Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις -

Την επόμενη φορά που δεν θα θες την άποψή μου σε παρακαλώ να το αναφέρεις γραπτά π.χ "Τι λέτε για όλα αυτά; Σημ. kandilak δεν θέλω την άποψή σου"
Μπορείς αν θες να ζητήσεις να το βάλουν και στους όρους χρήσης του forum να γίνει και πιο επίσημο.
Τώρα για το αν θέλω ή όχι τηλεόραση με net, δεν θα 'λεγα όχι να βλέπω κάνα βιντεάκι από youtube dailymotion κλπ. Αλλά ο λόγος που πήρα C650 αντί C630 ήταν το Ultra Clear Panel και όχι το internet@TV....ωωωχχχ πάλι σου είπα την άποψη μου....τελευταία φορά...δεν θα το ξανακάνω...στο υπόσχομαι!!!!:ciao:

Φίλε kandilak τί ακριβώς είναι αυτό το Ultra Clear Panel ? Το έχουν όλες οι C650? Ευχαριστώ

Ορίστε και κάτι πολύ εποικοδομητκό ! Ευχαριστούμε φίλε guss ! Γνωρίζεις κι άλλα στικάκια που φοράνει το συγκεκριμένο τσιπάκι ? Να φτιάξουμε λίστα με τα συμβατά.
Βλέπω πάντως στην Ελλάδα to DWA-140 πωλείται 30-40e!

Εχω την εντυπωση οτι και σε αυτο το thread πριν καμια 40αρια σελιδες ειχα δει ενα ποστ που ελεγε για ενα στικακι που δουλευει αλλα οταν μπηκα να το παρω το ειχε 30ευρω και δεν το ρισκαρα. Κοιτα λογικα ολα τα στικακια που φορανε το Ralink 2870 οπως αυτο θα τα αναγνωρισει η tv. Ισως και τα RT2770 /RT307X /RT2070 /RT3572 αλλα μην παρω και κανενα στο λαιμο μου. Αυτο με 10ευρω απο ebay ερχεται σε 2 βδομαδες σπιτι σου και ειναι και δοκιμασμενο.. Μολις ειδα και τους 300 σε 1080p 10gb ταινια την επαιξε χωρις κολλημα με dlna!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις -

Φίλε kandilak τί ακριβώς είναι αυτό το Ultra Clear Panel ? Το έχουν όλες οι C650? Ευχαριστώ

Είναι μια μεμβράνη μπροστά από το panel που του δίνει αυτό το glossy look.Επίσης συμβάλει ενεργά στην μεγιστοποίησης της αντίθεσης και πιο ζωντανών χρωμάτων.

Καλησπερα και απο μενα.Θα ηθελα να ρωτησω για οποιον γνωριζει κατι.Βρηκα την 40c650 απο το amazon της αγγλιας με 610 ευρω.Η τιμη ειναι καταπληκτικη το θεμα ειναι μηπως υπαρχει ασυμβατοτητα με τη χωρα μας?Τα φωτα σας για να μην χασω το κελεπουρι.Ευχαριστω.

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα και απο μενα.Θα ηθελα να ρωτησω για οποιον γνωριζει κατι.Βρηκα την 40c650 απο το amazon της αγγλιας με 610 ευρω.Η τιμη ειναι καταπληκτικη το θεμα ειναι μηπως υπαρχει ασυμβατοτητα με τη χωρα μας?Τα φωτα σας για να μην χασω το κελεπουρι.Ευχαριστω.

φιλε μου εγω θα σου προτεινα να την παρεις απο ελλαδα.. δεν παιζουμε με μεταφορες απο αλλες χωρες σε τετοια ειδη γιατι συνηθως κανενας δεν τα προσεχει στη μεταφορα.. αν πχ σουρθει χτυπημενη, θα μπλεξεις με ενα καρο διαδικασιες κ αναμονες κλπ κλπ. αυτη ειναι η γνωμη μου.

Εχω την εντυπωση οτι και σε αυτο το thread πριν καμια 40αρια σελιδες ειχα δει ενα ποστ που ελεγε για ενα στικακι που δουλευει αλλα οταν μπηκα να το παρω το ειχε 30ευρω και δεν το ρισκαρα. Κοιτα λογικα ολα τα στικακια που φορανε το Ralink 2870 οπως αυτο θα τα αναγνωρισει η tv. Ισως και τα RT2770 /RT307X /RT2070 /RT3572 αλλα μην παρω και κανενα στο λαιμο μου. Αυτο με 10ευρω απο ebay ερχεται σε 2 βδομαδες σπιτι σου και ειναι και δοκιμασμενο.. Μολις ειδα και τους 300 σε 1080p 10gb ταινια την επαιξε χωρις κολλημα με dlna!

:grandpa:μην ξεχνάτε ότι:grandpa:
η ταχύτητα μετάδοσης που προσφέρει το στικάκι είναι επιεικώς απαράδεκτη...
ειλικρινά τα λυπήθηκα τα 50 ευρώ που έδωσα...

edit: βρε για usb stick μιλάτε τόση ώρα ή για wifi stick???????:P

Last edited:

Παιδια θελω τα φωτα σας, εχω την c653 και θελω να παρω ενα οικονιμικο all in one home cinema μεχρι 150 . Θελω να ρωτησω, αν το συνδεσω με οπτικη, ο ηχος απο ταινια dts θα παιζει στο home cinema αν αυτο δεν το υποστηριζει ή θα πρεπει να αγορασω συστημα με dts. Σκευτομουν να παρω της Samsung to ht-c350 που δεν εχει dts. Συγνωμη που ειμαι off topic αλλα στην κατηγορια με τα home cinema κανεις δεν δινει σημασια σε τοσο φτηνα μοντελα. Χαιρετω την παρεα

φιλε εγω σου προτεινω να μην αγορασεις κατι φτηνο. θα πεταξεις τα λεφτα σου απλα. ποιοτητα ηχου θαναι μηδεν και θα το καταλαβεις αν κανεις αυτο το λαθος(για μενα βεβαια). και μονο απο το βαρος των ηχειων καταλαβαινεις καποια πραγματα. μην παρεις 5 πλαστικα κουτακια με ενα μεγαφωνακι της κακιας ωρας. μπορεις με δοσεις να παρεις ενα οικονομικο αλλα αξιοπρεπες cinema. βαλε δοσεις ή μαζεψε κιαλλα λεφτα. απλα δεν αξιζει.. αν θες να σου προτεινω κατι πες μου. πανω κατω θα σου παει 450 (ενισχυτης AV και ενα home cinema). αυτη ειναι η γνωμη μου

:grandpa:μην ξεχνάτε ότι:grandpa:
η ταχύτητα μετάδοσης που προσφέρει το στικάκι είναι επιεικώς απαράδεκτη...
ειλικρινά τα λυπήθηκα τα 50 ευρώ που έδωσα...

edit: βρε για usb stick μιλάτε τόση ώρα ή για wifi stick???????:P

για wifi usb στικακι μιλαμε. εχεις προβλημα με την ταχυτητα εσυ? εγω παντως το ελιωσα στις δοκιμες σημερα η μεγαλυτερη ταινια που εχω ειναι 26gb και κραταει 2 ωρες. 1080p ταινια me DTS και την επαιξε χωρις κανενα κολλημα.
Το μονο αρνητικο που βρισκω στο dlna ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις fast forward.. μονο resume με το D. Εχω 208.11n access point παντως αλλα δεν νομιζω και με g να ειχε προβλημα..

Γεια σας παιδια ειμαι και εγω ενας κατοχος c653 40αρας απο saturn. Διαβαζω εδω και καιρο τι λετε για την tv η οποια ειναι παρα πολυ καλη οντως :SFGSFGSF:Παμε στο ζουμι του post μου. Λοιπον επειδη ηθελα να συνδεσω tv και pc κυριως για το dlna και με καλωδιο δεν γινοταν (γινοταν αλλα επρεπε να τρυπησω 3 τοιχους απο εκει που εχω το router) εψαξα το θεμα του wifi, ειδα το τι τσιπακι φοραει το μαμα της samsung και αποφασισα να αγορασω απο ebay με 10,10 ευρω το Dlink DWA-140 http://cgi.ebay.com/D-Link-DWA-140-...891?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aa211557b το οποιο μου ερθε χτες και δουλευει αψογα. Με το που το συνδεσα το βρηκε κατευθειαν, με ρωτησε αν θελω να γινει η αλλαγη της συνδεσης απο καλωδιακη σε ασυρματη, βρηκε το AP μου και εχω κανονικα και dlna και internet@tv :ernaehrung004: Παρτα samsung που θες 50αρικα.. :twoguns:

