paizei me to samsung pc share manager dokimase toΝα ρωτήσω κάτι,μέσω dlna παίζει αρχεία Video? Γιατί εμένα τα ίδια αρχεία που αναγνωρίζει και παίζει απο usb μεσω dlna μου βγάζει οτι το αρχείο δεν υποστηρίζεται
paizei me to samsung pc share manager dokimase toΝα ρωτήσω κάτι,μέσω dlna παίζει αρχεία Video? Γιατί εμένα τα ίδια αρχεία που αναγνωρίζει και παίζει απο usb μεσω dlna μου βγάζει οτι το αρχείο δεν υποστηρίζεται
Σ ευχαριστώ πολύ,αλλά και με αυτό ,και με Nero Media Home 4 έχω δοκιμάσει ,και με τα δυο ενώ αναγνωριζει κανονικά τα αρχεία στην TV μόλις πάω να το ανοίξω μετά από λίγα δευτερόλεπτα που φορτώνει μου γράφει οτι δεν υποστηρίζει αυτό το φόρματ αρχείου...Επίσεις μου βγάζει και μήνυμα λάθους στο PC..
Σχετικά με τις εντυπώσεις, έφτιαξα τα κανάλια και είδα αυτά μόνο. Ταινία HD 1080p δεν είδα.
Λοιπόν το τηλεοπτικό είναι καλό με κλικ προς το μέτριο. Ειδικά στα αναλογικά. Στα ψηφιακά είναι καλό.
οχι, δεν είναι μια φωτο 2gb αλλά ένας φάκελος που δημιούργησα και έχω βάλει φωτο συνολο 2gb, μόλις ξεπεράσω τα 2gb δεν τα βλέπει, μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρυθμιση(τους φακέλους τους έχω σε σκληρό δίσκο);Δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός, κάποιο λάθος κάνεις.....
Φώτο 2gb;;;;;; Που την βρήκατε από δορυφόρο;;;;;:BXVZCBXZ6:
για το (2), μόλις 3 μηνύματα πριν ειπώθηκεκαλημέρα, αν θέλει κάποιος ας απαντήσει στις απορίες μου 1) αν αξίζει να αναβαθμίσω στο τελευταίο firmware (κερδίζω κάτι?) και 2) πως δουλεύουν τα 100Hz και σε ποιες περιπτώσεις? ευχαριστώ.
Μηπως γνωριζετε την διαφορα μεταξυ le40c650 και le40c653?
Το Saturn εχει βγαλει την c653 σε προσφορα με 649 .
Μηπως να προσεξω κάτι? Εμενα με ενδιαφερει να εχει internettv.
Σε τι σύστημα αρχείων (Fat16, Fat32, NTFS) είναι φορμαρισμένος ο δίσκος ?οχι, δεν είναι μια φωτο 2gb αλλά ένας φάκελος που δημιούργησα και έχω βάλει φωτο συνολο 2gb, μόλις ξεπεράσω τα 2gb δεν τα βλέπει, μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρυθμιση(τους φακέλους τους έχω σε σκληρό δίσκο);
Σε τι σύστημα αρχείων (Fat16, Fat32, NTFS) είναι φορμαρισμένος ο δίσκος ?
Χρησιμοποίησε αν έχεις κάποιο δίσκο φορμαρισμένο σε NTFS ή πάρε backup τα αρχεία του δίσκου και μετά κάνε του format σε NTFS και δοκίμασε ξανά.ειναι σε fat32.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.