Φίλτατε avsinger κατά την γνώμη μου έχεις και δίκιο και άδικο ταυτόχρονα. Έχεις δίκιο διότι συμφωνώ οτι πρέπει να παίρνουμε από ένα προϊόν τη μέγιστη χρηστικότητα που μπορούμε, έχεις όμως και άδικο διότι πρέπει να έχουμε κάποια όρια γιατί οταν τα ξεπερνάς την πατας. Εσύ συγκρίνεις εντελώς ανόμοια πράγματα, το Pvr ήταν απλώς να εμφανίσεις στον media player μια επιλογή που πριν ήταν κρυφή, ενώ το skype είναι κανονικότατη εγχείρηση! Αλλάζεις μοντέλο στην τιβί που έχει επίπτωση μέχρι και στην ποιότητα της εικόνας. Και μπορεί να έχει και ακόμα χειρότερες επιπτώσεις, τι εννοώ : έστω την έχεις μετατρέψει σε UC7000 για να έχεις skype και ξαφνικά μια μέρα για οποιοδήποτε λόγο χαλάει η τιβι και δεν ανοίγει καν, την πας στο σέρβις και τρως τρελό άκυρο γιατί όταν την επισκευάσουν και την ανοίξουν αμέσως θα δουν οτι την έχεις πειράξει, έχασες την εγγύηση αυτομάτως. Ενώ με το pvr οι πιθανότητες να την πατήσεις είναι απειροελάχιστες γιατί ο τεχνικός δεν θα δει κάποια διαφορά, εκτός και αν μπει στον Media player και δει την νέα επιλογή, που και πάλι αμφιβάλλω αν θα καταλάβει διαφορά...Anyway, ο καθένας κάνει οτι γουστάρει στην τιβι του απλά εγώ όσο είναι εντός εγγύησης δεν πρόκειται να της βγάλω τα μάτια μόνο και μόνο για το skype, έχει το netbook μου των 150 !