Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημερα εγω εχω εναν 2.5αρι της wd elements ο οποιος και μικρος ειναι και ρευμα περνει απο την usb ειναι 500αρης και τον πηρα 63 ευρω.

Eχει νοημα γιατι οταν ο σκληρος παιρνει ρευμα απο την ΤV τοτε κλεινει οταν την κλεινεις. Ενω με εξωτερικη τροφοδοσια πρεπει να βαζει και να βγαζει καλωδια και πριζες.

υπαρχουν σκληροί με δικοί τους τροφοδοσία που οταν κλείσει η συσκευή που τους συνδέει το usb, κλείνουν και αυτοί, πχ wd mybook

Έπαιξα κάτι ταινίες με τον player της c750.Ήταν 720p.
Ξαφνικά πάγωσε η εικόνα και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα από το control της tv.Λέτε να φταίει το stickaki μου ή η τηλεόραση;

Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έπαιξα κάτι ταινίες με τον player της c750.Ήταν 720p.
Ξαφνικά πάγωσε η εικόνα και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα από το control της tv.Λέτε να φταίει το stickaki μου ή η τηλεόραση;

Λογικά εάν ήταν πρόβλημα της τηλεόρασης θα σου το έκανε σε όλες τις ταινίες και όχι σε μερικές.

Κάνε ένα reset στην τηλεόραση για αρχή και τα ξαναλέμε.

Το θέμα είναι ότι όταν έκανα reset & ξανάπαιξα την ταινία την έπαιξε κανονικά και δεν κόλλησε.Λες να είχε φάει κόλλημα το usb stick?

Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το θέμα είναι ότι όταν έκανα reset & ξανάπαιξα την ταινία την έπαιξε κανονικά και δεν κόλλησε.Λες να είχε φάει κόλλημα το usb stick?

Πολύ πιθανόν, ηλεκτρονικά είναι αυτά ποτέ δεν ξέρεις....:a0210:

φίλε patchiaris το παθαίνει και η δικιά μου που και που.
κολλάει κάπου κάπου στη μέση της ταινίας (κάποιες φορές σε κάποιες ταινίες). βέβαια ο σκληρός είναι λίγο σαπάκι (80αρης εξωτερικός παλιός)αλλά δε πολύ ασχολούμαι .
ούτως η άλλως βλέπω να παίρνω κανένα media player προσεχώς γιατί (όλο και πιο πολύ τελευταία) μου βγάζει μήνυμα για μη υποστηριζόμενο φορμάτ ήχου

Το έκανε και σε μένα παλαιότερα κυρίως στα πολύ μεγάλα mkv (>8gb) αλλά με τις αναβαθμίσεις έφτιαξε! Πλέον παίζει τα πάντα!

Σπύρο λες να κάνω κάνα update στην tv μπας και βρω λύση;
Επίσης το update τί άλλο διορθώνει;

Ναι για μένα να κάνεις το τελευταίο που εμπεριέχει και όλες τις αλλαγές που έχουν γίνει κατά καιρούς! Αν δεν έχεις κάνει ποτέ σίγουρα θα δεις βελτίωση!

Εμένα,(40c750) γράφει οτι έχει το 3000.6 -29/10/10.Να κάνω ή όχι ?Και τι περιέχει το τελευταίο?
Ευχαριστώ

Last edited:
βάλε το 3007.1...δεν χαλάει κάτι...απλά κράτα μπακαπ τα καναλια στο στικακι για να τα ξαναβάλεις

βάλε το 3007.1...δεν χαλάει κάτι...απλά κράτα μπακαπ τα καναλια στο στικακι για να τα ξαναβάλεις
Αφού είναι ίδια σειρα firmware ( 3000... ) δε χάνει τίποτα, ούτε τα κανάλια, θα μείνουν όπως τα έχει.

Εμενα παιδια δεν μου εχει κανει νουμερα ο media player σε καμιας μορφης αρχειο και εχω δει παρα πολλες ταινιες ιδιως mkv.Exω 500αρη σκληρο WD,ειναι καινουριος βεβαια οχι σαν αυτους που μπαινουν στην πριζα και ειναι σαν τουβλα,ισως να παιζει και αυτο ρολο.Το μονο που εχω παρατηρησει (εκτος και αν ειναι ιδεα μου) σα να ειναι λιγο πιο εντονο το clouding τωρα απ'οτι πριν 4 μηνες που την αγορασα.

Re: Απάντηση: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εμενα παιδια δεν μου εχει κανει νουμερα ο media player σε καμιας μορφης αρχειο και εχω δει παρα πολλες ταινιες ιδιως mkv.Exω 500αρη σκληρο WD,ειναι καινουριος βεβαια οχι σαν αυτους που μπαινουν στην πριζα και ειναι σαν τουβλα,ισως να παιζει και αυτο ρολο.Το μονο που εχω παρατηρησει (εκτος και αν ειναι ιδεα μου) σα να ειναι λιγο πιο εντονο το clouding τωρα απ'οτι πριν 4 μηνες που την αγορασα.

Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ τι γίνεται με τα mkv σχετικά με τον ήχο?Γιατί μου έβγαλε ενα μύνημα οτι δεν υποστηρίζει τον ήχο...
Πχ DTS ήχο παίζει??:drummer: