Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ξερει κανεις γιατι η c650 2 φορες μου εχει ανοιξει μονη της ενω δεν την εχω προγραμματισει να κανει κατι τετοιο (εγγραφη κλπ)

απλα εκει που ηταν κλειστη αναβοσβησε το κοκκινο λαμπακι μονο του σαν να ανοιξε αλλα δεν ανοιξε, στο switch (ethernet) αναψε το λαμπακι της τηλεορασης και το λαμπακι στο usb επισης....

Δαιμονισμενη ???

μα δεν ειπα οτι ανοιγει κανονικα....ειπα οτι αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακι κατω δεξια της τηλεορασης ΣΑΝ να ανοιγει και ενεργοποιείται η θυρα του switch της τηλεορασης και το usb που εχω μονιμα πανω

αλλα ολα αυτα απο μονη της ξαφνικα χωρις να κανω κατι εγω

μα δεν ειπα οτι ανοιγει κανονικα....ειπα οτι αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακι κατω δεξια της τηλεορασης ΣΑΝ να ανοιγει και ενεργοποιείται η θυρα του switch της τηλεορασης και το usb που εχω μονιμα πανω

αλλα ολα αυτα απο μονη της ξαφνικα χωρις να κανω κατι εγω

Πάντως αν άνοιγε κιόλας θα ταν ανατριχιαστικό!Φαντάσου να κοιμάσαι και να ακούς ξαφνικά την τιβι στο δίπλα δωμάτιο να παίζει!

η tv είναι δεδομένο ότι εκτελεί λειτουργίες σε κατάσταση stand by. Οι απλούστερες είναι η εγγραφή προγράμματος με αφύπνιση στο pvr και η αναβάθμιση firmware (υπάρχει σχετική επιλογή αν το θέλει ο χρήστης).

μιας και λέτε για αναβάθμιση firmware στους τελευταίους 2-3 μήνες που δεν έχω αναβαθμίσει είχαμε κάποια σημαντική προσθήκη ?

επίσης (Η ΤΡΙΤΙ ΦΟΡΑ που επανέρχομαι) έχω ρωτήσει ΓΙΑΤΙ δε μου βγάζει ελληνικά στο teletext ? όλοι σας βλέπετε κανονικά ελληνικά στο teletext???

καλησπερα σε ολους, κατοχος της 40c650 εδω και 2 εβδομαδες αρκετα ικανοποιημενος, μια ερωτηση στις στανταρ ρυθμισεις σε θεμα φωτεινοτητας ειστε ικανοποιημενοι εμενα μου φαινεται λιγο... σκοτεινη να το πω ατονη :chinscratch: εκτος απο την δυναμικη εικονα που δεν φαινεται να εχει θεμα.

βαλε τα παρακατω ειναι τα καλυτερα

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le40c650-20100506527.htm

Picture Mode: MOVIE
Backlight: 4 (to achieve ~115 cd/m2 peak luminance – set this according to your viewing environment)
Contrast: 94
Brightness: 44
Sharpness: 0 for HD content, 20-30 for SD
Colour: 48
Tint: Neutral (50/50)

Advanced:
Black Tone: Off
Dynamic Contrast: Off
Shadow Detail: 0
Gamma: +1
Colour Space: Custom (see settings below)
Flesh Tone: 0
Edge Enhancer: Off

CMS Settings (R / G / B):
Red: 50 0 0
Green: 25 55 0
Blue: 0 14 71
Yellow: 52 52 0
Cyan: 24 52 54
Magenta: 43 9 55

White Balance:
Offset (R,G,B): 28, 25, 24
Gain (R,G,B): 19, 26, 24

10p White Balance: ON
Interval 1 (R,G,B): 2 0 0
2: 0 0 -1
3: 0 0 -1
4: -1 0 -1
5: 0 0 0
6: 1 0 0
7: 0 0 -1
8: 0 1 -2
9: 0 2 -2
10: 0 2 -3

Picture Options screen:
Colour Tone: Warm2
Aspect Ratio: Screen Fit for 1080i/1080p, according to source otherwise
Digital Noise Filter: Off
MPEG Noise Filter: Off
HDMI Black Level: depends on source, “Low” for video devices
Film Mode: Auto 1 or Auto 2 depending on content
Motion Plus: Custom, Blur Reduction: 10, Judder Reduction: 0

admin11 ευχαριστω...αυτες ειναι οι ιδιες που μου ειχες προτεινει σε αλλο ποστ...
...(αγορα τηλεορασης)

admin11 ευχαριστω...αυτες ειναι οι ιδιες που μου ειχες προτεινει σε αλλο ποστ...
...(αγορα τηλεορασης)

ε τοτε βαλ τις ! γιατι κ αλλου να ρωτησεις παλι ο ιδιος θα σου απαντησει ! δεν εχεις αλλη επιλογη!!!!!!!!!!!!!! :Ρ:drummer:

καλησπερα σε ολους, κατοχος της 40c650 εδω και 2 εβδομαδες αρκετα ικανοποιημενος, μια ερωτηση στις στανταρ ρυθμισεις σε θεμα φωτεινοτητας ειστε ικανοποιημενοι εμενα μου φαινεται λιγο... σκοτεινη να το πω ατονη :chinscratch: εκτος απο την δυναμικη εικονα που δεν φαινεται να εχει θεμα.

