Γενικά για το scanning backlight, θα βρεις εδώ κάποιες πληροφορίες...
Ειδικότερα για την C750, δεν είμαι απολύτως σίγουρος, απλώς κάποια στιγμή μετά το καλοκαίρι, η τηλεόραση άρχισε να διαφημίζεται ως Clear motion rate 400. Eπειδή ο όρος "clear" έχει καθιερωθεί από την Philips να χρησιμοποιείται για το scanning backlight, υποθέτω ότι κάτι αντίστοιχο θα εννοεί και η Samsung...
http://www.youtube.com/watch?v=f5uFsyuHV3E&feature=player_embedded
Από που προκύπτει η ανωτερότητα του scanning backlight δηλαδή;
Aπό το ότι σου επιτρέπει να έχεις πιο καθαρή απόδοση της κίνησης, χωρίς να αλλοιώνεται το αρχικό σου σήμα.
Οι διατάξεις scanning backlight ή blinking backlight, μπορούν να έχουν ευεργετική εφαρμογή και στο gaming...
Σε γενικές γραμμές, το frame interpolation θα δώσει πιο εντυπωσιακή απόδοση της κίνησης, ενώ το scanning/blinking backlight, χωρίς frame interpolation, θα δώσει πιο σωστή και σταθερή απόδοση της κίνησης.
Από που προκύπτει η ανωτερότητα του scanning backlight δηλαδή;Μπορεί να έχεις χίλια δυο άσχημα με την εισαγωγή ολόκληρων καρέ,αλλά είναι η πιο ολοκληρωμένη και ''σωστή'' μέθοδος F.I. κατ εμέ τουλάχιστον.
Επισης υπαρχει και το ερωτημα αν οι διαταξεις φωτισμου ειναι τοσο αξιοπιστες οσο οι μη αναλαμπουσες κατι που βεβαια ειναι δυσκολο να απαντηθει.
Το scanning backlight ομως εχει και μειονεκτηματα.
Το ενα ειναι το flicker καθως ο φωτισμος "τρεμοπαιζει" και ενα δευτερο ειναι το halo γυρω απο κινουμενα αντικειμενα.
Επισης υπαρχει και το ερωτημα αν οι διαταξεις φωτισμου ειναι τοσο αξιοπιστες οσο οι μη αναλαμπουσες κατι που βεβαια ειναι δυσκολο να απαντηθει.
Γεια σας,ειμαι κατοχος μιας 46αρας samsung c750.Πριν περιπου 3 ωρες εγινε διακοπη ρευματος στην Θεσσαλονικη οπου μενω για 1 ωρα.Η τηλεοραση ηταν ανοικτη.Παρα του οτι εχω πολυπριζα ασφαλειας(υποτιθεται).οταν παω να συνδεσω το media player ή το connx tv ή το pc δεν δινει σημα.Εχει καποιος αναλογη εμπειρία?Μήπως πρεπει να ξανακανω καποια ρυθμιση?
Όλες οι διατάξεις οπίσθιου φωτισμού των LCD τηλεοράσεων, είναι αναλαμπούσες.
Τόσο οι λάμπες CCFL/HCFL, όσο και τα LED, εκπέμπουν το φως παλμικά.
http://support.microsoft.com/kb/307881/elΠαιδια συγνωμη για το off topic αλλα πως κανουμε το φλασακι ntfs απο fat32??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.