Ας κάνει μια δοκιμή, εξ' άλλου το πρόβλημα είναι στo πως αναγνωρίζει τα αρχεία το λιετουργικό της TV όχι του PC.στο FAT32 μπορείς να έχεις αρχεία μέχρι 4GB
αφού μιλάμε για αρχεία < 4GB, μήπως είναι αλλού το θέμα;
παιδιά 2 ακόμα απορίες.
1) hitachi 2.5 usb-powered προφανώς 500giga θα τον δει out-of-the-box?
2) το μέγεθος (σε giga) των mkv/mp4 που μπορεί να δεί είναι απεριόριστο? (μιλάω για bd rips που είναι πάνω από 4 giga)
Έχω 20GB version του AVATAR και παίζει "ρολοϊ"παιδιά 2 ακόμα απορίες.
1) hitachi 2.5 usb-powered προφανώς 500giga θα τον δει out-of-the-box?
2) το μέγεθος (σε giga) των mkv/mp4 που μπορεί να δεί είναι απεριόριστο? (μιλάω για bd rips που είναι πάνω από 4 giga)
θα δοκιμάσω να κάνω ένα usb σε NTFS και θα σας πώ!
'ισως πιάσουν τα εξής :SOS!!!!
Κατι εγινε με την τηλεοραση μου κ οποτε την ανοιγω εχουν χαθει ολες οι ρυθμισεις για την εικονα. Καθε φορα πρεπει να τις φτιαχνω απο την αρχη.
Ξερει κανενας πως μπορω να το διορθωσω?
ΥΓ:Καποια στιγμη μπηκα στο κρυφο μενου κ πρεπει κατα λαθος να ενεργοποιησα την επιλογη hotel ή shop,δεν θυμαμαι ποιο απο τα δυο.Μετα ομως δεν μου ειχε επιλογη να τα απενεργοποιησω.
Pleaseeeeeeeeee!
στο κρυφο μενου δεν πειραζουμε τιποτα!!!!!!!!SOS!!!!
Κατι εγινε με την τηλεοραση μου κ οποτε την ανοιγω εχουν χαθει ολες οι ρυθμισεις για την εικονα. Καθε φορα πρεπει να τις φτιαχνω απο την αρχη.
Ξερει κανενας πως μπορω να το διορθωσω?
ΥΓ:Καποια στιγμη μπηκα στο κρυφο μενου κ πρεπει κατα λαθος να ενεργοποιησα την επιλογη hotel ή shop,δεν θυμαμαι ποιο απο τα δυο.Μετα ομως δεν μου ειχε επιλογη να τα απενεργοποιησω.
Pleaseeeeeeeeee!
Παιδια εχθες παρελαβα και εγω LE32C650
Ολα καλα μεχρι τωρα οτι συνεδεσα δουλεψε ,προβλημα στην εικονα μεχρι τωρα κανενα ολα ομοιομορφα ,θορυβος μηδεν αλλα μηδεν ομως, δεν εχω ασχοληθει βεβαια παραπανω σχεδον καθολου.
Ειδα 2 DVD δεν εκανε ουτε κιχ ,σημερα εχει σειρα BR και το XBOX .
By the way εβαλα ενα flashaki κενο (απο format) για να δω αμα το βλεπει και μου εβγαλε επιλογη για αναβαθμιση λογισμικου !?! Πως γινεται αυτο?
Τελος ειναι made in Hungary(χωρις ταμπελακι δλδ) και μολις το ειδα κωλωσα λιγο αλλα μεχρι τωρα ολα οκ! Ας ελπισουμε οτι δεν θα τραβιεμαι.....
καλησπέρα
αντιμετωπίζω πρόβλημα με την 650
όταν πήρα την tv και σύνδεσα 2 scart παρατήρησα ένα μπλοκάρισμα στον ήχο αλλα είπα ok δεν την γυρίζω πίσω(ΜΕΓΑ λάθος)
τώρα αντιμετωπίζω και άλλο πιο σοβαρό πρόβλημα
ενώ με στικάκι wifi παίρνει κανονικά internet με καλώδιο παίρνει οποτε θέλει αυτο.!
ή μαλλον παίρνει οποτε δεν έχει πολλά καλώδια συνδεμένα(hdmi scart usb κλπ)
με αυτόματες ρυθμίσεις δεν μου δίνει ούτε ip ούτε ping πύλης ενώ με χειροκίνητες ρυθμίσεις μου δίνει ip και όχι ping πύλης οποτε και δεν μπορεί να συνδεθεί στο net...
όταν βγάλω μερικά καλώδια και ανοίξω κλείσω την tv και το ρούτερ τότε δουλεύει σε χειροκίνητες.
το router είναι οκ.
καμια ιδέα πριν χτυπήσω την πόρτα του σέρβις???:stoned:
Δοκίμασε άλλο router. Μου έχει τύχει και μένα κάτι παρόμοιο (όχι στην TV, σε άλλη συσκευή) και τελικά έφτεγε το router (ή οι ρυθμίσεις του). Μόλις άλλαξα router όλα δούλευαν ρολοϊ.edo kaneis???tipota???kamia idea???![]()
Τελικα την πηρα κ γω...καπιες προτεινομενες ρυθμισεις -συμβουλες μολις βγει απ το κουτι???
Δοκίμασε άλλο router. Μου έχει τύχει και μένα κάτι παρόμοιο (όχι στην TV, σε άλλη συσκευή) και τελικά έφτεγε το router (ή οι ρυθμίσεις του). Μόλις άλλαξα router όλα δούλευαν ρολοϊ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.