Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στις τελευταίες απόπειρες δεν συνδέεται καθόλου.Μου εμφανίζει η φυσική σύνδεση πραγματοποιήθηκε αλλά δεν λειτουργεί.Στη δοκιμή δικτύου μου εμφανίζει είτε η διεύθυνση (ip) δεν είναι έγκυρη ή η πύλη δεν είναι έγκυρη.Ελέγξτε τις ρυθμίσεις κτλ.
Μήπως είναι θέμα router?
Στο Pc(win7) χρησιμοποιώ windows security essentials χωρίς κάποιο extra firewll ενώ στη σελίδα του router βλέπω ότι υπάρχει firewall από τη forthnet.;Exei νόημα ή απενεργοποίηση του και αν ναι είναι risky;
Ευχαριστώ

δεν είναι θέμα firewall του router. Το firewall του router είναι για τον έξω κόσμο, στο δικτυό σου δεν εμπλέκεται.

βάλε καλύτερα σταθερή ΙΡ διεύθυνση στην τηλεόραση.

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

δεν είναι θέμα firewall του router. Το firewall του router είναι για τον έξω κόσμο, στο δικτυό σου δεν εμπλέκεται.

βάλε καλύτερα σταθερή ΙΡ διεύθυνση στην τηλεόραση.
Ευχαριστώ αλλά πως;Ρυθμίσεις δικτύου χειροκίνητα και μετα τι βάζω σε κάθε πεδίο;

πας στο PC, επιλέγεις το run, εκεί γράφεις cmd, ανοίγει μία κονσόλα και εκεί γράφεις: ipconfig
θα σου εμφανήσει μία κάποιες πληροφορίες όπως την ΙΡv4 διεύθυνση του υπολογιστή, τo default gateway.

Θα πας στην τηλεόραση και θα βάλεις τα παρακάτω:
- IPv4 διεύθυνση, αν ο υπολογιστής έχει διεύθυνση 192.168.1.2 τότε βάλε στην τηλεόραση 192.168.1.5. Αν υπάρχει και άλλη συσκευή συδενδεμένη στο δίκτυο τότε πρέπει να δεις τη διεύθυνση έχει για να μην έχουν την ίδια.
- μάσκα υποδικτύοy (subnet mask) το 255.255.255.0, αν δεν τη βάζει αυτόματα η τηλεόραση
- default gateway, ότι έχει ο υπολογιστής. π.χ. 192.168.1.1

Ευχαριστώ αλλά πως;Ρυθμίσεις δικτύου χειροκίνητα και μετα τι βάζω σε κάθε πεδίο;
ok μίλησα με forthnet,σταθερή ip adrdress κτλ και όλα ok!
Ευχαριστώ

μπορει να μου πει κανεις γιατι πλεον η πεταμενη η τηλεοραση μου δε μπορει να παιξει κανενα Mp3 ??? και μου λεει το φορμα του αρχειου δεν υποστηριζεται ? Και μιλαω μεσω DLNA το κανει αυτο...για φουντο θα τη στειλω..

Last edited:
νομιζω οτι κατι φταιει με το pc share manager
οταν παω να του προσδορισω τι φακελο να διαβασει μου λεει "δεν ειναι δυνατη η ολοκληρωση της αιτησης σας επειδη δεν ηταν δυνατο να εντοπισθει η υπηρεσια του ή η υπηρεσια δεν ανταποκριθηκε . Ισως υπαρχουν τεχνικες δυσκολιες με την υπηρεσια η ισως πρεπεινα ρυθμισετε τις παραμετρους του δικτου σας !!
παρεπιπτοντως μια χαρα δουλευαν ολα..δε ξερω τι γινεται ποια !

φυσικα η εφαρμογη ΔΕΝ γινεται uninstall

Last edited by a moderator:
Αν και σας κουρασα με τα απανωτα posts ...το προβλημα λυθηκε με ενα restart του notebook...αν αντιμετωπιζει προβλημα το pc share manager καντε το pc restart να λυθει

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Kαλησπερα. Ξερει κανεις τη διαδικασια για να εχεις full web browser στην c650(τυπου netsurf) οπως στη b series?

