Eχει νοημα γιατι οταν ο σκληρος παιρνει ρευμα απο την ΤV τοτε κλεινει οταν την κλεινεις. Ενω με εξωτερικη τροφοδοσια πρεπει να βαζει και να βγαζει καλωδια και πριζες.
Έπαιξα κάτι ταινίες με τον player της c750.Ήταν 720p.
Ξαφνικά πάγωσε η εικόνα και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα από το control της tv.Λέτε να φταίει το stickaki μου ή η τηλεόραση;
Το θέμα είναι ότι όταν έκανα reset & ξανάπαιξα την ταινία την έπαιξε κανονικά και δεν κόλλησε.Λες να είχε φάει κόλλημα το usb stick?
Αφού είναι ίδια σειρα firmware ( 3000... ) δε χάνει τίποτα, ούτε τα κανάλια, θα μείνουν όπως τα έχει.βάλε το 3007.1...δεν χαλάει κάτι...απλά κράτα μπακαπ τα καναλια στο στικακι για να τα ξαναβάλεις
Εμενα παιδια δεν μου εχει κανει νουμερα ο media player σε καμιας μορφης αρχειο και εχω δει παρα πολλες ταινιες ιδιως mkv.Exω 500αρη σκληρο WD,ειναι καινουριος βεβαια οχι σαν αυτους που μπαινουν στην πριζα και ειναι σαν τουβλα,ισως να παιζει και αυτο ρολο.Το μονο που εχω παρατηρησει (εκτος και αν ειναι ιδεα μου) σα να ειναι λιγο πιο εντονο το clouding τωρα απ'οτι πριν 4 μηνες που την αγορασα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.