Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Να υποθέσω οτι ούτε αρχεία .mp4 μπορεί να παίξει ο player της c653?
Να μην υποθέτεις τίποτα. Μόνο να διαβάζεις.....σελ. 32 manual (αν είναι το ίδιο με της C650). Εκεί θα βρείς την απάντηση.

Last edited:
Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

υπερθερμανση τοιχου ? δηλαδη να λιωσουν τα μπετα και να πεσει το σπιτι ?

(πλακα κανω :Banane0::Banane0::Banane0:)

σοβαρα τωρα πιασε τη τηλεοραση με το χερι και θα το δεις μονο σου

τώρα που το λες.....λέω να κάνω μια ενίσχυση την γυψοσανίδα εκεί κοντά, προκειμένου να αποφύγω το γνωστό φαινόμενο της "υπερθέρμανσης τοίχου από tv"... :2thumb22sup: :ernaehrung004:
admin11, καλή η συμβουλή σου, αλλά στην περίπτωση αυτή δεν βοηθάει και πολύ γιατί τώρα σκέφτομαι τι μέγεθος tv να πάρω, δεν την αγόρασα ακόμα. 42" δεν χωράει με τίποτα, και παίζει τώρα μεταξύ 40" και 37". απλά η 40" αν και έχει πολύ χώρο να αερίζεται, είναι 1 εκατοστό απόσταση απο την μια πλευρά, και βάση των οδηγιών του manual αν δεν είναι 10 εκατοστά τουλάχιστον θα υπερθερμανθεί...:worshippy:.....

έχει κανείς την samsung εντοιχισμένη να μας πει;;...

Μήπως δοκίμασε κανείς να βάλει το skype με την μέθοδο που λένε στο samygo ?

θέλω να το κάνω αλλά η τιβί είναι στο πατρικό μου.
http://sourceforge.net/apps/phpbb/samygo/viewtopic.php?f=13&t=1208&start=40

Μέθοδος μπαίνετε στο hotel menu με τον ίδιο τρόπο όπως ενεργοποιείτε το EPG και αλλάζετε το μοντέλο σε UC7000, UC7700, UC8700 ή UC8000

Μετά θα σας αφήνει να κατευάσετε το skype.
Όμως μερικοί λένε οτι χαλάει κάπως η εικόνα (προσοχή λοιπόν).

Το δοκίμασε κανείς ?

Last edited:

Μήπως δοκίμασε κανείς να βάλει το skype με την μέθοδο που λένε στο samygo ?

θέλω να το κάνω αλλά η τιβί είναι στο πατρικό μου.
http://sourceforge.net/apps/phpbb/samygo/viewtopic.php?f=13&t=1208&start=40

Μέθοδος μπαίνετε στο hotel menu με τον ίδιο τρόπο όπως ενεργοποιείτε το EPG και αλλάζετε το μοντέλο σε UC7000, UC7700, UC8700 ή UC8000

Μετά θα σας αφήνει να κατευάσετε το skype.
Όμως μερικοί λένε οτι χαλάει κάπως η εικόνα (προσοχή λοιπόν).

Το δοκίμασε κανείς ?

στο μυαλο μου εισαι ρε φιλε.. κι εγω αυτο εψαχνα χτες... νομιζω αν το καταφερουμε κιαυτο(χωρις βεβαια να χασουμε ποιοτητα...) , δε νομιζω να θελω κατι αλλο απτην τιβι αυτη... αυριο την παραλαμβανει κ μια φιλη μου που την επεισα να την παρει :p μηπως επρεπε να προτεινω c750? τεσπα.. να της αρεσει !

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

στο μυαλο μου εισαι ρε φιλε.. κι εγω αυτο εψαχνα χτες... νομιζω αν το καταφερουμε κιαυτο(χωρις βεβαια να χασουμε ποιοτητα...) , δε νομιζω να θελω κατι αλλο απτην τιβι αυτη... αυριο την παραλαμβανει κ μια φιλη μου που την επεισα να την παρει :p μηπως επρεπε να προτεινω c750? τεσπα.. να της αρεσει !

Ρε παιδιά θα βγάλετε πάλι τα μάτια σας με όφελος κάτι που το κάνετε από το pc πολύ πιο άνετα. Δεν αξίζει τον κόπο, άσε που μπορεί να κάνει και κάνα μπαμ να παραδώσει το πνεύμα της.

ok, πήγα και την είδα από κοντά. Τουλάχιστον δεν φάνηκε να είναι θερμή στα πλευρικά άκρα, μάλλον κρύα θα έλεγα, ωσπότε δεν νομίζω να υπάρχει θέμα με αυτό.

ρε παιδιά πείτε μου κάτι, τι νόημα έχει το Motion Plus αν κάνει τα πάντα να φαίνονται σαν soap opera, με συνέπεια να το απενεργοποιεί ο χρήστης;;;
και αν το βγάλεις, μετά στα πόσα Hz λειτουργεί η tv;;;...

Ρε παιδιά θα βγάλετε πάλι τα μάτια σας με όφελος κάτι που το κάνετε από το pc πολύ πιο άνετα. Δεν αξίζει τον κόπο, άσε που μπορεί να κάνει και κάνα μπαμ να παραδώσει το πνεύμα της.

Ο μόνος λόγος είναι ότι οι γονείς μου το μόνο που μπορούν να χειριστούν είναι η τηλεόραση. Άν είχε skype θα μπορούσα να τους τηλ εκεί (μένω αγγλία).

ok, πήγα και την είδα από κοντά. Τουλάχιστον δεν φάνηκε να είναι θερμή στα πλευρικά άκρα, μάλλον κρύα θα έλεγα, ωσπότε δεν νομίζω να υπάρχει θέμα με αυτό.

ρε παιδιά πείτε μου κάτι, τι νόημα έχει το Motion Plus αν κάνει τα πάντα να φαίνονται σαν soap opera, με συνέπεια να το απενεργοποιεί ο χρήστης;;;

Προσωπικά μου αρέσει αυτή η ρύθμιση. Κάνει δουλεία και δεν έχει soap opera effect .

motion-plus.jpg

Καλημερα σε ολους. Θελω να ρωτησω αν θα μπορεσουμε και εμεις ειτε μεσω αναβαθμισεις του firmware ειτε μεσω του hotel mode να βαλουμε στις τηλεορασεις μας καποιον browser (opera), οπως δηλαδη θα εχουν καποιες φετινες samsung και sony.

Οποιαδηποτε επεμβαση στην τηλεοραση σημαινει και απωλεια της εγγυησης.

Οχι οτι γινεται αυτο που θελεις απλα το υπενθυμιζω.

Οποτε για να "παιξει" κατι τετοιο αγοραζεις ενα καινουργιο blue-ray που θα μπορει να συνδεθει σε browser. Σωστα;

Ναι θα βγαλει η Sony τετοιο BR , προφανως και αλλες εταιρειες.

Μπορεις εναλλακτικα να αγορασεις και καποιο media player , μερικα παιρνουν και πληκτρολογιο.

Ναι το εχω διαβασει αυτο για τη sony. Τη λυση με τα media players δεν την ηξερα!!! Αλλωστε ειμαι νεος στο χωρο! χαχα! Μηπως ξερεte ποιο ειναι το ποιο φτηνο που να αναγνωριζει ομως ελληνικους υποτιτλους και να εχει και browser;;;; thanks!!!

Προσωπικά μου αρέσει αυτή η ρύθμιση. Κάνει δουλεία και δεν έχει soap opera effect .

motion-plus.jpg

Χμ... το Motion Plus δεν είναι σχετικό με το motion interpolation? γιατί αυτές οι ρυθμίσεις που βλέπω εδώ έχουν να κάνουν με τις λεπτομέρειες μεσα στο interpolation. Ή μήπως δεν είναι έτσι; :chinscratch:

Όταν βλέπεις έτσι οποιαδήποτε ταινία, η κίνηση φαίνεται φυσιολογική όπως στα αντίστοιχα μοντέλα των Sony, Philips, κλπ; Κι αν το απενεργοποιήσεις;...

Χμ... το Motion Plus δεν είναι σχετικό με το motion interpolation? γιατί αυτές οι ρυθμίσεις που βλέπω εδώ έχουν να κάνουν με τις λεπτομέρειες μεσα στο interpolation. Ή μήπως δεν είναι έτσι; :chinscratch:

Όταν βλέπεις έτσι οποιαδήποτε ταινία, η κίνηση φαίνεται φυσιολογική όπως στα αντίστοιχα μοντέλα των Sony, Philips, κλπ; Κι αν το απενεργοποιήσεις;...

Σωστά κατάλαβες. Το interpolation system στην Samsung είναι το Motion Plus. Το καλό με την Samsung είναι ότι σου δίνει ξεχωριστή ρύθμιση για Blur και Judder, έτσι μπορείς να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Ουσιαστικά με judder στο 0 δεν έχω παρατηρήσει περίεργη κίνηση. Προσωπικά το θεωρώ καλύτερο από Sony και Philips.
Για περισσότερα για interpolation εδώ.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=35151
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=44629

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

+1000000000

Πιστεύω ότι την μεγάλη διαφορά την κάνει το motion plus στις ταινίες animation. Εντάξει στις ταινίες μπορεί να φαίνεται σαν σαπουνόπερα (προσωπικά μ'αρέσει κι έτσι) αλλά η smooth κίνηση που δίνει στα animation είναι όλα τα λεφτά.

Πιστεύω ότι την μεγάλη διαφορά την κάνει το motion plus στις ταινίες animation. Εντάξει στις ταινίες μπορεί να φαίνεται σαν σαπουνόπερα (προσωπικά μ'αρέσει κι έτσι) αλλά η smooth κίνηση που δίνει στα animation είναι όλα τα λεφτά.

Ναι στα ανιματιον είναι όλα τα λεφτά τα 100hz!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

-100000000000. ηδη ενας χρηστης σου εδωσε καλο λογο. κι εμενα θα μαρεσε, παιζει prob? γιατι να τις χαλασουμε ρε φιλαρακι ? εχω ηδη αποκλεισει το ενδεχομενο αλλαγης μοντελου στο κρυφο μενου κ εγκαταστασης firmware αλλου μοντελου. οποτε δε θα υπαρχει προβλημα αν γινεται με αλλο απλο τροπο... εσυ δηλαδη το pvr δεν τοχεις ενεργοποιησει ????? εκανε μπαμ ? ελα τωρα..... αφου γουσταρεις. αν το βρουμε κιαυτο, θα μιλαμε μεσω skype πλεον κι οχι απο εδω ... χαχαχαχαχαχα