Μετα απο ενα χρονο και 1 μηνα η samsung εβγαλε νεο λογισμικο για αυτη την τηλεοραη με εκδοση "T-VALDEUC-3018.1" ξερει κανεις τι αλλαζει αυτο το λογισμικο με το προ-τελευταιο πλεον 3015 που ειχαμε εδω και ενα χρονο?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Μετα απο ενα χρονο και 1 μηνα η samsung εβγαλε νεο λογισμικο για αυτη την τηλεοραη με εκδοση "T-VALDEUC-3018.1" ξερει κανεις τι αλλαζει αυτο το λογισμικο με το προ-τελευταιο πλεον 3015 που ειχαμε εδω και ενα χρονο?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Αυτα ψαρεψα σε ξενο forum.
Pros:

- myPlex support

- Shared Content

- Queue

- Recommendations

- Music

- Photos

- Channels

- Channel directory

- Transcode subtitles

- High definition interface

- Search

- etc, etc..

Cons:

- C models are not quite powerful enough, so it's all a bit slower.

Nikos

Την έκανα την αναβάθμιση. Το PVR δεν πειράχθηκε, αυτό ήταν που με ενδιέφερε. Κατά τ άλλα αναβαθμίστηκαν κάποιες εφαρμογές αλλά χωρίς νόημα κατά τη γνώμη μου.
Την εφαρμογή του youtube πώς μπορούμε να την αναβαθμίσουμε ώστε να παίζει τα video από τα spartphones άραγε. Στις νέες σειρές κάνεις pairing το τηλέφωνο με την εφαρμογή και παίζουν με χειρισμό από το τηλέφωνο ή το tablet.

Είναι πολύ κρίμα που δεν παιρνει το καινούργιο youtube. Στο ps3 το χρησιμοποιώ συνέχεια και φυσάει!

Ρε παιδια μετα απο πολυ χρονο συνδεσα την le40c653 με το τελευταιο firmware στο ιντερνετ και οποτε παταω το κουμπι internet@tv μου κανει συνεχως ενημερωσεις τα ιδια και τα ιδια προγραμματα....

Γιατι το κανει αυτο ρε παιδια?

Γεια χαρα ενεργοποιισα το PVR πως μπορω να το βαλω να γραψει καποια συγκεκριμενη ωρα με κλειστη την tv ? γυνετε αυτο?

Τηνχ

Α μαληστα το βρηκα απο το video αλλα στο guide του ΔΤ του νεου καναλιου δεν υπαρχει το ματς σημερα που θελω να γραψω ... γραφει Καμια πληροφορια .... οποτε μπορω καπος να του πω να γραψει συγκεκριμενο καναλι συγκεκριμενη ωρα χωρεις να παω απο το GUIDE ...??

Thnx

Επισης πειτε μου λίγο το Timeshift να το βαλω auto η χειροκηνιτο ...? που χρησιμεύει...?

Thnx

Last edited:
Το Timeshift auto κάνει buffering του προγράμματος του καναλιού που παίζει με το που ξεκινήσει η τηλεόραση.
Το Timeshift manual ξεκινάει να αποθηκεύει από τη στιγμή που πατήσεις pause.

Ελπίζω ότι η διαφορά και τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα της κάθε επιλογής είναι κατανοητά.

Ρε παιδια μετα απο πολυ χρονο συνδεσα την le40c653 με το τελευταιο firmware στο ιντερνετ και οποτε παταω το κουμπι internet@tv μου κανει συνεχως ενημερωσεις τα ιδια και τα ιδια προγραμματα....

Γιατι το κανει αυτο ρε παιδια?

Ακριβώς την ίδια συμεριφορά και η δικιά μου

Το Timeshift auto κάνει buffering του προγράμματος του καναλιού που παίζει με το που ξεκινήσει η τηλεόραση.
Το Timeshift manual ξεκινάει να αποθηκεύει από τη στιγμή που πατήσεις pause.

Ελπίζω ότι η διαφορά και τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα της κάθε επιλογής είναι κατανοητά.

Εσυ που το εχεις ? στο auto ? οσο αναφορα το PVR ? μπορει να να δουλεψει χωρεις το GUIDE?