Innersense
AVClub Enthusiast
- 31 January 2007
- 1,013
Το αλλαζεις απο τα properties του ηχου απο pcm σε Dolby Digital και δεν ακους ηχο;
Φίλτατε ο πιό καλός τρόπος εξαρτάται απο καποιες παράμετρους. Αν το λαπτοπακι ειναι συγχρονο και δεν τραβασει κανενα ζορι με τα full hd αρχεία τότε μπορείς άνετα να το συνδέσεις με hdmi, άλλωστε ειναι και ο πιό άμεσος τρόπος (καλώδιο και τέλος), οπότε στην ουσία μετατρέπεις την τιβι σε μεγαλο monitor για το λαπτοπ σου.παιδιά μία ερώτηση, ξέρω έχει απαντηθεί, αλλά που να ψάχνω 315 σελίδες.
Για να συνδέσω το λαπτοπ με την tv, για να δω mkv ταινίες, ποιός είναι ο σωστότερος τρόπος (hdmi, pc share manager) ?
Ευχαριστώ
μέσω δικτύου χρησιμοποιείς το all share που κατ' εμέ είναι καλύτερο από το PC share manager.
μέσω δικτύου χρησιμοποιείς το all share που κατ' εμέ είναι καλύτερο από το PC share manager.
φίλε papdoux, πως δουλεύει το all share με το pc? δεν χρειάζεται το PC share manager? δώσε οδηγίες σε παρακαλώ?
Το λάπτοπ έχει επεξεργαστή intel core I5 2,4GHz μνήμη 4 gb κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 6470M 1GB (για σύνδεση με hdmi)
απλά το θεωρώ καλύτερο γιατί θυμάται το σταμάτημα στην ταινία. Διαφορετικά δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.Ασφαλως και υπαρχουν εναλλακτικα (και μαλλον καλυτερα) προγραμματα dlna από το samsung pc share manager, απλα εγω στην ουσία αναφερόμουν σε συγκριση μεταξυ dlna και hdmi. Παντως ενδιαφερουσα η προταση σου, παρόλο που δεν εχω κανενα προβλημα με το PC share manager, σκεφτομαι για αλλαγη να δοκιμασω κατι εναλλακτικο.
στο PC share manager και στο allshare έκανες allow την τηλεόραση;Λοιπόν, έχω κι εγώ την 46C650 και έχω πρόβλημα με τη σύνδεση με το μόντεμ της HOL το Netfaster.
Έχω συνδέσει την τηλεόραση στο Lan με καλώδιο και το PC share manager στο pc δεν τη βλέπει. Δοκίμασα και το Allshare αλλά τίποτα.
Το μόντεμ τη βλέπει και της δίνει ip. Μπήκα στο client list και της δίνει κανονικά ip.
Μπάινω το internet tv και άλλες φορές δουλέυει κανονικά και άλλες όχι (βγάζει ένα μύνημα για πρόβλημα δικτύου)
Κάνω έλεγχο δικτύου από το μενού της tv και όλα είναι οκ.
Από το network στο pc (win7) δεν την βλέπω ενώ παλιότερα την έβλεπα.
Το καλώδιο που χρησιμοποιώ είναι οκ, το έβαλα στο pc και συνδέθηκε κανονικά.
Έχω καταλήξει ότι κάπου στη tv υπάρχει το πρόβλημα.
Έχω το 1011 firmware, σταμάτησα να κάνω αναβαθμίσεις μετά τη 2η ή 3η αναβάθμιση και έχω ενεργοποιήσει το pvr το οποίο δουλεύει απροβλημάτιστα.
Μήπως έχετε καμιά ιδέα τη φταίει ή που να ψάξω;
στο PC share manager και στο allshare έκανες allow την τηλεόραση;
τα προγράμματα ζητάνε άδεια για το ποιος θα έχει access σε αυτά.
Εγώ ένα διάστημα που έκανα πειραματισμούς με τα Win7 (νέα προγράμματα, ρυθμίσεις κτλ) κάποια στιγμή "έχασα" την TV όπως και εσύ - αν και η TV έβλεπε δίκτυο κανονικά.
Οταν τελείωσα και επανέφερα τα Win7 από το ghost που είχα κάνει, όλα έγιναν όπως πριν. Οπότε μπορεί να μην φταίει η TV αλλά κάποια αλλαγή που έκανες/έγινε στα Win.
Κάνε ένα ghost το λειτουργικό και ξαναπέρνα από την αρχή τα Win μόνο και μόνο για να δεις αν βλέπουν την TV και να αποκλείσεις τυχόν πρόβλημα με αυτήν, μετά επανέφερε το ghost.
edit: και εγώ με netfaster2 είμαι - την έχω συνδέσει ασύρματα και με καρφωτή IP.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.