Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

για δώσε πληροφορίες

Μπορείς να συνδέσεις κάποια συσκευή στο ρούτερ ενσύρματα αρκεί να υπάρχει μπρίζα του οτέ κοντά σ' αυτή την συσκευή. Είναι πολύ απλό, θα ξεκινάει ένα καλώδιο δικτύου από το ρούτερ και θα καταλήγει στην πρίζα του οτε που είναι κοντά στην συσκευή που θες να συνδέσεις. Δηλαδή περνάς ένα καλώδιο δικτύου από τα εσωτερικά κανάλια που περνάει το καλώδιο του οτε και καθάρισες. Κόστος 0,3 /μέτρο το καλώδιο δικτύου utp cat. 5e + 5 η 5μετρη ειδική ατσαλίνα που περνάει το καλώδιο στο κανάλι.
Ρώτα οτι άλλο θες, το έκανα πριν 10 μέρες και ξεμπέρδεψα απ τα ασύρματα μαραφέτια.

Παιδια εχω και γω την 37c650 εδω και κανα 2μηνο περιπου. Παρουσιαζει διαφορα προβληματα οπως κολημα του ηχου, της εικονας και ανοιγοκλεινει μονη της. Αυτα συμβαινουν ανεξαρτητου φιρμγουερ και πηγης εισοδου. Περιμενω να τελειωσουν τα playoff για να την στειλω στο σερβις.
Βαση της εμπειριας σας ποσο καιρο θα μου την κρατησουν εκει; Επισης παραλαβη-παραδοση θα γινει στο σπιτι μου; Εννοειτε οτι ειναι εντοις εγγυησης..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 L

Σε αναπαραγωγή υλικού με υψηλό bitrate έχει τέτοια κολλήματα. Προσωπικά ταινιά 1080p χωρίς κολλήματα δεν έχω συνναντήσει σε αναπαραγωγή με DLNA με οποιοδήποτε media server. Για φώτο, μουσική, βίντεο (μέχρι 720p 25fps) είναι ΟΚ.

βρε μήπως έχεις και εσύ τα vista :confused: και έχει πρόβλημα;;;

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γείτονα δεν είχα ποτέ κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με την αναπαραγωγή dlna. Δηλαδή και παλιότερα που το πισι συνδεόταν ασύρματα στο ρούτερ έπαιζε τα πάντα η τιβι απλά στα αρχεία full HD με πολύ ψηλό bitrate έκανε συχνά buffer για μερικά δευτερόλεπτα, λογικό πιστεύω.
Υ.Γ.
Γιατί γείτονες ?
Δεν μιλάμε αν παίζουν ή δεν παίζουν, αλλά αν παίζουν νερό χωρίς κάθε τρεις και λίγο να κάνει buffering. Τώρα αν αυτό είναι ή δεν είναι λογικό , αν το πάρεις με απόλυτους αριθμούς (mbps τοπικού δικτύου vs mbps ταινίας) μάλλον δεν είναι λογικό!!

Αν μένεις Ηράκλειο....ε τότε έιμαστε "γείτονες"!!!!:2thumb22sup:

βρε μήπως έχεις και εσύ τα vista :confused: και έχει πρόβλημα;;;

Το δικό σου πρόβλημα αν θυμάμαι καλά ήταν ότι δεν αναγνώριζε τα αρχεία σαν αρχεία media που μπορεί να αναπαράγει η TV. Δεν μιλάμε για το ίδιο πράγμα. Έχω XP.

Παρελαβε σημερα απο Samsung. Με πηρε τηλεφωνο και πηγα και την παρελαβα ( δεν μπορουσα να περιμενω να μου τη φερουν :firstprize:)
Κάτοχος κι εγώ πλέον της 32άρας.. (32c650)
Πρώτη παρατήρηση-ερώτηση προς άλλους κατόχους: στα χαρακτηριστικά γράφει Ultra Clear Panel,εγώ γιατί δεν το βλέπω? Anti-glare έχει.Τι "παίζει"?

μήπως είναι η C630;
Όχι,650! Παντού αυτό αναφέρει,στο κουτί,στα αυτοκόλλητα πάνω της..και στο κρυφό μενού που μπήκα 650 γράφει,αλλά στον τύπο πάνελ γράφει 32A1AF0C.
Mήπως οι 32άρες είναι antiglare και το ultra clear panel είναι σε μεγαλύτερες ίντσες? Αλλά τότε γιατί η samsung γράφει ultra clear panel?

Κάτοχος κι εγώ πλέον της 32άρας.. (32c650)
Πρώτη παρατήρηση-ερώτηση προς άλλους κατόχους: στα χαρακτηριστικά γράφει Ultra Clear Panel,εγώ γιατί δεν το βλέπω? Anti-glare έχει.Τι "παίζει"?
Κάποιος κάτοχος 32άρας 650 να βοηθήσει?

Παιδιά αν πάτε εδώ:

http://www.samsung.com/gr/consumer/...dex.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification

γράφει ξεκάθαρα πως έχει ultra clear panel. Τώρα το τί γράφουν τα κουτιά ξεχάστε το.
Μα κι εγώ αυτό είχα δει και περίμενα να έχει αυτό το panel.
Γι'αυτό περιμένω από κάποιον ιδιοκτήτη 32άρας να μας πει σίγουρα.

Υ.Γ: Μικρό το κακό αν δεν εχει κανονικά το ultra clear,απλώς για δεύτερη φορά το site της Ελληνικής αντιπροσωπείας αναφέρει "ανακρίβειες",για να το θέσω καπως κομψά...(Έτσι και με την D5000,που έγραφε για 100HZ CMR)

nodasz, καμιά ενημέρωση ?

Δεν μιλάμε αν παίζουν ή δεν παίζουν, αλλά αν παίζουν νερό χωρίς κάθε τρεις και λίγο να κάνει buffering. Τώρα αν αυτό είναι ή δεν είναι λογικό , αν το πάρεις με απόλυτους αριθμούς (mbps τοπικού δικτύου vs mbps ταινίας) μάλλον δεν είναι λογικό!!

Αν μένεις Ηράκλειο....ε τότε έιμαστε "γείτονες"!!!!:2thumb22sup:
Γείτονα Ηρακλειώτη να κανονίσουμε να κατέβουμε για καφεδάκι τάλως αγκαλιά με τις τιβι! Εγώ είμαι Θέρισσο.
Σχετικά με το buffering, έχω να προσθέσω οτι απ' οταν σύνδεσα το πισι ενσύρματα στο δίκτυο δε μπαφάρει καθόλου, άρα 100% ήταν πρόβλημα με την ταχύτητα του ασύρματου. Ενιγουέι, ποσός με ενδιαφέρει, ούτος ή άλλος το dlna πλέον το χρησιμοποιώ 1 φορά την βδομάδα και αν..μου πέρασε η όρεξη της νέας τεχνολογίας και το γύρισα παραδοσιακά (hdd) !

ρε παλικάρια έχω μια απορία.

συνδέω το laptop με την tv με hdmi.
γιατί σε μερικά παιχνιδια μπορώ και βάζω game mode, ενώ σε άλλα η επιλογή αυτή δεν είναι διαθέσιμη;

τι μπορεί να φταίει;

Καλημέρα!! Επαναφέρω την ερώτηση μήπως και την δει κάποιος ιδιοκτήτης 32c650 και απαντήσει: Έχει ultra clear panel ή antiglare?

ρε παλικάρια έχω μια απορία.

συνδέω το laptop με την tv με hdmi.
γιατί σε μερικά παιχνιδια μπορώ και βάζω game mode, ενώ σε άλλα η επιλογή αυτή δεν είναι διαθέσιμη;

τι μπορεί να φταίει;

το game mode μπαινει σε καποια θυρα της τιβι . και το κανεις μονο απο την τιβι. δεν εχει σχεση η πηγη... αν δεν καταλαβα καλα... διατυπωσε παλι την ερωτηση σου πιο συγκεκριμενα :afro:

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

το game mode μπαινει σε καποια θυρα της τιβι . και το κανεις μονο απο την τιβι. δεν εχει σχεση η πηγη... αν δεν καταλαβα καλα... διατυπωσε παλι την ερωτηση σου πιο συγκεκριμενα :afro:

thanks

παίζει δηλαδή να έχω σε λάθος hdmi θύρα της TV συνδεδεμένο το laptop.

γιατί όμως σε μερικά παιχνίδια ενεργοποιήτε και σε μερικά άλλα όχι;
π.χ. στο guitar hero είναι εντάξει αλλά στο crysis δεν μπορώ να το βάλω;

thanks

παίζει δηλαδή να έχω σε λάθος hdmi θύρα της TV συνδεδεμένο το laptop.

γιατί όμως σε μερικά παιχνίδια ενεργοποιήτε και σε μερικά άλλα όχι;
π.χ. στο guitar hero είναι εντάξει αλλά στο crysis δεν μπορώ να το βάλω;

Φιλε το game mode το βαζεις για μια συγκεκριμενη θυρα hdmi. Αρα αμα το ενεργοποιησεις οτιδηποτε δειχνει η tv απο την θυρα αυτη θα ειναι σε game mode. Εκτος αν καθε φορα το βαζεις σε αλλη θυρα.

Φιλε το game mode το βαζεις για μια συγκεκριμενη θυρα hdmi. Αρα αμα το ενεργοποιησεις οτιδηποτε δειχνει η tv απο την θυρα αυτη θα ειναι σε game mode. Εκτος αν καθε φορα το βαζεις σε αλλη θυρα.

λογικό αυτό που λες, αλλά πως γίνεται να λειτουργεί για ένα παιχνίδι και να μη λειτουργεί για το άλλο;

Επίσης όταν είμαι στο desktop ή κάνω οτιδήποτε άλλο εκτός παιχνιδιού η τηλεόραση ΔΕΝ είναι σε game mode, όταν αρχίσει το παιχνίδι αλλάζει μόνη της σε game mode!
Αυτό όμως το κάνει μόνο με το ένα παιχνίδι και όχι με το άλλο όπως ανέφερα και παραπάνω.
αυτό είναι το περίεργο της υπόθεσης!

Η σύνδεση TV-Laptop γίνεται πάντα μέσω της ίδιας θύρας hdmi.