Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

κι εγω εβαλα αυτο το παιχνιδακι αλλα επαιξε μια χαρα. ουτε update ουτε τιποτα εκανα. καλα , μην τρελαινεσαι , και να το βαλεις δε χανεις κ τιποτα :p προσπαθησε να το διαγραψεις κ να το βαλεις παλι. αν δε σου τρεχει καμια εφαρμογη που κατεβαζεις τοτε εχεις θεμα...

έκανες εγγραφή πρώτα στο Internet tv ή απλώς το κατέβασες;

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

έκανες εγγραφή πρώτα στο Internet tv ή απλώς το κατέβασες;

εντελως απλα το κατεβασα. :violent-smiley-030: οταν ανοιξες πρωτη φορα την tv, την ειχες συνδεδεμενη με net? ισως να εκανε κατι απο μονη της , δεν ξερω, παντως εγω δεν εκανα τιποτα. το pc share manager μου κολλαει εμενα στα πρωτα δευτερολεπτα... ξερει κανεις τι πρεπει να κανω????

Μπορει να μου πει καποιος κατοχος της εν λογω τηλεορασης αν ο media player αναπαραγει αρχεια mkv με ηχο DTS πολυκαναλο? Στο manual λεει oti υποστηριζει ηχο dts dual. Αν μπορει κανεις ας με ενημερωσει για τις λειτουργειες του media player μιας και για μενα ειναι απο τα πιο βασικα χαρακτηριστικα των Samsung Series 5 & 6.

Εχω την LG 7030 με media player και δεν μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τις λειτουργιες του.
Ευχαριστω

πως καθαριζουμε το μονιτορ?
Αν δεν θέλεις να πάρεις κάποιο ειδικό καθαριστικό για οθόνες, παίρνεις ένα μαλακό πανάκι που δεν βγάζει χνούδι ή ακόμα και χαρτί κουζίνας!
Και τα δύο με πολύ λίγο νεράκι ίσα ίσα για υγρασία και όχι νερό που να στάζει. Δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο.

Καλημέρα,
Κάτοχος και εγώ μιας 46C650 (AA01 panel) από το Σάββατο 28/8.
Ακόμα δεν έχω κάνει ρυθμίσεις αλλά out of the box η τηλεόραση είναι πολύ καλή.
Μια παρατήρηση. Σε πολλά review γενικά για τηλεοράσεις προτείνουν την επιλογή cinema ως την καλύτερη από τις στάνταρ επιλογές. Με ένα πρόχειρο gallop σε καμία 10αρια φίλους όλοι προτιμούσαν την επιλογή της φυσικής ή τυπικής εικόνας. Μήπως να κάνουμε και εδώ ένα gallop να δούμε τη γίνετε με τις επιλογές out of the box. Πιστεύω θα είχε ενδιαφέρων.
ΥΓ. Σε seat Ibiza 2005 η 46αρα χωράει άνετα. Νομίζω και 50αρα θα χώραγε.

Καλημέρα,
Κάτοχος και εγώ μιας 46C650 (AA01 panel) από το Σάββατο 28/8.
Ακόμα δεν έχω κάνει ρυθμίσεις αλλά out of the box η τηλεόραση είναι πολύ καλή.
Μια παρατήρηση. Σε πολλά review γενικά για τηλεοράσεις προτείνουν την επιλογή cinema ως την καλύτερη από τις στάνταρ επιλογές. Με ένα πρόχειρο gallop σε καμία 10αρια φίλους όλοι προτιμούσαν την επιλογή της φυσικής ή τυπικής εικόνας. Μήπως να κάνουμε και εδώ ένα gallop να δούμε τη γίνετε με τις επιλογές out of the box. Πιστεύω θα είχε ενδιαφέρων.
ΥΓ. Σε seat Ibiza 2005 η 46αρα χωράει άνετα. Νομίζω και 50αρα θα χώραγε.
με τα 101 άλογα?

Last edited:
Τελικα παιδια με το Lag τη γινετεπαιζω κανα pro?εχει συνδεσει καπιος PS3 να μας πει?ακομα την θελω για αναλογικο τηλεοπτικο βλεπω πολη μπαλα,εντυπωσεις πανω σαυτο?

Τελικα παιδια με το Lag τη γινετεπαιζω κανα pro?εχει συνδεσει καπιος PS3 να μας πει?ακομα την θελω για αναλογικο τηλεοπτικο βλεπω πολη μπαλα,εντυπωσεις πανω σαυτο?

το lag ειναι μια χαρα αν συνδεσεις στο HDMI 1 και του δοσεις ονομα PC(αφαιρει τις extra επιλογες ρυθμισης της εικονας οπως κ το motionflow.Με το xbox εχω ενα θεμα με την ποιοτητα της εικονας σε καποια παιχνιδια αλλα πρεπει να φταιει η κονσολα. το ps3 ειναι σιγουρα οκ. οσο για μπαλα... χωρις motionflow ειναι οκ.. αλλιως το ψαχνεις στο manual. δεν εχω ασχοληθει γτ δε βλεπω... :) ελπιζω να βοηθησα

το lag ειναι μια χαρα αν συνδεσεις στο HDMI 1 και του δοσεις ονομα PC(αφαιρει τις extra επιλογες ρυθμισης της εικονας οπως κ το motionflow.Με το xbox εχω ενα θεμα με την ποιοτητα της εικονας σε καποια παιχνιδια αλλα πρεπει να φταιει η κονσολα. το ps3 ειναι σιγουρα οκ. οσο για μπαλα... χωρις motionflow ειναι οκ.. αλλιως το ψαχνεις στο manual. δεν εχω ασχοληθει γτ δε βλεπω... :) ελπιζω να βοηθησα
Χωρις motion flow? μα αυτο δεν ειναι που δινει την ομαλη κινιση σε γρηγορες ...οπος αθλιτηκα -ποδοσφαιρο?

Χωρις motion flow? μα αυτο δεν ειναι που δινει την ομαλη κινιση σε γρηγορες ...οπος αθλιτηκα -ποδοσφαιρο?

κοιτα, καλα το λες αλλα δεν ειπα σωνει και καλα να το απενεργοποιησεις. ειπα πος ετσι σιγοθρα δε θαχει προβλημα. αν θες να εχεις motionflow θα πρεπει να βρεις τις καταλληλες ρυθμισεις. εχεις 2 παραμετρους να παιξεις με τιμες απο το 1 εως το δεκα η καθεμια. το ψαχνεις και εκει που σε ικανοποιει το αφηνεις. παντως αν ταχεις ολα τσιτα σιγουρα θα σου κανει παραμορφωσεις (πιο πολυ στην μπαλα παρα στους παιχτες. ολα σχετικα ειναι. τελεια κινηση νομιζω ειναι δυσκολο να βρεις σε οποιδηποτε tv χωρις να σε παιδεψει καμποσο. ο ξαδερφος μου πηρε μια samsung απο την 8 σειρα 2500 περιπου . το ιδιο του κανει μην πω και χειροτερα. led... αυτα μπορω να σου πω εγω. αν θες να δοκιμασω κατι ... fire:violent-smiley-030:

κοιτα, καλα το λες αλλα δεν ειπα σωνει και καλα να το απενεργοποιησεις. ειπα πος ετσι σιγοθρα δε θαχει προβλημα. αν θες να εχεις motionflow θα πρεπει να βρεις τις καταλληλες ρυθμισεις. εχεις 2 παραμετρους να παιξεις με τιμες απο το 1 εως το δεκα η καθεμια. το ψαχνεις και εκει που σε ικανοποιει το αφηνεις. παντως αν ταχεις ολα τσιτα σιγουρα θα σου κανει παραμορφωσεις (πιο πολυ στην μπαλα παρα στους παιχτες. ολα σχετικα ειναι. τελεια κινηση νομιζω ειναι δυσκολο να βρεις σε οποιδηποτε tv χωρις να σε παιδεψει καμποσο. ο ξαδερφος μου πηρε μια samsung απο την 8 σειρα 2500 περιπου . το ιδιο του κανει μην πω και χειροτερα. led... αυτα μπορω να σου πω εγω. αν θες να δοκιμασω κατι ... fire:violent-smiley-030:

Τσεκαρε αν μπορεις σε θεαση απο αναλογικα καναλια αν εχει κατι αθλιτηκο να δουμε πως ειναι...εχεις βρει καπου πρωτινομενες ρυθμισεις?

Καλημερα .
Ειμαι κι εγω κατοχος της 46C650 εδω και μερικους μηνες.
Μου παρουσιαστηκε ενα προβληματακι και θελω να το αναφερω .
Εχω συνδεσει ενα εξωτερικο σκληρο 1 TB W.D. στον οποιο εχω περασει αρκετες ταινιες , κυριως mkv .
Μεχρι πριν λιγο καιρο ολες οι ταινιες επαιζαν τελεια .
Τον τελευταιο μηνα οποια ταινια βαζω να δω , μετα απο καποιο διαστημα ( συνηθως μια ωρα ) η εικονα κανει κολληματακια .
Σκεφτηκα οτι μπορει να εφταιγε η ταινια , αλλα μετα δοκιμασα και καποιες αλλες που ειχα ξαναδει και εκανε παλι το ιδιο, ενω πριν παιζανε σωστα.
Δυστυχως δεν εχω αλλον εξωτερικο σκληρο αδειο να δοκιμασω μηπως ειναι προβλημα του σκληρου, αν και ειναι καινουριος και δεν το νομιζω.
Καμια ιδεα τι αλλο μπορει να φταιει ?
Ευχαριστω

Καλημερα .
Ειμαι κι εγω κατοχος της 46C650 εδω και μερικους μηνες.
Μου παρουσιαστηκε ενα προβληματακι και θελω να το αναφερω .
Εχω συνδεσει ενα εξωτερικο σκληρο 1 TB W.D. στον οποιο εχω περασει αρκετες ταινιες , κυριως mkv .
Μεχρι πριν λιγο καιρο ολες οι ταινιες επαιζαν τελεια .
Τον τελευταιο μηνα οποια ταινια βαζω να δω , μετα απο καποιο διαστημα ( συνηθως μια ωρα ) η εικονα κανει κολληματακια .
Σκεφτηκα οτι μπορει να εφταιγε η ταινια , αλλα μετα δοκιμασα και καποιες αλλες που ειχα ξαναδει και εκανε παλι το ιδιο, ενω πριν παιζανε σωστα.
Δυστυχως δεν εχω αλλον εξωτερικο σκληρο αδειο να δοκιμασω μηπως ειναι προβλημα του σκληρου, αν και ειναι καινουριος και δεν το νομιζω.
Καμια ιδεα τι αλλο μπορει να φταιει ?
Ευχαριστω

Μήπως ζεσταίνετε αρκετά ο σκληρός?
Δες άμα είναι ζεστός όταν σου κάνει κολλήματα.