Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οχι δεν έχει ενεργοποιημενο ελεγχο για update. Θυμαμαι οτι το εχω απενεργοποιησει. Εξάλλου δεν μπορω να μπω στο μενου γιατι κλεινει απο μονη της. Επισης μεχρι χθες το βραδυ που την εκλεισα για να παω για υπνο δεν είχε προβλημα. Μαλλον θα πάρω το service τηλέφωνο.
Σου μεταφέρω ακριβώς το ποστ που έγραψα πριν από 2 λεπτά στο thread της c8000, γιατί το ίδιο πρόβλημα το έχουν και άλλοι.
Αν θες ενημέρωσε βάσει αυτών που σου γράφω, για να βεβαιωθούμε.
Ευχαριστώ.
<< Φίλε μου καλημέρα.
Σήμερα μου το έκανε πρίν καμιά ώρα και εμένα πάλι για δεύτερη φορά. Η πρώτη ήταν ακριβώς πριν τρεις βδομάδες.
Την έβγαλα πάλι απο τη πριζα για 30 λεπτά περίπου και μετά πάλι όλα εντάξει έως τώρα που σου γράφω.
Το ίδιο φαινόμενο το παρουσίασε ακριβώς το ίδιο διάστημα και ενός άλλου φίλου που διάβαζα με μια c7000.
Εμένα άρχισε αυτό , αν θυμάμαι καλά και του φίλου με τη c7000, αμέσως μετά αφου πέρασα το firmware 3010.1, αυτό δηλαδή που έβγαλαν για 2 μέρες και μετά το απέσυραν, χωρίς να μπορούμε να ξαναπεράσουμε το προηγούμενο 3009.2
Εσύ έχεις περάσει το 3010.1; Νομίζω πως αυτό πρέπει να είναι η αιτία.
Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να έιναι κάτι άλλο, και τυχαία αυτό το πρόβλημα να παρουσιάστημε ξαφνικά σε όσους παρουσιάστηκε και ταυτόχρονα.>>

Καλημερα σε ολους. Αναφερεται σε ενα διπλανο thread της Samsung 8000 οτι καποιοι που περασαν την αναβαθμιση που κρατησε για 2 ημερες (σ.σ. 3010.1), τους "κλεινει" η τηλεοραση για καποια δευτερολεπτα και ανοιγει ξανα.Εχει τυχει σε αλλους δυο οπως αναφερεται συγκεκριμενα σε αυτη την σελιδα: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=61180&page=189
Διαβαστε ολη την σελιδα, γιατι αυτο που ενδιαφερει πιο πολυ ειναι κατω κατω μερος της σελιδας.

Αποσύνδεσα τα πάντα (media center, network) και συνεχίζει τα ιδια.

Πήρα το service της Samsung και θα έρθουν να την πάρουν τη Δευτέρα.
Ο τεχνικός μου είπε αυτό που είπα και εγω περί τροφοδοτικου (τετοια τυχη)

Πάντως φίλε Γιώργο σε ευχαριστώ για τη γνώμη σου

Μιχάλης

:firstprize:Φιλτατε Λεωνιδα μαζι το ανεβασαμε...:)
Ναι..
icon10.gif

Να μαθαίναμε και από τους άλλους όμως αυτό που ρωτάω, καλά θα ήταν γιατί έχω αρχίσει ήδη, αν είναι πρόβλημα της τηλεόρασης και όχι του update, να ψάχνω να βρώ με ποιά θα την αντικαταστήσω και ετοιμάζoμαι για χοντρά πανηγύρια με τη samsung.
Ε ρε γλέντια, και έχουμε και κρίση, και η ανεργία στο φόυλ.
Ε ρε γλέντια.......
icon6.gif

Πάντως εγω εχω το firmware 3009.χχ (δεν θυμαμαι ακριβώς) και οχι αυτό που ειχε η Samsung για καναδυο μέρες.
Τωρα είπα στη γυναικα μου να τη βγάλει απο την πριζα γιατι δεν ειμαι στο σπιτι και θα την ανοιξει ξανα σε καμια ωρα και θα δουμε.

Ναι..
icon10.gif

Να μαθαίναμε και από τους άλλους όμως αυτό που ρωτάω, καλά θα ήταν γιατί έχω αρχίσει ήδη, αν είναι πρόβλημα της τηλεόρασης και όχι του update, να ψάχνω να βρώ με ποιά θα την αντικαταστήσω και ετοιμάζoμαι για χοντρά πανηγύρια με τη samsung.
Ε ρε γλέντια, και έχουμε και κρίση, και η ανεργία στο φόυλ.
Ε ρε γλέντια.......
icon6.gif

Πολυ απογοητευμενο σε βλεπω. Εγω ουτε καν σκεφτομαι νατην αντικαταστησω γιατι ειμαι ικανοποιημενος. Σου παρουσιαζει κι εσενα το ιδιο με του infrared? Εμενα δεν μου εχει παρουσιασει κατι και απαντησα απλως για να βοηθησω τον φιλο που ειχε το προβλημα(infrared). Το μονο που θα κανω θα ειναι να παω να αγορασω ενα hdmi κλωδιο για να συνδεσω το PS3 και να κανω καλυτερες τις ρυθμισεις για το GT5 και οχι μονο.
Παντως οσον αφορα το προβλημα που παρουσιαστηκε και στην 8000 αλλα και στην 750, ευχομαι να ειναι παροδικο και να ξεπεραστει παραυτα. Η σαμυ ειναι μια τεραστια εταιρεια.

Επίσης για να γίνει πιο ξεκαθαρο το προβλημα είναι οτι οταν λεω οτι κλεινει
είναι σαν να να πατας το κουμπι on/off γιατι ακουγεται ακομη και ο ηχος του κλεισιματος και μετα απο περιπου 3 secs ακουγεται ο ηχος ανοιγματος και ανοιγει. Αυτό το κανει συνέχεια κλείνει/ανοιγει.

Αν καταλαβα καλά το πρόβλημα που αναφερει ο φίλος με την C8000 είναι οτι μαυρίζει για λίγο η οθονη και δεν κλεινει τελειως

Πάντως εγω εχω το firmware 3009.χχ (δεν θυμαμαι ακριβώς) και οχι αυτό που ειχε η Samsung για καναδυο μέρες.
Τωρα είπα στη γυναικα μου να τη βγάλει απο την πριζα γιατι δεν ειμαι στο σπιτι και θα την ανοιξει ξανα σε καμια ωρα και θα δουμε.
Ωχ Ωχ, αρχίζω να με πιάνει κρύος ιδρώτας.
Ε ρε γλέντια, θα έχουμε πανηγύρια τη βλέπω τη δουλειά.
Εγώ πάντως θα περιμένω λίγο ακόμα να δω τι γίνεται μήπως βγει καινούργιο update, εκτός και αν έχω πάλι τα ίδια σύντομα οπότε θα αρχίσουν τα βιολιά.....
icon9.gif

Επίσης για να γίνει πιο ξεκαθαρο το προβλημα είναι οτι οταν λεω οτι κλεινει
είναι σαν να να πατας το κουμπι on/off γιατι ακουγεται ακομη και ο ηχος του κλεισιματος και μετα απο περιπου 3 secs ακουγεται ο ηχος ανοιγματος και ανοιγει. Αυτό το κανει συνέχεια κλείνει/ανοιγει.

