Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα φίλε. Ότι αφορά τα κανάλια προσπάθησε να ξανακάνεις αυτόματη αποθήκευση και όχι χειροκίνητη. Δε ξέρω πότε πήρες τη TV αλλά όταν της ΕΡΤ άρχισαν να εκπέμπουν ψηφιακά, τα plus χάθηκαν και άλλαξαν συχνότητα(Θεσσαλονίκη είμαι κι εγώ). Τώρα για το buzzing τα πράγματα είναι σκούρα. Και εγώ την 37άρα έχω, είναι κάτι που υπάρχει κυρίως σ'αυτές τις ίντσες το έχει και η δική μου TV δηλαδή. Το θέμα είναι πως εγώ την πήρα μεταχειρισμένη και ήξερα το πρόβλημα. Ακούγεται κυρίως σε ένταση ήχου κάτω από 3 και πιο πολύ στο "φυσική εικόνα". Θα δεις πως μεταβάλλεται ανεβάζοντας το backlight. Αν έχεις εγγύηση, που υποθέτω ναι, πάνε κατευθείαν για αλλαγή. Δε διορθώνεται με update παρά μόνο με επισκευή-αλλαγή κάποιου part που σημαίνει χρήμα.

εχω κανει και αυτοματη και χειροκινητη αναζητηση,αλλα τιποτα.Αυτο που με παραξενευει ειναι οτι με την lg τα επιανα τελεια,ισως κατι στον δεκτη mpeg2 να φταιει.
για το θορυβο,δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος,που να την ξαναγυριζω πισω,εξαλου ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι απο την εικονα της τηλεορασης.Απλα το κακο ειναι οτι την εχουμε κυριως για το βραδυ που εχουμε χαμηλη την ενταση και ακουγεται,οχι τραγικα αλλα το καταλαβαινεις.Θα δοκιμασω αυτα που ειπες με τις ρυθμισεις της εικονας.
Νασαι καλα,σευχαριστω ετσι κι αλλιως!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

εχω κανει και αυτοματη και χειροκινητη αναζητηση,αλλα τιποτα.Αυτο που με παραξενευει ειναι οτι με την lg τα επιανα τελεια,ισως κατι στον δεκτη mpeg2 να φταιει.
για το θορυβο,δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος,που να την ξαναγυριζω πισω,εξαλου ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι απο την εικονα της τηλεορασης.Απλα το κακο ειναι οτι την εχουμε κυριως για το βραδυ που εχουμε χαμηλη την ενταση και ακουγεται,οχι τραγικα αλλα το καταλαβαινεις.Θα δοκιμασω αυτα που ειπες με τις ρυθμισεις της εικονας.
Νασαι καλα,σευχαριστω ετσι κι αλλιως!

Ο θόρυβος είναι κάτι που συνηθίζεται, τις πρώτες ημέρες μου ερχόταν να τη ξαναπουλήσω, τώρα ούτε καν τον καταλαβαίνω και την έχω περίπου 3 μήνες. Απλά φαντάζομαι σε υπνοδωμάτιο να είναι περισσότερο διακριτός. Μάλλον σε σένα ακούγεται λιγότερο απ'ό,τι στη δική μου. Ίσως να είναι θέμα περιοχής που χάνεται το σήμα. Εγώ είμαι δυτικά, πριν 6 μήνες χανόταν συνέχεια, τώρα πολυ σπάνια. Με την εγγύηση μπορεί να γίνει επισκευή και όχι αντικατάσταση της TV οπότε δε χάνεις κάτι να ρωτήσεις.

Στο επίσημο site δεν αναφέρεται power consumption σε operating mode (όχι stand by). Γιατί άραγε.?

Ξέρει κανείς πόσο είναι για 46 και 55 ίντσες.?

http://downloadcenter.samsung.com/c...33930062/6Series_Power_consumption_LCD_TV.pdf

Απ' ό,τι βλέπω στη γερμανική σελίδα, έχει εξαφανιστεί η 55άρα και υπάρχει μία 60άρα C650 στη θέση της, για την οποία η μέγιστη κατανάλωση δηλώνεται στα 380W και η κατά IEC 62087 Ed. 2 στα 261 W (ούτε Plasma να ήταν :flipout:)...

http://www.samsung.de/de/Privatkund...E60C650L1WXZG/detail.aspx?atab=specifications

Last edited:
Τελικά εδώ στο Ελλάντισταν κανείς δεν έχει αγοράσει την 55άρα ........ για να μου και μένα τον καημένο .....:bigcry:

http://downloadcenter.samsung.com/c...33930062/6Series_Power_consumption_LCD_TV.pdf

Απ' ό,τι βλέπω στη γερμανική σελίδα, έχει εξαφανιστεί η 55άρα και υπάρχει μία 60άρα C650 στη θέση της, για την οποία η μέγιστη κατανάλωση δηλώνεται στα 380W και η κατά IEC 62087 Ed. 2 στα 261 W (ούτε Plasma να ήταν :flipout:)...

http://www.samsung.de/de/Privatkund...E60C650L1WXZG/detail.aspx?atab=specifications

Θα ήθελα να τονίσω οτι η κατανάλωση είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ενταση του back light. Συγκεκριμένα εγώ στην 37άρα έχω το backlight στο 7 και καταναλώνει περίπου 70 watt, και αν το βάλω στο 20 (στο τέρμα δηλαδή) εκτινάσεται σε 170 περίπου. Στο περίπου όλα γιατί έχουν περάει 2-3 μήνες που έκανα τις μετρήσεις. Προσοχή όμως γιατί από το εργοστάσιο έχει προεπιλεγμένη ένταση αρκετά υψηλή και σπαταλάει ρεύμα χωρίς λόγο.

