δεν βιαζομαι, αλλα πιστευω πως απο 1450 ως 1500 θα ειναι η καλυτερη τιμη που θα δουμε. Λες να παω απο Δευτερα να κανω μια ερωτηση ???
Σε ολα σωστος, σιγουρα οι τιμες θα ειναι καθοδικες και ισως λογω μουντιαλ να δουμε και αλλες προσφορες. Το θεμα ειναι οτι αν δεν την παρω μεσα σε 1 αντε max 2 Mηνες μετα δεν το βλεπω πιθανο.Η τιμή που αναφέρεις υπάρχει ήδη http://www.skroutz.gr/s/264891/Samsung-LE46C750-46".html
ένα τηλέφωνο σε κάποιο από τα καταστήματα θα σου την επιβεβαιώσει .
Ένα ζήτημα που έχει αναφερθεί από ενδιαφερόμενους είναι η διαθεσιμότητα ρώτα και για αυτό.
Οι τιμές είναι συνήθως καθοδικές ,βέβαια για ένα καινούριο μοντέλο όπως η 750 είναι πρώιμο να προβλέψουμε κάτι για την καλύτερη τιμή.
Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ είναι η αύξηση τιμής λόγο Φ.Π.Α την 1 Ιουλίου....![]()
Σε ολα σωστος, σιγουρα οι τιμες θα ειναι καθοδικες και ισως λογω μουντιαλ να δουμε και αλλες προσφορες. Το θεμα ειναι οτι αν δεν την παρω μεσα σε 1 αντε max 2 Mηνες μετα δεν το βλεπω πιθανο.
Αυξηση ΦΠΑ 2% απο 1/7 στα 1500 ειναι 30 αλλα στην αγορα ποτε κανεις δεν ξερει τι θα δει
και παλι σωστος:worshippy::worshippy::worshippy:fftopic:Ε βέβαια τα λεφτά τότε,Ιούλιος-Αύγουστος, πάνε για διακοπές σε κάποιο νησάκι....:ADFADF1:......
![]()
Mια χαρα πες του οτι μπορει να δει!Παιδιά που μπορούμε να δούμε από κοντά την τηλεόραση; Εκτός από τα καταστήματα της Ηλεκτρονικής που είπε ο SLionB υπάρχει κάπου αλλού; Στο πλαίσιο πχ. υπάρχει; Το πλαίσιο στη Μεταμόρφωση δεν την είχε φέρει εχθές κ ο υπάλληλος εκεί μου είπε ότι δεν μπορούσε να μάθει αν την έχουν σε κάποιο άλλο κατάστημα πλαισίου..
Απο οσα εχουν λεχθει σε παρα πολλα ποστ για τις σαμι δε παιζουν ματροσκες με DTS.Επισης απο usb ο player της τηλεορασης παιζει ματροσκες με DTS ηχο?
γιατι αμα δεν παιζει θα φαω χοντρο ξενερωμα...
.......................
Και κατι αλλο ειχε καμενα pixels εσενα η δικια σου ?
Τα σημειωσα πανω:tee:
αυτο που ρωταει ο φιλος για το 5.1 απο την οπτικη το απαντα καπου στο μανουαλ θα το δω να σου πω νομιζω αν παιζει ψηφιακα καναλια βγαζει αλλα θα το δω
ps θεμα usb flash και βιντεο δεν με απασχολει καθως εχω μονιμα pc συνδεδεμενο στην τβ
Απο οσα εχουν λεχθει σε παρα πολλα ποστ για τις σαμι δε παιζουν ματροσκες με DTS.
Oσο για το αλλο ερωτημα σου, λες να ειχε καμενα πιξελς κ να τη συνιστούσε τοσο πολυ?
Απο οτι εχω μαθει κ απο αλλους ειναι πολυ δυσκολο οι τελευταιες τηλ να εχουν καμενα πιξελ.
Επειδη εχω παραγειλει και εγω την c750 46'' μπορεις να μου πεις απο που
μπορω να κατεβασω 3D υλικο και που θα βρω τα 3D γυαλια και τον transmiter?
Επισης απο usb ο player της τηλεορασης παιζει ματροσκες με DTS ηχο?
γιατι αμα δεν παιζει θα φαω χοντρο ξενερωμα...
Μου ειπανε απο την ηλεκτρονικη οτι με 309 ευρω κανω επεκταση εγγυησης για +3 χρονια αξιζει ?
Γενικα χαλανε ευκολα οι LCD τηλεορασεις ?
Και κατι αλλο ειχε καμενα pixels εσενα η δικια σου ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.