Αν καταλαβα καλά το πρόβλημα που αναφερει ο φίλος με την C8000 είναι οτι μαυρίζει για λίγο η οθονη και δεν κλεινει τελειως
Αυτό που σου κάνει και εσένα κάνει και εμένα, ανοίγει κλείνει από μόνη της, ακούγεται και ο ήχος , αλλά αν παρατηρήσεις όταν θα είσαι στο σπίτι, πριν κλείσει, σχεδόν μαυρίζει όλη η οθόνη ( φαίνεται όταν δεν έχει πολύ φως στο χώρο, γιατί αν έχει έντονο φωτισμό δε το βλέπεις αυτό ).
Επίσης την ώρα που έχει το θέμα αν πατήσεις ας πούμε στο τηλεκοντρολ τη φωνή, κολλάει το σήμα της έντασης και δεν ακούει τίποτα από εντολές.
Όταν ξανα ανοίξει και προλάβεις δέχεται μόνο την εντολή κλεισίματος από το τηλεκοντρόλ και μόνο τότε μένει κλειστή. Έπειτα τη βγάζω από τη πρίζα για περίπου μισή ώρα και όλα εντάξει. Αυτό τουλάχιστον έγινε πριν τρείς βδομάδες που το πρωτοέκανε αλλά και σήμερα, που μέχρι στιγμής φαίνονται πάλι όλα εντάξει.

Φίλε Leonid όπως είπα και πιο πάνω η γυναικα μου την έχει βγάλει απο την πριζα εδω και είκοσι λεπτά.
Σε κανα δεκάλεπτο θα εχω περισσότερες πληροφορίες και θα σας ενημερωσω. Μακαρί να στρώσει.

Φίλε Leonid όπως είπα και πιο πάνω η γυναικα μου την έχει βγάλει απο την πριζα εδω και είκοσι λεπτά.
Σε κανα δεκάλεπτο θα εχω περισσότερες πληροφορίες και θα σας ενημερωσω. Μακαρί να στρώσει.
Εντάξει φίλε θα περιμένουμε νεότερα.
Πάντως αν κάποιος ποιο ειδικός μας διαβάζει, ας μας πει αν μπορεί αυτό το φαινόμενο να είναι τροφοδοτικό;
Είναι δυνατόν δηλαδή να ξεκουράζεται λίγο και να επανέρχεται, και μετά από τρεις βδομάδες ( όπως συναίβει σε μένα και σε άλλους ) να το ξαναπιάνει λόξυγκας, και μετά μάλιστα από ολόκληρο βράδυ απραξίας, αφου η τηλεόραση είναι κλειστεί και όταν ανοίγει τότε αμέσως νάτο το θέμα με το άνοιξε κλείσε κ.τ.λ.

Λοιπόν,

η τηλεοραση αφου βγηκε απο την πριζα για ενα μισαωρο τωρα λειτουργεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Το απογευμα που θα παω σπιτι θα ποσταρω και την version του firmware που εχει. Ενημερωσα τη γυναικα μου να την αφησει ανοιχτή για κανα δυο ωρες να δουμε μηπως το ξανακανει. Αν προκυψει κατι θα ενημερώσω. Αν ολα πανε καλα θα ακυρωσω την παραλαβη απο το service.

Σας ευχαριστω ολους

Λοιπόν,

η τηλεοραση αφου βγηκε απο την πριζα για ενα μισαωρο τωρα λειτουργεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Το απογευμα που θα παω σπιτι θα ποσταρω και την version του firmware που εχει. Ενημερωσα τη γυναικα μου να την αφησει ανοιχτή για κανα δυο ωρες να δουμε μηπως το ξανακανει. Αν προκυψει κατι θα ενημερώσω. Αν ολα πανε καλα θα ακυρωσω την παραλαβη απο το service.

Σας ευχαριστω ολους
Ως εδώ ωραία, και σου εύχομαι να μην ξαναγίνει.
Όσο αφορά το firmware, αν δε το είχες βάλει μόνος σου το 3010.1, τότε έχεις το προηγούμενο, γιατί αυτό το ρημάδι δε το κατέβαζε αυτόματα, αν τελικά φταίει αυτό.

αν εφταιγε αυτό θα το εκανε και η δικιά μου...εχω βάλει το 3010 από την πρώτη μέρα που βγήκε...
Βέβαια περιμένω το νέο για να ηρεμήσω από την άμεση απόσυρση του!

Καλησπέρα,
το πρόβλημα το είχα και εγώ. Το ανέφερα στο forum (πιο παλιά). Εκεί που παίζει ξαφνικά κλείνει και αμέσως μετά ανοίγει. Το πρόβλημα δεν είναι τροφοδοτικό αλλά motherboard.
Μου το είπαν από το service και μου το άλλαξαν (είναι μέσα στην εγγύηση ακόμα). Έχω την 46c750 με ver 3009.
Δεν γίνεται τίποτα ούτε με factory reset από το service menu ούτε με πατημένο το exit για 10 sec ούτε βγάζοντας την πρίζα για 24 hours.
Στην δικια μου εκεί που έπαιζε έκανε αυτό (Φώτο- κολλούσε η εικόνα για 1 sec με την φωνή κανονικά) και μετά έκλεινε και άνοιγε.Στην αρχή μου το έκανε σε άσχετο χρόνο αλλά μετά από πολύ παρατήρηση το παρατήρησα ότι το κάνει μετά από το άνοιγμα μέσα σε 45 λεπτά. (χωρίς απαραίτητα να κάνει αυτό που βλέπεται στην Φώτο).
Προϋπόθεση πάντως είναι να μην έχουμε ενεργοποιημένα updates after 2 hours , etc.

Attachments

• 01092011069.jpg
    01092011069.jpg
    35.5 KB · Views: 20
Καλησπέρα,

τα ίδια προβλήματα με άνοιγμα κλείσιμο έχω και εγώ σήμερα, όπως είχα και πριν 3 βδομάδες...Τότε είχε διορθωθεί με το update 3010 αλλά σήμερα ξανά εμφανίστηκε...
Έχω την εντίπωση ότι έχει να κάνει με το αυτόματο update και όχι με την motherboard...Δεν μπορεί συμπτωματικά σε όλους να χάλασε η motherboard την ίδια μέρα...Ας ελπίσουμε να βγεί το γρηγορότερο καινούργιο update...

Καλησπέρα,

τα ίδια προβλήματα με άνοιγμα κλείσιμο έχω και εγώ σήμερα, όπως είχα και πριν 3 βδομάδες...Τότε είχε διορθωθεί με το update 3010 αλλά σήμερα ξανά εμφανίστηκε...
Έχω την εντίπωση ότι έχει να κάνει με το αυτόματο update και όχι με την motherboard...Δεν μπορεί συμπτωματικά σε όλους να χάλασε η motherboard την ίδια μέρα...Ας ελπίσουμε να βγεί το γρηγορότερο καινούργιο update...
Θα συμφωνήσω μαζί σου, πρώτον διότι έτσι μας << συμφέρει >> όλους καλύτερα.
Πέρα από τη πλάκα το ίδιο πιστευω και εγώ, οτι κάτι τρέχει με τα updates. Εγώ βέβαια είδα το πρόβλημα να εμφανίζεται 2 ή 3 μέρες μετά την εγκατάσταση του 3010.1 και δεν είχα τίποτα πριν σαν πρόβλημα. Κατά τα άλλα επειδη σε όλους όσους εμφανίστηκε το πρόβλημα ο χρόνος ήταν - είναι κοινός, 3 βδομάδες πριν και σήμερα, υποθέτω το εξής:
Την ημέρα που πριν 3 βδομάδες ξεκίνησε ή όλη ιστορία, ήταν η μέρα που εκείνη ή την επόμενη απέσυρε το 3010.1 παγκοσμίως. Διαπιστώσαμε όλοι νομίζω, πως ενω το 3009.2 μπορούσε και το κατέβασε μόνη της η τηλεόραση, κάτι που μέχρι τότε δε γίνονταν, το 3010.1 όσο και αν προσπάθησα να το κάνω απευθείας δε κατέβαινε , και η εγκατάστση γινόταν μόνο από στικάκι.
Να υποθέσω λοιπόν οτι κάτι πήγαιναν να κάνουν και σήμερα από τη samsung, και όσοι αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα το πρωϊ είμασταν και συνδεμένοι με το internet; Εγω τουλάχιστον το έχω πάντα ανοικτό.
Ας ανταλάξουμε απόψεις, γιατί εκτός του ότι το πρόβλημα που περιγράφει πιο πάνω ο φίλος με τη motherboard, μοιάζει αλλά δεν είναι το ίδιο που έχουμε εμείς, μου μοιάζει και μένα λίγο απίθανο να χάλασε σε όλους ταυτόχρονα η motherboard, ή το τροφοδοτικό. Εκτός και αν τα είχε προγραμματίσει έτσι η samsung.... τι να πω, επιστημονική φαντασία!
Αν πάντως συναίβει σε όλου εμάς ταυτόχρονα τέτοια βλάβη, τότε καλά κρασιά.

Θα συμφωνήσω μαζί σου, πρώτον διότι έτσι μας << συμφέρει >> όλους καλύτερα.
Πέρα από τη πλάκα το ίδιο πιστευω και εγώ, οτι κάτι τρέχει με τα updates. Εγώ βέβαια είδα το πρόβλημα να εμφανίζεται 2 ή 3 μέρες μετά την εγκατάσταση του 3010.1 και δεν είχα τίποτα πριν σαν πρόβλημα. Κατά τα άλλα επειδη σε όλους όσους εμφανίστηκε το πρόβλημα ο χρόνος ήταν - είναι κοινός, 3 βδομάδες πριν και σήμερα, υποθέτω το εξής:
Την ημέρα που πριν 3 βδομάδες ξεκίνησε ή όλη ιστορία, ήταν η μέρα που εκείνη ή την επόμενη απέσυρε το 3010.1 παγκοσμίως. Διαπιστώσαμε όλοι νομίζω, πως ενω το 3009.2 μπορούσε και το κατέβασε μόνη της η τηλεόραση, κάτι που μέχρι τότε δε γίνονταν, το 3010.1 όσο και αν προσπάθησα να το κάνω απευθείας δε κατέβαινε , και η εγκατάστση γινόταν μόνο από στικάκι.
Να υποθέσω λοιπόν οτι κάτι πήγαιναν να κάνουν και σήμερα από τη samsung, και όσοι αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα το πρωϊ είμασταν και συνδεμένοι με το internet; Εγω τουλάχιστον το έχω πάντα ανοικτό.
Ας ανταλάξουμε απόψεις, γιατί εκτός του ότι το πρόβλημα που περιγράφει πιο πάνω ο φίλος με τη motherboard, μοιάζει αλλά δεν είναι το ίδιο που έχουμε εμείς, μου μοιάζει και μένα λίγο απίθανο να χάλασε σε όλους ταυτόχρονα η motherboard, ή το τροφοδοτικό. Εκτός και αν τα είχε προγραμματίσει έτσι η samsung.... τι να πω, επιστημονική φαντασία!
Αν πάντως συναίβει σε όλου εμάς ταυτόχρονα τέτοια βλάβη, τότε καλά κρασιά.
Εμένα πάντως έφτιαξε αφού την έβγαλα από την πρίζα για 5 ώρες...
Ίδωμεν...

Εμένα πάντως έφτιαξε αφού την έβγαλα από την πρίζα για 5 ώρες...
Ίδωμεν...
¨Ησουν στο ιντερνετ όταν σου έκανε το πρόβλημα;
Και εμένα από το πρωί έχει δουλέψει 5+ ώρες και μέχρι στιγμής όλα εντάξει.
Όπως είπες ίδωμεν....