φιλε δεν ειμαι gay αλλα σαγαπω !!! τετοια ποστ μετρανε και οχι αλλα....... λοιπον, στο ζουμι και του δικου μου ποστ... διατιθεμαι να παραγειλω το συγκεκριμενο wifi usb για μενα κ για οσους το θελουν. τα λεφτα μου τα δινετε πριν την παραλαβη ή και μετα(σας εχω εμπιστοσυνη αλλα καλυτερο ειναι να μου τα δωσετε πριν... δεν εχω και κανα τεραστιο κεφαλαιο αλλα 4-5 μπορω να τα καλυψω). λοιπον θελω μια ακομα επιβεβαιωση πως δουλευει αψογα και το παραγγελνω. στειλτε μου προσωπικο μηνυμα οσοι ενδιαφερονται με τηλ, να μιλησουμε. μενω νοτια προαστεια(ν.σμυρνη) . μην αργησετε ομως... ξημερωματα τριτης θα τα παραγγειλω(ειμαι νυχτοβιος τι να κανω? )
edit : δε θελω επιβεβαιωση... την πηρα ηδη !!!

για wifi usb στικακι μιλαμε. εχεις προβλημα με την ταχυτητα εσυ? εγω παντως το ελιωσα στις δοκιμες σημερα η μεγαλυτερη ταινια που εχω ειναι 26gb και κραταει 2 ωρες. 1080p ταινια me DTS και την επαιξε χωρις κανενα κολλημα.
Το μονο αρνητικο που βρισκω στο dlna ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις fast forward.. μονο resume με το D. Εχω 208.11n access point παντως αλλα δεν νομιζω και με g να ειχε προβλημα..

σε απλά αρχεία avi δεν έχω πρόβλημα αλλα σε mkv αρχεία κολλάει ανα 2 δευτερόλεπτα...
με τα λείπεις μου διάβασα το παραπάνω ποστ...
εεεεε
πουλάω στικάκι wifi samsung 35 ευροπουλα!!!!!!:ADFADF1:

σε απλά αρχεία avi δεν έχω πρόβλημα αλλα σε mkv αρχεία κολλάει ανα 2 δευτερόλεπτα...
Με ποιο DLNA server?

Ενταξει για την μεταφορα.Για τα αλλα χαρακτηριστικα μιλαω .Υπαρχουν διαφορες και ασυμβατοτητες 'η δεν υπαρχει προβλημα?

με τα λείπεις μου διάβασα το παραπάνω ποστ...
εεεεε
πουλάω στικάκι wifi samsung 35 ευροπουλα!!!!!!:ADFADF1:
Προσπαθησε να κλεισεις την αποσταση μεταξυ AP και TV. Ειτε με προεκταση usb στην tv ειτε να μετακινησεις το ap σου πιο κοντα. Εγω συνεχιζω τις δοκιμες και μολις μου εκανε και μενα νερα στο apocalypto που ειναι 1080p κοντα 20gb.. Στις γρηγορες σκηνες εκανε buffering γμτ:bang: Της samsung το προγραμμα εχω εγω για dlna.. Αρχιζω να πιστευω οτι απο 15gb και πανω υπαρχει ψιλοκολλημα :smash: Παντως οπως ειπα και πριν το 300.2006.1080p.BluRay.x264-hV.mkv ειναι 10,1gb και δεν εκανε buffer ουτε μια στιγμη που παλι εχει γρηγορες σκηνες. Εσυ εχεις προβλημα σε ολες τις 1080?