Αν το θέμα σου είναι μόνο η φωτεινότητα τότε απλά ψήλωσε το backlight.

ε τοτε βαλ τις ! γιατι κ αλλου να ρωτησεις παλι ο ιδιος θα σου απαντησει ! δεν εχεις αλλη επιλογη!!!!!!!!!!!!!! :Ρ:drummer:

Αν το θέμα σου είναι μόνο η φωτεινότητα τότε απλά ψήλωσε το backlight.

καλα σου λεει ο AVSINGER αμα πια ! :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

της δοκιμασα και μου φανηκαν χειροτερες :hmmmm2: απο της προτεινομενες σε τηλεοπτικο σημα, αλλα δεν της δοκιμασα σε αναπαραγωγη... DVD η blu ray θα της ξαναβαλω να δω τι παιζει ευχαριστω.

gianniskriti; το backlight το εχω παει 17 κατι εκανε απο κει και πανω αρχιζει να ξεθωριαζει μου φαινεται ευχαριστω για για την προταση.

...gianniskriti; το backlight το εχω παει 17 κατι εκανε απο κει και πανω αρχιζει να ξεθωριαζει μου φαινεται ευχαριστω για για την προταση.

17 θεωρείται παρα πολύ ψηλό και εκτινάσει την κατανάλωση ρεύματος. Φίλε μου αν την έχεις στο 17 και σου φαίνονται σκοτεινά πας ή στο σέρβις ή ... στον οφθαλμίατρο!

Οι σωστές ρυθμίσεις είναι αυτές που σου αρέσουν...

Μην βάζετε ρυθμίσεις απλά γιατι τις προτείνει ένα περιοδικό... κάθε πάνελ είναι διαφορετικό, κάθε άτομο έχει διαφορετικές προτιμήσεις.

Βάλτε αυτές που τα μάτια σας γουστάρουν :)
εσείς θα βλέπετε την tv σας όχι ο συντάκτης του fullhd...

Εχω μηνες τωρα ενα εξωτερικο σκληρο και βλεπω αρχεια mkv συνηθως 720p
Σε καποιε ταινιες εχω το εξης φαινομενο , δεν μπορεις να τρεξεις την ταινια στο γρηγορο και δεν θυμαται αν σταματησεις την ταινια σε ποιο σημειο ειναι πατωντας το D
Το κανει σε λιγες ταινιες
Ειναι καποιος σπανιος codex ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

17 είναι υπερβολικά ψηλά!! Μήπως έχεις πολύ χαμηλά τη φωτεινότητα;

17 θεωρείται παρα πολύ ψηλό και εκτινάσει την κατανάλωση ρεύματος. Φίλε μου αν την έχεις στο 17 και σου φαίνονται σκοτεινά πας ή στο σέρβις ή ... στον οφθαλμίατρο!

πολυ ειναι! 17 :damnyou: καλα θα το κατεβασω 14 που ειναι και στις προτεινομενες, 20 ειναι φουλ και στο 17 δεν το θεωρησα υπερβολικο την φωτεινότητα την ειχα 47 απο 45 που προτεινει, οποτε ξαναγυρισα σε προτεινομενες μεχρι να δω τι θα κανω ευχαριστω, σερβις δεν νομιζω να εχει θεμα σε οφθαλμιατρο πηγα προσφατα ενταξει ειμαι λεει ο γιατρος :smile:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

πολυ ειναι! 17 :damnyou: καλα θα το κατεβασω 14 που ειναι και στις προτεινομενες, 20 ειναι φουλ και στο 17 δεν το θεωρησα υπερβολικο την φωτεινότητα την ειχα 47 απο 45 που προτεινει, οποτε ξαναγυρισα σε προτεινομενες μεχρι να δω τι θα κανω ευχαριστω, σερβις δεν νομιζω να εχει θεμα σε οφθαλμιατρο πηγα προσφατα ενταξει ειμαι λεει ο γιατρος :smile:

να παρεις αλλη τιβι δοκιμασες? κοιτα, περα απο την πλακα αν το δωματιο σου ειναι γεματο ηλιο κ περιμενεις να βλεπεις τελεια... δεν παιζει αυτο. μα καλα... ποιος βλεπει τιβι με φως???? υπαρχει αυτο ? αντε καμια γιαγια...

Last edited by a moderator: