορούν, c650/c652/c653/c654... Επειδή ακούγονται διάφορα γενικά για μοντέλα που κυκλοφορούν "μόνο στην ελλάδα" από συγκεκριμένα καταστήματα, θα δείτε ότι μάλλον δεν είναι έτσι... :smile:

Τα αρχεία περιέχουν συγκριτικά τα στοιχεία στις 40" για 8 διαφορετικές χώρες, στα παραπάνω μοντέλα. Όπου δεν υπάρχει κάποιο μοντέλο, σημαίνει ότι η samsung δεν το εισάγει επίσημα στην συγκεκριμένη χώρα. Αυτό που κατάλαβα γενικά: εφόσον ακόμα και στα επίσημα sites της samsung δεν γράφονται σωστά τα χαρακτηριστικά, μην περιμένετε την τέλεια απάντηση και από το service εδώ για τις διαφορές τους...

Δείτε για παράδειγμα ποια μοντέλα υποστηρίζουν το Ultra Clear Panel και θα καταλάβετε.

http://hotfile.com/dl/93080315/ab970d0/samsung.rar.html

Όσοι θέλετε μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας σύγκριση και σε άλλα μεγέθη τηλεόρασης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD :

Αν εσένα σου φαίνεται ευχάριστο και δημιουργικό το να κάνεις κάθε φορά που θες να δεις dvd όλη την παραπάνω διαδικασία που περιγράφεις τότε οκ πάω πάσο. Εμένα μου φαίνεται χάσιμο χρόνου και ταλαιπωρία, που λύνεται με την αγορά ενός φθηνού ντιβιντι, γι' αυτό και το πρότεινα. Anyway, ο καθένας μας αντιλαμβάνεται διαφορετικά τον όρο ευκολία γι' αυτό δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο επί του θέματος !
Τι να πω ρε γαμώτο. Έχουμε μια συσκευή TV-media player/recorder που παίζει σχεδόν τα πάντα σε 1080p και καθόμαστε και συζητάμε για αναπαραγωγή DVD.
Θα έλεγα το εξής, ο δικός σου τρόπος είναι για αυτούς που δεν έχουν μια τέτοια TV ή αν έχουν , δεν έχουν PC ή αν έχουν, δεν έχουν internet ή αν έχουν βαριούνται να τα ανοίξουν και ο δικός μου για τους υπόλοιπους.

Πάααααντα φιλικά πατρίδα.....

kandilak σε πιασαμε :BDGBGDB55:! δεν ειναι υποχρεωτικο να κανεις εγγραφη για να εχεις time shift. αν το εχεις στο auto, γραφει προσωρινο αρχειο το οποιο κ δεν εμφανιζεται μετα στα αρχεια γιατι το σβηνει μονη της. απλα χρησιμοποιειται το μεσο αποθηκευσης. οσο χωρο εχεις... τοσο θα γραφει. δεν υπαρχει περιορισμος . καλη χρονια σε ολους !!!!!!!!!!!
Δηλαδή άμα το έχεις στο auto με το που βάλεις ψηφιακό κανάλι αυτό ξεκινά και γράφει στο backround σε προσωρινό αρχείο? Πως δουλεύει ακρίβως?

Ζητάω δημόσια συγνώμη στους συμφορουμίτες για την άγνοιά μου αλλά περισσότερο για την παραπληροφόρηση!!!!:nounder:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 L

Τι να πω ρε γαμώτο. Έχουμε μια συσκευή TV-media player/recorder που παίζει σχεδόν τα πάντα σε 1080p και καθόμαστε και συζητάμε για αναπαραγωγή DVD.
Θα έλεγα το εξής, ο δικός σου τρόπος είναι για αυτούς που δεν έχουν μια τέτοια TV ή αν έχουν , δεν έχουν PC ή αν έχουν, δεν έχουν internet ή αν έχουν βαριούνται να τα ανοίξουν και ο δικός μου για τους υπόλοιπους.

Πάααααντα φιλικά πατρίδα.....

Ο.κ., το παραπάνω αυθαίρετο συμπέρασμα για τον χαρακτήρα μου είναι καθαρά γνώμη σου, εγώ όπως προ-είπα δεν πρόκειται να δώσω βήμα για περαιτέρω ανούσια συζήτηση