Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά χρόνια πολλά και καλή χρονιά....με καλές τηλεθεάσεις!!!! Πριν περίπου 15 ημέρες έκανα μέσα από το μενού update στην τηλεόραση (βασικά μου το έκανε ένας φίλος που είχε έρθει για διακοπές, γιατί εγώ είμαι άσχετος από αυτά). Αυτο που παρατηρησα, τις τελευταίες ημέρες είναι πολλά σπασίματα στο PS3 (call of duty) όταν παίζω στο internet, που δεν μου τα εκανε παλιότερα. Παίζει να φταίει το update ή να ψαχτώ με την σύνδεση του internet (υπάρχει και περίπτωση να φταίει και ο σερβερ του παιχνιδιού λόγω του ότι είναι περσινό)??? Πως μπορώ να δω ποιο update έχω τώρα ώστε να ξέρουμε και γιατί συζητάμε;;;

Καμιά γνώμη;;;

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φταίει το "Format profile" που είναι [email protected]. Στο manual της C650 σελ.32 αν δεν κάνω λάθος λέει ότι υποστηρίζει μέχρι [email protected]. Πρόσεχε λοιπόν όταν κατεβάζεις ταινίες να διαβάζεις τα στοιχεία κωδικοποιήσης και να επιλέγεις να κατεβάζεις release από [email protected] και κάτω.
Όσον αφορά τους υπότιτλους μίκρο το κακό δεν νομίζεις;
Μάλιστα. Κατάλαβα. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε kandilak. Θα το έχω στο νου μου αυτό όταν παίρνω ταινίες στο μέλλον.
Πάντως αυτό με τους ενσωματωμένους υπότιτλους είναι όντως κάτι ασήμαντο, απλά μου έκανε εντύπωση.

JL, sorry για την παράληψη με τα ονόματα των αρχείων.

Ειμαι και εγω κατοχος μιας C653.
Αν την συνδεσω κατευθειαν πανω στο modem/router ολα οκ
Αν ομως τη παρεμβανω με ενα hub μου λεει " Η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη λογω παρεμβολης του δικτυου" . Γιατι γινεται αυτο ? Πως ξεπερνιεται
Το hub το βαζω επειδη απο το router ερχεται μια γραμμη ethernet την οποια θελω να μοιρασω και στην tv και στο media player που εχω.
Θελω να σημειωσω οτι media player παιζει μια χαρα μεσω hub. Το οποιο και το notebook. Το προβλημα η tv το βγαζει ακομα και αν δεν εχω τιποτα αλλο συνδεμενο παντως...δηλαδη η υπαρξη και μονο του hub το τρελαινει...

+11111111 Πολυ ενδιαφερον. Απο οτι ειδα για τα μοντελα που υπαρχουν στην ελλαδα C650 c652 και c653 η μονη τεχνικη διαφορα ειναι οτι η 650 βγαζει 2x5W παραπανω στα ηχεια απο τις αλλες δυο(c650 2x15w, c652 2x10w, c653 2x10w).Και φυσικα η σχεδιαση. Το γεγονος ειναι οτι η διαφορα στην τιμη της 650 με τις αλλες ειναι αφυσικη και οφειλεται στο γεγονος οτι για παραδειγμα την 653 την φερνει το Saturn απο stock σε καταστηματα του σε αλλες χωρες.

Εγω θα το αναφερω και θα το παραθέσω ως απορία παρόλο που είμαι ηδη κατοχος μιας 40c650.

Εστω λοιπον οτι η διαφορα μεταξυ c650 και c653 ειναι μονο η ισχυς των ηχειων και το σχεδιαστικο κομματι.Στο επισημο site της Samsung,στις προδιαγραφες των δυο μοντελων,παρατηρησα την τεραστια διαφορα στο βαρος των δυο μοντελων.Η μεν c650 ειναι 28 κιλα (το επιβεβαιωνω γιατι την κουβαλησα δυο οροφους) χωρις την βαση παντα και η c653 ειναι 13,5 (δεν ειναι πολυ λιγο?)επισης χωρις την βαση.Επειδη λοιπον το δικο μου το μυαλο δεν φτανει να σκεφτει κατι λογικο,μπορει καποιος να μου εξηγησει που πανε αυτα τα 15+ κιλα αν η μονη διαφορα ειναι τα ηχεια και το εξωτερικο πλαισιο?Εκτος αν υπαρχει τοσο σοβαρο τυπογραφικο λαθος στο site.

Εκτος αυτου,στην κεντρικη σελιδα της c650,κατω απο το μοντελο γραφει "Τηλεόραση LED, σειρά 6 της Samsung" ενω στην c653 τιποτα.

Ειναι τοσο απροσεκτοι οι υπευθυνοι για το site της Samsung ή υπαρχει και καποια αλλη διαφορα μεταξυ των δυο μοντελων??

