Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Θα δοκιμασω παλι την θυρα hdmi1 κανοντας αυτο που λες silot,αλλα και παλι δε νομιζω να συμβαινει αυτοπου λες για τον λογο του οτι δεν ειχα καμια παραμορφωση στην εικονα ή στον ηχο οπως συμβαινει εαν το καλωδιο δεν εχει θωρακιση(και το δικο μου καλυπτει τισ προδιαφραφες,35euro).Ο θορυβος αυτος προερχοταν τη μια απο διαφορα σημεια του panel(αρστερα πανω,δεξια κατω,κεντρο κτλ)και την αλλη απο την πισω πλευρα της τηλεορασης.

συστολες διαστολες των πλαστικων,μου ακουγεται το πιο πιθανο.
αεριζεται σωστα η τιβι?

Μια χαρα αεριζεται,δεν ειναι σε κλειστο χωρο,δεν ηταν πλαστικα,προερχοτανε απο το panel και το εσωτερικο της του βου και απο μια συγκεκριμενη θυρα(hdmi1),prin 2 λεπτα την ξαναδομικασα και τιποτα...μονο χιονια εδειχνε,εικονα απο το dvd οχι.Ευχαριστω ολουσ γιατην αμεση ανταποκριση.

Οτν λεω χιονια μονο αποτην συγκεκριμενη θυρα,οι hdmi2 kai 3 παιζουν μια χαρα.

τωρα που το λετε εχω ακουσει και εγω καποιους θορυβους σαν συστολές διαστολες πλαστικων αλλα δεν μπορω να εντοπίσω εαν προερχονται απο την tv, το ps3 ή το επιπλο της tv(Ξυλο),δεν το κανει συχνα και δεν μπορω να το εντοπίσω σιγουρα.
ισως λογο του οτι η tv ειναι γυρισμενη και σχεδον ακουμπαει στον τοιχο απο της αριστερη της πλευρα(απο εκει που ακουγετε ο θορυβος) ισως να ειναι ο αερισμος τελικα και κανει συστολες-διαστολες.

χτες που την σύνδεσα ομολογώ ότι άκουσα κάτι περίεργους ήχους αλλά δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία

θα το παρατηρήσω και σήμερα

Διπλασια τιμη=διπλασιο κερδος για μια εταιρεια=διπλασιος "μπονομας" για τα Χριστουγεννα

Μην χρηματοδοτειτε μεσω της αγορας διαφημιστικα φυλλαδια.

Καποια στιγμη πρεπει να ξεκαθαρισει το τοπιο απο τους αναξιοπιστους.
Πόσο δίκαιο έχεις...το ίδιο έκαναν και στο ram συγκριτικά όπου προωθούσαν όποια εταιρεία τους τα έσκαγε! Εκεί για παράδειγμα ..."εμαθα" για την ανωτερότητα των μόνιτορ iiyama από τα αντίστοιχα σονυ! :)
Πλέον με το διαδίκτυο μαθαίνεις τα υπέρ και τα κατά της επιλογής σου εύκολα και γρήγορα! Τα περιοδικά ακόμα και όταν δεν χρηματίζονται αντανακλούν την υποκειμενικότητα του συντάκτη! Πρέπει ο αναγνώστης να μπαίνει συνειδητά στην διαδικασία να ξεχωρίζει και να προσαρμόζει όσα διαβάζει στις δικές του ανάγκες!

απο το fullhd.gr και συμφωνο απολητα

Καλά τα μετρητικά όργανα, καλή η τεχνική ανάλυση, οι περισσότεροι όμως κάτοχοι επίπεδων ψηφιακών τηλεοράσεων τα βλέπουν όλα αυτά... Κινέζικα.

Εν όψη της εορταστικής περιόδου και των αναμενόμενων αγορών, σας παρέχουμε 10 βοηθήματα (tips).

Δηλαδή, τα βήματα εκείνα που θα πρέπει να κάνει κάποιος ο οποίος δεν γνωρίζει αρκετά, που ίσως να μην καταλαβαίνει όλα από όσα λέμε, ή απλά δεν επιθυμεί η ρύθμιση της τηλεόρασης του να τον απασχολήσει πάνω από 5 λεπτά.

Οι κανόνες που αναφέρουμε, αφορούν στην παρακολούθηση ταινιών και όσα μπορούμε να ρυθμίσουμε από την τηλεόραση.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Δείτε στις προεπιλογές της εικόνας εάν υπάρχει ρύθμιση 'Cinema' (κινηματογράφος), ή Movie (Ταινία) και επιλέξτε την. (Εάν δεν υπάρχει επιλέξτε την κανονική ή τυπική)

Ρυθμίστε την αντίθεση της τηλεόρασης μεταξύ του 80 & 90% της κλίμακας της.

Ρυθμίστε την φωτεινότητα μεταξύ του 40 & 45% της κλίμακας της.

Μειώστε την οξύτητα στο 10 με 20% της κλίμακας της.

Ρυθμίστε το χρώμα μεταξύ του 50 & 55% της κλίμακας του.

Ελέγξτε ο οπίσθιος φωτισμός (εάν παρέχεται) να μην υπερβαίνει το 80% της κλίμακας του.

Απενεργοποιήστε οτιδήποτε αναφέρεται σε δυναμική αντίθεση.

Στο χρωματικό εύρος επιλέξτε Auto ή ευρύ.

Ρυθμίστε την θερμοκρασία στην πιο θερμή της επιλογή.

Ενεργοποιήστε τον αλγόριθμο κίνησης στην θέση Low (Μotionplus για Samsumg, Motionflow για Sony, Trumotion για LG, Intelligent Frame Creation για Panasonic, Perfect (ή HD) Νatural Motion για Philips).

Kαλή σας θέαση...!

http://www.fullhd.gr/articles/tipss/5886-o-tv-.html

Διπλασια τιμη=διπλασιο κερδος για μια εταιρεια=διπλασιος "μπονομας" για τα Χριστουγεννα

Μην χρηματοδοτειτε μεσω της αγορας διαφημιστικα φυλλαδια.

Καποια στιγμη πρεπει να ξεκαθαρισει το τοπιο απο τους αναξιοπιστους.
πεστα Yperion
αν και εγώ ο πιο ασχετος εδω μέσα και εγώ αυτο εχω καταλαβη
αν παρω ξανα τν
θα προτημισω να διαβασω εδω εσας
παρα να αγωρασο περιοδικά

Παιδιά μια μικρή βοήθεια για την συνδεσμολογία

έχουμε λοιπόν μια 46C750, ένα xbox 360 και έναν ενισχυτή Yamaha 5.1

επειδή ο ενισχυτής είναι παλιός και έχει μια οπτική είσοδο έχω συνδέσει το xbox με hdmi στην τηλεόραση και την tv με οπτική στον ενισχυτή.

διαβάζω όμως το manual της τηλεόρασης (σελ. 10) και αναφέρει ότι:

"Όταν η τηλεόραση λαμβάνει σήμα ψηφιακής τηλεόρασης, η τηλεόραση στέλνει ήχο 5.1 καναλιών στο δέκτη συστήματος οικιακού κινηματογράφου. Αν η πηγή σήματος είναι κάποιο ψηφιακό εξάρτημα, όπως συσκευή DVD..... και είναι συνδεδεμένη στην τηλεόραση μέσω HDMI, ακούγεται ήχος μόνο 2 καναλιών από το δέκτη του συστήματος οικιακού κινηματογράφου. Αν θέλετε να ακούσετε ήχο 5.1 καναλιών συνδέστε απευθείας την υποδοχή εξόδου ψηφιακού ήχου της συσκευής DVD.... με έναν ενισχυτή ή ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου. "

να υποθέσω ότι έτσι όπως τα έχω συνδέσει από το xbox δεν απολαμβάνω 5.1 ήχο αλλά απλό stereo?

Εναλλακτικά ο ενισχυτής έχει και coaxial digital in και με έναν μετατροπέα optical to coaxial να συνδέσω την τηλεόραση με τον ενισχυτή και το xbox με οπτική στον ενισχυτή.....

κάποια άλλη πρόταση?

Last edited:
LE46C750-Ειμαι σε απογνωση!!!
Pedia loipon...ime pragmatika se apognosi...den ime katholu efxaristimenos...apo thn nea m samsung...ne men exei thn kaliteri ikona se 3d...alla ine apelpistiki i ikona pu parusiazi sthn doriforiki mou siskevi...!!!

kserete kati na diorthothi afto to fenomeno sthn tv mou...iparxei megali tholura giro apo tous pektes apo ta gramata...otan kinunte i pektes tholonun oi pantes ke ta panta!!!

y.s episis tha ithela ena aksipisto link gia to manual afths ths tv sta elinika ...efxaristo pedia na ste kala...ke perimeno thn voithia sas!!!

LE46C750-Ειμαι σε απογνωση!!!
Pedia loipon...ime pragmatika se apognosi...den ime katholu efxaristimenos...apo thn nea m samsung...ne men exei thn kaliteri ikona se 3d...alla ine apelpistiki i ikona pu parusiazi sthn doriforiki mou siskevi...!!!

kserete kati na diorthothi afto to fenomeno sthn tv mou...iparxei megali tholura giro apo tous pektes apo ta gramata...otan kinunte i pektes tholonun oi pantes ke ta panta!!!

y.s episis tha ithela ena aksipisto link gia to manual afths ths tv sta elinika ...efxaristo pedia na ste kala...ke perimeno thn voithia sas!!!

εγω παντως που βλεπω απο τον media player της μπαλα 720p@50fps
ειναι τελεια η εικονα και η κινηση τοσο τελεια που δεν το πιστευεις.
Ο δεκτης σου μαλλον ειναι το προβλημα

εγω παντως που βλεπω απο τον media player της μπαλα 720p@50fps
ειναι τελεια η εικονα και η κινηση τοσο τελεια που δεν το πιστευεις.
Ο δεκτης σου μαλλον ειναι το προβλημα

pos vlepis diladi sto media player?
apo usb?

Exω την σαρανταρα,θολουρα αρκετα ενοχητικη μου παρουσιαστηκε σε κατι ντοκιμαντερ του σκαι.Παντως στο ιδιο καναλι παρακολουθησα real-valencia και η εικονα ηταν παρα πολυ καλη,ουτε σπασιματα η εικονα ουτε τιποτα.Εχεις πειραξει τις εργοστασιακεςρυθμισεις?Αυτο συνηθως γινεται οταν ενεργοποιεισ τα φιλτρα.

Exω την σαρανταρα,θολουρα αρκετα ενοχητικη μου παρουσιαστηκε σε κατι ντοκιμαντερ του σκαι.Παντως στο ιδιο καναλι παρακολουθησα real-valencia και η εικονα ηταν παρα πολυ καλη,ουτε σπασιματα η εικονα ουτε τιποτα.Εχεις πειραξει τις εργοστασιακεςρυθμισεις?Αυτο συνηθως γινεται οταν ενεργοποιεισ τα φιλτρα.

oχι φιλε δεν εχω πειραξει τιποτα...μπορει χωρις να το παρω χαμπαρι...αλλα και απο την αρχη που την πειρα ειχα το προβλημα!

oχι φιλε δεν εχω πειραξει τιποτα...μπορει χωρις να το παρω χαμπαρι...αλλα και απο την αρχη που την πειρα ειχα το προβλημα!

Καλησπερα. Πηγαινε στις ρυθμισεις και απενεργοποιησε το motion plus. Μαλλον το εχεις στην ρυθμιση ομαλη εικονα. Βαλτο και στην επιλογη καθαρη εικονα. Παλι θα κανει δουλεια. Ελπιζω να βοηθησα.

Καλησπέρα,
είμαι και εγώ κάτοχος μιας 46c750 από την Παρασκευή. Γενικά είμαι ευχαριστημένος αλλά έχω παρατηρήσει δυο πραγματάκια που θεωρώ ότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στην TV.
Το ένα είναι ότι όταν ''τρέχουν'' υπότιτλοι σε κάποιες διαφημίσεις με γρήγορο ρυθμό (πχ από τράπεζες ,etc,) παρουσιάζει σπασίματα στους υπότιτλους η ακόμη και οριζόντιες γραμμές στα γράμματα (μονό στα γράμματα). Όταν είναι σε μικρότερη ταχύτητα τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Το άλλο είναι ότι αν κάνω το μενού στα Αγγλικά και το Teletext στα ελληνικά τότε το teletext έχει ιερογλυφικά. Αν κάνω και το μενού στα ελληνικά τότε είναι και το Teletext οκ.
Και στα δυο μίλησα με τεχνικό στην Samsung ( πήρα το τηλέφωνο που υπάρχει στο επίσημο site αλλά δεν είναι η Samsung ) μου είπε ότι αυτό είναι πρόβλημα της μετάδοσης των καναλιών και για αυτό το κάνει η τηλεόραση αυτό (αναμένεται να διορθωθεί σε επόμενο Firmware αφού το έχουν αναφέρει αρκετοί κάτοχοι) αλλά για το άλλο να μην περιμένω αποτέλεσμα γιατί δεν είναι πρόβλημα που έχει αναφερθεί συχνά αλλά είναι και minor.
Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει ειδικά για το πρώτο, αν είναι πρόβλημα της τηλεόρασης και οφείλεται στο motion plus (νομίζω ότι αν το απενεργοποιήσω δεν το κάνει) η μου λέει παπαριές ο τύπος.
Ευχαριστώ.
PS. Την TV την πήρα από το ιντερνέτ με γυαλιά μέσα στα 1324 .

το firmware 3003.0 το περνάμε άφοβα?
προσφέρει καμία βελτίωση?

επίσης να ρωτήσω αν μετά το update χάνω κανάλια και ρυθμίσεις?

ευχαριστώ

Εγώ που το έκανα δεν μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα. Τα κανάλια τα έχασα πάντως.

Καλησπέρα,
είμαι και εγώ κάτοχος μιας 46c750 από την Παρασκευή. Γενικά είμαι ευχαριστημένος αλλά έχω παρατηρήσει δυο πραγματάκια που θεωρώ ότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στην TV.
Το ένα είναι ότι όταν ''τρέχουν'' υπότιτλοι σε κάποιες διαφημίσεις με γρήγορο ρυθμό (πχ από τράπεζες ,etc,) παρουσιάζει σπασίματα στους υπότιτλους η ακόμη και οριζόντιες γραμμές στα γράμματα (μονό στα γράμματα). Όταν είναι σε μικρότερη ταχύτητα τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Το άλλο είναι ότι αν κάνω το μενού στα Αγγλικά και το Teletext στα ελληνικά τότε το teletext έχει ιερογλυφικά. Αν κάνω και το μενού στα ελληνικά τότε είναι και το Teletext οκ.
Και στα δυο μίλησα με τεχνικό στην Samsung ( πήρα το τηλέφωνο που υπάρχει στο επίσημο site αλλά δεν είναι η Samsung ) μου είπε ότι αυτό είναι πρόβλημα της μετάδοσης των καναλιών και για αυτό το κάνει η τηλεόραση αυτό (αναμένεται να διορθωθεί σε επόμενο Firmware αφού το έχουν αναφέρει αρκετοί κάτοχοι) αλλά για το άλλο να μην περιμένω αποτέλεσμα γιατί δεν είναι πρόβλημα που έχει αναφερθεί συχνά αλλά είναι και minor.
Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει ειδικά για το πρώτο, αν είναι πρόβλημα της τηλεόρασης και οφείλεται στο motion plus (νομίζω ότι αν το απενεργοποιήσω δεν το κάνει) η μου λέει παπαριές ο τύπος.
Ευχαριστώ.
PS. Την TV την πήρα από το ιντερνέτ με γυαλιά μέσα στα 1324 .

το κανει μερικες φορες οπως λες σε γρηγορους "υποτιτλους" διαφημισεων
το εκανε και η σειρα β που εχω και διωρθωθηκε εν μερη με το τελευταιο firmware. δεν λυνετε νομιζω με το motion plus αν και δεν το εχω ψαξει. αφου σου ειπαν οτι ειναι προβλημα μεταδοσης μην περιμενεις κατι γρηγορα απλα να λες σε οποιον το βλεπει το ιδιο..... οτι δεν φταιει η tv.