Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αυτό είναι δοκιμασμένο? Η τηλεόραση όντως δέχεται S-Video?
Μιλάω να το δείχνει και S-Video, γιατί μπορεί να το αναγνωρίζει αλλά να το δείχνει σαν Composite.

Και τα δύο Scart υποστηρίζουν RGB ?
Και τα δύο Scart υποστηρίζουν S-Video ?

Aπό μνήμης μου είναι λίγο δύσκολο να θυμάμαι τι υποστηρίζει το SCART κάθε τηλεόρασης, φίλε sakis.com. Αν πάντως ένα SCART δέχεται S-Video, ως τέτοιο θα το δείξει, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μετατραπεί σε composite.

Οπότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να είσαι σίγουρος τί υποστηρίζει το κάθε SCART, είναι να κατεβάσεις τις οδηγίες χρήσης των μοντέλων που σε ενδιαφέρουν. Σε όλες, θα βρεις σε μία σελίδα τους, σχεδιάγραμμα με το τί σήματα υποστηρίζει το κάθε SCART τους... -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Aπό μνήμης μου είναι λίγο δύσκολο να θυμάμαι τι υποστηρίζει το SCART κάθε τηλεόρασης, φίλε sakis.com. Αν πάντως ένα SCART δέχεται S-Video, ως τέτοιο θα το δείξει, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μετατραπεί σε composite.

Οπότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να είσαι σίγουρος τί υποστηρίζει το κάθε SCART, είναι να κατεβάσεις τις οδηγίες χρήσης των μοντέλων που σε ενδιαφέρουν. Σε όλες, θα βρεις σε μία σελίδα τους, σχεδιάγραμμα με το τί σήματα υποστηρίζει το κάθε SCART τους... -bye-
Το έχω κάνει, αλλά δεν αναγράφει τίποτα για το θέμα.
Αν μπορεί κάποιος να δοκιμάσει και να μας πει...

Επίσης για το PIP που ρώτησα και προηγουμένως, γράφουν πως υπάρχει η δυνατότητα αλλά δεν αναφέρουν κάτι για Scart.
Έχει δοκιμάσει κανείς με Scart και δουλεύει το PIP?

Δεν ειναι τυχαιο... ειναι σαφως καποιο προβλημα πηγαινε την για αντικασταση
με καινουργια οσο προλαβαινεις πριν μεινει στα χερια σου.
Αν δεν σου την αλλαζουνε να τους πιεσεις πολυ μεχρι να στην αλλαξουνε

Ευχαριστω.Δευτερα παιρνω τηλεφωνο για αντικατασταση,η τηλεοραση ειναι ενος μηνα κ στην μπριζα εινα δεν ειναι 15 μερες.Λετε να μου κανουν καμια μ@@@κια κ να μην την αλλαζουν?θα τους πιεσω εννοειται,υπαρχει χρονικο οριο στις αντικαταστασεις?

Ευχαριστω.Δευτερα παιρνω τηλεφωνο για αντικατασταση,η τηλεοραση ειναι ενος μηνα κ στην μπριζα εινα δεν ειναι 15 μερες.Λετε να μου κανουν καμια μ@@@κια κ να μην την αλλαζουν?θα τους πιεσω εννοειται,υπαρχει χρονικο οριο στις αντικαταστασεις?

Υπαρχει βεβαιως χρονικο οριο για αντικατασταση επρεπε να το κανεις απο την 1η στιγμη που σου το εκανε...
τωρα πιεσε σε τους και ισως τα κατεφερεις (σιγουρα θα σου πουνε διαφορα για να αποφυγουνε την αλλαγη αλλα μη μασησεις)

πρεπει να πατησεις παρατεταμενα το δεξια του σταυρου

πατας το κουμπι D το μπλε

Προσπαθώ να καταλάβω από το μανουαλ σελ 33 αλλα δεν...

To θέμα είναι ότι το όταν παίζει μια ταινία το enter λειτουργεί ως pause.Δεν μου εμφανίζει δλδ τις επιλογές chaptering ,D play continuously μόνο μετάβαση και αναπαραγωγή.Πώς μπορώ να δω αυτές τις επιλογες;;;

Το continuously movie play help πως ενεργοποιείταί;;

Υ.Γ Οι ταινίες που παίζω είναι από το pc μέσω του media player της samsung χρησιμοποιώντας το pc share manager.H σύνδεση έγινε με καλώδιο hdmi στη θύρα hdmi/dvi

Ευχαριστώ

Last edited:
εγώ με την σειρά μου συνδέω το λαπτοπ για αναπαραγωγή MKV μέσω HDMI στην τηλεόραση και η κίνηση κάνει κοψήματα.Στο λάπτοπ παίζει φυσικότατα.
Λέτε να φταίει το HDMI καλώδιο που είναι παλιό; Στο media center της τηλεόρασης εαν συνδέσω σκληρό για αναπαραγωγή παίζει αψογα.

επίσης πάνω δεξια στο σασι της τηλεόρασης εαν το πιέσω κάνει ενα τριξιματάκι το πλαστικό σαν να μην είναι πολύ καλά σφιγμένο.Υπερβολή που το αναφέρω αλλά μου έκανε εντύπωση.

προβλημα αναπαραγωγης στο λαπτοπ μου κανει αυτο(δεν εχει την απαιτουμενη επεξεργαστικη ισχυ ή δεν εχει το coreavc pro)

παιζε τις ταινιες απο τον player της τβ που δεν κανει κολληματα

Παιδιά, η C530 έχει όντως PIP?

Λάθος μοντέλο έγραψα πριν. :damnyou:

1) Η C650 αναγράφει πως έχει PIP. Αυτό δουλεύει μόνο με σήμα από τις εισόδους ?
2) Μπορείς να δεις δύο ψηφιακά κανάλια σε PIP ?
3) Αν έχουμε συνδέσει κάποια συσκευή στο Scart, γίνεται PIP ?
4) Διάβασα σε παλιότερα μηνύματα πως ο φωτισμός στο μαραφέτι στην μέση και στα πλήκτρα ρυθμίζεται από το μενού, αυτό ισχύει?
5) Τελικά όντως υπάρχει φως εκεί ή όχι ?
6) Τα καταστήματα φέρνουν την C650 με κόκκινο μαραφέτι στην μέση και ο Κώτσος της C652 με γκρι ?
7) Please!!!!!!!!!! Δέχεται σήμα S-Video στα Scart? Με καίει αυτό! :FSGSFGS4:

8) Έχει πετύχει κανένας την 40" χωρίς αυτό το μαραφέτι στην μέση ?
Dimages_2.jpg

Προσπαθώ να είμαι και εγώ από τους επόμενους στην λίστα κατοχής! :grinning-smiley-043

προβλημα αναπαραγωγης στο λαπτοπ μου κανει αυτο(δεν εχει την απαιτουμενη επεξεργαστικη ισχυ ή δεν εχει το coreavc pro)

παιζε τις ταινιες απο τον player της τβ που δεν κανει κολληματα

παίζω με klite και κάνει encoding στην GPU με μόνο 15-20 % επεξεργαστική ισχύ στο Avatar.και επίσης οπως γράφω απο πάνω στην οθόνη του laptop παίζει smooth!άρα ή το καλώδιο ή η τηλεόραση φταίει.Μήπως χρειάζομαι 1.3 καλώδιο;

Last edited:
Λάθος μοντέλο έγραψα πριν. :damnyou:

1) Η C650 αναγράφει πως έχει PIP. Αυτό δουλεύει μόνο με σήμα από τις εισόδους ?
2) Μπορείς να δεις δύο ψηφιακά κανάλια σε PIP ?
3) Αν έχουμε συνδέσει κάποια συσκευή στο Scart, γίνεται PIP ?
4) Διάβασα σε παλιότερα μηνύματα πως ο φωτισμός στο μαραφέτι στην μέση και στα πλήκτρα ρυθμίζεται από το μενού, αυτό ισχύει?
5) Τελικά όντως υπάρχει φως εκεί ή όχι ?
6) Τα καταστήματα φέρνουν την C650 με κόκκινο μαραφέτι στην μέση και ο Κώτσος της C652 με γκρι ?
7) Please!!!!!!!!!! Δέχεται σήμα S-Video στα Scart? Με καίει αυτό! :FSGSFGS4:

8) Έχει πετύχει κανένας την 40" χωρίς αυτό το μαραφέτι στην μέση ?
Dimages_2.jpg

Προσπαθώ να είμαι και εγώ από τους επόμενους στην λίστα κατοχής! :grinning-smiley-043

pip σε 2 κανάλια δεν γίνεται. Μόνο κανάλι και εξωτερική πηγή, δεν είμαι όμως σίγουρος για scart (λογικά γίνεται).
Το κόκκινο μαραφέτι και τα πλήκτρα αφής πάνω στην τηλ. δε φωτίζονται.
Πράγματι η 652 έχει μαραφέτι διάφανο.

Σε ευχαριστώ Στέλιο!!!

Από το πρωί προσπαθώ να μάθω κάποια πράγματα και μετά από καμιά δεκαριά!!! κλήσεις στον Φουρλή σε διάφορα τμήματα που με έστελναν από τον έναν στον άλλον και μου έλεγαν "πάρτε το τάδε τηλέφωνο", τι κατάλαβα? Μόνο στο εμπορικό τμήμα (έκθεση) με βοήθησε ένας εξυπηρετικότατος κύριος και μου είπε για το κόκκινο πλαστικό "μαραφέτι" (αυτό που μου είπες και εσύ) πως δεν φωτίζει και είναι κάπως κόκκινο το πλαστικό.

