Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

το ίδιο ισχύει για οποιοδήποτε σκληρό συνδέσεις...πρέπει να φορμαριστεί στο ανάλογο φορμά και να αναπαραχθεί μόνο στην τηλεόραση και όχι σε υπολογιστή με windows!

Φίλος μετά από δική μου προτροπή πήρε την 40" C750 από το Πλαίσιο προς 929 ευρώ. Τη σέταρα, βάλαμε και έναν σκληρό 2,5" με 3D trailers, Full-hd clips, home videos κλπ και τα έπαιξε όλα μια χαρά!
Μου άρεσε το γρήγορο interface της και το ότι παίζει τα πάντα, ακόμα και το dts!
PVR δε δοκίμασα γιατί ήθελε φορμάτ ο σκληρός.
Στη συσκευασία είχε και ένα ζευγάρι γυαλιά 3d! Πολύ καλό value for money!!

Σήμερα δούλεψα τον player της τηλεόρασης με 16gb αρχείο το avatar 3d και με ένα 12gb HD 1080p!
Άψογη και στα 2...το πρόβλημα που είχα παραθέσει στο παρελθόν με τα μεγάλα αρχεία απλά δεν υφίσταται πλέον! Το μυστικό βέβαια είναι να αφήνετε ένα πεντάλεπτο την τηλεόραση σε 3d mode για να ζεσταίνεται και μετά παίζει πολύ καλά με ελάχιστο crosstalk δύσκολα διακριτό στο μη εξειδικευμένο μάτι!!!

Γεια σας λοιπον και απο εμενα ειμαι και εγω κατοχος μιας 40αρας c750 , μετα απο αρκετο διαβασμα των 137 σελιδων θα πω και την δικες μου αποψεις και αποριες , με διάφορα στην κατηγορια της μοντελα η t.v ειναι μακραν πολυ καλυτερη σε χαρακτηριστηκα και χρηματα(value for money) ,πολυ καλο μενου παιζει αρκετα καλα μεσω lan κατι το οποιο δεν το περιμενα ,απο αναλογικα καναλια οπως ειπε και καποιο μελος σε καποια ποστ σιγουρα επαιζε πολυ καλυτερα μια CRT ,εκτος και αν διαθετετε δορυφορικο συστημα κατι το οποιο θα το δοκιμασω στις επομενες ημερες που περιμενω να με συνδεσουν.ας παμε τωρα στην δικια μου απορια και ας μου απαντησουν οι ειδικοι...παρελαβα σφραγισμενη την tv την ανοιξα την σεταρα εκανα τις δοκιμες μου τα update μου(firmware) το προβλημα που με ενοχλει ειναι το "γνωστο" cloundig και το γνωστο "crosstalk" απο pixel ok,Ποια ειναι η γνωμη σας να την επιστρεψω με καλυψη DOA η και η επομενη θα ειναι η ιδια και παλι τα ιδια...και αδικα θα ειναι η ταλαιπορια μου ???εσεις τη θα κανατε ???? ... επισης εχω μερικες ταινιες 3d(pc,ετοιμα) αλα δεν ενεργοιποιουβτε τα γυαλια πρεπει να το "ξανα"κανω 3d side to side και γινετε χαλια εχει τυχει σε κανεναν αυτο που λεω αν ναι πως το ελυσε???? Ευχαριστω.

Παιδιά είμαι νέος στο χώρο και θα ήθελα άμεση συμβουλή για αγορά ου θα γίνει αύριο. είμαι ανάμεσα στα ακόλουθα μοντέλα samsung: c7000, c750 c6000 και b8000 που τα έχω βρει όλα σε λογική διαφορά τιμής (φθηνότερο με ακριβότερο 400 ευρώ). τι μου προτείνετε; υπάρχει κάτι που δεν θα με προβλημάτιζε μετά την αγορά του; βασικά κριτήρια είναι κατά σειρά tv blueray, ps3 και 3d. θα ήμουν ευγνώμων για μια άμεση απάντηση. ευχαριστώ.

Γεια σας,ειμαι κατοχος μιας 46αρας samsung c750.Πριν περιπου 3 ωρες εγινε διακοπη ρευματος στην Θεσσαλονικη οπου μενω για 1 ωρα.Η τηλεοραση ηταν ανοικτη.Παρα του οτι εχω πολυπριζα ασφαλειας(υποτιθεται).οταν παω να συνδεσω το media player ή το connx tv ή το pc δεν δινει σημα.Εχει καποιος αναλογη εμπειρία?Μήπως πρεπει να ξανακανω καποια ρυθμιση?

Φίλος μετά από δική μου προτροπή πήρε την 40" C750 από το Πλαίσιο προς 929 ευρώ. Στη συσκευασία είχε και ένα ζευγάρι γυαλιά 3d! Πολύ καλό value for money!!

στο κουτι αναγραφετε κατι για 400 Ηz. μηπως καποιος γνωριζει κατι συγκεκριμενο ?

στο κουτι αναγραφετε κατι για 400 Ηz. μηπως καποιος γνωριζει κατι συγκεκριμενο ?

Έχω την εντύπωση πως από κάποιο firmware κι έπειτα έχει ενεργοποιηθεί scanning/blinking backlight, oπότε η τηλεόραση θεωρείται 200+200Hz (στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή, θα βρείτε κάπου την ένδειξη "Clear-rate=400Ηz").

Γεια σας,ειμαι κατοχος μιας 46αρας samsung c750.Πριν περιπου 3 ωρες εγινε διακοπη ρευματος στην Θεσσαλονικη οπου μενω για 1 ωρα.Η τηλεοραση ηταν ανοικτη.Παρα του οτι εχω πολυπριζα ασφαλειας(υποτιθεται).οταν παω να συνδεσω το media player ή το connx tv ή το pc δεν δινει σημα.Εχει καποιος αναλογη εμπειρία?Μήπως πρεπει να ξανακανω καποια ρυθμιση?

Καμια βοήθεια κανείς παρακαλώ;

Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έχω την εντύπωση πως από κάποιο firmware κι έπειτα έχει ενεργοποιηθεί scanning/blinking backlight, oπότε η τηλεόραση θεωρείται 200+200Hz (στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή, θα βρείτε κάπου την ένδειξη "Clear-rate=400Ηz").

Αυτο που αναφερεις εχει πολυ ενδιαφερον και θα ηθελα να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες για το θεμα. Αν υπαρχει και καποιο review ελληνικο η και ξενο που να το αναφερει, η αν η Samsung το εχει αναφερει σχετικα σε καποιο αρθρο της.
Το firmware που παρειχε την "προσθηκη" αυτου του σημαντικου βηματος ειναι της σειρας 3 η πιο παλιο? Δωσε μας τα φωτα σου γιατι ειναι αρκετα σημαντικο. Ευχαριστω εκ των προτερων, Δημητρης.

Καλησπερα παιιδια,αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι τι ακριβως αναβαθμιστηκε με το τελευταιο filmware(3006.2 αν δεν κανω λαθος) αλλα και γενικοτερα τι παιζει και με παλαιοτερες εκδοσεις για την αναβαθμιση της tv μας.

Παιδια ανεβηκε κι αλλη ενημερωση με σημερινη ημερομηνια : 07/02/11 !!!!
Εχει την υπογραφη 3006.2. Γιατι εβγαλε μεσα σε 10 μερες δυο ενημερωσεις "καπακια"? Εκανε κατι λαθος και παει να το διορθωσει? Εχει κανεις γνωση?

400 Clear Motion Rate - Action scenes appear smooth, crisp, and clear on Samsung HD TVs. That’s because we know that smooth motion not only depends on Hz, but on the panel, chipset, and backlight technology. 8 times better motion performance compared to standard TV, comparable with a 400 frames per second motion effect of other TVs.

Προσεξτε οτι δεν λεει πουθενα Hz.

Kαι παρακατω λεει οτι ειναι "συγκρισιμη με φαινομενη κινηση 400 καρε το δευτερολεπτο σε αλλες τηλεορασεις".

Αρα μαρκετινιστικες αηδιες.

μολις μπηκα στο site της samsung αλλα δεν βρηκα κατι νεο γι αναβαθμιση της c750...

μολις μπηκα στο site της samsung αλλα δεν βρηκα κατι νεο γι αναβαθμιση της c750...

Κοιταξες στην ημερομηνια που αναγραφεται διπλα στην "Αναβαθμιση αρχειου(USB) στην Τεχνικη Υποστηριξη? Μπορει το αρχειο να ειναι με τον ιδιο αριθμο (3006.2) αλλα η ημερομηνια ειναι σημερινη (σ.σ.: 07/02/11). Μηπως κατι εχουν αλλαξει?

ΑΑ,κοιταξα μονο στο download center οπου δεν υπαρχει ουτε σαν επιλογη κατι για την c750

Re: Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αυτο που αναφερεις εχει πολυ ενδιαφερον και θα ηθελα να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες για το θεμα. Αν υπαρχει και καποιο review ελληνικο η και ξενο που να το αναφερει, η αν η Samsung το εχει αναφερει σχετικα σε καποιο αρθρο της.
Το firmware που παρειχε την "προσθηκη" αυτου του σημαντικου βηματος ειναι της σειρας 3 η πιο παλιο? Δωσε μας τα φωτα σου γιατι ειναι αρκετα σημαντικο. Ευχαριστω εκ των προτερων, Δημητρης.

Γενικά για το scanning backlight, θα βρεις εδώ κάποιες πληροφορίες...

Ειδικότερα για την C750, δεν είμαι απολύτως σίγουρος, απλώς κάποια στιγμή μετά το καλοκαίρι, η τηλεόραση άρχισε να διαφημίζεται ως Clear motion rate 400. Eπειδή ο όρος "clear" έχει καθιερωθεί από την Philips να χρησιμοποιείται για το scanning backlight, υποθέτω ότι κάτι αντίστοιχο θα εννοεί και η Samsung...

http://www.youtube.com/watch?v=f5uFsyuHV3E&feature=player_embedded

Η συγκεκριμένη τηλεόραση έχει 200hz panel,και τα εκμεταλεύεται πλήρως.Τώρα με scanning backlight πάει και 1000fps...το θέμα είναι ότι δεν θα βλέπεις διαφορά!

Τεχνολογία 100/200Hz Motion Plus Ναι (200 Hz)