enigmatiko40
Senior Member
Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
Καλησπερα και καλη χρονια. Σε αυτο που αναφερεις φιλε akan με το reset, επανερχονται και οι αναβαθμισεις στην αρχικη κατασταση οταν πρωτοαγοραστηκε η τηλεοραση? Για να γινω πιο συγκεκριμενος, αναιρουνται οσες αναβαθμισεις εχει περασει καποιος στο λειτουργικο? Λειτουργει σαν format? Εχω μπει μεσα στο menu που περιγραφεις, αλλα δεν εχω πειραξει κατι για να μην παρεμβω σε κατι που δεν θα εχει επιστροφη. Αλλωστε ειναι οντως επικινδυνο το να πειραξεις κατι στην "καρδια" της τηλεορασης.
Eγώ Τολη (μάλλον το silot=tolis) θα έκανα τα παρακάτω.
πατώ με κλειστή την TV τα πλήκτρα με την ακόλουθη σειρά: info , menu , mute , power.
Η TV ανοιγει και σου εμφανιζεται ενα service menu. (Να κάνεις μόνο όσα σου λέω). Με τα βελάκια του τηλεκοντρόλ πηγαίνεις στην επιλογή option. Πατάς το κεντρικό κουμπί enter (αυτό που είναι στο κέντρο ανάμεσα στα βελάκια) και σου εμφανίζεται η επιλογή factory reset. Στην συνέχεια πατάς ξανά enter και η TV σβήνει και ξανανάβει για να την προγραμματίσεις από την αρχή όπως όταν την πήρες. Αν δεν σου διορθώσει τα προβλήματα που αναφέρεις τότε πρέπει να πάει για service.
Στο service menu έχει και τις ημερομηνίες παραγωγής της πλακέτας, πότε έγινε reset και πολλά άλλα στοιχεία που άμα ξέρεις λίγα πράγματα τότε μπορούν να σου φανούν χρήσιμα.
Καλησπερα και καλη χρονια. Σε αυτο που αναφερεις φιλε akan με το reset, επανερχονται και οι αναβαθμισεις στην αρχικη κατασταση οταν πρωτοαγοραστηκε η τηλεοραση? Για να γινω πιο συγκεκριμενος, αναιρουνται οσες αναβαθμισεις εχει περασει καποιος στο λειτουργικο? Λειτουργει σαν format? Εχω μπει μεσα στο menu που περιγραφεις, αλλα δεν εχω πειραξει κατι για να μην παρεμβω σε κατι που δεν θα εχει επιστροφη. Αλλωστε ειναι οντως επικινδυνο το να πειραξεις κατι στην "καρδια" της τηλεορασης.