Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Χθές αγόρασα και εγώ την LE40C653 από τo Saturn, οπότε βάλτε με και εμένα στην παρέα. Μέχρι στιγμής όλα super! H ΤV είναι απίθανη όπως και η τιμή της (649 ευρώ)!!

Στα γρήγορα:
- αναλογικά Ok
- ψηφιακά Ok
- usb (divx) Ok

Θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες όταν την δοκιμάσω για τα καλά.

Νικος

Παιδιά καλύτερα να μην λέτε τις τιμές γιατί τραβάμαι τα μαλλια μας όσοι δώσαμε 200-250 e παραπανω πριν 3 μήνες!

Φίλε αφού έτσι που το περιγράφει δεν μοιάζει με θέμα ρουτερ. Λέει οτι αν δεν έχει πολλά καλώδια συνδεμένα στην tv τότε διορθώνεται λίγο.
Μαλλον τηλ σέρβις.

μίλησα με σέρβις και μου είπαν αλλαγή πλακέτας.μίλησα και με κεντρικά στην αθηνα και μου είπαν το ίδιο.
αύριο θα έρθουν να την πάρουν και βλέπουμε...τρελαίνομαι η αλήθεια είναι αλλα ...
δεν μπορώ να καταλάβω ... σε πια περίπτωση γίνεται αντικατάσταση τηλεόρασης???

α)πέρασα το fw T-VAL6DEUC-1012.1, όλα καλά, το update έγινε γρήγορα

β) για τα παρακάτω που έγραψα πριν να πω ότι έκανα περισσότερες ρυθμίσεις στο τηλεοπτικό και μπορώ να πω ότι έφτιαξε πάρα πολύ οπότε τώρα τηλεοπτικό είναι καλό με κλικ προς το πολύ καλό και είμαι ικανοποιημένος. Ειδικότερα στο ψηφιακό είμαι περισσότερο ικανοποιημένος.
Ακόμα ταινία δεν είδα αλλά λίγο που έβαλα μία και ύστερα από μερικές ρυθμίσεις, είμαι πολύ ικανοποιημένος με την εικόνα.

γ) αν είχε καλύτερη διαχείριση των καναλιών θα ήμουν υπέρ του δέοντος ικανοποιημένος

Οταν λες ρυθμισεις στο τηλεοπτικο?μπορεις να της δωσεις?

Οταν λες ρυθμισεις στο τηλεοπτικο?μπορεις να της δωσεις?
από εδώ, κάτω-κάτω, έχει αναλυτικά όλες τις ρυθμίσεις που έκαναν καλιμπράρισμα. Μετά παίζεις με αυτές για να τις φέρεις σε ότι σου αρέσει καλύτερα.

από εδώ, κάτω-κάτω, έχει αναλυτικά όλες τις ρυθμίσεις που έκαναν καλιμπράρισμα. Μετά παίζεις με αυτές για να τις φέρεις σε ότι σου αρέσει καλύτερα.

Αυτες εκανες εσυ? δλδ το εχεις σε Movie ετσι?

μίλησα με σέρβις και μου είπαν αλλαγή πλακέτας.μίλησα και με κεντρικά στην αθηνα και μου είπαν το ίδιο.
αύριο θα έρθουν να την πάρουν και βλέπουμε...τρελαίνομαι η αλήθεια είναι αλλα ...
δεν μπορώ να καταλάβω ... σε πια περίπτωση γίνεται αντικατάσταση τηλεόρασης???
Λοπόν είχα ένα media box ο οποίος συνδεόταν με ethernet στο internet. Στην αρχή συνδέθηκε κανονικά αλλά μετά μου έβγαζε την πίστη για να συνδεθεί και μόνο με τις ρυθμίσεις ip στο χειροκίνητο γινότανε δουλειά αλλά κι'αυτό στη χάση και στη φέξη. Χρησιμοποίησα ένα άλλο ίδιο media box ενός φίλου αλλά τα ίδια. Χρησιμοποίησα το router του φίλου μου στο δικό μου media box και δούλεψε κανονικά με την μία (χειροκίνητες ρυθμίσεις). Τελικά άλλαξα router και από 'κεί κα μετά δεν ξαναπαρουσιάστηκε πρόβλημα.
Τέλος πάντων αφού από το σέρβις σου ειπάν αλλαγή πλακέτας να την πας και κράτα μας ενήμερους.
Όσο για αντικατάσταση αν δεν κάνω λάθος τις πρώτες 14 μέρες από την ημερομηνία αγοράς μπορείς να ζητήσεις αλλαγή χωρίς καμία δικαιολογία. Απο 'κει και πέρα είναι εξαρτάται απο την εγγύηση.

Γειά σας φίλοι

Έχω διαβάσει καλά λόγια για την C 650

Πήγα στον Κωτσόβολο που έχει προσφορές και κοίταξα για την Samsung C 650 τελική τιμή 800ευρω κατόπιν παραγγελίας, αλλά έχει και την C 652 ετοιμοπαράδοτη και βγαίνει περίπου 100 ευρω φτηνότερη.
Σε τι διαφέρουν τα δύο μοντέλα???
Υπάρχουν κάποια μειονεκτήματα ???

