Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ακριβώς την ίδια συμεριφορά και η δικιά μου

Έκανa uninstall όλα τα applications που είχα εγκατεστημένα στη κατηγορία "οι εφαρμογές μου" εκτός από αυτά που είναι στην επάνω μπάρα με χαρακτηρισμό "συνιστάται" (που έτσι και αλλιώς δεν έχεις δικαίωμα να τα πειράξεις).
Έκανα πάλι εγκατάσταση όσες εφαρμογές ήθελα και παρατήρησα τα εξής:

1. Από τις 5 εφαρμογές που έχει η επάνω μπάρα με τίτλο "συνιστάται" οι δύο από αυτές Dailymotion & Picassa εξακολουθούν κάθε φορά που μπαίνω στο Internet mode (smartTV) να κάνουν updates
2. Όσες εφαρμογές έβγαλα και ξαναέβαλα (π.χ. Plex, YouTube κλπ) σταμάτησαν να κάνουν updates που πριν την δικιά μου επέμβαση έκαναν κάθε φορά update

Άρα αν με κάποιο τρόπο μπορούσαμε να βγάλουμε και να βάλουμε τις εφαρμογές στα προτεινόμενα applications θα λύναμε το πρόβλημα ή πρέπει η Samsung να δώσει νέο διορθωμένο firmware.

Προφανώς υπάρχει bug του firmware και πρέπει έτσι και αλλιώς να τους το επικοινωνήσουμε.

Last edited:

Εσυ που το εχεις ? στο auto ? οσο αναφορα το PVR ? μπορει να να δουλεψει χωρεις το GUIDE?

Φίλε μου στο auto θα σου απασχολει σχεδον ολη την ωρα τον σκληρο δισκο και θα στον ρημαξει μακροπροθεσμα....
Επιπλέον, φανταζομαι καποια στιγμη θα γεμισει απροοπτα ο δισκος και τοτε τί γίνεται ; Οπως γνωριζεις δεν μπορεις να τον συνδεσεις στο πισι σου για να διαγραψεις "επιλεκτικα" ό,τι εσυ θες...Ούτε και η τιβι προσφερει δυνατοτητες file manager (delete,cipy, Κτλ), οποτε Problem...

Οποτε χειροκινητο κ γραψε σβησε .... πως ομως μπορουμε να του που να γραψει κατι μια συγκεκριμενη ωρα οταν απο το info του καναλιου δεν υπαρχει διαθεσιμη η εκπομπη που θελουμε να γραψουμε...??

Thnx

Οποτε χειροκινητο κ γραψε σβησε .... πως ομως μπορουμε να του που να γραψει κατι μια συγκεκριμενη ωρα οταν απο το info του καναλιου δεν υπαρχει διαθεσιμη η εκπομπη που θελουμε να γραψουμε...??

Thnx
Νομίζω τότε δεν μπορείς να κανεις αυτοματη εγγραφή,
το αφηνεις λιγη ωρα νωριτερα στο αuto και γραφεις ο,τι δειχνει...

Το θεμα που ειχε μεχρι χτες το internet@tv(Με το συνεχες update) νομιζω το διορθοσανε στην samsung.

Οχι απλα σταματησε το μυνημα λογικα θα διορθοσαν το προβλημα που ειχαν στους servers τους.

Καλήσπέρα παιδιά. Θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας. Θέλω να δοκιμάσω να δω έαν μπορώ να παίξω ταινία από τον εξωτερικό μου δίσκο με τον media player της τηλεόρασης. Επιγραμματικά ποια βήματα να κάνω λόγω ότι δεν είμαι πολύ σχετικός. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας...

Καλήσπέρα παιδιά. Θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας. Θέλω να δοκιμάσω να δω έαν μπορώ να παίξω ταινία από τον εξωτερικό μου δίσκο με τον media player της τηλεόρασης. Επιγραμματικά ποια βήματα να κάνω λόγω ότι δεν είμαι πολύ σχετικός. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας...
Χαίρεται. Φίλε μου δεν χρειάζεται να κανεις κατι ιδιαίτερο, πετας την ταινια στο σκληρο δίσκο, στον ιδιο φακελο της ταινιας βαζεις και το αρχειο υποτιτλων με ακριβως ιδιο ονομα αρχειου, συνδες τον δισκο στην τηλεοραση, πας στον media player και επιλεγεις movie και τέλος

