Φίλος μετά από δική μου προτροπή πήρε την 40" C750 από το Πλαίσιο προς 929 ευρώ. Στη συσκευασία είχε και ένα ζευγάρι γυαλιά 3d! Πολύ καλό value for money!!
στο κουτι αναγραφετε κατι για 400 Ηz. μηπως καποιος γνωριζει κατι συγκεκριμενο ?
Γεια σας,ειμαι κατοχος μιας 46αρας samsung c750.Πριν περιπου 3 ωρες εγινε διακοπη ρευματος στην Θεσσαλονικη οπου μενω για 1 ωρα.Η τηλεοραση ηταν ανοικτη.Παρα του οτι εχω πολυπριζα ασφαλειας(υποτιθεται).οταν παω να συνδεσω το media player ή το connx tv ή το pc δεν δινει σημα.Εχει καποιος αναλογη εμπειρία?Μήπως πρεπει να ξανακανω καποια ρυθμιση?
Έχω την εντύπωση πως από κάποιο firmware κι έπειτα έχει ενεργοποιηθεί scanning/blinking backlight, oπότε η τηλεόραση θεωρείται 200+200Hz (στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή, θα βρείτε κάπου την ένδειξη "Clear-rate=400Ηz").
στο κουτι αναγραφετε κατι για 400 Ηz. μηπως καποιος γνωριζει κατι συγκεκριμενο ?
μολις μπηκα στο site της samsung αλλα δεν βρηκα κατι νεο γι αναβαθμιση της c750...
Αυτο που αναφερεις εχει πολυ ενδιαφερον και θα ηθελα να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες για το θεμα. Αν υπαρχει και καποιο review ελληνικο η και ξενο που να το αναφερει, η αν η Samsung το εχει αναφερει σχετικα σε καποιο αρθρο της.
Το firmware που παρειχε την "προσθηκη" αυτου του σημαντικου βηματος ειναι της σειρας 3 η πιο παλιο? Δωσε μας τα φωτα σου γιατι ειναι αρκετα σημαντικο. Ευχαριστω εκ των προτερων, Δημητρης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.