Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Βρε παιδια 100ΗΖ (120ΗΖ σε ntsc) τα δινει ετσι κι αλλοιως ακομα και με το motion plus απενεργοποιημενο. Εαν αλλαζε συχνοτητα σαρωσης αναλογα με την κατασταση του ΜΠ θα φαινοταν σαν τη μερα με τη νυχτα... Μη σας μπερδευει το 50Ηζ (ή 60) που δειχνει στο ινφο. Αυτο μετραει εισοδο σηματος

Θα διαφωνήσω...μονάχα με τον αλγόριθμο του motion plus θα έχεις frame interpolation.Το τι βγάζει στο info έχει να κάνει αποκλειστικά με το τι δίνει η εκάστοτε πηγή.

εξωτερικος τροπος υπαρχει για να περασουμε περισσοτερα apps ? μεσω usb ας πουμε ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

-100000000000. ηδη ενας χρηστης σου εδωσε καλο λογο. κι εμενα θα μαρεσε, παιζει prob? γιατι να τις χαλασουμε ρε φιλαρακι ? εχω ηδη αποκλεισει το ενδεχομενο αλλαγης μοντελου στο κρυφο μενου κ εγκαταστασης firmware αλλου μοντελου. οποτε δε θα υπαρχει προβλημα αν γινεται με αλλο απλο τροπο... εσυ δηλαδη το pvr δεν τοχεις ενεργοποιησει ????? εκανε μπαμ ? ελα τωρα..... αφου γουσταρεις. αν το βρουμε κιαυτο, θα μιλαμε μεσω skype πλεον κι οχι απο εδω ... χαχαχαχαχαχα
Έλα ρε συ...το PVR είναι άμεσα συνδεδεμένο με το τηλεοπτικό πρόγραμμα. Δεν είναι το ίδιο. Σε λίγο θα αρχίσουν να ζητάνε κανένα hack για να παίζει και παιχνίδια XBOX ,Wii ,PS3 από το USB να μην ψάχνουν ξεχωριστές παιχνιδομηχανές.........ήμαρτον

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

Έλα ρε συ...το PVR είναι άμεσα συνδεδεμένο με το τηλεοπτικό πρόγραμμα. Δεν είναι το ίδιο. Σε λίγο θα αρχίσουν να ζητάνε κανένα hack για να παίζει και παιχνίδια XBOX ,Wii ,PS3 από το USB να μην ψάχνουν ξεχωριστές παιχνιδομηχανές.........ήμαρτον

καλα ... αμα σου ακουγεται τοσο τρελο, περιεργο κ μακρινο να εχουμε skype τι να πω.. (ενω ηδη υπαρχει για πολλες τηλεορασεις). εξαλλου το linux μας δινει πολλες δυνατοτητες.. εγω ειπα... δε θα ζητησω κατι αλλο περα απο αυτο...(εκτος βεβαια αν μπω μια μερα στο forum και δω πως μπορουμε να παιζουμε κ mame μεσω usb. στο ενα usb ο σκληρος κ στο αλλο ενα hub για controllers.... :p ) . το θεμα δεν ειναι οτι προσπαθουμε να γλιτωσουμε λεφτα ή να τα κανουμε ολα με την tv.. εμενα μαρεσει περισσοτερο το ψαξιμο, το hackαρισμα και γενικοτερα οι "μαγκιες" που βρισκουμε ή καταφερνουμε.. ειναι μια ικανοποιηση. ο καθενας ο,τι γουσταρει κανει . ουτε εχω τρελαθει να βαλω skype.. αλλα αν μπορω.. θα το βαλω :P :ernaehrung004:

καλα ... αμα σου ακουγεται τοσο τρελο, περιεργο κ μακρινο να εχουμε skype τι να πω.. (ενω ηδη υπαρχει για πολλες τηλεορασεις). εξαλλου το linux μας δινει πολλες δυνατοτητες.. εγω ειπα... δε θα ζητησω κατι αλλο περα απο αυτο...(εκτος βεβαια αν μπω μια μερα στο forum και δω πως μπορουμε να παιζουμε κ mame μεσω usb. στο ενα usb ο σκληρος κ στο αλλο ενα hub για controllers.... :p ) . το θεμα δεν ειναι οτι προσπαθουμε να γλιτωσουμε λεφτα ή να τα κανουμε ολα με την tv.. εμενα μαρεσει περισσοτερο το ψαξιμο, το hackαρισμα και γενικοτερα οι "μαγκιες" που βρισκουμε ή καταφερνουμε.. ειναι μια ικανοποιηση. ο καθενας ο,τι γουσταρει κανει . ουτε εχω τρελαθει να βαλω skype.. αλλα αν μπορω.. θα το βαλω :P :ernaehrung004:
Δεν λέω ότι είναι μακρινό αλοίμονο, αλλά όταν οι περισσότεροι αν όχι όλοι έχουμε ένα PC ή laptop ή smartphone ή τα δύο ή τα τρία απ'αυτά εεε τότε το να ψάχνουμε skype για την TV .....τι να πω....σπουδαία hackεριά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις -

-100000000000. ηδη ενας χρηστης σου εδωσε καλο λογο. κι εμενα θα μαρεσε, παιζει prob? γιατι να τις χαλασουμε ρε φιλαρακι ? εχω ηδη αποκλεισει το ενδεχομενο αλλαγης μοντελου στο κρυφο μενου κ εγκαταστασης firmware αλλου μοντελου. οποτε δε θα υπαρχει προβλημα αν γινεται με αλλο απλο τροπο... εσυ δηλαδη το pvr δεν τοχεις ενεργοποιησει ????? εκανε μπαμ ? ελα τωρα..... αφου γουσταρεις. αν το βρουμε κιαυτο, θα μιλαμε μεσω skype πλεον κι οχι απο εδω ... χαχαχαχαχαχα

Φίλτατε avsinger κατά την γνώμη μου έχεις και δίκιο και άδικο ταυτόχρονα. Έχεις δίκιο διότι συμφωνώ οτι πρέπει να παίρνουμε από ένα προϊόν τη μέγιστη χρηστικότητα που μπορούμε, έχεις όμως και άδικο διότι πρέπει να έχουμε κάποια όρια γιατί οταν τα ξεπερνάς την πατας. Εσύ συγκρίνεις εντελώς ανόμοια πράγματα, το Pvr ήταν απλώς να εμφανίσεις στον media player μια επιλογή που πριν ήταν κρυφή, ενώ το skype είναι κανονικότατη εγχείρηση! Αλλάζεις μοντέλο στην τιβί που έχει επίπτωση μέχρι και στην ποιότητα της εικόνας. Και μπορεί να έχει και ακόμα χειρότερες επιπτώσεις, τι εννοώ : έστω την έχεις μετατρέψει σε UC7000 για να έχεις skype και ξαφνικά μια μέρα για οποιοδήποτε λόγο χαλάει η τιβι και δεν ανοίγει καν, την πας στο σέρβις και τρως τρελό άκυρο γιατί όταν την επισκευάσουν και την ανοίξουν αμέσως θα δουν οτι την έχεις πειράξει, έχασες την εγγύηση αυτομάτως. Ενώ με το pvr οι πιθανότητες να την πατήσεις είναι απειροελάχιστες γιατί ο τεχνικός δεν θα δει κάποια διαφορά, εκτός και αν μπει στον Media player και δει την νέα επιλογή, που και πάλι αμφιβάλλω αν θα καταλάβει διαφορά...Anyway, ο καθένας κάνει οτι γουστάρει στην τιβι του απλά εγώ όσο είναι εντός εγγύησης δεν πρόκειται να της βγάλω τα μάτια μόνο και μόνο για το skype, έχει το netbook μου των 150 !

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις -

Φίλτατε avsinger κατά την γνώμη μου έχεις και δίκιο και άδικο ταυτόχρονα. Έχεις δίκιο διότι συμφωνώ οτι πρέπει να παίρνουμε από ένα προϊόν τη μέγιστη χρηστικότητα που μπορούμε, έχεις όμως και άδικο διότι πρέπει να έχουμε κάποια όρια γιατί οταν τα ξεπερνάς την πατας. Εσύ συγκρίνεις εντελώς ανόμοια πράγματα, το Pvr ήταν απλώς να εμφανίσεις στον media player μια επιλογή που πριν ήταν κρυφή, ενώ το skype είναι κανονικότατη εγχείρηση! Αλλάζεις μοντέλο στην τιβί που έχει επίπτωση μέχρι και στην ποιότητα της εικόνας. Και μπορεί να έχει και ακόμα χειρότερες επιπτώσεις, τι εννοώ : έστω την έχεις μετατρέψει σε UC7000 για να έχεις skype και ξαφνικά μια μέρα για οποιοδήποτε λόγο χαλάει η τιβι και δεν ανοίγει καν, την πας στο σέρβις και τρως τρελό άκυρο γιατί όταν την επισκευάσουν και την ανοίξουν αμέσως θα δουν οτι την έχεις πειράξει, έχασες την εγγύηση αυτομάτως. Ενώ με το pvr οι πιθανότητες να την πατήσεις είναι απειροελάχιστες γιατί ο τεχνικός δεν θα δει κάποια διαφορά, εκτός και αν μπει στον Media player και δει την νέα επιλογή, που και πάλι αμφιβάλλω αν θα καταλάβει διαφορά...Anyway, ο καθένας κάνει οτι γουστάρει στην τιβι του απλά εγώ όσο είναι εντός εγγύησης δεν πρόκειται να της βγάλω τα μάτια μόνο και μόνο για το skype, έχει το netbook μου των 150 !