To έκανα αλλά έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους. Το αρχείο είναι mkv με του υπότιτλους σε ξεχωριστό αρχείο εννοείται με ίδιο όνομα. Αλλά μου τους παίζει "κινέζικα".
Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να κάνω;
Κάτι ακόμα. Ο media player τι είδους αρχεία παίζει; Να προτιμώ συγκεκριμένο τύπο αρχείου για κατέβασμα;

To έκανα αλλά έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους. Το αρχείο είναι mkv με του υπότιτλους σε ξεχωριστό αρχείο εννοείται με ίδιο όνομα. Αλλά μου τους παίζει "κινέζικα".
Κάτι ακόμα. Ο media player τι είδους αρχεία παίζει; Να προτιμώ συγκεκριμένο τύπο αρχείου για κατέβασμα;
Ναι πας ενω παιζεις πατας το κουμπι tools και διαλεγεις κωδικοποιηση υποτιτλων τα ελληνικα και μετα ολα καλα.

Επειδή ένα ένα μου έρχονται. Με το που συνδέσω τον σκληρό στην τηλεοραση αρχίζει και τον διαβάζει άσχετα εαν βλέπω την ταινία. Κανονικά δεν θα έπρεπε να διαβάζει τον σκληρό όταν ανοίγω τον media player;
Τον αποσυνδέω τραβώντας τον από την θύρα usb ενώ η τηλεόραση είναι σε λειτουργία ή προκαλώ πρόβλημα στον σκληρό;
Το αρχείο της ταινίας είναι όπως είπα και παραπάνω mkv. Πως βλέπω εαν η τηλεόραση παίζει στα 1080p; Αυτό εξαρτάται από τον τύπο του αρχείου;

Last edited:
Αφου ξεκινησει να παιζει η ταινια πατα tools-->subtitles--> encoding Greek.
Ο Media player Παιζει τα περισσοτερα δημοφιλή αρχεία,
δεν το εχω ψαξει τι δεν παιζει γιατι πολυ απλα οτι μα οτι κι αν εχω κατεβασει απο το ιντερνετ ο αναπαραγαγει τελεια.
Τωρα θυμηθηκα οτι δεν παιζει αρχεια avi που ομως ετσι κι αλλιως δεν ειναι δημοφιλη στις ταινιες (αντε καμια φωτογραφικη μηχανη να αποθηκευει σε avi).
Κόλπο: ακομα και avi να θες να σου παιξει απλα αλλαζεις την καταληξη του αρχειου σε mkv και τοτε πιθανοτατα θα το παιξει.

Τον σκληρό τον αποσυνδέω τραβώντας τον από την θύρα usb ενώ η τηλεόραση είναι σε λειτουργία ή προκαλώ πρόβλημα στον σκληρό;

Κάποιος σχολαστικός θα σου έλεγε να κλείσεις (off) την τηλεόραση καλύτερα...

Όπως αγαπάει καθένας!

Κανονικα πριν βγαλεις οποιοδηποτε δισκο ή φλασακι του κανεις αποσυνδεση και μετα το ξεσυνδεεις κανονικα αλλα και αποτομα να το τραβηξεις δεν παθαινει κατι.

Κάποιος σχολαστικός θα σου έλεγε να κλείσεις (off) την τηλεόραση καλύτερα...

Όπως αγαπάει καθένας!

Μην πολυτράβατε στικάκια ή usb δίσκους έτσι, χωρίς αφαίρεση γιατί έχουν ρεύμα ακόμη και έχω δει με τα μάτια μου κάποια να καίγονται (σε υπολογιστή).

Κανονικα πριν βγαλεις οποιοδηποτε δισκο ή φλασακι του κανεις αποσυνδεση και μετα το ξεσυνδεεις κανονικα αλλα και αποτομα να το τραβηξεις δεν παθαινει κατι.
Πολυ σωστά...για το pc ομως! Για πες μας όμως με πιο μαγικό τρόπο μπορείς να το κάνεις στην τηλεόραση μας αυτο;

Μην πολυτράβατε στικάκια ή usb δίσκους έτσι, χωρίς αφαίρεση γιατί έχουν ρεύμα ακόμη και έχω δει με τα μάτια μου κάποια να καίγονται (σε υπολογιστή).
Ορίστε; Τι ακριβως εννοείς έχεις δει να "καίγονται"; Γνωρίζουμε για πιθανη απώλεια δεδομένων, αλλά απόλυτη καταστροφή ακούω 1η φορα

Last edited by a moderator: