Καλησπέρα σε όλους!
Από 30/11 έχω στο υπνοδωμάτιο μου την LE40C630, παρακαλώ να προστεθώ κι εγώ στους κατόχους :a0210:
Το ιστορικό της παραγγελίας έχει ως εξής : τον Οκτώβριο παραγγείλαμε με ένα φίλο από μια Panasonic P42S20E. Εγώ ακύρωσα την παραγγελία λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος, η πλασμα του φίλου στο μεταξύ ήρθε, αλλά δεν με ικανοποίησε προσωπικά σε τηλεοπτικό σήμα (Digea και ψηφιακή ΕΡΤ), που είναι και η κύρια χρήση στο υπνοδωμάτιο μου...
Το ψάξιμο λοιπόν συνεχίστηκε και έρχεται η προσφορά του Public, 524 , την παραγγέλνω on line Δευτέρα 29/11, αλλά ευτυχώς δεν περιμένω να γίνει επεξεργασία της παραγγελίας, τηλεφωνώ στο κατάστημα Θέρμης, μου λένε οτι υπάρχει μια στο κουτί της και Τρίτη 30/11 πηγαίνω και την παίρνω 524 με 12 άτοκες δόσεις...Φοράει πάνελ SQ03 (υποθέτω είμαι τυχερός ;

Εντυπώσεις : σχεδόν άψογη ομοιομορφία του πάνελ, πολύ καλό μαύρο, γενικά είμαι ευχαριστημένος με το τηλεοπτικό, αν και ακόμα παίζω με τις ρυθμίσεις...
Έγινε και αναβάθμιση firmware μέσω USB, όλα καλά...
Σε λίγες μέρες θα αποκτήσω Blue Ray Player και θα χαρώ την εικόνα σε FHD! Εκπληκτική ευκολία ο media player, μια χαρά το τηλεχειριστήριο και με γρήγορη απόκριση πλήκτρων.
Γενικά, νομίζω πολύ καλή αγορά για τα λεφτά της :firstprize:
και για να μην ξεχάσω, μια κομψή τηλεόραση !
Υ.Γ. Μόλις προχθές το Public μου έστειλε mail οτι δεν μπορούν εκτελέσουν την παραγγελία μου γιατί η τηλεόραση εξαντλήθηκε και μου πρότειναν μια Philips 40PFL6605 στα ίδια χρήματα...που να ήξεραν οτι την χαίρομαι ήδη την Samsung!