περιμένω γνώμες, ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γειά σας φίλοι

Έχω διαβάσει καλά λόγια για την C 650

Πήγα στον Κωτσόβολο που έχει προσφορές και κοίταξα για την Samsung C 650 τελική τιμή 800ευρω κατόπιν παραγγελίας, αλλά έχει και την C 652 ετοιμοπαράδοτη και βγαίνει περίπου 100 ευρω φτηνότερη.
Σε τι διαφέρουν τα δύο μοντέλα???
Υπάρχουν κάποια μειονεκτήματα ???

περιμένω γνώμες, ευχαριστώ

Καμιά απολύτως διαφορά...μόνο η καμπύλη πρέπει να είναι γκρί αντί για κόκκινη.

Καλησπέρα.

Έχει κανείς στη κατοχή του την samsung LE37C650?
Αν ναι μπορεί να μου εντυπώσεις για την εν λόγο τηλεόραση και αν τη πουλάει?

Τέλος έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλύτερο μοντέλο samsung τηλεόρασης 37 ιντσών σε ποιο προσιτή τιμή και αν γίνετε φυσικά 100khz.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το χρόνο σας.

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια πως παω στα Hertz???

δεν πας καν... δεν οριζεις ποτε εσυ τα χερτζ. η τιβι μονη της προσαρμοζεται αναλογα με το τι σημα δινεις κ τι επιλογες κανεις. παντως πανω απο 60 δε θα δεις να σου γραφει στο info(Πληκτρο της tv)

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κ που ειναι το Game mode???

λοιπον, εκανα μιαμιση βδομαδα να το ανακαλυψω.. (αφου δεν μπηκα στον κοπο να διαβασω το manual... λοιπον, βρισκεται στο βασικο μενου -> ρυθμισεις(τα 2 γραναζια) -> γενικα -> λειτ. παιχ : on ή off. βαζεις on και ... GAMING FOR EVA!!!! εννοειται πως απενεργοποιουνται καποιες επιλογες αλλα εχει μια χαρα εικονα και το latency δεν ειναι παρατηρησιμο.. γινεται σε ολα τα HDMI κ φαινεται πανω αριστερα στο info οταν ενεργοποιεις την αντιστοιχη πηγη. γραφει την αναλυση, τα hz και κατω δειχνει ενα controller(σαν του xbox :). α , ναι , γραφει και λειτ. παιχ.

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

δεν πας καν... δεν οριζεις ποτε εσυ τα χερτζ. η τιβι μονη της προσαρμοζεται αναλογα με το τι σημα δινεις κ τι επιλογες κανεις. παντως πανω απο 60 δε θα δεις να σου γραφει στο info(Πληκτρο της tv)

Κ αυτο το motion plus που εχει στης ρυθμισεις τη ειναι ρε συ? ομαλη εικονα, τυπικο...

Last edited:

1) λογικα θα τον αναγνωρισει . NTFS καλυτερα ναχεις. εχει μεγαλη συμβατοτητα η tv .
2) εχω δει ταινια μεχρι 10GB mkv. σου φτανει ? :)

Τελικα την εστhσα σημερα...ολα καλα με ενα γρηγορο ψαξιμο...εκανα κ μια δοκιμη στον media player ,οταν λοιπον συνδεσα τον δισκο WD 320g ενο καποια dvix τα επεξε κανονικα οταν του εβαλα mkv δεν το εβλεπε,ξερει καπιοος τη μπορει να ειναι??

Τελικα την εστhσα σημερα...ολα καλα με ενα γρηγορο ψαξιμο...εκανα κ μια δοκιμη στον media player ,οταν λοιπον συνδεσα τον δισκο WD 320g ενο καποια dvix τα επεξε κανονικα οταν του εβαλα mkv δεν το εβλεπε,ξερει καπιοος τη μπορει να ειναι??
Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει ένα προβληματάκι. Δηλαδή όταν βλέπεις από τον δίσκο σταματάς, παίρνεις το δίσκο και του προσθέτεις ένα αρχείο, τον ξανακοτσάρεις στο usb της τηλεόρασης, περιμένεις να σου βγάλει το μύνημα του media play και όταν στο βγάλει το πατήσεις για να περιηγηθείς στα αρχεία του δίσκου αυτός σου εμφανίζει το "δεντρο" των φακέλων και αρχείων όπως ήταν την τελευταία φορά που έπαιξες αρχεία από τον δίσκο. Γι' αυτό δεν σου εμφανίζει το νέο αρχείο που πρόσθεσες στο δίσκο. Πρέπει να πατήσεις στο τηλεκοντρόλ το κόκκινο κουμπί με το "Α" και να επιλέξεις εκ νέου το δίσκο ώστε να φορτώσει τα νέα αρχεία. Νόμίζω κάτι τέτοιο έχω παρατηρήσει χώρις να είμαι 100% βέβαιος........

Οχι το αρχειο σαν αρχειο το βλεπει αλλα οταν το επιλεγω για να το παιξει αρχιζει να το κανει load και βγαζει οτι δεν θποστιριζετε..