Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

* Τα 200Hz για τον φίλο που ρώτησε ενεργοποιούνται ως εξής:

• Menu
  • Οθόνη
  • Ρυθμίσεις Οθόνης
  • Motion Plus
  • Ομαλό
[/QUOTE]
για να ρυθμησω τα 200Hz δεν ειναι ενεργοποιημενο απο το μενου το(Οθονη)
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΑ?

το σωστό είναι:
επιλέγεις μενου
εικόνα
επιλογες εικόνας
motion plus
ομαλο

το "περιεργο ειναι ότι αυτά μπορώ να τα κάνω μόνο με πηγη tv αν βάλω hdmi dvi που εχω το πισι τότε απενεργοποιεί πολλά από αυτα!

ουτε και εγω καταλαβα διαφορα...μάλλον θα την δεις σε brdisc!

Μια ερώτηση...στο 3d demo mix της σαμσουνγκ βλέπετε ένα μικρο ανεπαίσθητο είδωλο ή μόνο εγώ το βλέπω; Μάλλον ειναι θεμα ρυθμίσεων που προσωπικά δεν εκανα

το σωστό είναι:
επιλέγεις μενου
εικόνα
επιλογες εικόνας
motion plus
ομαλο

το "περιεργο ειναι ότι αυτά μπορώ να τα κάνω μόνο με πηγη tv αν βάλω hdmi dvi που εχω το πισι τότε απενεργοποιεί πολλά από αυτα!

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και στη δικιά μου. Όταν παίζει από το usb stick δε μπορώ να παρέμβω στις ρυθμίσεις της εικόνας. Με 720p υλικό όμως δε χρειάζεται να επέμβω καθόλου, είναι μιά χαρά η εικόνα της!!! Τώρα αν παίρνω σήμα από ps3, δε ξέρω ακόμα αν μπορώ να παίξω με τις ρυθμίσεις της εικόνας..

Για τα αναλογικά δεν καλυτερεύει πάντως η κατάσταση βρε παιδιά με ότι ρύθμιση και αν δοκίμασα από τα reviews, είναι χάλια η αναπαραγωγή τους, σε σημείο που τα παίζω μόνο από digea και ας σκαλώνει μερικές φορές το σήμα τους..

θελω να πω δυο πραγματα
1 στα αναλογικα καναλια παιζει θαμπα δεν παιζει καθαρα οπως επαιζε η παλια
ειναι απο ρυθμησεις?
2 καποιος να πει λιγο αναλιτικα η ακομα και με σχεδιαγραμα πως θα συνδεσουμε το internet και τις ρυθμησεις (η συνδεση μου ειναι cyta):a0210:

χαλια ρε παιδια οσο το βλεπω χαλια ειναι σαν να μεγεθυνεις μια φοτο πολυ και κανει εκεινα τα καρε λογο αναλησεις ειναι προβλημα η θεμα ρυθμησεων
το λεω γιατι αν εχει προβλημα την αγορασα χτες να την επιστρεψω

χαλια ρε παιδια οσο το βλεπω χαλια ειναι σαν να μεγεθυνεις μια φοτο πολυ και κανει εκεινα τα καρε λογο αναλησεις ειναι προβλημα η θεμα ρυθμησεων
το λεω γιατι αν εχει προβλημα την αγορασα χτες να την επιστρεψω

δεν ειναι ρυθμισεις απλα τα αναλογικα εχουνε χαλια ποιοτητα και δεν φταιει η τηλεοραση αλλα τα καναλια

θα συμφωνήσω...
θέλω να την τεστάρω σε ταινια 3d διότι με τα διάφορα ντέμο δεν μπορείς να εχεις αντικειμενική κρίση για την ποιότητα της τηλεόρασης στον τομέα!

έκανα τις εντολές του service menu του φίλου μας και έχω ακριβώς τις ίδιες ενδείξεις! Απλά σε μένα έχει purchase 8/2! Η τηλεόραση φυσικά είχε δώρο τα γυαλιά και όλα ήταν κλεισμένα με αεροστεγείς συσκευασίες...αν με κοροιδέψανε τότε σας κοροϊδεύω και εγώ!
Απλά επαναλαμβάνω το ερώτημα του φίλου μας...τι κέρδος έχουμε από το νέο firmware; Αν το κάνω θα θέλει ρύθμιση των καναλιών από την αρχή;

απαντώ μόνος μου μια και το τόλμησα!
Η διαδικασία αναβάθμισης firmware είναι πανεύκολη!
Απλά αποσυμπιέζεις το αρχείο που κατέβασες από την εταιρεία στο usb stick και η τηλεόραση βρίσκει αυτόματα το αρχείο της αναβάθμισης! Τα υπόλοιπα στην οθόνη σας! :)
Το κέρδος που είδα μετά την αναβάθμιση είναι ότι εξαφανίστηκαν τα είδωλα στα αρχεία 3d και βλέπεις πεντακάθαρα πλέον! Άλλη βελτίωση δεν κατάλαβα!

Ακριβώς τις ίδιες εντυπώσεις και εγώ από το firmware upgrade, καλύτερη ποιότητα εικόνας κυρίως.

Δε χάθηκαν ούτε τα κανάλια ούτε τίποτε. Απλά και γρήγορα!

Τελευταία στο σήμα της Digea όταν έχω τις μαύρες λωρίδες του widescreen παρατηρώ κάποιο bleeding(?) φωτός κάτω αριστερά. Σε HD ταινίες δε φαίνεται κάτι, πάνω στις εναλλαγές του μαύρου. Στο αναλογικό πάλι επιστρέφει αυτή η διάχυση. Στην αρχή νόμιζα πως δεν έχει κάτσει καλά το πλαίσιο της τηλεόρασης με το πάνελ αλλά αυτό υπάρχει μόνιμα εκεί. Δε λέω συνηθίζεται αλλά είναι μεγάλο πρόβλημα? Να ζητήσω αντικατάσταση ή θα βάλουν κάνα χέρι και θα μου τη φέρουν σε χειρότρη κατάσταση?

Η τηλεόραση φυσικά είχε δώρο τα γυαλιά και όλα ήταν κλεισμένα με αεροστεγείς συσκευασίες

Είχε δώρο τα γυαλιά? Εμένα γιατί δεν τα είχε? Από που την αγόρασες Σπύρο?

Ναι και εμένα είχε δώρο τα γυαλιά σε λευκό κουτάκι μαζι με μια πλακέ μπαταρία.

Εχω την B650.
Tα αναλογικα απλως δεν βλεπονται, τουλαχιστον σε σχεση με την Sony W5500 που ειχα παλαιοτερα, στην ιδια κεραια.

Φανταζομαι οτι τα ιδια θα συμβαινουν στη σειρα C, οποτε πρεπει να συνηθισουμε στην ιδεα, γιατι δεν ειναι ουτε προβλημα ουτε ρυθμισεις.

Προφανως θα μπορουσε η TV να εχει καλυτερο αναλογικο tuner, αλλα και πολυ καλυτερο upscaling, αλλα μαλλον το τεχνολογικο βαρος εχει δοθει στον player της TV.