Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

στο FAT32 μπορείς να έχεις αρχεία μέχρι 4GB
αφού μιλάμε για αρχεία < 4GB, μήπως είναι αλλού το θέμα;

στο FAT32 μπορείς να έχεις αρχεία μέχρι 4GB
αφού μιλάμε για αρχεία < 4GB, μήπως είναι αλλού το θέμα;
Ας κάνει μια δοκιμή, εξ' άλλου το πρόβλημα είναι στo πως αναγνωρίζει τα αρχεία το λιετουργικό της TV όχι του PC.

παιδιά 2 ακόμα απορίες.

1) hitachi 2.5 usb-powered προφανώς 500giga θα τον δει out-of-the-box?
2) το μέγεθος (σε giga) των mkv/mp4 που μπορεί να δεί είναι απεριόριστο? (μιλάω για bd rips που είναι πάνω από 4 giga)

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδιά 2 ακόμα απορίες.

2) το μέγεθος (σε giga) των mkv/mp4 που μπορεί να δεί είναι απεριόριστο? (μιλάω για bd rips που είναι πάνω από 4 giga)

1) λογικα θα τον αναγνωρισει . NTFS καλυτερα ναχεις. εχει μεγαλη συμβατοτητα η tv .
2) εχω δει ταινια μεχρι 10GB mkv. σου φτανει ? :)

παιδιά 2 ακόμα απορίες.

Έχω 20GB version του AVATAR και παίζει "ρολοϊ"

SOS!!!!

Κατι εγινε με την τηλεοραση μου κ οποτε την ανοιγω εχουν χαθει ολες οι ρυθμισεις για την εικονα. Καθε φορα πρεπει να τις φτιαχνω απο την αρχη.
Ξερει κανενας πως μπορω να το διορθωσω?
ΥΓ:Καποια στιγμη μπηκα στο κρυφο μενου κ πρεπει κατα λαθος να ενεργοποιησα την επιλογη hotel ή shop,δεν θυμαμαι ποιο απο τα δυο.Μετα ομως δεν μου ειχε επιλογη να τα απενεργοποιησω.
Pleaseeeeeeeeee!

SOS!!!!

Κατι εγινε με την τηλεοραση μου κ οποτε την ανοιγω εχουν χαθει ολες οι ρυθμισεις για την εικονα. Καθε φορα πρεπει να τις φτιαχνω απο την αρχη.
ΥΓ:Καποια στιγμη μπηκα στο κρυφο μενου κ πρεπει κατα λαθος να ενεργοποιησα την επιλογη hotel ή shop,δεν θυμαμαι ποιο απο τα δυο.Μετα ομως δεν μου ειχε επιλογη να τα απενεργοποιησω.
Pleaseeeeeeeeee!
'ισως πιάσουν τα εξής :
- Ξανά μπές στα κρυφά μενού και δώσεεπιλογή άλλη από αυτη για shop ή Hotel.
- Πριν κάνεις αυτό δες αν μπορείς να ξανακάνεις από την αρχή σετάρισμα απο τα plug & play, γιατί αν είναι σε κατάσταση shop, που μάλλον ετσι είναι, κάθε φορά που θα ανοιγοκλείνει θα χάνει και τις ρυθμίσεις, το λένε και τα manual. Κάνε πρώτα αυτό , ρύθμιση από την αρχή, και πιστεύω οτι θα διορθωθούν. Εννοείται οτι όταν ξανακάνεις τη ρύθμιση από την αρχή θα δώσεις home mode, έτσι;

Last edited:
Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

SOS!!!!

Pleaseeeeeeeeee!
στο κρυφο μενου δεν πειραζουμε τιποτα!!!!!!!!

Τελικα οι μ#@$@ς πληρωνονται. Πηγα στο plug & play κ φτου κ απο την αρχη. Η οργανωση των καναλιων ειναι ισως το πιο εκνευριστικο πραγμα σε αυτην την τηλεοραση.

Παιδια εχθες παρελαβα και εγω LE32C650

Ολα καλα μεχρι τωρα οτι συνεδεσα δουλεψε ,προβλημα στην εικονα μεχρι τωρα κανενα ολα ομοιομορφα ,θορυβος μηδεν αλλα μηδεν ομως, δεν εχω ασχοληθει βεβαια παραπανω σχεδον καθολου.

Ειδα 2 DVD δεν εκανε ουτε κιχ ,σημερα εχει σειρα BR και το XBOX .

By the way εβαλα ενα flashaki κενο (απο format) για να δω αμα το βλεπει και μου εβγαλε επιλογη για αναβαθμιση λογισμικου !?! Πως γινεται αυτο?