Για το PIP, ας είναι έστω και από εξωτερική πηγή. Για Scart δεν ξέρεις, έτσι? Το έχει δοκιμάσει κάποιος με Scart?

Έστειλα και email στην Samsung Europe για το θέμα του S-Video από το Scart. Για να δούμε τι θα μου απαντήσουν!
Τεχνικός του Φουρλή μου είπε πως δεν γίνεται. Τι τράβηξα για να μιλήσω με έναν τεχνικό που όταν τον κάλεσα δεν μου έλεγε τίποτα! Μόνο με την εξυπηρέτηση πελατών μπορείτε να μιλήσετε, μου έλεγε! Μα καλέ μου, μα χρυσέ μου είναι πολύ τεχνική ερώτηση και ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ να μου απαντήσουν!!! Δεν μπορώ να σας βοηθήσω, μου έλεγε, ΜΟΝΟ με την εξυπηρέτηση θα μιλήσετε. Ήταν απαράδεκτος!!! Τελικά μετά από τα πολλά τηλεφωνήματα στα διάφορα τμήματα, μίλησα με ένα τμήμα που κατάλαβα πως έδωσαν το τηλέφωνό μου στον "απαράδεκτο" και με κάλεσε. :rifle:

Αυτόν τον απαξιωτισμό που έχουν κάποιοι, ξέρετε πως μου την δίνει στα νεύρα? Η δουλειά σου είναι ΡΕ! Γι' αυτό σε πληρώνει η εταιρία που εργάζεσαι, για να βοηθάς τον κόσμο! Ζητάω συγνώμη για τα παραπάνω, αλλά δεν μπορώ να βλέπω τέτοιες καταστάσεις.

Α... ξέχασα... ρωτώντας για αυτό εδώ το μοντέλο στην Εξυπηρέτηση Πελατών...
h**p://www.samsung.com/gr/consumer/tv-audio-video/television/lcd-tv/LE40C653M2WXXH/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=feature
μου είπαν πως ας είναι στο "Ελληνικό" site, δεν φέρνουν όλα τα προϊόντα που βλέπουμε εκεί.
Κρίμα γιατί μου άρεσε περισσότερο από την C650.

Samsung LE40C653
LE40C653M2W_medium01.jpg

Samsung LE40C650
LE40C650L1W_gallery_medium_01_1.jpg

Last edited:
A... θυμήθηκα κάτι ακόμα!

Βλέπουμε κάποιο βίντεο από USB ή από Δίκτυο, στην TV. Αυτό μέσω Scart μπορεί να πάει σε ένα DVD Recorder και να το κάνουμε εγγραφή?

πως μπορουμε να δουμε ωρες λειτουργιες? εχει υποθει παλι αλλα δεξν μπορω να το βρω.

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αντί να πατήσεις 4 πατάς 004, για το 5 πατάς 005... κλπ.

Ακόμα ένα κόλπο, πατάς 4 και εντερ. Ένα πλήκτρο λιγότερο!

Είμαι λάτρης του zapping γι' αυτό βολεύτηκα την tv, κάνει πολύ γρήγορο.

επίσης έκανα το τελευταίο firmware update ξερουμε τι διορθώσεις έχει; γιατι στο site δεν αναφέρει..

Χθες έστειλα email στην Samsung Europe για το αν η τηλεόραση υποστηρίζει S-Video μέσα από το Scart και έλαβα απάντηση πριν λίγο!

Hello, Thank you for your e-mail.
Yes the SCART is fully wired so it will support R,G,B, Y/C (composite) and audio (L/R).

Best regards,
Samsung Electronics UK Ltd

Οπότε, είμαι επόμενος στην λίστα για την 40C650 !!!
Με το που σκάσει ευκαιρία... την πήρα!!! :award:

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Από firmware είσαι πολύ πίσω! -bye-. To πάνελ CNO2 που έχει εμένα καλό είναι;
thanks, εκανα και αναβαθμιση τωρα , αν και δεν καταλαβα διαφορα...
τωρα γράφει 2010/6/22_001014...

για πάνελ τώρα, από τι καταλαβα, καλύτερα, τα S->A->C απο οτι ειδα σε ξενα φορουμς....

στο facebook εχει μπει κανεις ? κατι λεει να κανουμε λογαριασμό απο τις ρυθμίσεις... τι εννοεί?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

στο facebook εχει μπει κανεις ? κατι λεει να κανουμε λογαριασμό απο τις ρυθμίσεις... τι εννοεί?

Εννοεί αυτά που γράφω στο δεύτερο post

Υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα θεματάκια περι internet και δικτύωσης τα οποία επειδή αφορούν αρκετά διαφορετικά μοντέλα θεώρησα καλύτερο να γραφτούν σε μια κοινή συζήτηση.