βασικα τους βγαζει αλαμπουρνεζικα.για να δοκιμασω αγγλικους τουλαχιστονελληνικους srt διαβαζει?
βασικα τους βγαζει αλαμπουρνεζικα.για να δοκιμασω αγγλικους τουλαχιστονελληνικους srt διαβαζει?
την ωρα που παιζει η ταινια πατας tools -> κωδικοποιηση και διαλεγεις ελληνικαελληνικους srt διαβαζει?
Δοκιμασα και την λυση να συνδεσω και το Pc ενσυρματα και απενεργοποιησα την wifi συνδεση του υπολογιστη. κανενα αποτελεσμα ουτε με πληρως ενσυρματο δικτυο δουλεψε.
υπαρχει μηπως καποιο αλλο προγραμμα εκτος απο το pc share manager που να κανει την δουλεια;;
Δοκιμασα και την λυση να συνδεσω και το Pc ενσυρματα και απενεργοποιησα την wifi συνδεση του υπολογιστη. κανενα αποτελεσμα ουτε με πληρως ενσυρματο δικτυο δουλεψε.
υπαρχει μηπως καποιο αλλο προγραμμα εκτος απο το pc share manager που να κανει την δουλεια;;
εβαλα και εγω το samsung share manager και επεξα ταινιες με υποτιτλους srt
μεσω δικτυου στην c750.
το προβλημα μου ειναι οτι ολες τις ταινιες μου (2Τ) τις εχω σε linux server
γινεται να βρουμε καποιο αντιστοιχο προγραμμα του samsung share manager
για linux ?
Φυσικα και εχω samba server στο linux server μονο που το samba και το nfsΣε linux διανομές δεν χρειάζεται να τρέξεις το samsung share manager μια και όλες οι διανομές έχουν το κατάλληλο software για windows sharing ή network sharing. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να εγκαταστήσεις και να κάνεις configure
*Samba server (windows sharing)
*NFS Server (network sharing) (θεωρώ οτι C750 θα παίξει καλήτέρα με το NFS)
Ενα πολύ καλό web tool για να κάνεις configure τα παραπάνω ,αφού έχει εγκαταστήσεις τα απαραίτητα πακέτα, είναι το webmin το οποίο μπορείς να βρείς εδώ:
http://www.webmin.com/
Αφου κάνεις τα παραπάνω πήγαινε στο remote control της ΤV πάτα "Content" και πήγαινε στο "AllShare". Λογικά θα δεί τον linux server σου και τους φακέλους που έχεις κάνει share.
Φυσικα και εχω samba server στο linux server μονο που το samba και το nfs
ειναι για αλλη δουλεια.. Δεν ειναι DLNA servers το samsung share manager
ειναι DLNA server και εγω θελω ενα αντιστοιχο DLNA server για linux.
Ξερει κανεις κανενα ?
mmathiou καμμια σχεση αυτα που γραφεις...
τελικα βρηκα dlna server για linux λεγεται mediatomb καταφερα να κανω
stream τα movies ομως δεν εχω υποτιτλους εχει κανεις καμμια λυση ?
mmathiou καμμια σχεση αυτα που γραφεις...
τελικα βρηκα dlna server για linux λεγεται mediatomb καταφερα να κανω
stream τα movies ομως δεν εχω υποτιτλους εχει κανεις καμμια λυση ?
OK την πήρα, την έκανα και test drive με ένα Bluray. Πραγματικά πολύ καλή τηλεόραση
Το μόνο μου πρόβλημα ήταν το κλασσικό (το παθαίνω και σε Sony KDL46X3500), όταν η κάμερα κουνιέται η εικόνα κάποιες φορές "χοροπηδάει"
Την 40C750. Το post μεταφέρθηκε από άλλο thread γι αυτό δεν βγάζει νόημα.Ποιά πήρες;
Το player είναι laptop και όντως παίζει σε 1080/60. Mπορώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις της hdmi για να πάει σε 1080/24p;Μαλλον το judder εννοεις...
Δεν ξερω ποιο Player εχεις αλλα δοκιμασε εξοδο 1080/24p αντι για ενδεχομενως 1080/60i που μπορει να εχεις βαλει τωρα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.