Να σας δώσω και εγώ μια άλλη προοπτική στο θέμα...

γιατί να μην ενεργοποιήσουμε κάτι που η τηλεόραση μας μπορεί 100% να το προσφέρει και είναι απενεργοποιημένο καθαρά για λόγους marketing (ώστε να αγοράζει ο κόσμος την 7000 αν θέλει pvr/skype).

δεν είναι κακό να ψάχνει κανείς τρόπους.

Τελος πάντων ρε παιδιά, αν είναι να βρεθεί ένας τρόπος που να είναι ασφαλης για την τιβι (δηλαδή χωρίς αλλαγή μοντέλου που αλλάζει την ποιότητα εικόνας) δεν διαφωνώ σε αξιοποίηση, αυτό είπα και παραπάνω, να εκμεταλευλομαστε το προϊόν χωρίς ρίσκο.

Για σας παιδια. Ειμαι και εγω καινουργιο μελος και ευτηχισμενος κατοχος μιας c650. Πεντε μερες τωρα που την εχω την θαυμαζω ολο και πιο πολυ! Εχει καταπληκτικη εικονα προπαντος με τα ψηφιακα! Εχω εγκαταστησει το PC SHARE MANAGER αλλα δεν εχω καταφερει να δω ταινια απο το pc στην τν. Μηπως μπορει καποιος να βοηθησει?

Δεν λέω ότι είναι μακρινό αλοίμονο, αλλά όταν οι περισσότεροι αν όχι όλοι έχουμε ένα PC ή laptop ή smartphone ή τα δύο ή τα τρία απ'αυτά εεε τότε το να ψάχνουμε skype για την TV .....τι να πω....σπουδαία hackεριά.

ε μην το βαλεις ρε φιλε εσυ ! δε νομιζω να σε πιεσε κανενας. κ κρατα την ειρωνεια σου για αλλου.

Για σας παιδια. Ειμαι και εγω καινουργιο μελος και ευτηχισμενος κατοχος μιας c650. Πεντε μερες τωρα που την εχω την θαυμαζω ολο και πιο πολυ! Εχει καταπληκτικη εικονα προπαντος με τα ψηφιακα! Εχω εγκαταστησει το PC SHARE MANAGER αλλα δεν εχω καταφερει να δω ταινια απο το pc στην τν. Μηπως μπορει καποιος να βοηθησει?
Μεσο του internet tv μπαινω και βλεπω κανονικα youtube κτλ.

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

κανε update στην τιβι μεσω usb για σιγουρα...(http://www.samsung.com/gr/support/d...prd_mdl_name=LE46C650L1W&srchword=LE46C650L1W)

εμενα δεν επαιζε(κολλαγε στα πρωτα δευτερα) αλλα μετα το update(χτες) ειδα κανονικοτατα ταινια με υποτιτλους κομπλε. για δοκιμασε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντ

τοσο μπλα μπλα χωρις λογο Γιαννακη.... άλλα λεω και άλλα λες... μην παραποιεις τα λογια μου ομως. αφου το λεω καθαρα... αποκλειω εγκατασταση διαφορετικου μοντελου firmware ή την μετονομασια του μοντελου στο κρυφο μενου... τι αναλυεις τοση ωρα??? επισης συνεκρινα την απλοτητα ενεργοποιησης του pvr με την πιθανη απλοτητα ενεργοποιησης-εγκαταστασης του skype, ενω εσυ συγκρινεις την οθονιτσα του νετμπουκ σου με την 46αρα μου ! ελεος ! :p

Μεσο του internet tv μπαινω και βλεπω κανονικα youtube κτλ.
Ολα ενταξει. Επρεπε να σεταρω το pc share. Ειναι ποσταρισμενω απο τον φιλο mpetou στην σελιδα 100 με οδηγιες απο το youtube!!!:2thumb22sup::SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews -

τοσο μπλα μπλα χωρις λογο Γιαννακη.... άλλα λεω και άλλα λες... μην παραποιεις τα λογια μου ομως. αφου το λεω καθαρα... αποκλειω εγκατασταση διαφορετικου μοντελου firmware ή την μετονομασια του μοντελου στο κρυφο μενου... τι αναλυεις τοση ωρα??? επισης συνεκρινα την απλοτητα ενεργοποιησης του pvr με την πιθανη απλοτητα ενεργοποιησης-εγκαταστασης του skype, ενω εσυ συγκρινεις την οθονιτσα του νετμπουκ σου με την 46αρα μου ! ελεος ! :p

avsinger τη επιχειρηματολογία σε ένα φόρουμ την ειρωνεύεσαι αποκαλώντας την "μπλα-μπλα χωρις λογο Γιαννακη", σε παρακαλώ πρόσεξε γιατί εγώ σε σέβομαι και σου απαντώ χωρίς ίχνος ειρωνείας και έτσι απαιτώ να μου απαντάς. Παθιάζεσαι και την λες στον ένα και στον άλλο. Ευχαριστώ

Last edited:
Εδω και τρεις μερες αγορασα απο το Saturn Σταθμου Λαρισης προς 580 ευρω μια 40C653 και μπορω να πω παρα τις οποιες δυσκολιες ρυθμισης ειχα στην αρχη (αφου λογω ελλειψης χρονου δε διαβασα επαρκως το manual) οτι ειναι πολυ καλη τηλεοραση, εχω S-PVA panel και μηδεν καμμενα pixels οποτε θεωρω πως ειμαι απο τους τυχερους.

Στο θεμα της εγγυησης τωρα λετε ολοι πως μπαινοντας στο service menu χανουμε την εγγυηση, υπαρχει καπου ενας counter η κατι αλλο που να καταγραφει ποσες φορες μπηκαμε για να το βρισκουν απο το service η απλα το ακουσατε, γιατι ενεργοποιωντας πχ το PVR αν μας χαλασει η τηλεοραση απλα ξαναμπαινουμε και το απενεργοποιουμε που το προβλημα;
Enter service menu options: http://www.riddledtv.com/forums/samsung-tv-service-menu-codes-plasma-lcd-crt-rptv-t291.html

Tελος στο θεμα της ασυρματης δικτυωσης επειδη το εψαξα λιγο οι τιμες για ενα αντιστοιχο μη δοκιμασμενο στικακι Wi-Fi της Linksys - D-Link παιζουν ελαχιστα κατω απο τα 42 ευρω που πουλιεται εδω το εργοστασιακο οποτε νομιζω αξιζει να παρει κανεις αυτο της Samsung.

Κλεινω με μια ερωτηση υπαρχει καποιο πληκτρο η συνδιασμος πληκτρων για απευθειας μεταβαση απο τα ψηφιακα στα αναλογικα και οχι μπαινοντας και κανοντας επιλογη αναμεσα στα δυο;
Παρατηρησα πατωντας δυο φορες τον ιδιο αριθμο καναλιου σε παει μια στα ψηφιακα μια στα αναλογικα αλλα αλλο ευκολο κ αμεσο τροπο δεν βρηκα...

Ξεχασα εδω να πω για οσους ψαχνουν ξεκλειδωμα στα αρχεια που δημιουργει η τηλεοραση μεσω PVR οτι ειναι σχεδον αδυνατο δεδομενου οτι κλειδωνονται για απαγορευση ψηφιακης αναπαραγωγης και δεν εχει να κανει με τον οποιοδηποτε player ν διαλεξετε, επισης δεν προκειται ποτε να κανει εγγραφη στα αναλογικα αφου δεν υπαρχει ψηφιοποιηση της πληροφοριας οπως συμβαινει με τα ψηφιακα που ερχεται συμπιεσμενη σε MPEG4 και απλα γινεται clone σε TV-USB device.

φιλε ειχε αποθεμα το saturn?

επισης η 40αρα χωραει στα πισω καθισματα ενος μεσαιου αυτοκινητου? πχ octavia?