SigmaDelta
New member
- 24 November 2007
- 45
Μίλησα σήμερα το πρωί,μάλλον μες το ΣΚ θα την έχω(επαρχία) αλλιώς από εβδομάδα.
edit: Κάλεσέ τους εσύ.
TVMobili, δωρεάν και δουλεύει άψογα
Σε αναπαραγωγή υλικού με υψηλό bitrate έχει τέτοια κολλήματα. Προσωπικά ταινιά 1080p χωρίς κολλήματα δεν έχω συνναντήσει σε αναπαραγωγή με DLNA με οποιοδήποτε media server. Για φώτο, μουσική, βίντεο (μέχρι 720p 25fps) είναι ΟΚ.μπααα, δεν μου άρεσε.
σε HD υλικο κολλάει. μερικές φορές χάνω και την μουσική...
το samsung pc manager δείχνει πιο ωραίο αρκεί να δουλέψει στα vista.
Ποιο media server χρησιμοποιείς?αν σας κολλάει σε DLNA τότε φταίει κάτι άλλο και όχι το DLNA και όχι το πρόγραμμα.
Το δουλεύω καθημερινά, ταινίες 1080p στα 20mbps και πάνε νεράκι.
Μάλιστα μέσω powerlines σε τριφασικό με συσκευές σε διαφορετικές φάσεις.
Η τηλεόραση στο σαλόνι και το PC στο υπνοδωμάτιο σε διαφορετικές φάσεις. Ο player της C630 δεν κόλλησε πουθενά.
Ταινία 1080p μέσω DLNA, στα 30+ mbps, μέσω powerline στην ίδια φάση και με DLNA παίζει με λίγα κολλήματα σε σχέση με NFS ή Samba που κολλάει άσχημα.
Μίλησα σήμερα το πρωί,μάλλον μες το ΣΚ θα την έχω(επαρχία) αλλιώς από εβδομάδα.
Λοιπόν μετά από δοκίμη του DLNA συνδέοντας την TV μέσω WiFi με το dongle της Dlink, δικαιώνεσαι πανηγυρικά, φίλε papdoux!!!! Ούτε ένα κόλλημα!!!! Μάλλον το δικό μου powerline (Belkin 200mbps) τρώει κολλήματα:angry:. Αντε τώρα να βρω τι φταιεί:chinscratch:το TVMobili
Αν το εμφανίζει μόνο σε powerline , τότε πιθανών να είναι κάποιο μειονέκτημα της μεταφοράς του adsl στο ηλεκτρικό δίκτυο. Κάποιος που έχει δοκιμάσει με απ'ευθείας σύνδεση στο router να μας πει την εμπειρία του?Και το δικό μου ώρες ώρες τραβάει κολλήματα και δεν ξέρω γιατί. Τη μία μέρα μου έπαιζε άνετα 1080p και την άλλη μέρα έκανε κολλήματα σε 720p.
Αν το εμφανίζει μόνο σε powerline , τότε πιθανών να είναι κάποιο μειονέκτημα της μεταφοράς του adsl στο ηλεκτρικό δίκτυο. Κάποιος που έχει δοκιμάσει με απ'ευθείας σύνδεση στο router να μας πει την εμπειρία του?
Από τα λεγόμενα σου γείτονα,βγάζω το συμπέρασμα ότι ουδέν κόλλημα στην αναπαραγωγή αρχείων 1080p όταν συνδέεις την TV απ'ευθείας στο router. Έτσι?Μπρίζα του οτε δεν έχει στα δωμάτια της τιβι και του πισι ? Αν έχει τότε με 10 καθαρίσατε και πετάξτε στον κάλαθο τα powerline. Αυτό το δίλημμα είχα κι εγώ και τελικά ανακάλυψα πόσο γελοία εύκολο ήταν να περάσω καλώδιο δικτύου από το κανάλι του οτε.
Από τα λεγόμενα σου γείτονα,βγάζω το συμπέρασμα ότι ουδέν κόλλημα στην αναπαραγωγή αρχείων 1080p όταν συνδέεις την TV απ'ευθείας στο router. Έτσι?
Λοιπόν μετά από δοκίμη του DLNA συνδέοντας την TV μέσω WiFi με το dongle της Dlink, δικαιώνεσαι πανηγυρικά, φίλε papdoux!!!! Ούτε ένα κόλλημα!!!! Μάλλον το δικό μου powerline (Belkin 200mbps) τρώει κολλήματα:angry:. Αντε τώρα να βρω τι φταιεί:chinscratch:
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1508029&postcount=2119Νόμιζα ότι μπορείς να συνδέσεις μόνο το Samsung WIFI στην τηλεόραση... Ποιό Dlink έχεις;
για δώσε πληροφορίεςΜπρίζα του οτε δεν έχει στα δωμάτια της τιβι και του πισι ? Αν έχει τότε με 10 καθαρίσατε και πετάξτε στον κάλαθο τα powerline. Αυτό το δίλημμα είχα κι εγώ και τελικά ανακάλυψα πόσο γελοία εύκολο ήταν να περάσω καλώδιο δικτύου από το κανάλι του οτε.
Από τα λεγόμενα σου γείτονα,βγάζω το συμπέρασμα ότι ουδέν κόλλημα στην αναπαραγωγή αρχείων 1080p όταν συνδέεις την TV απ'ευθείας στο router. Έτσι?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.