BENZINA
Senior Member
Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
εχω κανει και αυτοματη και χειροκινητη αναζητηση,αλλα τιποτα.Αυτο που με παραξενευει ειναι οτι με την lg τα επιανα τελεια,ισως κατι στον δεκτη mpeg2 να φταιει.
για το θορυβο,δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος,που να την ξαναγυριζω πισω,εξαλου ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι απο την εικονα της τηλεορασης.Απλα το κακο ειναι οτι την εχουμε κυριως για το βραδυ που εχουμε χαμηλη την ενταση και ακουγεται,οχι τραγικα αλλα το καταλαβαινεις.Θα δοκιμασω αυτα που ειπες με τις ρυθμισεις της εικονας.
Νασαι καλα,σευχαριστω ετσι κι αλλιως!
Καλημέρα φίλε. Ότι αφορά τα κανάλια προσπάθησε να ξανακάνεις αυτόματη αποθήκευση και όχι χειροκίνητη. Δε ξέρω πότε πήρες τη TV αλλά όταν της ΕΡΤ άρχισαν να εκπέμπουν ψηφιακά, τα plus χάθηκαν και άλλαξαν συχνότητα(Θεσσαλονίκη είμαι κι εγώ). Τώρα για το buzzing τα πράγματα είναι σκούρα. Και εγώ την 37άρα έχω, είναι κάτι που υπάρχει κυρίως σ'αυτές τις ίντσες το έχει και η δική μου TV δηλαδή. Το θέμα είναι πως εγώ την πήρα μεταχειρισμένη και ήξερα το πρόβλημα. Ακούγεται κυρίως σε ένταση ήχου κάτω από 3 και πιο πολύ στο "φυσική εικόνα". Θα δεις πως μεταβάλλεται ανεβάζοντας το backlight. Αν έχεις εγγύηση, που υποθέτω ναι, πάνε κατευθείαν για αλλαγή. Δε διορθώνεται με update παρά μόνο με επισκευή-αλλαγή κάποιου part που σημαίνει χρήμα.
εχω κανει και αυτοματη και χειροκινητη αναζητηση,αλλα τιποτα.Αυτο που με παραξενευει ειναι οτι με την lg τα επιανα τελεια,ισως κατι στον δεκτη mpeg2 να φταιει.
για το θορυβο,δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος,που να την ξαναγυριζω πισω,εξαλου ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι απο την εικονα της τηλεορασης.Απλα το κακο ειναι οτι την εχουμε κυριως για το βραδυ που εχουμε χαμηλη την ενταση και ακουγεται,οχι τραγικα αλλα το καταλαβαινεις.Θα δοκιμασω αυτα που ειπες με τις ρυθμισεις της εικονας.
Νασαι καλα,σευχαριστω ετσι κι αλλιως!