Τελος ειναι made in Hungary(χωρις ταμπελακι δλδ) και μολις το ειδα κωλωσα λιγο αλλα μεχρι τωρα ολα οκ! Ας ελπισουμε οτι δεν θα τραβιεμαι.....

Last edited:
Παιδια εχθες παρελαβα και εγω LE32C650

Ολα καλα μεχρι τωρα οτι συνεδεσα δουλεψε ,προβλημα στην εικονα μεχρι τωρα κανενα ολα ομοιομορφα ,θορυβος μηδεν αλλα μηδεν ομως, δεν εχω ασχοληθει βεβαια παραπανω σχεδον καθολου.

Ειδα 2 DVD δεν εκανε ουτε κιχ ,σημερα εχει σειρα BR και το XBOX .

By the way εβαλα ενα flashaki κενο (απο format) για να δω αμα το βλεπει και μου εβγαλε επιλογη για αναβαθμιση λογισμικου !?! Πως γινεται αυτο?

Τελος ειναι made in Hungary(χωρις ταμπελακι δλδ) και μολις το ειδα κωλωσα λιγο αλλα μεχρι τωρα ολα οκ! Ας ελπισουμε οτι δεν θα τραβιεμαι.....

Λογικά θα σου έβγαλε μια επιλογή που λέει πάνω media play και από κάτω αναβάθμιση λογισμικού. Το κάνει κάθε φορά που συνδέεις φλασάκι ή δίσκο άσχετα αν είναι κενό ή όχι.

Χθές αγόρασα και εγώ την LE40C653 από τo Saturn, οπότε βάλτε με και εμένα στην παρέα. Μέχρι στιγμής όλα super! H ΤV είναι απίθανη όπως και η τιμή της (649 ευρώ)!!

Στα γρήγορα:
- αναλογικά Ok
- ψηφιακά Ok
- usb (divx) Ok

Θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες όταν την δοκιμάσω για τα καλά.

Νικος

καλησπέρα

αντιμετωπίζω πρόβλημα με την 650

όταν πήρα την tv και σύνδεσα 2 scart παρατήρησα ένα μπλοκάρισμα στον ήχο αλλα είπα ok δεν την γυρίζω πίσω(ΜΕΓΑ λάθος)
τώρα αντιμετωπίζω και άλλο πιο σοβαρό πρόβλημα
ενώ με στικάκι wifi παίρνει κανονικά internet με καλώδιο παίρνει οποτε θέλει αυτο.!
ή μαλλον παίρνει οποτε δεν έχει πολλά καλώδια συνδεμένα(hdmi scart usb κλπ)
με αυτόματες ρυθμίσεις δεν μου δίνει ούτε ip ούτε ping πύλης ενώ με χειροκίνητες ρυθμίσεις μου δίνει ip και όχι ping πύλης οποτε και δεν μπορεί να συνδεθεί στο net...
όταν βγάλω μερικά καλώδια και ανοίξω κλείσω την tv και το ρούτερ τότε δουλεύει σε χειροκίνητες.
το router είναι οκ.

καμια ιδέα πριν χτυπήσω την πόρτα του σέρβις???:stoned:

edo kaneis???tipota???kamia idea???:(

edo kaneis???tipota???kamia idea???:(
Δοκίμασε άλλο router. Μου έχει τύχει και μένα κάτι παρόμοιο (όχι στην TV, σε άλλη συσκευή) και τελικά έφτεγε το router (ή οι ρυθμίσεις του). Μόλις άλλαξα router όλα δούλευαν ρολοϊ.

Τελικα την πηρα κ γω...καπιες προτεινομενες ρυθμισεις -συμβουλες μολις βγει απ το κουτι???

Last edited:
Τελικα την πηρα κ γω...καπιες προτεινομενες ρυθμισεις -συμβουλες μολις βγει απ το κουτι???

Βάλε την στο ρεύμα !
Για προτεινομενες ρυθμισεις έχει δωθεί άπειρες φορές το λινκ, αλλά και όπως πάιζει από το εργοστάσιο παθανίν να σου αρέσει.

Δοκίμασε άλλο router. Μου έχει τύχει και μένα κάτι παρόμοιο (όχι στην TV, σε άλλη συσκευή) και τελικά έφτεγε το router (ή οι ρυθμίσεις του). Μόλις άλλαξα router όλα δούλευαν ρολοϊ.

Φίλε αφού έτσι που το περιγράφει δεν μοιάζει με θέμα ρουτερ. Λέει οτι αν δεν έχει πολλά καλώδια συνδεμένα στην tv τότε διορθώνεται λίγο.
Μαλλον τηλ σέρβις.