Απλές απορίες....

Ευχαριστω...

Γιατι επιπλεον με το προηγουμενο ερωτημα μου δε με δεχεται το facebook ενω τα βαζω ολα σωστα ? Το εχει δοκιμασει κανεις ? Στo youtube ολα οκ

Εγω θα το αναφερω και θα το παραθέσω ως απορία παρόλο που είμαι ηδη κατοχος μιας 40c650.

Εστω λοιπον οτι η διαφορα μεταξυ c650 και c653 ειναι μονο η ισχυς των ηχειων και το σχεδιαστικο κομματι.Στο επισημο site της Samsung,στις προδιαγραφες των δυο μοντελων,παρατηρησα την τεραστια διαφορα στο βαρος των δυο μοντελων.Η μεν c650 ειναι 28 κιλα (το επιβεβαιωνω γιατι την κουβαλησα δυο οροφους) χωρις την βαση παντα και η c653 ειναι 13,5 (δεν ειναι πολυ λιγο?)επισης χωρις την βαση.Επειδη λοιπον το δικο μου το μυαλο δεν φτανει να σκεφτει κατι λογικο,μπορει καποιος να μου εξηγησει που πανε αυτα τα 15+ κιλα αν η μονη διαφορα ειναι τα ηχεια και το εξωτερικο πλαισιο?Εκτος αν υπαρχει τοσο σοβαρο τυπογραφικο λαθος στο site.

Εκτος αυτου,στην κεντρικη σελιδα της c650,κατω απο το μοντελο γραφει "Τηλεόραση LED, σειρά 6 της Samsung" ενω στην c653 τιποτα.

Ειναι τοσο απροσεκτοι οι υπευθυνοι για το site της Samsung ή υπαρχει και καποια αλλη διαφορα μεταξυ των δυο μοντελων??

Απλές απορίες....

Ευχαριστω...

στο manual που είναι κοινό για όλα τα μοντέλα λέει (σελίδα 51)
Βάρος με βάση:
40C650 και 40C652 = 17.7
40C653 και 40C654 = 16.9

46C650 και 46C652 = 21.9
46C653 και 46C654 = 21.9

επίσης και για τα 4 μοντέλα λέει 10w x 2!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχω δεί και χειρότερα τυπογραφικά λάθη σε site πάντως παιδιά. Σ'ενα γερμανικό που μπαίνω που και που(idealo.de) την C650 την έχει 14,3 κιλά χωρίς τη βάση. Πάντως αποκλείεται να είναι 28. Τα ηχεία τα βγάζει 2x10W.

Γιατι επιπλεον με το προηγουμενο ερωτημα μου δε με δεχεται το facebook ενω τα βαζω ολα σωστα ? Το εχει δοκιμασει κανεις ? Στo youtube ολα οκ
Ειναι εντελως κομπλεξικη
Απλα δε δεχεται το δικο μου account εστω και αν το εχω βαλει 10 φορες (και το εχω διπλοcheckarei αλλες τοσες)
Του γαμπρου μου αμεσως το πηρε !!!

Καμιά γνώμη;;;

Η έκδοση του firmware φαίνεται στο μενου χαμηλά εκεί που πας για αναβάθμιση. Φοράει σίγουρα το τελευταίο, αλλά δε νομίζω οτι αν ξέρεις ποιο firmware φοραει θα σε βοηθήσει καθόλου. Είσαι σίγουρος οτι πριν το update δεν εκανε κολλήματα? Εμενα πιο πολύ σε θέμα σύνδεσης ιντερνετ μου φαίνεται, αλλά μόνο εσύ που το βλέπεις το κόλλημα μπορείς να συμπεράνεις. Αν συνδέσεις την hdmi του ps3 σε οθόνη pc και δεν κολλάει τότε είναι θέμα τιβι.

Ειμαι και εγω κατοχος μιας C653.
Αν την συνδεσω κατευθειαν πανω στο modem/router ολα οκ
Αν ομως τη παρεμβανω με ενα hub μου λεει " Η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη λογω παρεμβολης του δικτυου" . Γιατι γινεται αυτο ? Πως ξεπερνιεται
Το hub το βαζω επειδη απο το router ερχεται μια γραμμη ethernet την οποια θελω να μοιρασω και στην tv και στο media player που εχω.
Θελω να σημειωσω οτι media player παιζει μια χαρα μεσω hub. Το οποιο και το notebook. Το προβλημα η tv το βγαζει ακομα και αν δεν εχω τιποτα αλλο συνδεμενο παντως...δηλαδη η υπαρξη και μονο του hub το τρελαινει...

Φίλε μου δοκίμασε καρφωτή ip στην tv μήπως δουλέψει. Επίση έχεις σίγουρα hub η μήπως απλό switch? Εχουν διαφορά.

