Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

LCD είναι η συγκεκριμένη τεχνολογία τηλεοράσεων (και όχι LED).

Απλά υπάρχουν δύο τύποι οπίσθιου φωτισμού στις τηλεοράσεις LCD:
α) λάμπες CCFL, και
β) LED

Nαι τελος παντων αυτο ηθελα να πω οτι συμφωνα με τα λεγομενα του θεωρει μειονεκτημα οσες δεν εχουν LED αυτο τουλαχιστον εινα το συμπερασμα που εβγαλα εγω μπορει και να κανω λαθος

μόλις γύρισα από τα mediamarkt . Η τηλεόραση έχει εξαντληθεί και απ ότι μου είπαν ο κωδικός της έχει διαγραφεί που σημαίνει ότι δεν θα ξαναφέρουν.

οπότε έρχονται τα καινούργια μοντέλα..... τώρα είμαι σε δίλημμα να την πάρω από αλλού ή να περιμένω για την νέα σειρά?

Χθες βλεποντας στο Μεga τον κωδικα Da Vinci παρατηρησα σε κινηση που εκανε η καμερα στην ταινια απο πανω προς τα κατω να εμφανιζονται σε οριζοντια παραλληλη διαταξη μακροστενες ποιο φωτεινες περιοχες οι οποιες εξαφανιζονταν οταν σταματσγε η κινηση της καμερας ειναι νορμαλ αυτο?

Στο fullhd.gr κοιταξα τα reviews της c750 kai ex700.Στην βαθμολογια εικονας δινει στην c750 89.7 και στην ex700 90.2.Συμπερασμα οτι η sony αξιολογειται με καλυτερη εικονα,εστω και με αυτη την ελαχιστη διαφορα.Απλα το αναφερω γιατι με τα οσα εχω διαβασει σε αυτο το thread,alla και γενικα για τις led,περιμενα κατι τελειως διαφορετικο απο αυτο.Πως ειναι δυνατον η καλυτερη τηλεοραση της χρονιας(γιατι το διαβασα και αυτο)να αξιολογειται ως υποδεεστερη απο μια αλλη της οποιας η τεχνολογια(LED) χαρακτηριζεται ως η μεγαλη <<απατη>>του marketing.

ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει.(οπως αναφερεις) αλλα για να τις συγκρινεις πρεπει να τις δεις ταυτοχρονα ή να διαβασεις μια κριτικη αναμεσα σε αυτες τις 2 . επισης το << απατη >> δεν αφορα την ποιοτητα εικονας αλλα το τι σου λενε οτι ειναι (led) και το ειναι πραγματικα (edge led)
Παντα να κρινεις με τα δικα σου ματια οχι με αυτα που σου λενε οι αλλοι. πηγαινε σε ενα μαγαζι και δες τες μονος σου. αλλα και παλι δεν θα κανεις σωστη συγκριση γιατι αλλιως φαινονται στα μαγαζια και αλλιως στο σαλονι του σπιτιου σου.

nai αυτο ειναι αληθεια,στο μαγαζι ειναι και φωτισμοςεντονος αλλα περα απο αυτο ποιος καθεται τωρα να παιζει εκει με τις ρυθμισεις για παραδειγμα ημουν στα saturn και οι δυο αυτες τηλεορασεις ηταν πλαι πλαι με διαφορα εικονας πολυ μεγαλη υπερ της ψ 750,ομως κατι επαιζε με τις ρυθμισεις σιγουρα.

Παιδες,μολις ξε[ακεταρα τη νεα μου c750 και την εχω βαλει να κανει αυτοματη αναζητηση στα καναλια να παρω μια ιδεα...αργοτερα εντυπωσεις

Κι εγω το εβλεπα,στο junior tv,αν θυμαμαι καλα ετσι λεγοτανε τοτε.H tv ειναι καλη στο τηλεοπτικο,βεβαια ακομιδεν εχω καταλαβει αντο σημασε ορισμενα καναλια ειναι το αναλογικο η το ψηφιακο,anyway θα το ψαξω.Εβαλα για 4 λεπτακια LORD OF THE RINGS,πολυ καλη εικονα μπορω να πω και εντυπωσιασμενος απο το motion flow.Την πρωτη φορα που χρησιμοποιησα την θυρα hdmi1 για 2 δευτρολεπτα μοθ τα εδειχνε ολα μωβ,πριν 5 λεπτα ξαναεβαλα την ταινια(απο dvd player tis sony)και μου αναπαραγει την ταινια συνεχως με το μωβ χρωμα...μονο αθτο υπαρχει...τι φταιει?

Μα τι να πω,εχει κανεις απο εσας αποθηκευσει τα ψηφιακα καναλια στην c750?H αληθεια ειναι οτι λογω χρονου δεν εχω ασχοληθει παρα πολυ,αλλα και το manual που κοιταξα για το συγκεκριμενο λογο δεν με βοηθησε ιδιαιτερα.

Ειχα συνδεσει το dvd player και εβλεπα ταινια,παρατηρησα ανα τακτα χρονικα διαστηματα(περιπου 30sec-1min) εναν ηχο ο οποιος προερχοτανε απο διαφορα σημεια της οθονης αλλα και απο το πισω μερος(με διαφορετικη συχνοτητα και ενταση καθε φορα).Ο ηχος αυτος μου εμοιαζε σαν σπιθηρισμος πχ στις παλιες crt οταν εχει δουλεψει λιγη ωρα και ακουμπας την οθονη ο θορυβος που εκανε απο τον στατικο ηλεκτρισμο.Η οθονη ηταν καθαρη,απο το πισω μερος δεν παρατηρησα να υπαρχει κατι...μολις αλλαξα υποδοχη,απο το hdmi1 sto hdmi3 ο ηχος εκσφανιστηκε...εχει συμβει κατι τετοιο σε κανεναν απο εσας?Γνωριζει καποιος που μπορει να οφειλεται?Μηπως να την επιστρεψω να παρω αλλη?Εχω αυτο το δικαιωμα για 13 μερες ακομη.

Re: Απάντηση: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ειχα συνδεσει το dvd player και εβλεπα ταινια,παρατηρησα ανα τακτα χρονικα διαστηματα(περιπου 30sec-1min) εναν ηχο ο οποιος προερχοτανε απο διαφορα σημεια της οθονης αλλα και απο το πισω μερος(με διαφορετικη συχνοτητα και ενταση καθε φορα).Ο ηχος αυτος μου εμοιαζε σαν σπιθηρισμος πχ στις παλιες crt οταν εχει δουλεψει λιγη ωρα και ακουμπας την οθονη ο θορυβος που εκανε απο τον στατικο ηλεκτρισμο.Η οθονη ηταν καθαρη,απο το πισω μερος δεν παρατηρησα να υπαρχει κατι...μολις αλλαξα υποδοχη,απο το hdmi1 sto hdmi3 ο ηχος εκσφανιστηκε...εχει συμβει κατι τετοιο σε κανεναν απο εσας?Γνωριζει καποιος που μπορει να οφειλεται?Μηπως να την επιστρεψω να παρω αλλη?Εχω αυτο το δικαιωμα για 13 μερες ακομη.

Μήπως δεν έχει κουμπώσει καλά κάποιο καλώδιο. Τσέκαρε του ρεύματος.

Αν ισχυε αυτο που λεσ τοτε και στην αλλαγη θυρας που εκανα θαεξακολουθουσε να υπαρχει και στην hdmi3 αλλα και στην τv(τηλεοπτικο σημα).

Γεια σας παιδια.Χθες πηρα το Hitech Δεκεμβριου γιατι ειχε καποια τεστ HD 3D tv και ειχε μεσα και την κουκλαρα 46c 750.Απογοητευση.Γιατι τετοιο θαψιμο?Δεν ειμαι βεβαια ειδικος, αλλα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την επιλογη μου (40c 750).Κατα την γνωμη μου ειναι αδικη η συγκριση με μοναδες διπλασιας τιμης και διαφορετικης τεχνολογιας (edge ή direct led).

Διπλασια τιμη=διπλασιο κερδος για μια εταιρεια=διπλασιος "μπονομας" για τα Χριστουγεννα

Μην χρηματοδοτειτε μεσω της αγορας διαφημιστικα φυλλαδια.

Καποια στιγμη πρεπει να ξεκαθαρισει το τοπιο απο τους αναξιοπιστους.

Re: Απάντηση: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν ισχυε αυτο που λεσ τοτε και στην αλλαγη θυρας που εκανα θαεξακολουθουσε να υπαρχει και στην hdmi3 αλλα και στην τv(τηλεοπτικο σημα).

Βαλε καλα το καλωδιο στην θυρα και στηριξετο με το ειδικο κλιψακι που εχει απο πισω η τηλεοραση ετσι ωστε το βαρος του καλωδιου να μην πιεζει την θυρα προς τα κατω επισης το καλωδιο εχει καλη μονωση σαν κατασκευη? εξου και οι διαφορες στις τιμες των καλωδιων εγω εδωσα ενα 40αρι ευρω για να ξενοιασω απο αυτα τα θεματα επισης προσεχε το καλωδιο να μην διαsταυρωνεται με αλλα οπως του ρευματος και τα λοιπα αν συνεχισει φωναξε οπωσδηποτε τεχνικο παρτους τηλεφωνο και πες τους το προβληνα μπορει να εχει προβλημα και η υποδοχη και σε λιγο να δεις να βγαινουν και τιποτα καπνοι λεω εγω τωρα δεν παιζουν με αυτα

Last edited:
εχει καποιος τις ρυθμισεις της c750 40" για τα 200 Hz (blur reduction , judder reduction).
και που μπορω να τις βρω για να τις ρυθμισω ?
Ευχαριστω

Θα δοκιμασω παλι την θυρα hdmi1 κανοντας αυτο που λες silot,αλλα και παλι δε νομιζω να συμβαινει αυτοπου λες για τον λογο του οτι δεν ειχα καμια παραμορφωση στην εικονα ή στον ηχο οπως συμβαινει εαν το καλωδιο δεν εχει θωρακιση(και το δικο μου καλυπτει τισ προδιαφραφες,35euro).Ο θορυβος αυτος προερχοταν τη μια απο διαφορα σημεια του panel(αρστερα πανω,δεξια κατω,κεντρο κτλ)και την αλλη απο την πισω πλευρα της τηλεορασης.