Απάντηση: Samsung C650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
Φίλε Στέλιο το παρών νήμα αφορά την C650, για πληροφορίες σχετικά με μοντέλα της SONY μπορείς να χρησιμοποιήσεις το νήμα που έχεις ήδη ανοίξει ( TV για PS3-τηλεοπτικό-ταινίες Sony??? ), και στο οποίο σου έχω δώσει αναλυτικά links με οδηγίες για την σύνδεση του PS3...σε οποιοδήποτε δίκτυο άσχετα με το μοντέλο της τηλεόρασης..
...ευχαριστώ...
Οποτε αναμεσα στης δυο πρωτημας Sony ε για πιο φυσικη εικονα?? Οταν λες μεσο DLNA να κανεις streaming τη ακριβος ενοεις ??Μπορεις να μου εξειγησεις λιγο ??Να σειμηωσω εχω PS3 γιαυτο κ ημουν περισοτερο προς SONY...
Φίλε Στέλιο το παρών νήμα αφορά την C650, για πληροφορίες σχετικά με μοντέλα της SONY μπορείς να χρησιμοποιήσεις το νήμα που έχεις ήδη ανοίξει ( TV για PS3-τηλεοπτικό-ταινίες Sony??? ), και στο οποίο σου έχω δώσει αναλυτικά links με οδηγίες για την σύνδεση του PS3...σε οποιοδήποτε δίκτυο άσχετα με το μοντέλο της τηλεόρασης..
α) Ενημερωτικά να σου πω ότι το PS3 είναι και BD player..
β) Το PS3 δεν παίζει MKV, μπορείς να τα βλέπεις μέσω δικτύου με το PS3 Media Server (PMS) το οποίο κάνει μετατροπή on the fly και πρέπει να είναι αρκετά δυνατό για να μην έχεις 'κολλήματα' ή να μετατρέπεις τις ταινίες με το mkv2vob, για περισσότερες πληροφορίες διάβασε τα αντίστοιχα θέματα στην κατηγορία Game Consoles .
γ),δ) Εξαρτάται από τον media player που διαθέτει η τηλεόραση, χαρακτηριστικά του οποίου αναφέρονται στα site των κατασκευαστών, για τις συσκευές που κυκλοφορούν στην αγορά.
Στην κατηγορία με τα νήματα κατόχων TV Reviews - Εντυπώσεις κατόχων - Τεχνικά χαρακτηριστικά
και στην πρώτη σελίδα κάθε μοντέλου υπάρχουν τα link από τα site των κατασκευαστών για να δεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες της εκάστοτε τηλεόρασης.
Παλιά τα είχα κάνει όλα...
...μετά έδωσα 100 και πήρα ένα E-Great, οπότε δεν χρειάστηκε να ξανακάνω τίποτα...
Διάβασε τα link που σου έβαλα και θα καταλάβεις...:smile:
...επίσης...
http://ps3mediaserver.blogspot.com/
http://ps3mediaserver.org/forum/
Εννοείται ότι, αν συνδέσεις κατευθείαν το PC με κάποια τηλεόραση μέσω HDMI δεν έχεις πρόβλημα, θα δουλεύει σαν οθόνη και ότι κάνεις στο PC θα το βλέπεις.
Τα παραπάνω link που έβαλα, αφορούν την σύνδεση σε δίκτυο του PS3 με κάποιο PC (μέσω καλωδίου ethernet) και την σύνδεση του PS3 στην τηλεόραση με HDMI, ώστε να μπορούν να παίζουν τα MKV από το PC στην τηλεόραση, μέσω του PS3.
Μην παιδεύεσαι Στέλιο κάτι σαν το παρακάτω σου λύνει τα χέρια χωρίς πολλά-πολλά...
....ρίξε και μια ματιά στην κατηγορία Media Players
...αν δεν κάνω λάθος το πιο οικονομικό είναι το WD TV Live
...συνδέεις στην USB του ότι θέλεις, μετά το συνδέεις στη τηλεόραση με HDMI και βλέπεις/ακούς ότι έχεις αποθηκεύσει...έτσι απλά.
...ευχαριστώ...