στο manual που είναι κοινό για όλα τα μοντέλα λέει (σελίδα 51)
Βάρος με βάση:
40C650 και 40C652 = 17.7
40C653 και 40C654 = 16.9

46C650 και 46C652 = 21.9
46C653 και 46C654 = 21.9

επίσης και για τα 4 μοντέλα λέει 10w x 2!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελικά ρε παίδες είναι 10 ή 15 watt? Εμένα πιο πολυ σε 15 μου φέρνουν γιατί έχω την εντύπωση οτι ακούγονται δυνατότερα σε σχέση με μια τιβι ενός φίλου που ειναι 2 χ 10 watt . Δεν είμαι και σίγουρος όμως.
Πάντως το τμήμα internet της samsung είνα για τα γέλια, άκου εκεί led η c650! Επίσης το να μην διευκρινίζουν με σαφήνεια της διαφορές των C65... είναι αίσχος, χάνουν πελάτες.

Φίλε μου δοκίμασε καρφωτή ip στην tv μήπως δουλέψει. Επίση έχεις σίγουρα hub η μήπως απλό switch? Εχουν διαφορά.
hub
αλλα δε ξερω γιατι τρωει κομπλεξ...κατι μου λεει οτι επειδη ειναι ενα παλιο 10mpbs ισως αυτο δε γουσταρει

Παίδες στην le40c653 αν βάλω εξωτερικό σκληρό δίσκο στην usb2 δεν τον βλέπει ενώ αν βάλω ακριβώς τον ίδιο δίσκο στην usb 1(hdd) τον βλέπει μια χαρά γιατί συμβαίνει αυτό?

Μήπως γιατί η usb2 είναι ΜΟΝΟ για αναβάθμιση λογισμικού?

Απλές απορίες....

Ευχαριστω...

Μάλλον δεν θα μπορούσες μόνος σου.
Βάρος συσκευασίας, με βάση, χωρίς βάση, ήχος , αντίστοιχα.
40c653 21,4 kg , 16,9 kg , 13,5 kg , 10 w
40c650 22.2 kg , 17.7 kg , 14.3 kg , 10 w
55c650 35,9 kg , 32,7 kg , 28,1 kg , 15 w

Θελω να σας ρωτησω αν ολοι σας χρησιμοποιητε τις ρυθμισεις Mackenzie στη tv σας ή καποιες αλλες. Και επισης εσεις που ξερετε να μου πειτε αν ειναι καλες ή που μπορω να βρω αλλες ετοιμες και καλυτερες!!!

Θελω να σας ρωτησω αν ολοι σας χρησιμοποιητε τις ρυθμισεις Mackenzie στη tv σας ή καποιες αλλες. Και επισης εσεις που ξερετε να μου πειτε αν ειναι καλες ή που μπορω να βρω αλλες ετοιμες και καλυτερες!!!

Εγώ δεν τις χρησιμοποιώ γιατί δεν μου αρέσει καθόλου το movie mode.

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παίδες στην le40c653 αν βάλω εξωτερικό σκληρό δίσκο στην usb2 δεν τον βλέπει ενώ αν βάλω ακριβώς τον ίδιο δίσκο στην usb 1(hdd) τον βλέπει μια χαρά γιατί συμβαίνει αυτό?

Μήπως γιατί η usb2 είναι ΜΟΝΟ για αναβάθμιση λογισμικού?

Το έχεις παντήσει ήδη, η usb 1 εξειδικεύεται για χρήση με εξωτερικό σκληρό δίσκο, γι' αυτό και γράφει δίπλα hdd.
H usb2 δεν είναι μόνο για αναβάθμιση, κάνει και αναπαραγωγή, όχι από hdd

Οκ thanks.

Τώρα κάτι άλλο.
Αν εχω εγκαταστήσει το πρόγραμμα που χρειάζεται για να διαβάζει από το pc μέσω δικτύου μπορώ να στέλνω, μετονομάζω, σβήνω αρχεια από το δίσκο που εχω συνδεδεμένο στην usb1hdd θήρα αρχεια ή είναι ΜΟΝΟ για αναπαραγωγή αρχείων που εχω στο pc μέσω δικτύου?

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το έχεις παντήσει ήδη, η usb 1 εξειδικεύεται για χρήση με εξωτερικό σκληρό δίσκο, γι' αυτό και γράφει δίπλα hdd.
H usb2 δεν είναι μόνο για αναβάθμιση, κάνει και αναπαραγωγή, όχι από hdd

Φίλε αυτό που γράφεις για το USB2 το'χεις τσεκάρει? Γιατί εγώ έχω συνδέσει 500GB σκληρό εκεί και μια χαρά κάνει αναπαραγωγή.