Παιδιά παρατήρησα ότι όταν "τρέχουν" γράμματα στην οθόνη είναι θολά και δεν μπορείς να τα διαβάσεις. Συμβαίνει και σε σας αυτό, έχει σχέση με το motion plus;

Παιδιά παρατήρησα ότι όταν "τρέχουν" γράμματα στην οθόνη είναι θολά και δεν μπορείς να τα διαβάσεις. Συμβαίνει και σε σας αυτό, έχει σχέση με το motion plus;
Ναι έχει να κάνει με το motion plus. Αν το έχεις απενεργοποιημένο θα στο κάνει αυτό.

Με ενεργοποιημένο μου το κάνει.
Όταν είναι ενεργοποιημένο εξαρτάται που το έχεις ρυθμίσει. Στο "Τυπικό" και "Ομαλή κίνηση" δεν θα στο κάνει. Στο "Καθαρή εικόνα" και στο "Προσαρμοσμένο" με χαμηλή τιμή στο Judder (Μείωση τρεμοπ.) θα στο κάνει.

Last edited:
Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Με ενεργοποιημένο μου το κάνει.
πήγαινε στο motion plus και επέλεξε custom (δε θυμάμαι στα ελληνικά) όπου βάζεις 10 στο blur και 0 στο judder.

Μετα την τελευταια αναβάθμιση τις 9/11 δεν μου παιζει τους υποτιτλους. Για την ακρίβεια μου τους παιζει κινεζικα ή αλλιως παπακια.
Γνωρίζει κανεις τι γίνεται?

Μετα την τελευταια αναβάθμιση τις 9/11 δεν μου παιζει τους υποτιτλους. Για την ακρίβεια μου τους παιζει κινεζικα ή αλλιως παπακια.
Γνωρίζει κανεις τι γίνεται?
Αν με τη τελευταία αναβάθμιση σου έκανε reset τα πάντα και ξαναέκανες ρυθμίσεις, τότε πρέπει να ρυθμίσεις πάλι και τους υπότιτλους σε ελλήνικά.
Στη δική μου τουλάχιστον c8000, αυτό συναίβει.

Παιδες πιανω ασηρματο σημα απο διπλανο κτιριο intenet εχω πολη καλο σημαι ,αν βαλω το dongle θα παιζει το internet τν??απλα σκαναρει βρησκει κ κανει συνδεση οπος το PS3? Α η τελευτεα αναβαθμιση αξιζει?ή ειναΙ μονο μανουρα...

Παιδες πιανω ασηρματο σημα απο διπλανο κτιριο intenet εχω πολη καλο σημαι ,αν βαλω το dongle θα παιζει το internet τν??απλα σκαναρει βρησκει κ κανει συνδεση οπος το PS3? Α η τελευτεα αναβαθμιση αξιζει?ή ειναΙ μονο μανουρα...

Θα πρέπει να βάλεις το dongle της samsung καιόχι οποιοδήποτε. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζεις το password του δικτύου που πιάνεις, εκτός κι αν είναι ξεκλείδωτο, κοινώς ξέφραγκο αμπέλι.

+1000. Eπίσης θα σου πρότεινα να μη κάνεις την τελευταία αναβάθμιση γιατί κάνει reset την tv ή τουλάχιστον αποθήκευσε πρώτα τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει.

Θα πρέπει να βάλεις το dongle της samsung καιόχι οποιοδήποτε. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζεις το password του δικτύου που πιάνεις, εκτός κι αν είναι ξεκλείδωτο, κοινώς ξέφραγκο αμπέλι.

Ναι οκ με τον κωδικο ...κ οσο για το dongle της samsung το ειχα διαβασει εδω,το βρηκα στο Πλαισιο 54ε ,οποτε θα παιξει λετε ε? γιατη ειχα δει καπου εδω οτιι ειναι πολη αργα το ασηρματο...

+1000. Eπίσης θα σου πρότεινα να μη κάνεις την τελευταία αναβάθμιση γιατί κάνει reset την tv ή τουλάχιστον αποθήκευσε πρώτα τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει.
Εμένα πάλι ΔΕΝ μου έκανε κανένα απολύτως reset τις ρυθμίσεις μετά το τελευταίο firmware update.

Ναι οκ με τον κωδικο ...κ οσο για το dongle της samsung το ειχα διαβασει εδω,το βρηκα στο Πλαισιο 54ε ,οποτε θα παιξει λετε ε? γιατη ειχα δει καπου εδω οτιι ειναι πολη αργα το ασηρματο...

Ναι είναι πιο αργή η σύνδεση με το ασύρματο αλλά π.χ. για να δεις βοντεάκια στο youtube δεν νομίζω να έχει σημαντική καθυστέρηση, όμως αντίθετα για να στριμάρεις υλικό από το pc (αν χρησιμοποιείς αυτή την δυνατότητα) θα είναι απελπιστικά αργό, ταινία SD θα βλέπεις με δυσκολία, για ταινία HD ούτε λόγος.