@avsinger love you και γω. φαντασου οτι εκανα register στο forum μονο και μονο για να το μοιραστω :laugh:

Προσπαθησε να κλεισεις την αποσταση μεταξυ AP και TV. Ειτε με προεκταση usb στην tv ειτε να μετακινησεις το ap σου πιο κοντα. Εγω συνεχιζω τις δοκιμες και μολις μου εκανε και μενα νερα στο apocalypto που ειναι 1080p κοντα 20gb.. Στις γρηγορες σκηνες εκανε buffering γμτ:bang: Της samsung το προγραμμα εχω εγω για dlna.. Αρχιζω να πιστευω οτι απο 15gb και πανω υπαρχει ψιλοκολλημα :smash: Παντως οπως ειπα και πριν το 300.2006.1080p.BluRay.x264-hV.mkv ειναι 10,1gb και δεν εκανε buffer ουτε μια στιγμη που παλι εχει γρηγορες σκηνες. Εσυ εχεις προβλημα σε ολες τις 1080?

@avsinger love you και γω. φαντασου οτι εκανα register στο forum μονο και μονο για να το μοιραστω :laugh:
Η έκδοση 4.2 του PC Share Manager και σε μένα δεν δούλευε καλά. Με την 4.1 είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα αλλά δεν ξέρω αν θα την βρεις εύκολα. Μπορώ αν θες να την ανεβάσω κάπου να την δοκιμάσεις.

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η έκδοση 4.2 του PC Share Manager και σε μένα δεν δούλευε καλά. Με την 4.1 είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα αλλά δεν ξέρω αν θα την βρεις εύκολα. Μπορώ αν θες να την ανεβάσω κάπου να την δοκιμάσεις.
αν δεν σου ειναι δυσκολο ανεβασε την για να δοκιμασω παλι

στειλτε μου προσωπικο μηνυμα οσοι ενδιαφερονται με τηλ, να μιλησουμε. μενω νοτια προαστεια(ν.σμυρνη)
Φίλε πάρε μου και μένα ένα, ελπίσω όμως όντως να δουλέψει -νεοσμυρνιώτης επίσης btw

Λοιπον δοκιμασα και με το 4.1 παλι τα ιδια. buffering στις μεγαλες ταινιες. Βρηκα και το χασμα. Δοκιμασα να παιξω 10 λεπτα κατι harry poter που εχω στα 12,3gb και τα παιζει, ενω απο 13gb και πανω υπαρχει προβλημα. Εγω προσωπικα εχω μονο 6 ταινιες πανω απο 13gb οποτε μικρο το κακο.. Αν θελω να τις δω αυτες κουβαλαω δισκο.. Θα δοκιμασω αυριο αν θα εχω χρονο και μια προεκταση usb οπως ειπα και στον φιλο πιο πανω να κανει αν και δεν νομιζω να εχει νοημα γιατι εχω σχετικα καλο σημα wifi (-65db)

Λοιπον δοκιμασα και με το 4.1 παλι τα ιδια. buffering στις μεγαλες ταινιες. Βρηκα και το χασμα. Δοκιμασα να παιξω 10 λεπτα κατι harry poter που εχω στα 12,3gb και τα παιζει, ενω απο 13gb και πανω υπαρχει προβλημα. Εγω προσωπικα εχω μονο 6 ταινιες πανω απο 13gb οποτε μικρο το κακο.. Αν θελω να τις δω αυτες κουβαλαω δισκο.. Θα δοκιμασω αυριο αν θα εχω χρονο και μια προεκταση usb οπως ειπα και στον φιλο πιο πανω να κανει αν και δεν νομιζω να εχει νοημα γιατι εχω σχετικα καλο σημα wifi (-65db)
Δεν έχει να κάνει ακριβώς με το μέγεθος του αρχείου αλλά με το bitrate που είναι κωδικοποιημένη η ταινιά. Μεγαλύτερο bitrate-->μεγαλύτερες απαιτήσεις στην ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων-->περισσότερα κολλήματα.

16GB = 16.000mb περίπου

2 ώρες ταινία = 2*3600 = 7200 sec.

16.000/7200 = 2.2MB/sec περίπου...

στο όριο του wireless.... κυρίως αν και ο δίσκος είναι wireless οπότε το μισό bandwidth πάει... (δισκος->AP και μετά AP->tv).

Αν το μηχάνημα με τον δίσκο είναι ασύρματα βάλτο με καλώδιο στο AP... θα έχεις την διπλάσια ταχύτητα με την tv...

αν η ταινία ειναι 1:30 = 3mb/sec... δύσκολο...

Last edited: