Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αυτο που γινοτανε με τα προηγουμενα καλωδια ηταν το εξης,καθολου σημα(μαυρη οθονη) και τακτικοτατα γεμισμα της οθονης με pixels,με το θωρακισμενο καλωδιο αυτο συμβαινει σπανια και μονο στα κρατικα ψηφιακα.Στην τηλεοραση σαφως και υπαρχουν καλωδια ρευματος,home cinema,xbox,εξ.σκληρος,με τα οποια ερχεται σε επαφη.Μολις μετεφερα την συσκευη σε αλλη μπριζα(κεραιας) το προβλημα ως δια μαγειας εξαφανιζοτανε κατι που ενισχυει τον ισχυρισμο οτι ειναι θεμα ασθενους σηματος,επομενος δεν πρεπει να υπαρχει μονο τελειο σημα ή καθολου οπως προειπες αλλα και καικατι ενδιαμεσο.

Παιδια μηπως μας ξεχασε λιγακι η Σαμυ μας απο το θεμα ενημερωσεων? Ειμαστε απο τις 11 Μαιου με το "3009,2" ακομα.
Μια ερωτηση σε οποιον κατεχει. Υπαρχει περιπτωση να μπορεσουμε να περασουμε με καποιον τροπο (usb stick, σαν προγραμμα), ή με αναβαθμιση της Σαμυ το Smart tv και στην δικια μας τηλεοραση? Με οτι συνεπαγεται αυτης απο θεμα προγραμματων και πατφορμας.Πιστευω πως δεν θα υπολειπεται και πολυ απο τις καινουριες ("D" σειρα) μετα απο αυτο, εαν φυσικα γινεται! Οποιος κατεχει ας παραθεσει σχετικα.
Ευχαριστω εκ των προτερων, Δημητρης Λ.

Όχι,δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο.Μην προσπαθήσεις σε καμιά περίπτωση να περάσεις firmware από την σειρά D.

Προχθές την έδωσα στο Service (Ήρθαν και την πήραν μετά από τηλεφωνική κλήση στην Samsung). Μαζί τους έδωσα και ένα σκληρό δίσκο με αποσπάσματα με το πρόβλημα (έκανα εγγραφή κάθε φόρα που παρουσιαζόταν σε διάφορα κανάλια ) έτσι ώστε να καταλάβουν τι έχει. Πιθανόν να μου αλλάξουν πλακέτα (έτσι μου είπε το παΐδι που την παρέλαβε, χωρίς να είναι σίγουρο) αφού του εξήγησα το πρόβλημα. Θα σας ενημερώσω για νεότερα.

Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Προχθές την έδωσα στο Service (Ήρθαν και την πήραν μετά από τηλεφωνική κλήση στην Samsung). Μαζί τους έδωσα και ένα σκληρό δίσκο με αποσπάσματα με το πρόβλημα (έκανα εγγραφή κάθε φόρα που παρουσιαζόταν σε διάφορα κανάλια ) έτσι ώστε να καταλάβουν τι έχει. Πιθανόν να μου αλλάξουν πλακέτα (έτσι μου είπε το παΐδι που την παρέλαβε, χωρίς να είναι σίγουρο) αφού του εξήγησα το πρόβλημα. Θα σας ενημερώσω για νεότερα.
Aναμενουμε...

Samsung 3D Γυαλια για LE40C750
Καλησπερα σε ολους. Θελω να ρωτησω ποια γυαλια ειναι συμβατα με την SAMSUNG LE40C750. Ξερω οτι τα ssg-2200ar ειναι σιγουρα αλλα τα ssg-3100gb που ειναι νεοτερο μοντελο κανουν η οχι?

Samsung 3D Γυαλια για LE40C750
Καλησπερα σε ολους. Θελω να ρωτησω ποια γυαλια ειναι συμβατα με την SAMSUNG LE40C750. Ξερω οτι τα ssg-2200ar ειναι σιγουρα αλλα τα ssg-3100gb που ειναι νεοτερο μοντελο κανουν η οχι?

Τα γυαλιά είναι συμβατά μόνο με την σύγχρονη σειρά τηλεοράσεων Samsung D series και όχι με τις παλαιότερες σειρές.

Αυτο γραφει στη σελιδα του πλαισιου.

επισης δες εδω.
http://www.bhphotovideo.com/c/produ...ZA_SSG_3100GB_3D_Battery_Operated_Active.html

Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τα γυαλιά είναι συμβατά μόνο με την σύγχρονη σειρά τηλεοράσεων Samsung D series και όχι με τις παλαιότερες σειρές.

Αυτο γραφει στη σελιδα του πλαισιου.

επισης δες εδω.
http://www.bhphotovideo.com/c/produ...ZA_SSG_3100GB_3D_Battery_Operated_Active.html
Aυτο ισχυει για τα μοντελα που ειναι διαθεσιμα στα καταστηματα της συγκεκριμενης αλυσιδας,για ενα περιεργο λογο εχουν σταματησει πλεον να φερνουνε γυαλια συμβατα για την σειρα c,μονο με παραγγελια απο internet μπορει να γινει δουλεια.

αν διαβασεις και το λινκ που εβαλα που ειναι αλλη σελιδα λεει το ιδιο με αυτο του πλαισιου.

Εκανα αγορα μεσω ebay τα ssg-2200AR. Εδω τα πιο φθηνα τα βρισκω 83 ευρω και απο το ebay πηρα τα 2 ζευγαρια σφραγισμενα original 87 ευρω και μου ηρθαν και στην πορτα μου! Τι να πει κανεις..

Εκανα αγορα μεσω ebay τα ssg-2200AR. Εδω τα πιο φθηνα τα βρισκω 83 ευρω και απο το ebay πηρα τα 2 ζευγαρια σφραγισμενα original 87 ευρω και μου ηρθαν και στην πορτα μου! Τι να πει κανεις..

ενα λινκ απο το ebay παρακαλω

Η αληθεια ειναι αυτη.....η Σαμυ εβγαλε μια (1) !!!! τηλεοραση που εκανε την διαφορα μεχρι και σημερα που βγαινει η σειρα "D". Το ονομα αυτης? LE40C750!!! Συκριθηκε με την περσινη "C8000" και δεν εχανε.... Με την "D8000" που εχει βγει φετος που εχει το micro-dimming και τον δορυφορικο δεκτη,αυτα ειναι που κανουν στην ουσια την διαφορα. Το πανελ της σαρωνει στα 200hz. Τα 800hz ειναι CMR (clear motion rate).Συνεκδοχη πανελ, οπισθιου φωτισμου και επεξεργαστη. Η δικη μας (C750) εχει 200hz απο το πανελ (ευθεια σαρωση) και αλλα 200 απο την επεξεργασια. Κανονικα στην ουσια οπως αναφερουν και πολα διεθνη reviews, η σαρωση στην τηλεοραση μας, ειναι 400hz!!! Ειναι η αποκορυφωση των LCD τηλεορασεων. Το θετικο σε ολο αυτο ειναι οτι η Σαμυ με την C750 εφτασε στην τελεια δυνατοτητα των LCD τηλεορασεων.Στο Ζενιθ. Η LED-LCD τηλεοραση ειναι ακομα εξελιξιμη, και βγαινουν και οι OLED μεσα στο 2012!!! Τεχνολογια ειναι αυτη.....
Τελος, ειμαι κι εγω ευτυχης που εχω την C750 γιατι "επιασε" την κορυφη στο κεφαλαιο LCD-tv με απολυτες και πρωτοτυπες για την εποχη της παλτφορμες και εφαρμογες (internet-tv, pvr-ready, time swift, 400hz!!!).

Αν είναι τόσο καλή (μπορεί να είναι δεν το ξέρω), γιατί η ίδια η samsung δεν την τοποθέτησε ψηλότερα στην ιεραρχία της;

Σειρα 7 ήταν.Η τιμή πάντως πραγματικά εξαιρετική για αυτα που προσφέρει.
Posted via Mobile Device

Αν είναι τόσο καλή (μπορεί να είναι δεν το ξέρω), γιατί η ίδια η samsung δεν την τοποθέτησε ψηλότερα στην ιεραρχία της;
τοτε ασε εμας που την εχουμε να ξερουμε καλυτερα.
:ernaehrung004:

α μη ξεχασω το πρωι εκανα install ενα καναλι της samsung 3d εχει ντοκυμαντερ και αλλα βιντεο και επαθα την πλακα μου ξανα με την tv μας.

τοτε ασε εμας που την εχουμε να ξερουμε καλυτερα.
:ernaehrung004:

α μη ξεχασω το πρωι εκανα install ενα καναλι της samsung 3d εχει ντοκυμαντερ και αλλα βιντεο και επαθα την πλακα μου ξανα με την tv μας.

Για πες φιλε alx255 απο που κατεβασες αυτο το καναλι με τα 3D ντοκυμαντερ, γιατι με ενδιαφερει πολυ.

Να σου αναφερω ετσι απλα για να εχεις αποψη για την τηλεοραση μας (C750) οτι βραβευτηκε ως η καλυτερη τηλεοραση LCD απο διεθνεις βραβευσεις και τις παρουσιασε και ο Μανος στο Fullhd.gr. Δεν αποτελει στερεοτυπο, ειναι αντικειμενικοτητα και προσον. Οσον αφορα την Σαμυ που λες οτι δεν την ειχε ως "elite" στις ιεραρχιες της, αυτο θελει αρκετο ψαξιμο. Αρχικως η διαφημιση και το design (βλεπε C8000, D8000, C9000) ειναι κατι που βαζεις μπροστα σαν εταιρεια και "αφηνουμε" την ποιοτητα να ακολουθει για να δειχνει και τα δοντια της σαν εταιρεια. Στον πιο πολυ κοσμο "πουλαει" αυτο. Χωρις να αμφιβαλλω για την ομορφια της δικης μου τηλεορασης. Απλα στις αλλες το φινιρισμα και η λεπτοτητα-παχος, κανουν διαφορα.

Για πες φιλε alx255 απο που κατεβασες αυτο το καναλι με τα 3D ντοκυμαντερ, γιατι με ενδιαφερει πολυ.

Ok φιλε μετα οταν θα ειμαι σπιτι. θα μπω να δω πως το λενε και θα το γραψω εδω.

Να σου αναφερω ετσι απλα για να εχεις αποψη για την τηλεοραση μας (C750) οτι βραβευτηκε ως η καλυτερη τηλεοραση LCD απο διεθνεις βραβευσεις και τις παρουσιασε και ο Μανος στο Fullhd.gr. Δεν αποτελει στερεοτυπο, ειναι αντικειμενικοτητα και προσον. Οσον αφορα την Σαμυ που λες οτι δεν την ειχε ως "elite" στις ιεραρχιες της, αυτο θελει αρκετο ψαξιμο. Αρχικως η διαφημιση και το design (βλεπε C8000, D8000, C9000) ειναι κατι που βαζεις μπροστα σαν εταιρεια και "αφηνουμε" την ποιοτητα να ακολουθει για να δειχνει και τα δοντια της σαν εταιρεια. Στον πιο πολυ κοσμο "πουλαει" αυτο. Χωρις να αμφιβαλλω για την ομορφια της δικης μου τηλεορασης. Απλα στις αλλες το φινιρισμα και η λεπτοτητα-παχος, κανουν διαφορα.

Βασικά οι βραβέυσεις ήταν του Μάνου, και την έβγαλε σαν την καλύτερη CCFL TV (μικρός ανταγωνισμός).
Το review δείχνει μια μέτρια τηλεόραση, με μαύρο στο 0.3, και απώλεια ελέγχου στο χαμηλό άκρο του φάσματος.

Οπότε λίγο προσοχή όταν γράφονται πράγματα όπως "η αποκορυφωση των LCD τηλεορασεων", ""επιασε" την κορυφη στο κεφαλαιο LCD-tv", και ότι είναι καλύτερη από άλλα μοντέλα της σάμσουνγκ.