Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μίλησα σήμερα το πρωί,μάλλον μες το ΣΚ θα την έχω(επαρχία) αλλιώς από εβδομάδα.
edit: Κάλεσέ τους εσύ.

αγορασα την c630 37' απο το media markt για τους γωνεις . ηταν προσφορα στα 449ευρο.

μπορει καποιος να μου πει βασικες διαφορες με την 650 ? απο περιεργια και μονο.
επισης επειδη αυριο θα παω να την ρυθμισω αλλα επειδη εχω συνηθισει σε lg που εχει εναν οδηγο με κατι φωτογραφιες με φρουτα τοπια κλπ και κανει μονη της την ρυθμιση εχει κατι αναλογο η συγκεκριμενη ? η αν μπορει καποιος να μου γραψει τις ρυθμισεις του ωστε να δω μην εχω μεγαλη αποκλιση απο αυτες που θα περασω και μηπως τις περασω κατευθειαν και αν δειχνει καλα να τις αφησω να ξεμπερδευω .
και ενα τελευταιο ειναι κατι σημαντικο που πρεπει να προσεξω η να κανω ? πχ καποιο καινουργιο firmware που κανει κατι σημαντικο οπως να μην σβηνει καναλια απο την μνημη η καποια αλλο bug.
ευχαριστω

το internet και το τζάμι είναι οι διαφορές

για τις ρυθμίσεις, προτείνω εδώ
θα τις βρεις στα comments

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews -

TVMobili, δωρεάν και δουλεύει άψογα

μπααα, δεν μου άρεσε.
σε HD υλικο κολλάει. μερικές φορές χάνω και την μουσική...
το samsung pc manager δείχνει πιο ωραίο αρκεί να δουλέψει στα vista.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD :

μπααα, δεν μου άρεσε.
σε HD υλικο κολλάει. μερικές φορές χάνω και την μουσική...
το samsung pc manager δείχνει πιο ωραίο αρκεί να δουλέψει στα vista.
Σε αναπαραγωγή υλικού με υψηλό bitrate έχει τέτοια κολλήματα. Προσωπικά ταινιά 1080p χωρίς κολλήματα δεν έχω συνναντήσει σε αναπαραγωγή με DLNA με οποιοδήποτε media server. Για φώτο, μουσική, βίντεο (μέχρι 720p 25fps) είναι ΟΚ.

αν σας κολλάει σε DLNA τότε φταίει κάτι άλλο και όχι το DLNA και όχι το πρόγραμμα.

Το δουλεύω καθημερινά, ταινίες 1080p στα 20mbps και πάνε νεράκι.
Μάλιστα μέσω powerlines σε τριφασικό με συσκευές σε διαφορετικές φάσεις.
Η τηλεόραση στο σαλόνι και το PC στο υπνοδωμάτιο σε διαφορετικές φάσεις. Ο player της C630 δεν κόλλησε πουθενά.

Ταινία 1080p μέσω DLNA, στα 30+ mbps, μέσω powerline στην ίδια φάση και με DLNA παίζει με λίγα κολλήματα σε σχέση με NFS ή Samba που κολλάει άσχημα.

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αν σας κολλάει σε DLNA τότε φταίει κάτι άλλο και όχι το DLNA και όχι το πρόγραμμα.

Το δουλεύω καθημερινά, ταινίες 1080p στα 20mbps και πάνε νεράκι.
Μάλιστα μέσω powerlines σε τριφασικό με συσκευές σε διαφορετικές φάσεις.
Η τηλεόραση στο σαλόνι και το PC στο υπνοδωμάτιο σε διαφορετικές φάσεις. Ο player της C630 δεν κόλλησε πουθενά.

Ταινία 1080p μέσω DLNA, στα 30+ mbps, μέσω powerline στην ίδια φάση και με DLNA παίζει με λίγα κολλήματα σε σχέση με NFS ή Samba που κολλάει άσχημα.
Ποιο media server χρησιμοποιείς?

Μίλησα σήμερα το πρωί,μάλλον μες το ΣΚ θα την έχω(επαρχία) αλλιώς από εβδομάδα.
edit: Κάλεσέ τους εσύ.

Παρελαβε σημερα απο Samsung. Με πηρε τηλεφωνο και πηγα και την παρελαβα ( δεν μπορουσα να περιμενω να μου τη φερουν :firstprize:)

Οι ρυθμισεις της ειναι αυτες που αναφεροννται εδω http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le40c650-20100506527.htm

η αλλες ειναι οι ρυμσισεις για 32αρα ?

το TVMobili
Λοιπόν μετά από δοκίμη του DLNA συνδέοντας την TV μέσω WiFi με το dongle της Dlink, δικαιώνεσαι πανηγυρικά, φίλε papdoux!!!! Ούτε ένα κόλλημα!!!! Μάλλον το δικό μου powerline (Belkin 200mbps) τρώει κολλήματα:angry:. Αντε τώρα να βρω τι φταιεί:chinscratch:

Και το δικό μου ώρες ώρες τραβάει κολλήματα και δεν ξέρω γιατί. Τη μία μέρα μου έπαιζε άνετα 1080p και την άλλη μέρα έκανε κολλήματα σε 720p.

Και το δικό μου ώρες ώρες τραβάει κολλήματα και δεν ξέρω γιατί. Τη μία μέρα μου έπαιζε άνετα 1080p και την άλλη μέρα έκανε κολλήματα σε 720p.
Αν το εμφανίζει μόνο σε powerline , τότε πιθανών να είναι κάποιο μειονέκτημα της μεταφοράς του adsl στο ηλεκτρικό δίκτυο. Κάποιος που έχει δοκιμάσει με απ'ευθείας σύνδεση στο router να μας πει την εμπειρία του?

Αν το εμφανίζει μόνο σε powerline , τότε πιθανών να είναι κάποιο μειονέκτημα της μεταφοράς του adsl στο ηλεκτρικό δίκτυο. Κάποιος που έχει δοκιμάσει με απ'ευθείας σύνδεση στο router να μας πει την εμπειρία του?

Μπρίζα του οτε δεν έχει στα δωμάτια της τιβι και του πισι ? Αν έχει τότε με 10 καθαρίσατε και πετάξτε στον κάλαθο τα powerline. Αυτό το δίλημμα είχα κι εγώ και τελικά ανακάλυψα πόσο γελοία εύκολο ήταν να περάσω καλώδιο δικτύου από το κανάλι του οτε.

Μπρίζα του οτε δεν έχει στα δωμάτια της τιβι και του πισι ? Αν έχει τότε με 10 καθαρίσατε και πετάξτε στον κάλαθο τα powerline. Αυτό το δίλημμα είχα κι εγώ και τελικά ανακάλυψα πόσο γελοία εύκολο ήταν να περάσω καλώδιο δικτύου από το κανάλι του οτε.
Από τα λεγόμενα σου γείτονα,βγάζω το συμπέρασμα ότι ουδέν κόλλημα στην αναπαραγωγή αρχείων 1080p όταν συνδέεις την TV απ'ευθείας στο router. Έτσι?

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Από τα λεγόμενα σου γείτονα,βγάζω το συμπέρασμα ότι ουδέν κόλλημα στην αναπαραγωγή αρχείων 1080p όταν συνδέεις την TV απ'ευθείας στο router. Έτσι?

Εχω την τύχη να έχω το route διπλα στην tv και βλέπω αρχεια που εχω αποθηκευμενα σε εξωτερικό δισκο που ειναι συνδεμενος στο laptop που ειναι συνδεμενο με το router με εξωτερικό καλώδιο (μεσω του μπαλκονιου - 18 μετρα) και αυτό στο router και μεσω του pc share manager (o δισκός είναι shared στο οικιακο δικτυο). τα αρχεια αυτά είναι 1080 και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν μαλιστά ξεχαστώ και σβήσω το laptop τοτε τα αρχεια συνεχιζουν και παιζουν στην τηλεοραση για μερικά δευτερα, που σημαινει οτι η tv κανει ενα μικρό buffering. πρόβλημα κανενα με την αναπαραγωγη τετοιων αρχειων.

Λοιπόν μετά από δοκίμη του DLNA συνδέοντας την TV μέσω WiFi με το dongle της Dlink, δικαιώνεσαι πανηγυρικά, φίλε papdoux!!!! Ούτε ένα κόλλημα!!!! Μάλλον το δικό μου powerline (Belkin 200mbps) τρώει κολλήματα:angry:. Αντε τώρα να βρω τι φταιεί:chinscratch:

Νόμιζα ότι μπορείς να συνδέσεις μόνο το Samsung WIFI στην τηλεόραση... Ποιό Dlink έχεις;

Last edited:

για δώσε πληροφορίες

Γείτονα δεν είχα ποτέ κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με την αναπαραγωγή dlna. Δηλαδή και παλιότερα που το πισι συνδεόταν ασύρματα στο ρούτερ έπαιζε τα πάντα η τιβι απλά στα αρχεία full HD με πολύ ψηλό bitrate έκανε συχνά buffer για μερικά δευτερόλεπτα, λογικό πιστεύω.
Υ.Γ.
Γιατί γείτονες ?