Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν καταλαβαίνω πως τοποθετούνται δύο full hd πακέτα το ένα πάνω στο άλλο.
Αυτό γίνεται στον χρόνο.Αντί να στείλεις πχ 24 καρέ το δευτερόλεπτο στέλνεις 48 το δευτερόλεπτο,όπως ακριβώς και στο fs-ss3d.

Tί δεν καταλαβαίνεις; Όπως σου δείχνει το σχήμα ανωτέρω...

Ένα player που στέλνει κατά frame packing σήμα FullHD 3D σε μία τηλεόραση, δεν στέλνει 1920x1080p48 (φορμά που δεν αναγνωρίζει καμμία τηλεόραση προς το παρόν για προβολή 3D) αλλά 1920x2205p24...

Re: Απάντηση: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

πως ελεγχεις την οθονη με το dead pixel locator? που το σωζω στο Pc σε stickακι; τα φωτα σας Please

Σε PC τo οποίο το συνδέεις στην TV, ανεβάζεις αναλυση 1920x1080 και τρέχεις το αρχειακι.Με τα βελάκια απο το PC αλλάζεις χρωματικές παλλέτες και βλέπεις αν όλα έχουν το ίδιο χρώμσ.

media player μη βαλεις εξωτερικο αυτο που εχει η τηλεοραση ειναι καλυτερο
παιζει τα παντα ακομα και βαριες ματροσκες χωρις κολληματα σπασιματα.
Σε hd υλικο φυσικα τα σπαει σε τηλεοπτικο σημα παντως εμενα δεν παιζει καλα

Θα το δοκιμάσω μόλις την δικτυώσω και θα σου πώ αν και με το PopCorn Hour δεν είχα ποτε πρόβλημα.
Σχετικά με το τηλεοπτικο σήμα δοκίμασες να ενεργοποιήσεις την "Αυτόματη Απεικόνηση"? Αν και έχω καλό τηλεοπτικό σήμα η "Αυτόματη Απεικόνηση" το βελτιώνει παρα πολύ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σε PC τo οποίο το συνδέεις στην TV, ανεβάζεις αναλυση 1920x1080 και τρέχεις το αρχειακι.Με τα βελάκια απο το PC αλλάζεις χρωματικές παλλέτες και βλέπεις αν όλα έχουν το ίδιο χρώμσ.

ευχαριστώ

Tί δεν καταλαβαίνεις; Όπως σου δείχνει το σχήμα ανωτέρω...

Ένα player που στέλνει κατά frame packing σήμα FullHD 3D σε μία τηλεόραση, δεν στέλνει 1920x1080p48 (φορμά που δεν αναγνωρίζει καμμία τηλεόραση προς το παρόν για προβολή 3D) αλλά 1920x2205p24...

Μα το "frame packing" του ps3 δεν θα είναι 1920x2205px24 αλλά 1920x1080px24 x 2 .

Δοκίμασα διεξοδικά 3D stereoscopic gaming με το PS3 με firmware 3.30 με το 3D πακέτο παιχνιδιών της Sony.

• Wipeout HD
  • Super Stardust HD
  • Pain
  • Mororstorm Pacific rift 3D Demo( ειδικά αυτό )
Όλα παίζουν σε ανάλυση 1280x720px60 x 2.
Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και πέρα από τα αναμαινόμενο.
Καμία σχέση με 2D->3D φυσικά.
Σε κάποια από αυτά είναι λες και είσαι μέσα σε αυτά, οπότε η σχεδίαση του παιχνιδιού παίζει τεράστιο ρόλο.
Το 3D φαίνεται να έχει φτιαχτεί κυρίως για τα παιχνίδια τολμώ να πω.

Δοκίμασα επίσης τα 3D video demo της Samsung, και πολλά 3D trailers που κυκλοφορούν.
Όλα σε format side by side.Τα αποτελέσματα εκπληκτικά επίσης παρότι σε αυτό το format η αρχική ανάλυση είναι στο μισό.
Οι αγώνες ποδοσφαίρου από το Sky 3D σε 3D σε μεταφέρουν κυριολεκτικά μέσα στο γήπεδο.Τα κοντικά πλάνα σε παίχτες και θεατές είναι σαφώς πιο αληθοφανή από τα μακρινά.
Επίσης καμία σχέση με 2D->3D σε μεταδόσεις μουντιάλ της ΝΕΤ.
O player της C750 φαίνεται να παίζει τα πάντα και ότι δεν έπαιζε τα έπαιξα με το HTPC.Υπήρξαν και βιντεάκια παρότι side by side που δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα καθώς ήταν εντελώς μπερδεμένες οι εικόνες για το αριστερό και το δεξί μάτι και δεν κατάλαβα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό.

Ότι και να λέμε, το νερό έχει μπει στο αυλάκι.
Αν η πρώτη έκδοση 3D είναι αυτή που βλέπω που σχεδόν αγγίζει την τελειότητα τι μας περιμένει άραγε στο μέλλον?

Μα το "frame packing" του ps3 δεν θα είναι 1920x2205px24 αλλά 1920x1080px24 x 2 .

Περί Frame Packing:

http://hdguru.com/3d-hdtv-and-hdmi-explained/1336/

http://docs.google.com/viewer?a=v&q...CFI4x4&sig=AHIEtbR_4D0AMU0fyaBAz7Ntn656xSNevg

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1232830

Για δες στις οδηγίες χρήσης της τηλεόρασής σου, τί γράφει δίπλα απο το 1920x1080px24 x 2 στη σελίδα 20... -bye-

Δοκίμασα διεξοδικά 3D stereoscopic gaming με το PS3 με firmware 3.30 με το 3D πακέτο παιχνιδιών της Sony.

• Wipeout HD
  • Super Stardust HD
  • Pain
  • Mororstorm Pacific rift 3D Demo( ειδικά αυτό )
Όλα παίζουν σε ανάλυση 1280x720px60 x 2.
Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και πέρα από τα αναμαινόμενο.
Καμία σχέση με 2D->3D φυσικά.
Σε κάποια από αυτά είναι λες και είσαι μέσα σε αυτά, οπότε η σχεδίαση του παιχνιδιού παίζει τεράστιο ρόλο.
Το 3D φαίνεται να έχει φτιαχτεί κυρίως για τα παιχνίδια τολμώ να πω.

Δοκίμασα επίσης τα 3D video demo της Samsung, και πολλά 3D trailers που κυκλοφορούν.
Όλα σε format side by side.Τα αποτελέσματα εκπληκτικά επίσης παρότι σε αυτό το format η αρχική ανάλυση είναι στο μισό.
Οι αγώνες ποδοσφαίρου από το Sky 3D σε 3D σε μεταφέρουν κυριολεκτικά μέσα στο γήπεδο.Τα κοντικά πλάνα σε παίχτες και θεατές είναι σαφώς πιο αληθοφανή από τα μακρινά.
Επίσης καμία σχέση με 2D->3D σε μεταδόσεις μουντιάλ της ΝΕΤ.
O player της C750 φαίνεται να παίζει τα πάντα και ότι δεν έπαιζε τα έπαιξα με το HTPC.Υπήρξαν και βιντεάκια παρότι side by side που δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα καθώς ήταν εντελώς μπερδεμένες οι εικόνες για το αριστερό και το δεξί μάτι και δεν κατάλαβα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό.

Ότι και να λέμε, το νερό έχει μπει στο αυλάκι.
Αν η πρώτη έκδοση 3D είναι αυτή που βλέπω που σχεδόν αγγίζει την τελειότητα τι μας περιμένει άραγε στο μέλλον?

Αυτο το 3D το ειδες με γυαλια η χωρις γυαλια ?
Γιατι εγω ολα τα side side 3D clipakia που ειδα χωρις γυαλια δε μου αρεσε το αποτελεσμα..

Αξιζουνε τα γυαλια για να δωσει 100 ευρω καποιος ?

αξιζει το γυαλι παιδια 100 ευρω τα 2 εχουν μονο και μονο για να απολαυσεις πληρως τι αγορασες αλλα και να μπεις κανονικα στο 3δ απο σεπτεμβρη με τις ταινιες και τα παιχνιδια που θα βγουν
ευγε στην τβ νιωθω οτι εδωσα λιγα παραπανω λεφτα αλλα πηρα κατι οντως μπροστα απο οτι ειχα

προς slionB αυτα ολα τα φορματ 3δ που λες πιο πανω interlaced κτλ πως ακριβως τα επιλεγεις γιατι εγω βλεπω μονο τα 3 2δ-3δ side by side kai up down

Περί Frame Packing:

http://hdguru.com/3d-hdtv-and-hdmi-explained/1336/

http://docs.google.com/viewer?a=v&q...CFI4x4&sig=AHIEtbR_4D0AMU0fyaBAz7Ntn656xSNevg

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1232830

Για δες στις οδηγίες χρήσης της τηλεόρασής σου, τί γράφει δίπλα απο το ψ στη σελίδα 20... -bye-

Καταρχάς σε ευχαριστώ για τα links.
Δεν θέλω να έχω καμία αντιπαράθεση με φίλους και γνώστες του αντικειμένου (όσο καλά μπορεί να ξέρει κάποιος ένα τόσο νέο αντικείμενο), αλλά να προσπαθήσουμε να ξεδιαλύνουμε σημαντικά τεχνικά ζητήματα γιατί γράφονται και ακούγονται πολλά.Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρω ότι είμαι παντογνώστης ή ξέρω καλύτερα.

Στην σελίδα 20 λοιπόν γράφει:

Supported formats and operating specifications for HDMI 1.4
Source signal format | Standard HDMI 1.4 3D
1920x1080px24 x 2 | 1920x2205p@24
1280x720px60 x 2 | 1280x1470p@60 ----> * αυτό που δοκιμάζω τώρα
1280x720px50 x 2 | 1280x1470p@50

Αυτά που αναφέρεις σωστά βεβαίως έχουν να κάνουν με το HDMI 1.4.
Εγώ στις αναφορές μου από την αρχή δεν μίλησα παρά μόνο για HDMI 1.3 αφού η δικιά μου 3D υλοποίηση μέχρι στιγμής είναι 1.3.
Το PS3 θεωρώ δεδομένο ότι δεν κάνει κανένα frame packing όπως το εννοείς αφού είναι συσκευή 1.3 και καμία αναβάθμιση δεν μπορεί να το μετατρέψει σε συσκευή 1.4.
Εννοείς ότι το PS3 στέλνει 1920x1080px24 x 2 (FS-SS3D) και η τηλεόραση το μετατρέπει σε 1920x2205p@24?Διαφορετικά εξήγησέ μου τι είναι η αριστερή και τι η δεξιά στήλη στο παραπάνω πινακάκι.
Επίσης η C750 έχει μία μόνο υποδοχή HDMI 1.4.
Το PS3 το έχω συνδέσει σε μία από τις 1.3 καθώς στην 1.4 θα συνδέσω τον ενισχυτή ΑV ( για να αξιοποιήσω το ARC).
Όλα παίζουν σε 1.3 και έχω 3D κανονικά.
Μήπως όλα αυτά που αναφέρεις θα ισχύουν στο μέλλον με γνήσεις πηγές 1.4 που θα κάνουν frame packing?
Δηλαδή πχ το επόμενο PS3 με HDMI 1.4 θα στέλνει 1280x1470p@60 frame packed και η τηλεόραση θα το κάνει πριν το δείξει 1280x720px60 x 2 ώστε να ενεργοποιηθούν τα active shutter glasses?
:ADFADF1:

Αυτο το 3D το ειδες με γυαλια η χωρις γυαλια ?
Γιατι εγω ολα τα side side 3D clipakia που ειδα χωρις γυαλια δε μου αρεσε το αποτελεσμα..

Αξιζουνε τα γυαλια για να δωσει 100 ευρω καποιος ?

100 ευρω δεν αξίζει να δώσει κανείς, πόσο μάλλον 200 για να πάρει 2 ζευγάρια για να βλέπει και η γυναίκα του.
Με αυτό το ποσό αγοράζεις καλά γυαλιά ηλίου.
Το θέμα είναι πόσο πολύ τα θέλει κανείς άμεσα ή όχι γιατί αν δεν βιάζεται σε λίγο χρόνο από τώρα θα έχουν πέσει σίγουρα οι τιμές.
Μην κάθεσαι και βλέπεις 3D χωρίς γυαλιά.Θα κάνεις κακό στα μάτια σου.
Η τεχνολογία δεν έχε φθάσει ακόμα να βλέπεις 3D χωρίς γυαλιά.

ξαναλεω οτι 100 κανουν τα 2 οχι το ενα απο samsung οποτε νομιζω οτι παλευεται

ξαναλεω οτι 100 κανουν τα 2 οχι το ενα απο samsung οποτε νομιζω οτι παλευεται

Μάλλον μιλάς για αυτά με την μπαταρία και όχι τα επαναφορτιζόμενα.

Καταρχάς σε ευχαριστώ για τα links.
Δεν θέλω να έχω καμία αντιπαράθεση με φίλους και γνώστες του αντικειμένου (όσο καλά μπορεί να ξέρει κάποιος ένα τόσο νέο αντικείμενο), αλλά να προσπαθήσουμε να ξεδιαλύνουμε σημαντικά τεχνικά ζητήματα γιατί γράφονται και ακούγονται πολλά.Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρω ότι είμαι παντογνώστης ή ξέρω καλύτερα.

Στην σελίδα 20 λοιπόν γράφει:

Supported formats and operating specifications for HDMI 1.4
Source signal format | Standard HDMI 1.4 3D
1920x1080px24 x 2 | 1920x2205p@24
1280x720px60 x 2 | 1280x1470p@60 ----> * αυτό που δοκιμάζω τώρα
1280x720px50 x 2 | 1280x1470p@50

Αυτά που αναφέρεις σωστά βεβαίως έχουν να κάνουν με το HDMI 1.4.
Εγώ στις αναφορές μου από την αρχή δεν μίλησα παρά μόνο για HDMI 1.3 αφού η δικιά μου 3D υλοποίηση μέχρι στιγμής είναι 1.3.
Το PS3 θεωρώ δεδομένο ότι δεν κάνει κανένα frame packing όπως το εννοείς αφού είναι συσκευή 1.3 και καμία αναβάθμιση δεν μπορεί να το μετατρέψει σε συσκευή 1.4.
Εννοείς ότι το PS3 στέλνει 1920x1080px24 x 2 (FS-SS3D) και η τηλεόραση το μετατρέπει σε 1920x2205p@24?Διαφορετικά εξήγησέ μου τι είναι η αριστερή και τι η δεξιά στήλη στο παραπάνω πινακάκι.
Επίσης η C750 έχει μία μόνο υποδοχή HDMI 1.4.
Το PS3 το έχω συνδέσει σε μία από τις 1.3 καθώς στην 1.4 θα συνδέσω τον ενισχυτή ΑV ( για να αξιοποιήσω το ARC).
Όλα παίζουν σε 1.3 και έχω 3D κανονικά.
Μήπως όλα αυτά που αναφέρεις θα ισχύουν στο μέλλον με γνήσεις πηγές 1.4 που θα κάνουν frame packing?
Δηλαδή πχ το επόμενο PS3 με HDMI 1.4 θα στέλνει 1280x1470p@60 frame packed και η τηλεόραση θα το κάνει πριν το δείξει 1280x720px60 x 2 ώστε να ενεργοποιηθούν τα active shutter glasses?
:ADFADF1:

Το βασικό για να ξεκινήσουμε, είναι πως οι 3D τηλεοράσεις, δεν είναι συμβατές με σήματα 1280x720p100/120 και 1920x1080p48. Από frame sequential τρόπους μετάδοσης, η Samsung υποστηρίζει μόνο SD/HD/FHDp60, όπου αντιστοιχούν 30 καρέ για κάθε μάτι...

To ότι το PS3 είναι HDMI 1.3 δεν είναι τελικά απαραίτητα περιοριστικό για την μετάδοση κατά frame packing. O HDMI transmitter του PS3, τόσο του slim όσο και του παλιού, είναι ουσιαστικά μια παραλλαγή του Sil9134, ο οποίος είναι απ' ό,τι φαίνεται ο μοναδικός HDMI 1.3 transmitter με free programmable pixel clock, το οποίο σημαίνει πως μπορεί να δεχτεί και custom αναλύσεις, μέχρι το όριο του bandwith του και έτσι είναι ο μοναδικός μέχρι στιγμής 1.3 που υποστηρίζει το frame packing.

Το μόνο που μένει, είναι να μας το επιβεβαιώσεις αυτό, λέγοντας μας τί δείχνει το OSD της τηλεόρασής σου, όταν παίζει 3D από το PS3 και τί επιλογές έχει το PS3 στα μενού του για το 3D.

Oι HDMI της C750 είναι όλες 1.4, απλώς μόνο η μία υποστηρίζει το κανάλι επιστροφής ήχου. Από το manual:

Samsung TVs support the HDMI 1.4 (with 3D and Audio Return Channel). However, the ARC(Audio Return
Channel) function is only supported on HDMI IN 2(ARC)
To PS3 λοιπόν, εσωτερικά παράγει ταυτόχρονα 1280x720px60 x 2, το οποίο στέλνει ως 1280x1470p@60 στην τηλεόραση, η οποία το μετατρέπει σε 1920x1080p120 για να το προβάλλει.

Αν τυχόν δεν ισχύει το frame packing στο PS3, οι υπόλοιποι τρόποι 3D μετάδοσης που απομένουν, είναι οι μισής ανάλυσης (side by side, top to bottom, vertical stripes, checkerboard) και ο μισών καρέ (frequency, δηλαδή frame sequential, αυστηρά και μόνο στα 60Hz όμως).

:ernaehrung004:

Το βασικό για να ξεκινήσουμε, είναι πως οι 3D τηλεοράσεις, δεν είναι συμβατές με σήματα 1280x720p100/120 και 1920x1080p48. Από frame sequential τρόπους μετάδοσης, η Samsung υποστηρίζει μόνο SD/HD/FHDp60, όπου αντιστοιχούν 30 καρέ για κάθε μάτι...

Συ είπας.Αυτό το γράφει στο manual ή είναι κάποια πληροφορία που έχεις από άλλη πηγή?Φυσικά και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω.
Άρα όλες οι νέες τηλεοράσεις υποστηρίζουν μόνο 24/30/50/60Hz OK?

To ότι το PS3 είναι HDMI 1.3 δεν είναι τελικά απαραίτητα περιοριστικό για την μετάδοση κατά frame packing. O HDMI transmitter του PS3, τόσο του slim όσο και του παλιού, είναι ουσιαστικά μια παραλλαγή του Sil9134, ο οποίος είναι απ' ό,τι φαίνεται ο μοναδικός HDMI 1.3 transmitter με free programmable pixel clock, το οποίο σημαίνει πως μπορεί να δεχτεί και custom αναλύσεις, μέχρι το όριο του bandwith του και έτσι είναι ο μοναδικός μέχρι στιγμής 1.3 που υποστηρίζει το frame packing.

Αν όντως είναι έτσι πρέπει να είναι η μοναδική συσκευή 1.3 που μπορεί να αναβαθμιστεί σε 1.4 μόνο με firmware update στο κομμάτι του 3D.Αυτό φυσικά δεν θα μας χάλαγε καθόλου.

Το μόνο που μένει, είναι να μας το επιβεβαιώσεις αυτό, λέγοντας μας τί δείχνει το OSD της τηλεόρασής σου, όταν παίζει 3D από το PS3 και τί επιλογές έχει το PS3 στα μενού του για το 3D.

H C750 όταν παίζει 3D από PS3 γυρίζει σε ανάλυση 1280x720x60 και στο PS3 δεν έχω βρει καμία ρύθμιση για το 3D.Το μόνο που κάνεις είναι να επιλέξεις από το εκάστοτε 3D παιχνίδι αν θες να παίξεις κανονικά ή σε 3D και η τηλεόραση γυρίζει αυτόματα σε 3D.Αυτό δεν συμβαίνει όταν η πηγή είναι single frame ss3d όπου πρέπει να επιλέξεις να δεις 3D από το χειριστήριο αλλά και το format 3D της πηγής.

Oι HDMI της C750 είναι όλες 1.4, απλώς μόνο η μία υποστηρίζει το κανάλι επιστροφής ήχου. Από το manual:

Ισχύει αυτό που λες, το ξαναδιάβασα προσεκτικότερα και είναι όπως τα λες, μάλλον με μπέρδεψε το θέμα του ARC.

To PS3 λοιπόν, εσωτερικά παράγει ταυτόχρονα 1280x720px60 x 2, το οποίο στέλνει ως 1280x1470p@60 στην τηλεόραση, η οποία το μετατρέπει σε 1920x1080p120 για να το προβάλλει.

Super τεχνική πρόταση που εξηγεί τα πάντα!:SFGSFGSF:
Αν πράγματι το PS3 δουλεύει ως συσκευή 1.4 μετά την αναβάθμιση το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που γράφεις εκτός από την μετατροπή της TV για την προβολή.Γιατί η ανάλυση που αναφέρει η TV είναι άλλη ( δες παραπάνω ) .

Αν τυχόν δεν ισχύει το frame packing στο PS3, οι υπόλοιποι τρόποι 3D μετάδοσης που απομένουν, είναι οι μισής ανάλυσης (side by side, top to bottom, vertical stripes, checkerboard) και ο μισών καρέ (frequency, δηλαδή frame sequential, αυστηρά και μόνο στα 60Hz όμως).

Αποκλείεται να συμβαίνει το πρώτο στα παιχνίδια της Sony που δοκίμασα.
Πως θα τσεκάρουμε όμως ότι συμβαίνει το δεύτερο και όχι το frame packing?

Εχετε βρει την 40C750 διαθεσιμη και σε λογικη τιμη? τα μαγαζια λενε οτι θελουν τουλαχιστον 10 εργ ημερες για την παραγγελια.

Συ είπας.Αυτό το γράφει στο manual ή είναι κάποια πληροφορία που έχεις από άλλη πηγή?Φυσικά και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω.
Άρα όλες οι νέες τηλεοράσεις υποστηρίζουν μόνο 24/30/50/60Hz OK?

Όταν πρωτοάρχισε η κουβέντα για το 3D, ήμασταν όλοι σχεδόν σίγουροι πως η μετάδοση θα ήταν frame sequential, στα 48, 100 και 120Hz. Στη συνέχεια όμως, έγιναν οι ανακοινώσεις περί frame packing και η αποκλειστική χρήση αυτού από το 3D BluRay, ενώ και οι συσκευές τηλεοράσεων που κυκλοφόρησαν αργότερα, δε φαίνεται πουθενά στις προδιαγραφές τους να υποστηρίζουν frame sequential μεθόδους μετάδοσης σε οποιαδήποτε άλλη συχνότητα, πέρα των 60Hz.

Αν όντως είναι έτσι πρέπει να είναι η μοναδική συσκευή 1.3 που μπορεί να αναβαθμιστεί σε 1.4 μόνο με firmware update στο κομμάτι του 3D.Αυτό φυσικά δεν θα μας χάλαγε καθόλου.

Δεν αλλάζει κάτι στον HDMI transmitter με το firmware update, αυτός είχε τη δυνατότητα να περάσει αυτή την ανάλυση και χωρίς αυτό. Το firmware update περιέχει τις σχετικές ρουτίνες λειτουργίας frame packing για το τσιπ γραφικών.

Super τεχνική πρόταση που εξηγεί τα πάντα!:SFGSFGSF:
Αν πράγματι το PS3 δουλεύει ως συσκευή 1.4 μετά την αναβάθμιση το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που γράφεις εκτός από την μετατροπή της TV για την προβολή.Γιατί η ανάλυση που αναφέρει η TV είναι άλλη ( δες παραπάνω ) .

H ανάλυση που αναφέρει η TV, είναι του εισερχόμενου σήματος για κάθε μάτι. Για να προβληθεί όμως, στο τέλος θα πρέπει να ανέβει σε 1920x1080, που είναι η φυσική ανάλυση του πάνελ... ;)

Αποκλείεται να συμβαίνει το πρώτο στα παιχνίδια της Sony που δοκίμασα.
Πως θα τσεκάρουμε όμως ότι συμβαίνει το δεύτερο και όχι το frame packing?

Δοκίμασε να ανοίξεις το μενού επιλογής 3D της τηλεόρασης. Αν είναι γκριζαρισμένο ή με οποιαδήποτε επιλογή από side-by-side, top-to-bottom, vertical stripe, checkerboard, frequency, βλέπεις ό,τι να 'ναι, τότε μπορείς να είσαι σίγουρος πως είναι frame packing...

ενα προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οταν εχω το flashaki στην usb και βλεπω
μια ταινια πχ μια ματροσκα εκει που παιζει κανονικα μου πεταει μυνημα οτι
αποσυνδεθηκε και ξανασυνδεθηκε το flashaki αυτο μου το κανει απο
1 εως 3 φορες στην ταινια και ειναι πολυ σπαστικο γιατι πρεπει να ξαναβαζω την ταινια απο την αρχη και να ψαχνω το σημειο που διακοπηκε.
Τι παιζει ? προβλημα ειναι αυτο ?
Εσας σας το κανει το ιδιο ?