Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ξεχασα εδω να πω για οσους ψαχνουν ξεκλειδωμα στα αρχεια που δημιουργει η τηλεοραση μεσω PVR οτι ειναι σχεδον αδυνατο δεδομενου οτι κλειδωνονται για απαγορευση ψηφιακης αναπαραγωγης και δεν εχει να κανει με τον οποιοδηποτε player ν διαλεξετε, επισης δεν προκειται ποτε να κανει εγγραφη στα αναλογικα αφου δεν υπαρχει ψηφιοποιηση της πληροφοριας οπως συμβαινει με τα ψηφιακα που ερχεται συμπιεσμενη σε MPEG4 και απλα γινεται clone σε TV-USB device.
Πολύ απαισιόδοξο σε βρίσκω. Όλα θα γίνουν με τη σειρά τους. Τώρα προτεραιότητα έχει η ενεργοποίηση του SKYPE!!!!!:aetsch:

Ξεχασα εδω να πω για οσους ψαχνουν ξεκλειδωμα στα αρχεια που δημιουργει η τηλεοραση μεσω PVR οτι ειναι σχεδον αδυνατο δεδομενου οτι κλειδωνονται για απαγορευση ψηφιακης αναπαραγωγης και δεν εχει να κανει με τον οποιοδηποτε player ν διαλεξετε, επισης δεν προκειται ποτε να κανει εγγραφη στα αναλογικα αφου δεν υπαρχει ψηφιοποιηση της πληροφοριας οπως συμβαινει με τα ψηφιακα που ερχεται συμπιεσμενη σε MPEG4 και απλα γινεται clone σε TV-USB device.

Πάντα οτι κλειδώνει ξεκλειδώνει , θέλει απλώς το χρόνο του.

Ειχε αποθεμα το Saturn οταν τουλαχιστο την πηρα εγω αλλα μη φοβασαι απο οτι καταλαβαινω τρεχει επαναλαμβανομενες προσφορες σε διαφορα καταστηματα και σε κατωτερες απο αυτη τιμες, για να καταλαβεις την πηρα απο Αθηνα στελνωντας κουριερ να την αγρασει αλλα μενω Θεσσαλονικη, στο πισω καθισμα ενος αυτοκινητου σαφως και χωραει μην ανησυχεις εχει μικρη συσκευασια.
Οσον αφορα το skype δεν κατανοω τη χρηση του στην TV, πως θα μιλας η θα σε βλεπει ο αλλος οταν δεν ειναι δυνατη η συνδεση πληκτρολογιου η καμερας πανω στην τηλεοραση;

Παιδιά έχουμε πολλά νέα και ενδιαφέροντα apps. Πέρα από το yahoo που είναι πολύ ενδιαφέρον αλλά έχει κυκλοφορήσει πλέον αρκετό καιρό, έχουμε νέα παιχνίδια και μία ακόμα υπηρεσία on-line video (vimeo). Mε μια πρώτη ματιά το vimeo μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, έχει καλής ποιοότητας hd video.

Το wifi stick πού το βρίσκουμε ρε παιδιά και σε τι τιμή? Στο πλαίσιο αναμένεται λέει και έχει 49 ευρώ. Κάπου αλλού ξέρετε αν υπάρχει?

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews -

avsinger τη επιχειρηματολογία σε ένα φόρουμ την ειρωνεύεσαι αποκαλώντας την "μπλα-μπλα χωρις λογο Γιαννακη", σε παρακαλώ πρόσεξε γιατί εγώ σε σέβομαι και σου απαντώ χωρίς ίχνος ειρωνείας και έτσι απαιτώ να μου απαντάς. Παθιάζεσαι και την λες στον ένα και στον άλλο. Ευχαριστώ

Γιαννακη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αποτι καταλαβα απλα δε διαβασες ολα τα ποστς μου περι του θεματος κ ενω λεμε κ συμφωνουμε στα ιδια πραγματα... διαφωνουμε χωρις διαφωνια ! κ δεν ειχα ειρωνικο υφος οταν εγραφα, απλα μιλησα πιο φιλικα επειδη "σε ξερω" μεσα απο δω(και γενικα λες σωστα πραγματα). ενιγουέι, σορυ αν θιχτηκες με το Γιαννακη(μαζι με το παρον) :p :ernaehrung004:

To παραδοξο ειναι πως στην Ελλαδα το εργοστασιακο Wi-Fi USB stick ειναι φθηνοτερο απο οπουδηποτε αλλου και δε συμφερει να πειραματιστεις με αλλα που φορουν το ιδιο τσιπακι για τα οποια μαλιστα γραφουν οτι πλεον ΔΕΝ υποστηριζουν Linux και η τηλεορασεις μας εχουν Linux λειτουργικο!

Γνωριζει κανεις?

Ευχαριστω

Φίλε μου νομίζω οτι οι περισσότεροι έχουμε βάλει το 2) T-VAL6DEUC-1016.0 .
Εγώ την έχω με ethernet και κατεβάζει μόνη της το update και σίγουρα έχει κατεβάσει αυτό, έχω την c650.
Δεν έχω ιδέα τί αφορά το 1) T-VAL6DEUC-1016.0 . Μήπως είναι για άλλες σειρές C 6 ?
Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει στο παιδί.

Τους Ελληνικούς υπότιτλους σας τους δείχνει κανονικά σε ANSI ή UTF-8;

Εμένα η 40C653 θέλει UTF-8 και η 32Β650 (προηγούμενη σειρά) θέλει ANSI !!.
Και τις 2 τις έχω με τελευταίο firmware και δεν παρατήρησα διαφορά ούτε στα προηγούμενα.

καλησπερα παιδια.ειμαι και εγω νεος κατοχος της c 653.8α μπορουσατε να μου πειτε ενα site για ρυθμισεις σχετικα με την καλυτερη ποιοτητα της εικονα?

καλησπερα παιδια.ειμαι και εγω νεος κατοχος της c 653.8α μπορουσατε να μου πειτε ενα site για ρυθμισεις σχετικα με την καλυτερη ποιοτητα της εικονα?

Δες τα σχόλια μετά το review της τηλεόρασης εκεί προτείνει κάποιος κάποιες ρυθμίσεις που είναι πολύ καλές:

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le40c650-20100506527.htm

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Yes! Απόλυτη επιτυχία! Το timeshifting και το recording της τηλεόρασης είναι άψογο!!!!

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι το partition του δίσκου δεν αναγνωρίζεται καθόλου στο pc, κάποια άκρη θα βρούμε όμως και γι αυτό σιγά σιγά!

Πάμε λοιπόν από την αρχή για όσους ενδιαφέρονται:

Ενεργοποίηση PVR (Timeshifting και Recording) σε Samsung σειράς C650
(όποιος έχει C630 δοκιμάζει και μας λέει)

1. Ανοίγουμε την τηλεόραση (Power On), Πατάμε στο τηλεκοντρόλ: MUTE-1-1-9-ENTER, επιλέγουμε HOTEL MODE ON (πατάμε πάνω του και δεξιά για να γυρίσει στο On) και την κλείνουμε (Power Off).

2. Είσοδος στο Service Menu: Με κλειστή την τηλεόραση πατάμε διαδοχικά στο τηλεκοντρόλ INFO-MENU-MUTE-POWER. (Εναλακτικά αν ο συνδυασμός δεν λειτουργήσει δοκιμάστε MUTE-1-8-2-POWER )

3. Συνδέστε ένα USB Flash ή USB σκληρό δίσκο φορμαρισμένο σε FAT32 στην τηλεόραση.

4. Στο service menu πηγαίνετε στο Control - Hotel Option και επιλέξτε "Clone TV to USB". Οι ρυθμίσεις της τηλεόρασης αντιγράφονται στο usb. Πατήστε return στο remote control για να επιστρέψετε στην αρχική και επιλέξτε Sub Option.

5. Πλοηγηθείτε στην επιλογή PVR πατώντας συνεχόμενα το βελάκι προς τα κάτω στο Remote Control και επιλέξτε PVR ON πατώντας μια φορά δεξιά.

6. Πατήστε Return στο remote και επιλέξτε Hotel Mode Off.

7. Κλείστε την τηλεόραση και ξανανοίξτε την, Voila! Διαθέτει PVR! Μπορείτε να συνδέσετε πάνω εξωτερικό σκληρό δίσκο και να πραγματοποιήσετε εγγραφή, αφού η τηλεόραση τον φορμάρει.

Σημ: Προσωπικά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, έκανα επαναφορά της τηλεόρασης στις εργοστασιακές ρυθμίσεις (Πατάμε και κρατάμε πατημένο το exit στο remote control για 10 δευτερόλεπτα και επιλέγουμε επανεκκίνηση στην προτροπή). Κατανοώ ότι για κάποιους που έχουν φτιάξει την λίστα καναλιών και άλλες ρυθμίσεις κάτι τέτοιο δεν είναι πολύ εύκολο και γι αυτό προηγήθηκε και η διαδικασία του backup των ρυθμίσεων της τηλεόρασης σε φλασάκι.

Η διαδικασία δοκιμάστηκε και λειτουργεί άψογα.

Παρακαλώ σε περίπτωση δοκιμής αναφέρεται ακριβές μοντέλο και firmware της συσκευής.

Καλές εγγραφές!

Μπορει καποιος να μου πει αν το παραπανω παιζει σε LE32c650 με το τελευταιο firmware ?

Τους Ελληνικούς υπότιτλους σας τους δείχνει κανονικά σε ANSI ή UTF-8;

Εμένα η 40C653 θέλει UTF-8 και η 32Β650 (προηγούμενη σειρά) θέλει ANSI !!.
Και τις 2 τις έχω με τελευταίο firmware και δεν παρατήρησα διαφορά ούτε στα προηγούμενα.

H c653 με τη firmwere ειναι το τελευταιο...?εχει καποια διαφορα?

Φιλε nivam παροτι δε μπορω να σου απαντησω ποια εκδοση firmware ειναι σωστη αν ημουν εσυ θα κοιταζα το μεγεθος αρχειου της προηγουμενης εκδοσης που εχει μεσα η TV μου σε ποιο απο τα δυο συμφωνει σαν μεγεθος περισσοτερο και βεβαια επειδη σε οσα sites εχω δει ακομη και στο Samygo αναφερονται σε αρχειο της μορφης T-VAL..... μαλλον αυτο θα προτιμουσα!
Το σιγουρο ειναι πως οποιο κι αν βαλεις δεν θα εχεις προβλημα η δεν θα εχεις κανει λαθος αν και υποθετω το παραπανω που σου λεω και μονο επειδη ειναι ιδιο με τις σειρες 6-7 και πανω θα εχει πιο πολλες επιλογες.

H c653 με τη firmwere ειναι το τελευταιο...?εχει καποια διαφορα?

Δεν είμαι σπίτι τώρα για να κοιτάξω ... αλλά το upgrade το έκανα "online".
Δεν είδα κάποια διαφορά απο το προηγούμενο εκτός απο το PVR που προστέθηκε στο service menu.

Με τα ελληνικά fonts τελικά ξέρει κάποιος σε ποιό πρότυπο του δουλεύουν?

Εδω θα βαρεις καποιες αλλες επισης αξιολογες κατα την αποψη μου ρυθμισεις αν κι εγω προτιμω αυτες του hdtvtest με καποιες μικροαλλαγες οπως warm1 χρωμα (πιο ψυχρο, πιο μπλεδιζον απο το κιτρινωπο warm2) και λιγο μεγαλυτερο backlight αναλογα και την πηγη.
Το motion plus το ρυθμιζω φυσικα κατα το δοκουν αναλογως την πηγη και την αποδοση καθως με τη μικρη μου εμπειρια δεν υπαρχει standard αποδοσης και πρεπει να το ρυθμιζεις καθε φορα διαφορετικα για παραδειγμα καποιες ταινιες τις παιζει καταπληκτικα με ενεργοποιημενο ενω σε καποιες αλλες κανει πολυ πλασματικη/ψευτικη την κινηση των ανθρωπων!