avsinger
Established Member
- 20 August 2010
- 187
Καλημερα .
Ειμαι κι εγω κατοχος της 46C650 εδω και μερικους μηνες.
Μου παρουσιαστηκε ενα προβληματακι και θελω να το αναφερω .
Εχω συνδεσει ενα εξωτερικο σκληρο 1 TB W.D. στον οποιο εχω περασει αρκετες ταινιες , κυριως mkv .
Μεχρι πριν λιγο καιρο ολες οι ταινιες επαιζαν τελεια .
Τον τελευταιο μηνα οποια ταινια βαζω να δω , μετα απο καποιο διαστημα ( συνηθως μια ωρα ) η εικονα κανει κολληματακια .
Σκεφτηκα οτι μπορει να εφταιγε η ταινια , αλλα μετα δοκιμασα και καποιες αλλες που ειχα ξαναδει και εκανε παλι το ιδιο, ενω πριν παιζανε σωστα.
Δυστυχως δεν εχω αλλον εξωτερικο σκληρο αδειο να δοκιμασω μηπως ειναι προβλημα του σκληρου, αν και ειναι καινουριος και δεν το νομιζω.
Καμια ιδεα τι αλλο μπορει να φταιει ?
Ευχαριστω
κατα τη γνωμη μου πριν τον δωσεις στο πλαισιο επρεπε να δοκιμασεις να παιξεις μια ταινια απτο πισι , και επισης να του εκανες μια ανασυγκροτηση(defrag) μηπως δυσκολευοταν η τιβι να διαβασει τα αρχεια αφου λογικα θα ειχαν απλωθει μεσα στο σκληρο. τεσπα, να μας πεις τι εγινε .. φανταζομαι την απαντηση του πλαισιου... "ο δισκος επιδιορθωθηκε" . ενα format θα τουχουν κανει ενω μπορουσες να το γλυτωσεις.. ολα αυτα βεβαια στην περιπτωση που δεν εχει προβλημα ο σκληρος(αυτο πιστευω αφου δεν ακουσες μεταλλικους ηχους απτο σκληρο που σημαινει πως η κεφαλη ειχε αρχισει να ... (τον) παιζει :guitarist: