Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

πατας το κουμπί ανάμεσα στα content και guide μπαίνεις στο menu κεραία στην συνέχεια μεταφορά καναλιών και τα μεταφέρεις στο στικάκι ή τον σκληρό δίσκο σου...

Κυριοι, την ημερα που κατεβασα την ενημερωση, εννοω την ιδια μερα που κατεβηκε (17/9),ειχε την ονομασια "T-VALDEUC-3010.1", χωρις πλακα. Ειδα τις απαντησεις σας και μπηκα να δω και οντως το αναφερουν ως 3009.2. Τι να σας πω. Δεν εχω δει βεβαια καποια αλλαγη στο μενου η στις ρυθμισεις, ουτε εχασα κατι. Το 3D της οπως ητανε,οπως και η εικονα. Μαλλον δεν θα ξαναβιαστω να περασω αμεσα την επομενη ενημερωση πριν περασουν κανα δυο μερες.

Συγνωμη, αλλα 15/9 κατεβασα την αναβαθμιση σε 3010.1. Στο καπακι εβγαλε η Σαμυ στις 17/9 το 3009.2. Διορθωνω παραυτα. Αλλωστε το δειχνουν και οι ημερομηνιες.

πάντως από λίγο ψάξιμο που έκανα η εταιρεία το απέσυρε παγκοσμίως...οπότε περιμένετε να δούμε κάτι καινούριο σύντομα

πάντως από λίγο ψάξιμο που έκανα η εταιρεία το απέσυρε παγκοσμίως...οπότε περιμένετε να δούμε κάτι καινούριο σύντομα

Δυο μολις μερες κρατησε ενεργη την ενημερωση (3010.1) στο site η Sammy. Μετα στις 17/9 εκανε ενα back-up!! παλι στο 3009.2. Μαλλον, οπως λες κι εσυ Σπυρο, θα φερει κατι καινουριο. Αρκει να μπορουμε να το περασουμε κι εμεις που εχουμε ηδη περασει το 3010.1. Αν ειναι με την ιδια ονομασια-ορολογια, δεν θα μπορουμε να κανουμε κατι. Αυτο που το πας! Να δουμε παντως, γιατι για να μπορεσουμε να περασουμε την νεα ενημερωση, θα πρεπει να ειναι 3010.2...

Νεώτερα από το service είναι ότι υπάρχει πρόβλημα με το motherboard (ξανά). Έχουν κάνει παραγγελία καινούργιας και αναμένω νεότερα. Μου ανάφεραν ότι δεν είναι πρόβλημα τροφοδοτικού.

Τελικά την παρέλαβα και μετά από μια εβδομάδα όλα είναι οκ. Δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα ούτε με τα pixels ούτε με σβήνει και ανοίγει μόνη της.
Άρα το πρόβλημα ήταν στο motherboard - όπου αλλάχτηκε δυο φορές κατά τα λεγόμενα του Service- και δεν είχαν σχέση τα καλώδια, κεραία, συντονισμός καναλιών κτλ.

Kαλο θα ηταν στο εξης οποιος περναει to update να μας ενημερωνει,αν γνωριζει,τι βελτιωνεται στην συσκευη μας.Εχω ψαξει επανειλημενα και δεν εχω βρει κατι απο επισημη πηγη που να εξηγει στον καταναλωτη τα οφελη της καθε αναβαθμισης.Ευχαριστω!

Re: Απάντηση: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Kαλο θα ηταν στο εξης οποιος περναει to update να μας ενημερωνει,αν γνωριζει,τι βελτιωνεται στην συσκευη μας.Εχω ψαξει επανειλημενα και δεν εχω βρει κατι απο επισημη πηγη που να εξηγει στον καταναλωτη τα οφελη της καθε αναβαθμισης.Ευχαριστω!

Αν κανεις αντιγραφη ολοκληρη την λεξη (πχ,T-VALDEUC-3010.1, κ.ο.κ), και την "δωσεις" στο Google η στο Bing, θα σου δωσει καποιες στατικες αναφορες παραυτα. Για αμεση ενημερωση στο τι "βοηθαει" η καθε αναβαθμιση. Υπαρχουν πολλα sites, κυριως που κανουν reviews, που "αναλυουν-αναφερουν" την καθε αναβαθμιση η ακομα κ ορολογια.

Δυο μολις μερες κρατησε ενεργη την ενημερωση (3010.1) στο site η Sammy. Μετα στις 17/9 εκανε ενα back-up!! παλι στο 3009.2. Μαλλον, οπως λες κι εσυ Σπυρο, θα φερει κατι καινουριο. Αρκει να μπορουμε να το περασουμε κι εμεις που εχουμε ηδη περασει το 3010.1. Αν ειναι με την ιδια ονομασια-ορολογια, δεν θα μπορουμε να κανουμε κατι. Αυτο που το πας! Να δουμε παντως, γιατι για να μπορεσουμε να περασουμε την νεα ενημερωση, θα πρεπει να ειναι 3010.2...
όγικά έχει απενεργοποιήσει κάτι που εμείς δεν έχουμε αντιληφθεί ακόμα...με το επόμενο όλα θα φτιάξουν

ναι αλλα εμεις ψαχνουμε για το 3010.1

Σωστα.:bang: Αλλα οταν το βαλουν θα υπαρχουν και οι αλλαγες. (λιγες ημερες πριν ειχε το 3010.1 αλλα μαλλον το επεστρεψαν στο προηγουμενο ver)

Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σωστα.:bang: Αλλα οταν το βαλουν θα υπαρχουν και οι αλλαγες. (λιγες ημερες πριν ειχε το 3010.1 αλλα μαλλον το επεστρεψαν στο προηγουμενο ver)
Οσοι περασατε την αναβαθμιση στην του βου ειδατε καμια διαφορα?

οχι...για την ακρίβεια δεν ξέρω τι βελτίωσε ή μάλλον καλύτερα τι χάλασε αφού την απέσυραν εσπευσμένα

Για να χαλασε κατι δεν το νομιζω. Εμενα ειναι ολα ομαλα, οπως πριν την ενημερωση(σ.σ. 3010.1).Το ζητημα ειναι αλλο ομως. Οσοι περασαμε την 3010.1, αν ξαναβγαλει παλι 3010.1 με αλλες τροποποιησεις, εμεις λογω του οτι θα "βλεπει" η τηλεοραση μας οτι εχουμε μεσα την 3010.1(την πρωτη που περασαμε πριν μια εβδομαδα, και την απεσυρε η Σαμυ), δεν θα μπορουμε να την περασουμε. Μονο αν η Σαμυ δωσει ονομασια 3010.2. Το ειπα και πιο πανω αλλα μαλλον δεν θα ηταν αντιληπτο.